Parhaat livekeskustelulaajennukset ja lippujen tuki WordPressille

Useimmat asiakkaat pitävät jonkinlaisesta avusta oston yhteydessä. Heillä voi olla niggling epäilyjä, vaikka lukenut yksityiskohtaisen tuotekuvauksen, arvostelut ja UKK. Eikö olisi hienoa, jos joku kaupasta auttaisi sinua ostoksessasi? Joku, johon voit palata takaisin, kunnes olet varma ostoksestasi ?


Täällä parhaat live-chat-laajennukset voivat antaa sinulle jalan ylös. Nämä laajennukset astuvat älykkäästi suorittamaan myyntiassistentin tai asiakastuen tehtävät. He voivat vastata kaikkiin asiakaskyselyihin ja olla saatavana 24 x 7 x 365. Kauppa ei ole enää kasvoton URL, mutta muuttuu heti myyjäksi tai myymälän omistajaksi, joka voi keskustella vierailijoiden kanssa ja muuntaa heidät arvokkaiksi asiakkaiksi..

Puhelut ja sähköpostit voivat myös toimia, mutta live-chat-järjestelmällä on joitain etuja:

 • Se toimii palaute- ja yhteysjärjestelmänä. Palaute voi auttaa sinua säätämään markkinointistrategiaasi.
 • Vierailijat saavat välitöntä ja reaaliaikaista tukea, heidän ei tarvitse odottaa vastausta.
 • Asiakkaan pitäminen kiinni ja yhteydenpito tekee todennäköisesti heistä uskollisia asiakkaita.
 • Se voi vähentää hylättyjen kärryjen määrää.
 • Chat-tietueita voidaan käyttää valmiina perustana tuleville kampanjoille.
 • Se voi kasvaa foorumiksi tai chat-tukijärjestelmäksi.
 • Jos lippuja annetaan, vastaus on helpompaa, koska se on jäljitettävissä, eikä sitä unohdeta ennen ratkaisemista.
 • Se voi parantaa SEO-sijoitusta, koska kävijät pysyvät pidempään verkkosivustossasi.
 • Se muuntuu automatisoiduksi sähköpostijärjestelmäksi, kun olet offline-tilassa, ja se auttaa sinua luomaan arvokkaita viittauksia.

On olemassa paljon monia live chat-laajennuksia, yksinkertaisista ja ilmaisista, kattaviin premium-laajennuksiin. Luetteloin muutama hyvä täällä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WSChat – WordPress-livekeskustelu

WSChat ELEX WordPress Live Chat -laajennus

Päivitä sivustosi tehokkaalla, AI-pohjaisella live-chatilla WSChat: n avulla. Tämä kevyt laajennus lisää hyödyllisen chatbox-ponnahdusikkunan sivustoosi, joka on mobiilivalmis ja toimii erinomaisesti kaikilla laitteilla.

WSChat WordPress -keskustelu on täynnä ominaisuuksia sivuston kävijöiden kyselyihin ja aloittaminen on helppoa. Suunnittele asennuksen jälkeen oma pre-chat-lomake, jossa on vaadittavat tiedot, ja muotoile chatbox-widget sisäänrakennettujen värivaihtoehtojen avulla. Voit myös lisätä rajoittamattoman määrän edustajia ja ottaa agentti-ilmoitukset käyttöön, jotta heille ilmoitetaan heti, kun vierailija osallistuu chattiin.

WSChat-livekeskusteluesimerkki

On myös vaihtoehtoja näyttää online- tai offline-tila, Google Dialogue -virtatuki vastausten määrittelemiseksi ja automatisoimiseksi sekä edistyneet keskustelutyökalut liitteille, näytön nauhoittaminen (jotta asiakkaat voivat paremmin selittää ongelmat), keskustelunhistorian lähettäminen sähköpostiin ja chat-arviot. WSChat: n lisäksi kaikki tietosi tallennetaan omalle palvelimellesi, mikä parantaa chat- (ja data) yksityisyyttä.

Raportointiominaisuuden avulla voit tarkastella asiakastuen suorituskykyä täydellisellä arvosanalla, laatutuloksilla ja lippujen määrällä edustajaa kohti. Tällä tavalla voit nähdä yhdellä silmäyksellä, saavatko vierailijat heille tarvittavaa apua. Ja laajennus on integroitu myös suosittuihin WSDesk-laajennus, joten voit kanavoida asiakaspalvelukysymykset saumattomasti asiakastukeen. Tehdään siitä kaiken kaikkiaan mahtava tukiratkaisu!

2. Tukilautakunta

Tukikortti - Chat WordPress -laajennus

Tukipaneeli on loistava tapa lisätä live-keskustelu WordPress-sivustoosi. Tämä chat-laajennus on rakennettu vaihtoehtoilla ihmisagentteihin, jotka on integroitu Slack- ja AI-ohjattuihin chatbotteihin Dialogflow-välityksellä, ja se on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla voit hallita vierailijoiden kysymyksiä. Kanssa Tukiportti WordPress Chat pystyt varmasti tarjoamaan paremman kokemuksen sivustosi kävijöille – asenna vain laajennus ja muutamassa minuutissa sinä ja tukiasiamiehet (tai robotit) pääsevät töihin!

Tukikortti - Chat WordPress -laajennus

Kuten mainittiin, Tukikortti on integroitu Slackiin ja Dialogflowen ja tarjoaa runsaasti rikkaita viestityyppejä, joita edustajat tai robotit voivat käyttää vastauksissaan. Niihin kuuluvat painikkeet, avattavat luettelot, luettelo tekstituloista, sähköpostin lähetyslomake, rekisteröintilomake, aikataulu, artikkelit, staattinen tekstiluettelo (nimikkeillä tai ilman), taulukot ja lomake agentin arvioimiseksi. Tai voit luoda omia mukautettuja (staattisia) rikasviestejä. Voit jopa asettaa aukioloajat piilottamaan chatboxisi, poistamaan chatbotin käytöstä ja / tai näyttämään aikataulun, kun vierailija kirjoittaa viestin määritetyn ajan ulkopuolella. Kaikkiin keskusteluihin pääsee helposti järjestelmänvalvojan alueelta. Täältä voit hallita viestejä, tallentaa vastauksia, hallita / järjestää käyttäjiä ja katsella kävijöiden oivalluksia WordPress-hallintapaneelista.

Muita mahtavia ominaisuuksia ovat vaihtoehdot ilmoituksille (sähköposti, työpöytä ja flash), tietokantaartikkelit sekä automaattinen synkronointi käyttäjillesi ja jäsennelty tieto. Tukikortti tukee myös RTL: ää, tarjoaa 19 eri kieltä ja on käännös valmis, jos haluat lisätä uuden kielen. Kaikki tämä vain 59 dollarilla!

3. Acobot Web Assistant ilmainen AI Chatbot

Acobot Web Assistant ilmainen AI Chatbot -laajennus

Acobot on WordPressin chatbot-laajennus, joka tarjoaa välitöntä apua sivustosi kävijöille, vaikka asiakaspalvelutiimiisi ei olisikaan. Asenna vain laajennus ja määritä asetukset. Se on niin helppoa. Tarjolla on satoja avatareita, tyylisiä chat-widgettejä (valitse vain sivullesi sopiva) ja muokattavissa olevat värit Acobot on loistava chatbot-vaihtoehto.

Acobot Web Assistant ilmainen AI Chatbot -laajennus

Mutta mikä tekee Acobotista erityisen, on se, että se saa ai-virran. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ohjelmoida vastauksia – Acobot tutkii verkkosivustoasi ja opettaa itselleen kaiken, mitä se tarvitsee tietääkseen auttaakseen. Plus Acobot on tarpeeksi älykäs tietämään, kun teet muutoksia sivustoosi, ja se päivittää vastaukset vastaavasti.

Sitä ei kaikki Acobot voi tehdä – tämä chatbot on hyödyllinen myös lyijyn luomisessa. Kun käyttäjä on vuorovaikutuksessa Acobotin kanssa, se voi pyytää hänen yhteystietojaan sinulle. Voit valita joko suoran tai kohteliaan tavan, mutta molemmissa tapauksissa Acobot ilmoittaa syyn tietojen pyytämiseen (esimerkiksi saadakseen ”ihmisen kollegan” seuraamaan monimutkaista pyyntöä). Verkkosivustostasi riippuen Acobot voi myös pyytää vierasta tykkäämään tai seuraamaan yritystäsi sosiaalisessa mediassa, esittämään toimintakehotuksen (kuten esittely), etsimään ja täyttämään automaattisen lomakkeen vieraalle, maksuttoman kokeilujakson ja paljon muuta. Lisäksi sisäänrakennettu poistumistarkoituksen havaitseminen tarkoittaa, että Acobot tekee parhaansa varmistaakseen, ettet menetä johtoasi.

Acobot on ilmainen, mutta vain pienille verkkosivustoille (enintään 25 sivua) ja enintään 250 käyttäjälle. Yrityksille tai isommille sivustoille päivitetty Acobot Chatbot -suunnitelma on pakollinen. Alkaen vain 29 dollaria kuukaudessa, se on hieno sijoitus yritykseesi, koska Acobot auttaa varmasti lisäämään viittauksia ja tuloksia.

4. WP-Chatbot by MobileMonkey

WP-Chatbot, kirjoittanut MobileMonkey

Rakastatko Facebook Messengeriä? Kanssa WP-chatbot voit helposti lisätä Facebook Messenger -keskusteluwidget-sivustollesi. Rakasta tai vihaa sitä – yli 1,3 miljardia ihmistä käyttää Facebook Messengeriä

Joten miksi WP-Chatbot? Yksinkertaisesti sanottuna – se on hieno (ja helppo) tapa lisätä 24/7 live-keskustelu WordPress-sivustoosi. WP-Chatbot integroituu saumattomasti Facebook-yrityssivusi kanssa, joten voit rakentaa seuraavan ja aloittaa yhteydenpito yleisösi kanssa heti. Ja mikä parasta – koska se perustuu Facebook Messengeriin, voit milloin tahansa keskustella asiakkaan kanssa. Sinun ei tarvitse luottaa puhelinnumeroiden tai sähköpostiviestien keräämiseen ottaaksesi heihin yhteyttä uusilla tiedoilla tai tarjouksilla (tosin jos haluat – tämän voit määrittää premium-suunnitelmalla).

WP-Chatbot by MobileMonkey Widget

WP-Chatbotissa on myös helppoja vaihtoehtoja mukautetulle teemavärille ja tervehdystervehdykselle. Voit myös asettaa chat-kielen ja piilottaa widgetin mukautetun viestityypin perusteella. Haluta lisää? Voit päivittää MobileMonkey-palkkiojärjestelmä lisätä räätälöityjä tuotemerkkejä, live chat- ja kick-call-puheluita, hyödyllinen chatbot, tippa-ajoitus, edistynyt chat-analytiikka, sisäänrakennettu mainonta ja paljon muuta.

5. Zendeskin livekeskustelu

Zendesk Live Chat Free WordPress -laajennus

Zendesk Live Chat on suosittu laajennus, joka on vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa reaaliajassa ja auttaa heitä tekemään oston. Sinun on luotava tili Zendeskissä ja linkitettävä tämä tili laajennuksella. Kun tämä on tehty, viestiruutu avautuu näytön oikeaan alakulmaan. Vierailijat voivat alkaa puhua kanssasi heti, ja jos et ole online-tilassa, voit lähettää sähköpostia. Se toimii hyvin kaikkien tärkeimpien selainten kanssa ja on helppo tapa integroida live chat sivustoosi.

Zendesk Live Chat Free WordPress -laajennus

Widget on yksinkertainen ja se voidaan mukauttaa olemaan synkronoituna tuotemerkin kanssa. Se on optimoitu matkapuhelimille ja on saatavana 40 kielellä. Ilmainen versio sallii vain yhden samanaikaisen keskustelun kerrallaan ja 14 päivän keskusteluhistoriaa ylläpidetään.

Ennakoiva keskustelu antaa sinun antaa ennalta määriteltyjä vastauksia. Liipaisimet voidaan asettaa, joten jokainen kävijä tavoitetaan automaattisesti. Kojelaudan kautta voit seurata kaikkea liikennettä ja aloittaa keskustelun aina, kun tunnet vierailijan tarvitsevan apua. Voit tehdä useita asioita kojetaulussa – säätää asetuksia, tehdä päivityksiä, asettaa pikakuvakkeita tai estää joitain vierailijoita.

6. WordPress-livekeskustelu on valmis

WordPress Live Chat - Täydellinen Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WordPress Live Chat -laajennus on avoimen lähdekoodin premium-laajennus, jonka voit asentaa nopeasti lisäämään chat-kentän. Voit luoda omia operaattoreita, mukauttaa chat-ruutua ja ylläpitää chat-lokit. Jos haluat, useampi kuin yksi edustaja voi vastata käyttäjälle.

WordPress Live Chat -laajennus

Kun operaattorit ovat offline-tilassa, vierailijat voivat täyttää yhteyslomakkeen. Sähköposti-ilmoitukset vastaanotetaan, kun kaikki edustajat ovat offline-tilassa. Haluatko käyttää laajennusta useisiin verkkosivustoihin? Sinun on mentävä Live Chat Unlimited -sovelluksen mukana.

7. WP-live-chat-tuki

WP Live Chat -tuki ilmainen WordPress-laajennus

Kokeile WP Live Chat -tukea voidaksesi pitää useita keskusteluja samanaikaisesti asiakkaiden kanssa. Sekä käyttäjän että vierailijan on helppo käyttää käyttöliittymää. Kaikkia tämän ruudun kenttiä voidaan muokata, ja itse laatikko voidaan vetää koko näytön päälle ja sijoittaa mihin haluat. Kun suorakeskustelu on kytketty pois päältä, offline-viestit voidaan tallentaa.

WP Live Chat -tuki ilmaiset WordPress-laajennuksen asetukset

Voit valita 6 ennalta määritetystä chat-teemasta ja mukauttaa chat-kokemuksen täysin siten, että se sopii verkkosivustosi ulkoasuun. Chat-ruudussa ei ole mainostamista tai Powered By -linkkejä. Pikavastauslaatikko voidaan lisätä. Vierailijat voivat pysyä nimettöminä, jos nimen ja sähköpostin vaatimus chatin aloittamisen yhteydessä on poistettu käytöstä. Tai voit rajoittaa pääsyn vain rekisteröityneille käyttäjille. Animaatioita voidaan käyttää chat-ikkunaan ja chattietueita voidaan ylläpitää. Jos olet todennut, että IP-osoitteella on haittaa, voit kieltää sen.

Live-chat-ruutu voidaan tehdä pop-up näytölle. Äänimerkki uuden chatin alkaessa voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Laajennus on yhteensopiva kaikkien välimuistilaajennusten ja käännöslisäosien kanssa.

Tämän laajennuksen mukana tulee monia maksettuja laajennuksia, jotka voit valita, jos haluat lisätä toimintoja – Aloita chat-laajennus, Usean agentin laajennus, Mobiili- ja työpöytäsovellus, Pilvipalvelinlaajennus, Chat-salauksen laajennus – ja voit lisätä ne tarvittaessa..

8. Mahtava tuki

Mahtava tuki ilmainen WordPress-laajennus

Mahtava tuki on vankka WordPress-pohjainen tukipalvelu. Se on suunniteltu täysin yhteensopivaksi kaikkien WordPress-teemojen kanssa, niin ilmaisten kuin premium -kin kanssa. Kaikki ominaisuudet otetaan käyttöön, kun laajennus asennetaan ja aktivoidaan, joten voit avata Help Desk -palvelun ja perustaa asiakastuen milloin tahansa..

Mahtava tuki ilmaisia ​​WordPress-laajennuksen asetuksia

Vierailijat voivat avata lippuja valituksiinsa etupaneelissa, ja asiakaspalvelutiimi voi seurata sitä taustalla. Vanhat liput voidaan tunnistaa tunnisteilla. Asiakkaita voidaan pyytää hyväksymään käyttöehdot ennen lipun avaamista.

Sähköpostit lähetetään nopeasti oikeille henkilöille, jotta he voivat toimia sen avulla. Keskustelu asiakkaan ja tiimisi välillä pysyy yksityisenä. Voit lisätä kenttiä chat-ruutuun ja tukea niin monta tuotetta kuin haluat.

Jos haluat lisätä laajennuksia chat-palveluihisi, Awesome Support tarjoaa laajennuksia WooCommerce-integraatioon, säilytettyihin vastauksiin, sähköpostin putkistoihin (vastaaminen sähköpostitse) ja muuhun. Nämä laajennukset ovat sekä ilmaisia ​​että premium-luokan. Sekä suuret kaupalliset organisaatiot että pienet yritykset voivat käyttää tätä laajennusta etuna.

9. WP Support Plus reagoiva lippujärjestelmä

WP Support Plus -vastejärjestelmä

WP Support Plus Responsive Ticket System toimii hyvin yrityksessä, kiinteistö- tai palvelupistejärjestelmässä, tapaamisten rekrytointijärjestelmässä, teknisessä tukijärjestelmässä ja muilla vastaavilla tukialueilla. Se pystyy käsittelemään suurten organisaatioiden lippuhallintaa tehokkaasti.

WP Support Plus -asetukset

Lippun voi avata käyttöliittymässä, järjestelmänvalvojan kautta tai jopa käyttäjän puolesta. Voit rajoittaa lippujen toimittamisen etukäteen tietyntyyppiselle käyttäjälle, ja siitä on hyötyä WooCommerce-sivustoissa. Lippuja voidaan luokitella, priorisoida, asettaa tila ja jopa poistaa. Vieraat voivat lähettää lippuja jopa Facebookin kautta. Google No CAPTCHA, reCAPTCHA vieraslomakkeille voidaan ottaa käyttöön.

Jokaisesta lipusta lähetetään sähköpostivahvistus, sekä pääkäyttäjälle että lippua nostavalle vierailijalle. Sähköpostin putkisto on vaihtoehto riippuen isäntäyhteensopivuudesta. Skypen ominaisuudet on sisällytetty, ja voit soittaa tai keskustella myös Skypen kautta. Tiedostot voidaan liittää lippuihin, vastauksiin ja sähköposteihin.

Lippuja voidaan osoittaa edustajille (tiimin jäsenille) ja agenttiviisaita tilastoja voidaan ylläpitää, joten tiedät kuinka ryhmäsi jäsenet suoriutuvat. Jokaiselle edustajalle voidaan myös antaa valvontatehtävä lippujen hallinnassa.

Responsiivinen tukipainike voidaan lisätä mihin tahansa, ja myös mukautettuja kenttiä. Käytetään AJAX-pohjaisia ​​suodattimia, joten lippujen ja vastausajan seulominen on nopeaa. UKK ja säilöttyjen vastaustoimintojen avulla voidaan vähentää nostettujen lippujen määrää tai mukautettuja vastauksia vaativien lippujen määrää.

Usean käyttäjän lippujen lähettäminen, lippujen tilan tarkistaminen, reagoiva asettelu, edustajien luokittelu ja tiedostojen liitteet antavat tälle laajennukselle reunan. Vaikka laajennus on ilmainen, jotkut ominaisuuksista ovat saatavana vain premium-versiona. Huomaat, että sinun on päivitettävä premium-laajennukseen, jotta voit käyttää kaikkia ominaisuuksia todella täysimääräisesti.

10. WP Flat Visual Chat

WP Flat Visual Chat -sovelluksen premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat yksinkertaisen chat-laajennuksen, jossa on tasainen materiaalikuvio, jonka voit asentaa ja aloittaa käytön heti, WP Flat Visual Chat on loistava vaihtoehto. Tämä ihana lisäosa sisältää värien mukautusvaihtoehtoja ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, joka integroituu saumattomasti WordPress-asennukseen.

WP: n visuaalisen keskustelun WordPress-laajennus

Tämän yksinkertaisen laajennuksen avulla voit tarjota reaaliaikaista, reaaliaikaista ajax-chat-tukea sivustosi kävijöille. Operaattorit näkevät, millä sivulla lukija on, ja he voivat aloittaa chat-tarjouksen. WP Flat Visual Chat tukee myös säilöttyjen vastausten, viestien ääni-ilmoitusten, chat-lokien, asiakkaan IP-tunnisteiden ja vaihtoehdon siirtää chatti toiselle operaattorille -vaihtoehtoja..

11. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat ilmainen WordPress-laajennus

Tidio Live Chat on suunniteltu WordPressille ja integroituu siihen todella nopeasti. Se on ilmainen 7 päivää, eikä sinun tarvitse kirjautua sisään tai rekisteröidä käyttääksesi sitä. 7 päivän jakson jälkeen voit valita siirtyä ammattilaiseksi tai alentaa sitä ilmaiseksi versioksi. Tähtiarvosana 4,9 on suosittu laajennus, jonka avulla voit lisätä live-keskusteluita verkkosivustoosi.

Tidio Live Chat

Aivan helppo asentaa, voit seurata kävijöitäsi ja ottaa yhteyttä ketään, joka piilee verkkosivustollasi. Chat-ruutu ilmestyy heti asennuksen yhteydessä, ja näet luettelon kävijöistä, jotka ovat tällä hetkellä verkkosivustollasi. Voit tavoittaa kenen tahansa valitseman.

Sitä on kolme mallia ja voit valita värit, joiden haluat sen näkyvän. Vierailijat voivat ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, jos olet offline-tilassa. Tärkeimmät sähköpostipalveluntarjoajat on integroitu tähän laajennukseen.

Integroitu widget tukee myös 140 kieltä, joten voit keskustella asiakkaiden kanssa monilla kielillä.

12. Uber Chat – Ultimate Live Chat

Uber Chat - Ultimate Live Chat WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos olet markkinoilla chat-laajennusta, jolla on paljon vaihtoehtoja, katso vain Uber Chat. Merkitty “lopulliseksi live chat-WordPress-laajennukseksi”, se ei varmasti petä.

Uber Chat WordPress -laajennus

Pakattu ominaisuuksilla, kuten WordPress ja Windows-asiakastuki, kyselylomakkeen varavarmuus, usean operaattorin tuki, ääni-ilmoitusasetukset ja mukautukset, täydellinen keskustelu- ja lähetyshistoria, chat-tilan jatkuvuus koko sivustollasi, esiasennetut värimaailmat ja paljon muuta.

Uber Chat tukee myös säilöttyjä vastauksia nopeuttaaksesi tuen vastausaikaa, monikielisiä käyttöliittymiä ja WPML-yhteensopivuutta, ja voit asentaa Uber Chatin mihin tahansa WordPressin monisivustoon (muista vain, että jokainen verkon sivusto toimii erillisenä verkkosivustona ja chat-käyttöliittymänä) . Ainoa järjestelmävaatimus on, että käytät laajennusta palvelimella, jolla on riittävästi virtaa keskustelujen määrään, jonka aiot aloittaa samanaikaisesti (esimerkiksi – et todennäköisesti voi tukea 1000 asiakasta, jos sivustosi isännöi 1 dollaria kuukaudessa) ).

13. Pure Chat – ilmainen keskustelu

Pure Chat - ilmainen chat WordPress -laajennus

Jos olet pieni yritys, Pure Chatin pitäisi kiinnostaa sinua. Tämä ohjelmisto on suunniteltu pienyrityksiä ajatellen. Se on yksinkertainen ja voit keskustella useiden asiakkaiden kanssa samanaikaisesti järjestämällä välilehdet chat-ikkunaan. Voit keskustella muiden ryhmän jäsenten kanssa, ja useat ryhmän jäsenet voivat liittyä keskusteluun asiakkaan kanssa.

Puhdas keskustelu

Chat-ruutua voidaan mukauttaa muuttamaan väriä tai tekstiä tai lisäämään animaatioita tai kuvia tuotemerkkisi mukaan. Aseta chat-ruutu avautumaan muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun kävijä laskeutuu sivullesi. Tiedot-paneelista voit tietää enemmän vierailijasta ja keskustella merkityksellisemmin hänen kanssaan. Säilytetyt vastaukset voivat poistaa ikävyttömyyden rutiinivastauksista.

Vierailijat voidaan ohjata oikeaan osastoon osoittamalla osastot widgetteihin. Luokittele vierailijat ja salli heidän eri käyttöoikeustasot. Tämä auttaa sinua hallitsemaan ryhmääsi. Jokaisen joukkueen jäsenen suorituskykyä ja luokitusta voidaan seurata, joten opit tuntemaan parhaiten menestyneet joukkueet.

iOS-, Android- ja Kindle-sovelluksia on saatavana, joten voit keskustella ilman, että pidät vain pöytäsi. Yhdistä Pure Chat yli 500 sovellukseen Zapierin avulla ja käytä laajennettuja toimintoja heti. Vaikka sinulla ei olisi verkkosivustoa, sinulla voi olla erillinen chat-ruutu Pure Chatin isännöimillä sivuilla.

Pure Chat on sekä ilmainen että maksettu ohjelmisto. Täysin ilmaiseksi paketiksi keskustelujen lukumäärä kuukaudessa on rajoitettu 15: een, ja sinun on päivitettävä aloitus-, yritys- tai kasvusuunnitelmaan sen jälkeen. Merkkituotteista keskusteluruuduissa sinun on valittava kasvusuunnitelma, jonka hinta on 99 dollaria kuukaudessa ja maksetaan vuosittain.

14. Formilla reaaliaikainen live-keskustelu

Formilla Reaaliaikainen Live Chat-ilmainen WordPress-laajennus

Formilla Live Chat mahdollistaa kävijöiden reaaliaikaisen seurannan, ja se tulee sinulle ilmaiseksi sekä monissa maksutetuissa paketeissa. Ilmaisella versiolla pystyt asentamaan chatin yhdelle verkkosivustolle, pitämään yhden chatin kerrallaan ja saamaan 30 keskustelua / sähköpostia kuukaudessa. Voit myös asettaa sen niin, että keskustelu käynnistyy muutaman sekunnin kuluttua vierailijan saapumisesta verkkosivustollesi. Viestejä, jotka kutsuvat vierailijoita keskustelemaan, voidaan mukauttaa.

Formilla

Automaattinen vastaaja voi astua sisään ja kerätä yhteystietoja, kun olet offline-tilassa. Jos napautat näppäimistöllä, vierailija tietää, että vastauksesi on matkalla. Työpöytä- tai äänihälytykset voidaan asettaa tulevalle chatille. Tukipiste tai Saapuneet-kansio auttaa suodattamaan, priorisoimaan chatit ja rajoittamaan tai estämään käyttäjiä. Lippuja voidaan osoittaa keskusteluihin ja priorisoida.

Jos edustaja on varattu, chat järjestetään jonossa ja käyttäjä tietää aina sijaintinsa jonossa. Chat-tekstikirjoitukset säilyvät. Sähköposteja voidaan mukauttaa ja sähköpostitietoja viedä. Hallintapaneeli antaa sinulle yleiskuvan chat-toiminnasta ja raportit voidaan luoda kerätyistä tiedoista. Keskusteluajat voidaan ajoittaa ja käyttötunnit voidaan vahvistaa.

Paketit vaihtelevat 11,99 dollarista kuukaudessa 16,99 dollariin kuukaudessa. Näillä paketeilla voit lisätä edustajien, verkkosivustojen ja keskustelujen määrää. Voit keskustella mobiililaitteista, olla oikeutettu päivityksiin, seurata vierailijoita reaaliajassa, räätälöidä chat-ruutua, käyttää huomiohaarainta, poistaa tuotemerkkejä ja olla oikeutettu puhelintukeen.

15. Flyzoo-keskustelu

Flyzoo Chat ilmainen WordPress-laajennus

Flyzoo-chattia ei ole oikeasti tarkoitettu yrityksille, se on suunniteltu erityisesti yhteisön chat-käyttöön. Koska se on luonteeltaan sosiaalisempaa, se on integroitu hyvin useimpiin jäsen- ja sosiaalisen verkostoitumisen laajennuksiin. Verkkoseminaarit, treffisivustot, online-kauppiaat tai pelaajat, tapahtumat, paikalliset yhdistykset ja vastaavat asut voivat hyödyntää tätä pluginia.

flyzoo

Käyttäjät voivat löytää ja keskustella ystävien kanssa, liittyä ryhmäkeskusteluihin ja. Käyttäjäprofiilit synkronoidaan automaattisesti keskustelun kanssa ja avatarit voidaan vetää sisään monista muista plugineista, kuten Gravatar, WP User Avatar, Ultimate Member ja Buddy Press. Käyttäjät voivat keskustella yli 20 kielellä, ja useat yksityiset keskustelut ovat mahdollisia.

Chatit isännöidään pilvessä, joten palvelinresursseissa ei ole piirroksia. Pikaviestejä voidaan myös valvoa räätälöityjen suodattimien avulla huonon kielen poissulkemiseksi, joidenkin kävijöiden kieltämiseksi, IP-osoitteiden estämiseksi tai keskustelun keston tai chat-viestien rajoittamiseksi. Ponnahdusikkunat mahdollistavat keskustelun erillisissä selainikkunoissa. SSL / HTTPS-pohjaisissa verkkosivustoissa chat voidaan salata. Keskusteluhistoriaa ylläpidetään ja aikaisempiin keskusteluihin pääsee. Aliverkkotunnukset ovat sallittuja, ja monet sivustot voidaan yhdistää samaan keskusteluun.

Voit kokeilla ilmaiseksi Chat by Flyzoo -tapaa 14 päivän ajan, ja pyynnöstä sitä jatketaan vielä 14 päiväksi. Pro-version kanssa on mahdollista seurata kävijöitä reaaliajassa, jakaa tiedostoja, upottaa ryhmäkeskusteluja sivuille ja rajoittaa pääsyä roolien perusteella. Viimeinen pääsyn rajoittamisen piirre on erityisen sopiva tilaajapohjaisten palveluiden eri tasoille.

16. Casengo-livekeskustelu -widget

Casengo Live Chat -widget ilmainen WordPress-laajennus

Casengo Live Chat -tuki on hyvin suunniteltu, helppokäyttöinen, monipuolinen live-chat-tuki. Sinun on kirjauduttava tilille Casengossa, ja voit perustaa chat-ikkunan verkkosivustollesi muutamassa minuutissa. Voit vastata kävijöihin live-chatin tai sähköpostin välityksellä. Chat-laatikot voidaan räätälöidä.

Laajennus virtaviivaistaa kaikki WhatsAppista, live-chatista tai sähköpostista tulevat chat-viestit yhdeksi Saapuneet-kansioon, joten et koskaan menetä seurausta yhdestä viestistä. Koko joukkueella on selkeä kuvaus keskustelujen liikenteestä ja koordinointi on varmistettu. Koko keskusteluhistoria asiakkaiden kanssa ylläpidetään, joten ryhmäsi jäsenet voivat vastata paremmin.

Tietokanta on kätevä, jonka tiimin jäsenet voivat etsiä vastauksen asiakkaille. Ryhmän jäsenet voivat myös välittää kyselyn kenelle tahansa keskusteluryhmän ulkopuolelle tai etsiä ryhmän muiden apua..

Koska laajennus voi toimia hienosti myös kädessä pidettävissä laitteissa, voit olla kaiken asiakkaan kyselyn päällä. Yhdistettynä Facebookin ja Twitterin integrointiin, keskustelu liikkeellä on mahdollista. Samasta verkkosivustosta voidaan hallita useita postilaatikoita ja useita tuotemerkkejä.

Ilmaisella tilillä käyttäjien, keskustelujen ja keskustelujen määrä on rajoitettu. Siellä on 2 maksettua suunnitelmaa – Premium ja Enterprise, ja kaikki ominaisuudet ovat saatavilla vain Enterprise Planissa (ja räätälöityjen Elite-suunnitelmien mukautetut ominaisuudet).

17. Collect.chat Conversational Chatbot

Kerää.chat Chatbot

Collect.chat on maailman yksinkertaisin chatbot-rakentaja. Voit luoda chatbotit WordPress-sivustollesi muutamassa minuutissa vedä ja pudota -mallien avulla. Nyt voit muuntaa vierailijasi asiakkaiksi, kasvattaa sähköpostilistoja ja ajoittaa tapaamisia näillä automaattisilla chatboteilla. Ne toimivat 24 × 7 ja tekevät tietojen keräämisestä saumattomasti antaen ilahduttavan kokemuksen verkkosivustosi kävijöille.

Asiakkaiden sitoutumisen lisääminen verkkosivuilla on avain jokaisen yrityksen menestykseen. Perinteisesti verkkosivustot luottivat staattisiin muotoihin tätä tarkoitusta varten. Mutta ne ovat osoittautuneet valtavaksi järkytykseksi.

Joten saumattoman asiakaskokemuksen luominen on elintärkeää verkkokaupoissa. Tärkein syy brändin menestykseen todellisessa maailmassa on emotionaalinen kiinnittyminen, jonka he jättävät asiakkailleen. Paras tapa toistaa sama henkilö online-tilassa on vuorovaikutteisten keskustelujen avulla. Keskustele asiakkaiden kanssa aivan kuten totta todellisessa vähittäiskaupassa.

Collect.chatin chatbotit voivat olla kolmessa muodossa:

 • Käynnistyslomake – Chatbot näkyy verkkosivustolla alareunassa
 • Upotettava muoto – Chatbot voidaan upottaa mihin tahansa verkkosivustolle. Siten mikä tahansa verkkosivuston osa voidaan tehdä keskustelevaksi.
 • Jaettava muoto – Chatbot voidaan jakaa URL-osoitteen kautta. Tätä voidaan käyttää kyselyjen suorittamiseen.

Collect.chat antaa sinun tehdä juuri sen. Ja parasta on, että keskustelut ovat täysin automatisoituja. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on skriptittää haluamasi keskustelu asiakkaan kanssa ja ottaa hänet käyttöön sivustollasi. Niiden avulla saat asiakaspalautetta, arvosteluita, potentiaalisten asiakkaiden yhteystietoja ja paljon muuta. Mikä tärkeintä, saat mahdollisuuden luoda tunnepitoinen yhteys online-asiakkaidesi kanssa.

Lopuksi …

Live Chat on kätevä työkalu asiakaspalvelun parantamiseksi useilla lovilla. Tässä keskusteltavat laajennukset sopivat hyvin minkä tahansa organisaation tarpeisiin. Kaikki laajennukset ovat suosittuja ja arvostettuja WordPress-arkistossa, joten sinun pitäisi todella käydä keskustelu käynnissä ja nähdä miten se vaikuttaa yritykseesi..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map