Parhaat kiinteistöjen WordPress-laajennukset kiinteistöjen verkkosivuston rakentamiseksi

Parhaat kiinteistöjen WordPress-laajennukset

Siellä on koko joukko WordPress Real Estate -laajennuksia, kun kyse on kiinteistöverkkosivuston rakentamisesta WordPressin avulla. Jotkut näistä plugineista ovat hienoja vaihtoehtoja, jotka eivät vain tee elämästäsi paljon helpompaa, mutta vaikuttavat huomattavasti yritykseesi.


Tästä artikkelista löydät valikoiman vaikuttavimmista ja monipuolisimmista laajennuksista, jotka auttavat päivittämään kiinteistövälitysverkkosivustosi. Kaunista ominaisuuksien näytöistä edistyneisiin hakuvaihtoehtoihin alla olevat laajennukset tarjoavat jokaiselle jotakin.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

WordPress Property Real Estate -laajennus

Parhaat WordPress Real Estate -laajennukset

Jos haluat kehittää tyylikästä sivustoa, jossa on ylelliset ominaisuudet, WordPress Property Real Estate -laajennus saattaa olla sinulle sopiva. Tämä laajennus tarjoaa laajoja ominaisuuksia ja tarjoaa kaikki kiinteistövälityssivustosi tarpeet auttaaksesi sinua luomaan visuaalisesti vaikuttavan sivuston.

WordPress Property Real Estate -laajennus antaa sinun luetteloida kiinteistösi yksityiskohtaisesti ja näyttää ne sivustollesi sopivassa tyylissä. Laajennus integroituu Google Mapsiin, jolloin kävijät voivat etsiä kiinteistöjä valitsemallaan alueella. Tämä WordPress-kiinteistölaajennus tarjoaa myös erilaisia ​​työkaluja, joiden avulla käyttäjien on helppo etsiä yksityiskohtia kiinteistöistä ja ottaa sinuun yhteyttä suoraan. Ominaisuuksiin kuuluu:

 • Edistyneet ominaisuustyypit, jotta voit lisätä tarkat ja osuvat yksityiskohdat jokaiselle luetteloidulle kiinteistötyypille.
 • Useita tapoja rakentaa näyttöjä, joiden avulla voit luoda oman ainutlaatuisen sivustosi.
 • Integrointi Google Maps -sovelluksella helpottaa tietojen selaamista.
 • Tarkennettu haku auttaa kävijöitä löytämään juuri etsimänsä
 • Yhteydenottolomake 7-integrointi, jotta potentiaaliset ostajat saavat helposti yhteyden.
 • Useita käyttäjiä edustajina, joten koko tiimisi voi luoda ja hallita omia yritystietojaan ja ominaisuuksiaan.

Tämä laajennus maksaa 26 dollaria (ylimääräisellä 7,80 dollarilla, jos haluat yhden vuoden asiakastuen).

Optima Express ja Market Boost IDX -laajennus

OptimaExpress Real Estate -laajennus

Optima Express ja Market Boost IDX -laajennus on iHomefinderin tuo sinulle ja on vaikuttava ratkaisu vakaville kiinteistövälitteisille verkkosivustoille. Se tarjoaa kiinteistöluettelot, markkinaraportit ja MLS-tiedot kaikki WordPress-sivustossasi. Se on myös ylpeä maineestaan ​​SEO ja lyijyn sieppaamisessa. Muut laajennuksen ominaisuudet:

 • Täysin reagoiva muotoilu.
 • Silmiinpistävät galleriat – luettelogalleria voidaan lisätä sivuille, viesteihin ja sivupalkkeihin. Animoidut gallerialiukusäätimet voidaan lisätä luodaksesi vaikuttavan esityksen ominaisuuksista.
 • Interaktiivinen kartta.
 • Käyttäjäystävällinen kiinteistöhaku.
 • Useita kytkentäkaappausominaisuuksia – sähköpostihälytyksistä yhteys- ja rekisteröintilomakkeisiin.
 • Raportointi ja hallinta.

Tietysti tällainen laajennus tulee maksamaan. Vaikka ytimen laajennus on ilmainen ladata, sen jälkeen kun 30 päivän ilmainen kokeilu joudut maksamaan kuukausittaisen iHomefinder-tilauksen käyttääksesi sitä.

Keskitasoinen suunnitelma tarjoaa parhaan ominaisuustasapainon hintaan verrattuna, ja se maksaa 49,95 dollaria kuukaudessa. Jos kuitenkin haluat käyttää iHomefindersin tiputtavien syötteiden sähköpostimarkkinointivaihtoehtoa, on syytä päivittää heidän premium-suunnitelmaansa, jonka he tarjoavat 74,95 dollaria kuukaudessa.

Tämä WordPress-kiinteistölaajennus saattaa olla ylenmääräinen tavallisille kiinteistövälityssivustoille, mutta vakavissa projekteissa se voi olla juuri tarvitsemasi.

AgentPress-ilmoitukset

Agent Press Listings -laajennus

AgentPress Listings on StudioPressin kehittämä ilmainen WordPress-laajennus. Se on vankka laajennus niille, jotka vasta alkavat kiinteistöalalla tai joilla ei vielä ole budjettia laajemmalle ratkaisulle..

AgentPress Listings -laajennus integroitu AgentPress Pro Real Estate -teeman kanssa luetteloiden hallintajärjestelmän luomiseksi. Se toimii myös muiden Genesis-pohjaisten WordPress-verkkosivustojen kanssa lisäämällä luetteloihin mukautetun postityypin, jotta voit julkaista yksityiskohtaisia ​​omaisuusluetteloita verkkosivustollasi. Tämä laajennus sisältää myös:

 • Nopea ja helppo asentaa.
 • Nopea ja tehokas käyttää.
 • Vaikuttava visuaalinen kuva yhdestä, hausta tai kaikista tiedoista.
 • Käyttää mukautettuja postityyppejä, taksonomioita ja widgettejä.
 • Taksonomian luontityökalua voidaan käyttää luomaan oma ainutlaatuinen tapa luokitellaksesi ominaisuuksia.
 • Näitä taksonomioita voidaan käyttää vierailijoiden hakemaan tietoja.

Tämä laajennus on erityisen hyvä vaihtoehto, jos et käytä IDX-palvelua.

Helppo kiinteistöluettelot

EasyPropertyListings

Helppo omaisuusluettelo on todennäköisesti pätevin ilmaiset ilmoitukset WordPress-laajennus saatavilla. Sen avulla voit näyttää omaisuusluetteloita WordPress-sivustollasi ja sen tulisi toimia minkä tahansa teeman kanssa. Merkittäviä ominaisuuksia ovat:

 • Useita luettelotyyppejä, joten voit helposti listata asuntokohteita, vuokra-asuntoja, liike-, liike-, maa- ja muita.
 • Integroitu Google Mapsin kanssa.
 • Ota yhteys CRM-järjestelmään hallitaksesi liitäntöjä ja yhteyksiä tehokkaasti.
 • Raportit seurannaluetteloille.
 • Valuuttatuki muille kuin dollarin valuutoille, jotta voit listata kiinteistöjä kaikkialta maailmasta.

Helppoja kiinteistöluetteloita voidaan myös laajentaa sen kirjastolla lisäosat. Nämä eivät kuitenkaan ole halpoja, joten jos haluat laajemman ratkaisun, kannattaa ehkä etsiä premium-tuotetta get-go-palvelusta.

Contempo Real Estate -tyyppiset postityypit

contempo-kiinteistöihin plugin

Jos olet kehittäjä, joka haluaa rakentaa ensimmäisen kiinteistöteemasi, niin Contempo Real Estate Custom Post Types -laajennus on hieno vaihtoehto. Tämä liitännäinen on loistava perusta rakentaa kiinteistöteemasi yksinkertaisiin vaihtoehtoihin luetteloiden ja suositusten mukautettujen viestityyppien sekä siihen liittyvien mukautettujen kenttien ja taksonomioiden (luokat ja tunnisteet) kanssa. Suosittelemme tätä laajennusta teemakehittäjille, koska niihin ei sisälly sivu / viestipohjia, joten joudut luomaan teeman itse (tai kassalla Contempon kirjaston kiinteistöjen WordPress-teemoja).

Muut välttämättömät laajennukset kiinteistöverkkosivustolle

Erityisesti kiinteistövälityssivustoille luotujen WordPress-laajennusten lisäksi on joitain muita välttämättömiä laajennuksia, jotka sinun tulisi harkita.

Luo sähköpostiluettelo Opt-In-ponnahdusikkunalla

Asenna hyvä opt-in-laajennus, jotta pystyt luomaan postituslistasi ja seuraamaan sitä. Tämän avulla voit paitsi kerätä sähköpostiosoitteita myös aloittaa raportoinnin ja suhteiden luomisen potentiaalisiin asiakkaisiin. Lue Bloom WordPress -laajennuksen arvostelu siitä, kuinka voit lisätä valinnaisen lomakkeen helposti kiinteistövälityssivustoosi..

Saa enemmän valotusta sosiaalisen jakamisen painikkeilla

Kiinteistönvälittäjänä haluat, että sisältöäsi jaetaan, jaetaan, jaetaan. Tätä varten tarvitset jakamispainikkeet jokaisella sivulla, lähetä viesti ja luettelo ja rohkaiset yleisöä jakamaan tätä sisältöä sosiaalisen median sivuillaan. Easy Social Share Buttons on ominaisuuspakattu laajennus, jonka pitäisi täyttää kaikki tarpeesi..

Hyödynnä SEO lisää liikennettä

Hiiva SEO

Kiinteistöt ovat erittäin kilpailukykyisiä yrityksiä, ja sivustosi moottorin optimointi (SEO) voi todella auttaa sinua pääsemään eteenpäin kilpailusta. Hiiva SEO on ilmainen monipuolinen WordPress-laajennus, joka voi hoitaa joukon SEO liittyviä tehtäviä. Lisätietoja SEO Yoast SEO: n tarjoamista tärkeistä toiminnoista on SEO Plugin -oppaassa.

Asenna varmuuskopiolaajennus sivustosi suojaamiseksi

UpdraftPlus WordPress -varmuuskopiolaajennus

Nykyaikaisena välittäjänä tiedät verkkosivustosi tärkeyden. Kuvittele nyt, että sivusto katoaa yön yli! Asenna varmuuskopiolaajennus varmistaaksesi, että tämä ei ole koskaan vaihtoehto, joten jos pahin tapahtuu ja sivustosi kaatuu, voit palauttaa kopion. UpdraftPlus on täydellinen ratkaisu varmuuskopiointiin, jonka avulla voit palauttaa sivustosi vain muutamalla napsautuksella.

Ymmärrä Analyticsisi tuntea yleisösi

GoogleAnalyticsDashboardWP

Erittely kiinteistöliiketoiminnalle siitä, kuinka verkkosivustosi toimii ja mistä liikenne mistä saapuu. Ensinnäkin, lataa Google Analyticsin hallintapaneeli WP: lle joten voit analysoida tietojasi poistumatta sivustoltasi. Toiseksi, alkaa oppia tulkitsemaan ja käyttämään tietojasi.

Tämä auttaa sinua ymmärtämään yleisösi ja varmistamaan, että verkkosivustosi ja yrityksesi vastaavat heidän tarpeitaan. Muista lukea äskettäinen yleisömuuttujien opas, jotta ymmärrät paremmin tätä avainaluetta.

Viimeiset ajatukset WordPress Real Estate -laajennuksista

Kiinteistösivustolle valitsemasi laajennukset riippuvat suuresti yrityksestäsi. Mitä sivustostasi puuttuu? Mitä työkaluja vierailijat käyttävät? Kuinka paljon budjettisi on?

Kaikki mainitut laajennukset ovat hyviä vaihtoehtoja, joten kyseessä on yksinkertaisesti laajennuksen mukauttaminen tarpeisiisi. Onko sinulla kiinteistöverkkosivusto? Mitä liitännäisiä käytät? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map