Parhaat kartoituslaajennukset WordPress 2020: lle

Parhaat kartoituslaajennukset WordPressille

Yhteystieto on paljon hyödyllisempi kartan kanssa. Kiinalaisen ruoan suosikki paikkoja koskeva viesti on paljon helpompi ymmärtää kartalla, joka on täynnä pisteitä. Matkablogi on paljon hauskempi, kun sinä (ja lukijasi) näet yhdellä silmäyksellä kaikki paikat, joissa olet käynyt. Karttojen sisällyttämiseen WordPress-sivustoosi on monia syitä, ja syystäsi riippumatta sinulla olisi oltava helppo ja tehokas tapa tehdä juuri tämä.


Alla on kierros yli 30: tä parhaista käytettävissä olevista kartoituslaajennuksista. Olemme sisällyttäneet hyvän yhdistelmän ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia, joiden avulla voit kartoittaa mitä tarvitset. Joten tartu laajennukseen ja ala luomaan ihania karttoja WordPress-viesteihisi ja sivuillesi. Karttojen lisääminen verkkosivustoosi ei ole helppoa!

merkintä: Saatat joutua tekemään luo oma Google API-avain käyttää joitain alla olevista karttavaihtoehdoista.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Maps Marker Pro

Parhaat kartoituslaajennukset: MapsMarker Pro

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Maps Marker Pro on premium-luokan WordPress-laajennus, joka toimii useiden kartoitusjärjestelmien kanssa – Google Maps, Google Earth, OpenStreetMap, MapQuest, OGD Vienna Maps ja Bing Maps ovat kaikki yhteensopivia. Lisäksi voit lähettää omia mukautettuja karttojasi käytettäväksi (loistava vaihtoehto, jos käytät laajennusta lisätäksesi kauppakeskuksen kartan, hotellikartan, hääkapassi kartan tai jonkin muun erikoistyyppisen kartan).

Käytössäsi olevan Maps Marker Pron avulla on helppoa parantaa verkkosivustoasi mukana toimitetulla avulla ominaisuudet. Voit esimerkiksi lisätä kartan GPX Tracks -sovelluksella, jotta voit näyttää reitin, etäisyyden ja vauhdin blogikirjoitukseen – loistava lisä juokseville bloggaajille tai maastopyöräharrastajille. Tai käytä integroitua polyline-tukea piirtääksesi karttoillesi geometrisia muotoja – joita voidaan käyttää liikennevyöhykkeiden korostamiseen tai puutarhamaiseman kartoittamiseen. Karttojen suunnittelu ja mukauttaminen on helppoa yli 600+ sisäänrakennetun frond- ja taustapään asetuksilla. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Muita hienoja ominaisuuksia ovat mukautetut karttatapit, merkkikerrokset, integroitu osoitehaku, QR-koodi, merkkien ponnahdusikkunan kuvaukset, helppokäyttöinen kartan lyhytkoodi ja paljon muuta. Maps Marker Pron mukana toimitetaan myös vaikuttava 46 käännöstä ja yhteensopivuus suosituille käännöslaajennuksille, kuten WPML ja Polylang. Ja kehittäjille saat mielelläsi tietää, että laajennus tarjoaa täysin varustellut sovellusliittymät, jos haluat luoda mukautetun sovelluksen tai integroida kolmansien osapuolien palveluita.

2. MapSVG Interactive Vector, Google & Image Maps

Parhaat kartoituslaajennukset: MapSVG

Tiedot ja lataaNäytä esittely

MapSVG on yksi parhaista valitsemista WordPress-laajennuksista. Tämä interaktiivinen kartoitusratkaisu helpottaa vektori-, Google- tai kuvakarttojen rakentamista. Plugin sisältää tehokkaita ominaisuuksia merkitsijöille, työkaluvihjeille, leveys- ja pituuskoordinaateille, räätälöityjen tapahtumien käsittelijöille (napsautuksella, hiiren päällä, latauksen jälkeen jne.), Lomakerakennukseen, mukautettuun CSS: ään ja muihin. Voit jopa lisätä omia tilastoja choropleth-karttoilla – mikä sopii erinomaisesti väestötietoihin, sääkarttoihin jne.

MapSVG sisältää myös sisäänrakennetun reaaliaikaisen esikatselun ohjauspaneelissa, joten voit tehdä ja katsella karttasi helposti rakennuksen aikana. Muita merkittäviä laajennusominaisuuksia ovat yli 100 maa- / maailmankarttaa, mukautettuja värejä, alueellisia linkkejä, karttamarkkinahakemistoluettelo, karttaobjektien mukautetut kentät (teksti, päivämäärä, radio, valintaruutu, WordPress-viesti, kuva, tila, alueet, merkki) ja paljon muuta. Tutustu live-esittelyyn nähdäksesi mitä muuta MapSVG tarjoaa.

3. Interaktiiviset maantieteelliset kartat

Interaktiivinen maantieteellinen Maps WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Haluatko luoda upeita karttoja verkkosivustollesi – täydellisinä interaktiivisilla ominaisuuksilla, kuten zoomilla, markkinaklustereilla, värillisillä legendoilla, lämpökartoilla, työkaluvihjeillä, live-suodattimilla ja muulla? Kanssa Interaktiiviset maantieteelliset kartat sinä pystyt! Tämä monipuolinen karttalaajennus sisältää yli 250 karttaa edistyneillä ominaisuuksilla, jotta voit luoda omia karttoja sivustoosi.

Olitpa matkailublogger, joka vierailee paikoissa ympäri maailmaa, yritys, jolla on useita sijainteja, tai kiinteistönvälittäjä, joka näyttää naapuruston tärkeimmät piirteet – kartat ovat loistava tapa parantaa verkkosivustoasi. Ja Interactive Geo Maps on vain apuohjelma. Tämän laajennuksen pro-versio sisältää muokattavissa olevat värialueet, markkinat, työkaluvihjeet, yli 10 karttaprojektiota, tarkennetun zoomin, merkkiyhteyslinjat, peittokuvat, tekstitarrat, yksityiskohtaiset kartat ja paljon muuta. Plus aloittaminen on helppoa. Asenna vain laajennus, suunnittele karttasi sisäänrakennettujen vaihtoehtojen avulla ja aseta se sitten käyttämällä lyhytkoodia tai mukautettua Gutenbergin lohkoa.

Interaktiivinen maantieteellinen Maps-kuponki

Älä missaa tilaisuutesi saada tämä hieno kauppa interaktiivisissa geokarttoissa. Käytä vain eksklusiivista koodiamme WPEIGM20 säästät 20% uudesta lisenssiostosta (tai uusimisesta!).

Säästä 20%

4. Työkalusarjan kartat

Työkalut-kartat

Seuraava luettelossamme on Toolset Maps – helppo tapa luoda mukautettuja karttoja WordPress-sivustoosi. Jos nimi kuulostaa tutulta, olet saattanut käyttää aiemmin työkalusarjaa, joka on yksi suosituimmista tavoista lisätä mukautettuja postityyppejä ja -kenttiä WordPressiin. Ja tiedät mielelläsi, että Toolset Maps on yhtä tehokas. Laajennuksen avulla voit luoda omia verkkosivustollesi omia karttoja ilman PHP: tä tai koodaustietoja. Haluatko näyttää kartan tietyn tyyppisen sisällön perusteella (kuten kiinteistöluettelot), lisätä suodattimia tai maantieteellisen sijainnin läheisten tulosten näyttämiseksi tai näyttää kartan useilla kielillä (Toolset Maps on yhteensopiva WPML: n kanssa), kaikki tarvitsemasi on sormenpäät.

Toolset Maps sisältää monia tehokkaita kiinteitä ominaisuuksia, jotka tekevät kartan luomisesta helppoa. Käytä mukautettujen kenttien, karttamerkkien suunnittelun, zoomaustason, karttatyypin, kadunäkymän, ehdollisten suodattimien (mukaan lukien etäisyys) ja muiden vaihtoehtoja kartan suunnitteluun. Työkalupaketti Maps toimii hienosti Googlen ja Azuren kanssa – joten valitse! Siellä on tonnia enemmän Työkalut-kartat osaa tehdä (mukaan lukien työskennellä hienosti useimpien WordPress-teemojen kanssa), joten miksi et kokeilisi sitä?

5. Interaktiivinen maailmankartta ilmainen WordPress-laajennus

Interaktiivinen maailmankartta ilmainen WordPress-laajennus

Interaktiivinen maailmankartta on ilmainen kartoituslaajennus, jonka avulla voit lisätä hauskan ja napsautettavan maailmankartan sivustoosi. Lisää linkkejä, kuvia ja tekstiä hiiren osoittimella sekä muuta kartan värejä visuaalisen editoijan avulla. Kun olet valmis, lisää vain lyhytkoodi karttasi mihin tahansa viestiin tai sivulle. Kaikki kartat ovat reagoivia ja nopeaa lataamista, joten hakukoneoptimointia ei tule tehdä millään tavalla. Ja jos haluat rakentaa paikallisen kartan, tutustu kehittäjän premium-mitoitettavissa oleviin interaktiivisiin karttoihin Yhdysvaltoihin, Eurooppaan, Aasiaan ja muihin..

6. Hero Maps Premium

Parhaat kartoituslaajennukset: Hero Maps Premium -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Haluatko luoda vaikuttavia koko näytön karttoja? Älä etsi kauempaa kuin Hero Maps! Tämä premium-luokan WordPress-laajennus tukee koko näytön, sankarikarttoja ja monien vaihtoehtojen avulla helppoa vetämällä ja pudottamalla -karttarakennusta, CSV-sijaintikartoituksen sijaintia, muokattavia karttamerkkejä, karttasuodattimia, kiinteää tai kokonaista asettelua, mukautettuja muotokerroksia, väriaineita ja muuta. Tämä edistyksellinen kartoituslaajennus on täynnä vaihtoehtoja!

7. Interaktiiviset maailmankartat

Parhaat kartoituslaajennukset: Interaktiiviset maailmankartat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Interactive World Maps on premium-luokan WordPress-laajennus, jonka avulla voit lisätä suuren mittakaavan karttoja verkkosivustoosi. Tämä liitännäinen on täydellinen esittelyyn missä olet ollut maailmassa, dokumentoimalla toimipisteesi eri puolilla maailmaa tai luetteloimaan maailmanlaajuisia historiallisia kiinnostavia kohteita (7 ihmettelee ketään?). Luo omat muokattavissa olevat kartat, jotka näyttävät koko maailman tai vain tietyn maanosan, maan, osavaltion tai (jos Yhdysvalloissa) pääkaupunkiseudun. Lisäksi voit lisätä vuorovaikutteisia työkaluvihjeitä jokaiselle sijainnille sisältämään lisätietoja tai jopa kuvia.

8. MapPress Easy Google Maps

Parhaat kartoituslaajennukset: MapPress

Map Press on ilmainen WordPress-laajennus, joka käyttää uusinta ja suurinta Google-sovellusliittymää, jotta voit lisätä karttoja viesteihisi ja sivuillesi. Laajennus toimii hienosti mukautettujen postityyppien ja useiden sivustojen asennuksissa. Lisäksi se sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten lyhytkoodit, katunäkymätuki, mukautettu teksti, reaaliaikainen liikenne ja paljon muuta. Lisäksi, jos päätät joskus enemmän, on olemassa ammattilainen versio, johon voit päivittää.

9. Edistymiskartta

Parhaat kartoituslaajennukset: ProgressMap

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Progress Map on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on suunniteltu luettelointiin. Ajatuksena on, että voit lisätä erilaisia ​​sijainteja verkkosivustosi perusteella. Tämä voi olla suosikki burgeriliitto, kiinteistösi ilmoitukset, hotellipaikat – kaikki menee. Lisäksi kaikki lisäämäsi sijainnit näkyvät mahtavassa Google-karttassasi ja mukautetussa karusellissa aivan kartan alapuolella. Plugin on helppo asentaa, sillä on useita karttaasetteluja, tukee mukautettuja merkkejä, toimii mobiililaitteella koskettamalla pyyhkäisynavigointia ja paljon muuta.

10. WP Google Maps

Parhaat kartoituslaajennukset: WP Google Maps

Ilmainen WP Google Maps -laajennus on nopea ja yksinkertainen tapa lisätä Google Maps WordPress-sivustoosi. Kirjoita vain osoitteet lisätäksesi merkkejä (voit jopa napsauttaa ja vetää merkkejä paikalleen), valitse karttatyyppi (esim. Tiekartta, satelliitti jne.) Ja lisää sitten mukana toimitettu lyhytkoodi tai widget karttasi sivustoosi..

11. 5 sek Google Maps PRO

Parhaat kartoituslaajennukset: 5sek Google Maps PRO

Tiedot ja lataaNäytä esittely

5sek Google Maps PRO on premium-luokan WordPress-laajennus, jolla on upeat kartoitusominaisuudet. Ensinnäkin, plugin sisältää visuaalisen kartanmuodostimen, jotta voit nähdä nastat lisäämällä niitä ja tehdä muutoksia tarvittaessa. Sitten, jotta asiat olisivat sinulle helpompaa, kehittäjät sisällyttivät 10 ainutlaatuista nahkaa, tuki rajoittamattomalle värikerrokselle, 15 pin-kuvaketta (sekä mahdollisuus lisätä mukautettuja kuvakkeita), automaattisen kielen valinta ja helppokäyttöiset lyhytkoodit. Lisäksi voit lisätä tapauskohtaisia ​​asetuksia, kuten animaatioita, työkaluvihjeitä, ohjeita ja muuta.

12. Symple Shortcodes: Google Maps

Parhaat kartoituslaajennukset: Symple Shortcodes

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ja jos tarvitset vain yksinkertaisen Google Map – tarkista ilmainen Symple Shortcodes WordPress -laajennus. Laajennus on helppo lisätä karttoja lisäämällä Symple map -pikakoodia (sinun tarvitsee vain lisätä sijainti otsikkoon, osoitteeseen, korkeuteen ja zoomaukseen). Se on yhteensopiva useimpien WordPress-teemojen kanssa (suosittelemme sitä käytettäväksi kaikkien kanssa ilmaisista WordPress-teemoista). Se on loistava vaihtoehto lisätä yksinkertainen Google Maps -sijainti sekä paljon muita hyödyllisiä elementtejä (painikkeet, haitot, sosiaaliset kuvakkeet ja muut) WordPress-käyttöiseen sivustoosi..

13. Mapify.it

Parhaat kartoituslaajennukset: Mapifyit

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mapify.it on premium WordPress-laajennus, joka on todella yksi parhaista tavoista lisätä mukautettu kartta verkkosivustollesi. Tämän joustavan kartoituslaajennuksen avulla on helppo lisätä Google Maps verkkosivustoosi, mutta voit myös todella luoda luovuutta mukautetuilla karttoilla. Lisää työkaluvihjeillä varustettuja tappeja ryhmäkuvaan, lisää taideteoksen kuplat – ajattele ruudun ulkopuolella! Lisäksi laajennus sisältää runsaasti animaatioita, mukautettuja merkkejä, videotuki, galleria-asetukset, valopöydät, monisivustointegraation ja paljon muuta. Se sisältää jopa PSD-tiedoston, jos haluat luoda karttatiedot asiakkaalle ennen aloittamista.

14. WP Google Maps (Lite)

Parhaat kartoituslaajennukset: WP Google Maps (Lite)

WP Google Map ilmainen WordPress -laajennus on loistava tapa luoda rajattomia karttoja, joissa on rajoittamaton sijainti, lisätäksesi WordPress-viesteihisi tai sivuillesi. Luo reagoivia karttoja räätälöityjen merkintöjen avulla pluginin erilaisilla ominaisuuksilla. Laajennus sisältää jopa tuen liikenne-, polku- ja maastokerroksille entistä enemmän kartoitusmahdollisuuksia varten. Lisäksi on olemassa pro-versio, jos haluat joskus lisäominaisuuksia (kuten mukautettuja nahoja, taulukoita, yhteyslomakkeita jne.).

15. Reagoiva Google Maps

Parhaat kartoituslaajennukset: reagoiva Google Maps

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Responsiivinen Google Maps on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on testattu ja suunniteltu luomaan pixel-täydellisiä karttoja WordPress-verkkosivustoosi. Luo karttoja koordinaattien tai osoitteiden perusteella ja lisää sitten kätevällä lyhyellä koodilla kartta mihin tahansa viestiin, sivulle tai muuhun tekstialueeseen. Siellä on mahtavia 40 ennalta määritettyä värinahaa, 10 merkkiväriä ja reaaliaikainen kartan esikatselu (joten näet mitä olet luonut).

16. CP Google Maps

Parhaat kartoituslaajennukset: CP Google Maps

CP Google maps on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit luoda sisältöön liittyviä mukautettuja Google Maps -karttoja. Voit lisätä mainosta monissa paikoissa tarpeen mukaan, ja laajennus näyttää jopa viestiin liittyviä lisämerkintöjä. Ja se ei ole kaikki, voit lisätä omia merkkejäsi, upottaa kartan useilla kielillä ja mukauttaa vaihtoehtoja, kuten zoom, karttatyyppi, reunat, koko ja paljon muuta.

17. Interaktiivinen Map Builder -laajennus

Parhaat kartoituslaajennukset: Interaktiivinen Map Builder -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Interactive Map Builder -laajennus on karttarakennusratkaisu, jonka avulla voit luoda kauniita ja interaktiivisia karttoja verkkosivustollesi. Se ei ole tavallinen laajennus, Interactive Map Builder vie sen aivan uudelle tasolle, jotta voit rakentaa räätälöityjä karttoja, jotka vastaavat tarpeitasi.

18. Maps Builder Google Maps -laajennus

Parhaat kartoituslaajennukset: Maps Builder Google Maps -laajennus

WordImpressin Maps Builder on nopea ja intuitiivinen tapa luoda omia muokattavia Google-karttoja verkkosivustollesi. Käytä sisäänrakennettuja ominaisuuksia, kuten suoraa kartanmuodostajaa, Google Places -integraatiota, ainutlaatuisia karttamarkkinakuvakkeita ja tietysti erittäin intuitiivista käyttöliittymää rakentaaksesi karttojasi milloin tahansa.

19. Mapplic Custom interaktiivinen Kartta WordPress -laajennus

Parhaat kartoituslaajennukset: Mapplic Custom Interactive Maps

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mapplic on huippuluokan interaktiivinen karttalaajennus edistyneellä vaihtoehdolla kartan rakentamiseen yrityksesi verkkosivustolle. Luo vektori- ja kuvakarttoja, lisää rajattomasti maamerkkejä tai kerroksia, käytä sisäisiä maa- tai maailmankarttoja, lisää syviä linkkejä ja rakenna täysin reagoivia kosketusvalmiita karttoja mihin tahansa!

20. Intergeo Google Maps -laajennus kirjoittanut Themeisle

Parhaat kartoituslaajennukset: Themeisle: n Intergeo Google Maps -laajennus

Intergeo Google Maps -laajennus on loistava tapa rakentaa karttoja WordPress-verkkosivustoosi. Plugin pitää sen yksinkertaisena valinnanmahdollisuuksilla sijainti, zoomaus, säätimet, useat sijainnit, värityylit ja merkit. Tarvita lisää? Ne tarjoavat myös täyden premium-versio yli Themeislen.

21. Advanced Google Maps -laajennus WordPressille

Parhaat kartoituslaajennukset: Advanced Google Maps

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos olet fyysisesti offline-tilassa, ajamasi yrityksen määrä riippuu ihmisten lukumäärästä, joka voi löytää sinut. Ja miten potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut? Tietenkin kartan käyttäminen – se ei ole rakettitiede!

Advanced Google Maps -laajennus on kiistatta yksi markkinoiden hienoimmista Google Maps -laajennuksista. Laajennus on monipuolinen ja tukee melkein minkä tahansa tyyppisiä karttoja. Voit peittää karttojen värilliset muodot ja viivat siirtääksesi tiettyjä viestejä kävijöillesi, ja laajennus tukee kaikkia Google Maps -palvelun käytettävissä olevia nahkoja – mukaan lukien katunäkymä, karttanäkymä, maapallonäkymä, panoraamanäkymä ja 45° Kuvanäkymä.

Voit lisätä karttaan rajoittamattoman määrän sijainteja, ja kartat voidaan lisätä mihin tahansa viestiin / sivulle lyhytkoodilla tai mihin tahansa widget-alueeseen käyttämällä erillistä widgettiä. Vaikuttavin ominaisuus, jota Advanced Google Maps -laajennus tukee, on kyky lisätä kerroksia karttoihin. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä kartalle reittiohjeita, pyöräilyreittejä, liikennettasoja ja säätasoja. Voit lisätä useita kerroksia karttaan, joka tarjoaa verkkosivustosi kävijöille kaiken, mitä heidän mahdollisesti tarvitsee tietää, kun yritetään löytää sinua.

Kartat ovat täysin reagoivia ja niitä voidaan mukauttaa yhdellä 500+ valmiista merkinnöistä tai voit suunnitella oman mukautetun merkinnän. Tai lisää mukautettuja muotoja kartan kohokohtiksi, luo mukautettuja kartannahoja, näytä useita reittejä, lisää mukautettuja tasoja (liikenne, kauttakulku, polkupyörä jne.), Luo klustereita, lisää omia mukautettuja ohjeita ja niin paljon muuta.

22. Google Mapsin perustiedot

Parhaat kartoituslaajennukset: Google Mapsin perustiedot

Edes ajatellut, että tämä ilmainen laajennus on nimeltään Basic Google Maps Placemarks -laajennus, se ei todellakaan ole niin yksinkertainen – sen käyttö on aivan helppoa. Laajennus luo mukautetun postityypin karttoillesi, jota voit mukauttaa kuvakkeilla, karttatyypillä, zoomauksella, paikkamerkeillä, suodattimilla jne. Ja lisätä sitten helposti mihin tahansa lyhyen koodin avulla.

23. Google Maps -widget

Parhaat kartoituslaajennukset: Google Maps -widget

Ilmaisen Google Maps -widget-WordPress-laajennuksen avulla on helppo lisätä hölynpölykarttoja verkkosivustoosi nopeasti. Laajennus tukee Google Maps -pikkukuvia, valopöytä, yleisiä karttavaihtoehtoja (koko, tyyppi, värimaailma, zoom jne.) Ja tietysti widget-asetuksia otsikolle ja osoitteelle. Se on hieno nopea ja helppo vaihtoehto lisätä karttoja sivupalkkeihisi, alatunnisteisiin ja muihin widget-valmiiksi valmistettuihin alueisiin.

24. Google Maps Builder WordPressille

Parhaat kartoituslaajennukset: ilmainen Google Maps Builder -laajennus

WordPressin ilmainen Huge-It Google Maps Builder on rakennettu freemium-malliin, mikä tarkoittaa, että pluginista on sekä ilmainen että premium-versio. Ilmaisessa versiossa on kuitenkin niin paljon mahtavia ominaisuuksia, se sopii mainiosti useimpiin verkkosivustoihin, jotka haluavat lisätä Google Mapsia. Luo rajattomia karttoja, lisää rajattomia merkkejä, lisää muotoja tai ympyrä-paikannimia, ota käyttöön liikenne- / kauttakulkutasot jne. Pluskartat ovat kaikki reagoivia!

25. Image Map Pro WordPressille

Parhaat kartoituslaajennukset: Image Map Pro Premium -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Image Map Pro on interaktiivinen premium-kuvakarttojen rakentaja. Miksi rajata luomuksesi Google Mapsiin? Image Map Prolla voit luoda mukautettuja karttoja valitsemasi kuvan (tai kartan) avulla. Lisää sitten mukautettuja muotoja, fonttikuvakkeita, työkaluvihjeitä, hiiren osoittimen tai napsautuksen toimintoja, mukautettu zoomaus, koko näytön asettelu ja paljon muuta. Lisäksi laajennus tukee helppoa karttojen tuontia, kumoa / tee uudelleen rakentamisen aikana, kerrosten monistaminen, mukautetut tyylit ja automaattiset päivitykset.

26. Google Maps WD

Parhaat kartoituslaajennukset: Google Maps WD Free Plugin

Google Maps WD Free WordPress -laajennus on suoraviivainen ja intuitiivinen laajennus, jonka avulla Google Maps voidaan lisätä mihin tahansa WordPress-verkkosivustoon. Asenna vain laajennus ja ala rakentaa karttoja. Laajennus tukee useita sijainteja, niihin liittyviä / luokiteltuja sijainteja, karttakerroksia, merkintöjä, karttanasta-linkkejä, ajo-ohjeita ja muuta. Kun olet valmis, lisää vain lyhytkoodi lisätäksesi karttasi mihin tahansa viestiin tai sivulle.

27. WP-kauppapaikka

Parhaat kartoituslaajennukset: WP Store Locator Free -laajennus

Kartat ovat loistava tapa esitellä matka- ja vapaa-ajankohteita, mutta ne ovat myös erittäin hyödyllisiä yrityksille. Ilmaisella WP Store Locator -laajennuksella voit lisätä myymäläsi sijainnit tärkeiden tietojen, kuten tuntien, puhelinnumeron, URL-osoitteen ja kuvauksen kanssa. Lisää sitten lisäominaisuuksia, kuten mukautetut tyylit, karttamerkkikuvakkeet, mukautetut metatiedot, ajomatkat ja jopa ajo-ohjeet. WP Store Locator -laajennus on myös täysin yhteensopiva monikielisten laajennusten kanssa, joten voit luoda karttoja, joita voidaan käyttää kaikilla suurimmilla kohdemarkkinoillasi.

28. Super Store -haku WordPressille

Parhaat kartoituslaajennukset: Super Store Finder Premium -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Suunnittele edistyneet kartat asiakkaille löytääksesi sijaintisi WordPressin premium-kaupan Finder-sovelluksen avulla. Luo reagoivia, mobiililaitteisiin valmiita karttoja katunäkymällä ja ajo-ohjeet WordPress-verkkosivustoosi. Lisää rajoittamaton sijainti, valitse ruutuun tai kokonainen asettelu, ota maantieteellinen sijainti käyttöön, räätälöi tyylejä / värejä, vedä ja pudota -kehittäjiä, lisää mukautettuja tarroja ja muuta.

29. Google Maps Easy

Parhaat kartoituslaajennukset: Google Maps Easy Free WordPress -laajennus

Google Maps Easy on juuri niin – helppoa. Tämä ilmainen laajennus sisältää helppokäyttöisen reaaliaikaisen kartanmuodostimen, joka tukee mediakuvauksia, rajoittamatonta merkintää, muokattavia vaihtoehtoja ja helppokäyttöisen lyhytkoodin karttojen lisäämiseen. Lisäksi laajennus on yhteensopiva useimpien teemojen ja mobiililaitteiden kanssa.

30. Yksinkertainen Google Mapsin lyhytkoodi

Parhaat kartoituslaajennukset: Yksinkertainen Google Maps -pikakoodi

Yksinkertainen Google Maps -pikakoodi on juuri miltä kuulostaa – suora eteenpäin ja helppo käyttää kartoitus-lyhytkoodia. Käytä pw_map-lyhytkoodiparametreja osoitteen, kartan leveyden ja korkeuden, pyörän vierittämisen ja poistamisen käytöstä säätimien säätämiseen nopeasti. Maps on välimuistissa WordPress-transienttien sovellusliittymällä, ja laajennus on jo asennettu toimimaan Google-sovellusliittymän kanssa.

31. iMapper – WordPress Image Mapper / Pinner

Parhaat kartoituslaajennukset: iMapper Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

IMapper-premium WordPress -kuvakartta / -pinneri on edistyksellinen mukautettu kartoituslaajennus, jonka avulla interaktiiviset ja animoidut nastat lisätään omiin kuviin (lähetätkö kauppakarttaa, tuotetta tasaisesti tai jotain muuta). Lisää mukautettuja tappeja, joissa on työkaluvihjeitä, dioja, välilehtiä, linkkejä, kuplia, suodattimia ja paljon muuta. Laajennus tukee myös Google-fontteja, mukautettuja tyylejä, lightboxia (kuva / galleria) ja toimia.

32. 360 ° panoraamakuvien katseluohjelma

Parhaat kartoituslaajennukset: 360 Panoramic Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

360 Panoramic Image Viewer ei ole perinteinen tyylikartta, mutta se on huippulaatuinen laajennus, joka lisää mukautettuja kuumia pisteitä ja vierittämistä panoraamakuviin. Laajennuksen avulla voit lähettää 360 kuvaa, muokata ja optimoida niitä paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi ja lisätä sitten kuormituspisteisiin (käyttämällä karttaelementtiä). Tämä on hauska ja luova tapa lisätä vuorovaikutteisia retkiä kaupunkiin, ravintolaan tai toimistoihin.

33. Karttalista Pro

Parhaat kartoituslaajennukset: Map List Pro

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Map List Pro on premium-luokan WordPress-laajennus, joka olisi loistava lisä mihin tahansa WordPress-verkkosivustoon. Tämän liitännäisen avulla voit lisätä yksityiskohtaisia ​​karttoja ja luetteloita, jotka ovat haettavissa ja lajiteltavia – jotta lukijat näkevät koko karttasi tai vain kiinnostamat bitit ja kappaleet. Plus Map List Pro on esiasennettu 25 eri karttatyylillä, tuki kuville, automaattinen zoom, mukautetut merkinnät, luokkamerkit ja suodattimet (kuten edellä mainittiin).

34. Jetpackin yhteystiedot ja kartta-widget

Jetpack-yhteystiedot ja kartta-widget

Käytätkö jo Jetpack-laajennusta? Ei pidä olla yllättävää, että tämä all-in-one WordPress -ratkaisu sisältää yksinkertaisen tavan lisätä Google Maps sivustoosi. Käytä vain Yhteystiedot-widget – jossa on yksinkertaiset kentät osoitteellesi, valinnainen Google-kartta, puhelin ja aukioloajat. Jos käytät jo Jetpackia sivustossasi, tämä on nopea ja helppo vaihtoehto.

Paketoida

Mene – yli 30 upeaa WordPress-kartoituslaajennusta, jonka avulla voit jakaa toimistosi sijainnit, suosikkipaikat, paikalliset nähtävyydet ja paljon muuta. Oletko käyttänyt jotakin yllä olevista laajennuksista? Kerro meille kuinka se sujui sinulle tai jos sinulla on suosituksia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map