Parhaat arvostelulaajennukset WordPressille

Parhaat arvostelulaajennukset WordPressille

Suurin osa bloggaajista rakastaa tarkistaa suosikkituotteensa. Jos pidämme tuotteesta tai palvelusta todella ja uskomme siitä olevan todella hyödyllistä, eikö me suosittele sitä ystävillemme ja perheellemme? Tietysti haluaisimme! Se on ihmisluonto.


Olemme täällä kaikki WordPress-fanaatikot, eikö niin? Aion pitää sitä kyllä. Joten on turvallista sanoa, että meidän on käytettävä jonkinlaista WordPress-tuotetta – oli se sitten plugin tai teema tai palvelu, josta todella pidämme. Niin paljon, että emme voi työskennellä ilman sitä. Haluamme luonnollisesti suositella tätä tuotetta ikäisillemme. Tai meidän tapauksessamme lukijamme ja blogin seuraajat.

Siksi olemme keksineet tämän WordPress-laajennuksen, joka sisältää WordPressin parhaita arvostelulaajennuksia. Tässä luettelossa mainittujen laajennusten avulla voit luoda herättäviä arvosteluja mahdollisimman nopeasti!

Miksi lisätä arvosteluja

Idea tuotteen tarkistamisesta on yksinkertainen. Se ilmoittaa lukijalle tuotteen hyödyllisyydestä. Periaatteessa tuotekatsauksessa sanotaan seuraavaa:

Hei, rakastan tätä tuotetta ja uskon, että löydät siitä myös erittäin hyödyllisen!

Arviot tarjoavat myös eräänlaisen sosiaalisen todisteen. Itse asiassa yli 90% ihmisistä ostamalla Amazonista, se ei ostaisi alle kolmen tähden tuotetta.

Mutta arvostelun perimmäinen tarkoitus on saada joku ostamaan suosittelemasi tuote. Se on ehdottomasti markkinoinnin kannalta. Arvioinnin on oltava puolueeton. Sen tulisi punnita tuotteen etuja ja haittoja.

Mikään tuote ei ole täydellinen – jokainen uusi on parannus edeltäjään verrattuna

Nyt kun olemme käyneet lyhyen kurssin tuotteiden tarkastelusta 101, kaivataanpa plugin-luetteloa.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WP-arvostelu

WP Review Pro

Tiedot ja lataa

WP Review on muokattava, kevyt laajennus, jolla lisätään arvostelu WordPress-sivustoosi. Se voi lisätä arvostelu kolmella tavalla: tähti, piste ja prosenttiosuus.

Voit milloin tahansa siirtyä yhdestä toiseen muuttamalla asetuksia laajennuksen asetussivulla. Arvosanat voivat näkyä ennen sisältöä tai sen jälkeen ja lyhyen koodin avulla suoraan sisällössä. Voit vaihtaa värejä sivuston leveällä tai postitse postitse. Kun käyttäjä napsauttaa arvioidaksesi, keskiarvo lasketaan automaattisesti ja se tulee näkyviin äänten lukumäärän kanssa. Käyttäjillä on mahdollisuus jättää omat arvostelut, ja voit valita, näytetäänkö nämä arvostelut oman arvostelun alla.

Lopuksi, plugin on kehittäjäystävällinen, sillä sillä on useita suodattimia, jotka sulautuvat näytön kanssa teemaasi. Tukipalveluna se on ilmainen laajennuksen rekisteröidyille käyttäjille. Muut ominaisuudet:

 • Helppo räätälöinti (vaihda värejä, fontteja jne.) Suorien CSS-muutosten avulla
 • Vastuullinen muotoilu
 • Tuki rikkaille katkelmille
 • Useita luokitusjärjestelmiä

2. Taqyeem WordPress arviot ja arvostelut

Asiakkaiden arvostelut Taqyeem WordPress

Tiedot ja lataaNäytä esittely

CodeCanyon Elite -kirjailijan TieLabsin kehittämä Taqyeem on yksi parhaista arvostelulaajennuksista alle 20 USD: n hinnalla. Tämä laajennus lisää tarkistusruudun kaikkiin viesteihin, sivuihin ja jopa mukautettuihin viestityyppeihin. Voit muotoilla tarkistusruudun rajattomilla väreillä ja typografiavaihtoehdoilla (Google Web Fontsilla) – heijastamaan WordPress-teeman suunnittelua. Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat:

 • Tuki rikkaille katkelmille
 • 3 widgettiä: parhaat, viimeisimmät ja satunnaiset arvostelut
 • 3 Arviointityylit: Tähdet, pisteet ja prosenttimäärä

3. WP-tuotekatsaus

WP-tuotekatsaus

WP Product Review on saatavana ilmaisena laajennuksena, jonka voit tarttua WordPress-arkistosta. Voit näyttää arvostelukentän melkein missä vain haluat käyttää lyhytkoodeja. Paitsi, että voit lisätä samalle sivulle niin monta arvostelua kuin haluat. Itse arvostelutaulukkoa voidaan mukauttaa väreille, leveydelle ja reunuksille, jotta se sopii teemaasi. Äänestykseen on saatavilla yli kymmenen erilaista kuvaketta, kuten tähtiä ja sydäntä. Jos haluat sisällyttää tuotteiden vertailutaulukon, se on myös mahdollista. Plugin luo automaattisesti vertailutaulukoita olemassa olevista arvosteluista.

Jos myyt Amazonilla, olet iloinen laajennuksen integroitumisesta alustaan. Se siirtää automaattisesti tuotenimen, kuvan, tytäryhtiön linkin ja hinnan Amazonista. Lisäksi, jos olet luonut arvosteluja muualla aiemmin, voit tuoda kyseiset arvostelut verkkosivustollesi. Laajennus tuo mukanaan myös vaikuttavan joukon ominaisuuksia, kuten:

 • Näytön globaali mukauttaminen ja mukautetut kuvakkeet
 • Esikuormitusominaisuudet parantavat käyttökokemusta
 • Hyödyt ja haitat -vertailuluettelo
 • Lyhytkoodituki
 • “Lataa nyt” tai suora CTA-painike

4. Katsotaanpa

Katsotaanpa WordPress-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Let’s Review on reagoiva premium-luokan WordPress-tarkistuslaajennus, joka on luotu lisättyihin arvosteluihin viesteihisi. Vakiintuneen Envato Elite -kirjailijan Cubellin käsin tekemä plugin on täynnä hienoja ominaisuuksia mihin tahansa blogiin. Let’s Review -sovelluksen avulla voit lisätä ainutlaatuisia ja asiantuntevasti suunniteltuja arvostelukenttiä viesteihisi ja mukautettuihin viesteihisi.

Jotkut Let’s Review -laajennuksen ainutlaatuisista ominaisuuksista on mahdollisuus valita useista moderneista malleista, lisätä rajoittamattomia ehtoja, etuja, haittoja ja tytäryhtiöpainikkeita jokaiseen arvostelukenttään. Näiden ja muiden ominaisuuksien avulla voit luoda räätälöityjä arvostelukenttiä, jotka vastaavat verkkosivustosi suunnittelua.

Tytäryhtiövaihtoehto on erityisen mielenkiintoinen, koska voit ansaita vihdoinkin ansaita arvosteluja spammiasi etsimättä huomaavaisten ja kauniisti suunniteltujen painikkeiden avulla, joilla on ainutlaatuiset animaatiotehosteet. Tällä tavalla, kun jaat rakastamasi tuotteen tai palvelun lukijoidesi kanssa, voit käyttää sisaryrityslinkkiäsi suoraan tarkistusruudussa.

Voit myös asettaa globaaleja oletusasetuksia säästääksesi aikaa. Puhtaaseen HTML-tulokseen sisältyy myös Rich Snippets -merkinnät hakukoneiden tulosten napsautussuhteen parantamiseksi.

5. Rikkaat arvostelut

Rich arvostelut

Rich Reviews on täysin ilmainen WordPress-tarkistuslaajennus, jossa on mielenkiintoinen luettelo ominaisuuksista. Laajennus on rakennettu tukemaan lyhytkoodeja – mikä tarkoittaa, että voit käytännöllisesti näyttää katsauksen missä tahansa sivustosi osiossa, joka tukee lyhyitä koodeja, kuten viestejä, sivuja, alatunnistetta tai mitä tahansa widgettiä aluetta. Laajennuksen avulla voit valvoa lähetyksiä ja valita, mitkä arvostelut julkaistaan ​​/ näytetään kunkin tuotteen tarkistussivulla.

6. WP ULike

WP ULike -laajennus

Jos etsit yhtä parhaista ja nopeimmista tavoista lisätä like and dislike -toimintoja WordPress-verkkosivustoosi, WP ULike -laajennus on sinua varten! WP ULike on ILMAINEN WordPress-laajennus, jonka avulla verkkosivustosi vierailijat voivat harjoittaa laajaa sisältötyyppiäsi, mukaan lukien viestit, foorumin aiheet ja vastaukset, kommentit ja aktiviteettipäivitykset.

Myös WP ULiken hämmästyttävät tilastotyökalut auttavat sinua seuraamaan sisältösi tehokkuutta reaaliaikaisen raporttijärjestelmän ja yksityiskohtaisten tilastojen avulla. Lisäksi WP ULikessa on laaja valikoima vaihtoehtoja laajennuksen mukauttamiseksi. Sen avulla voit mukauttaa like-painikkeesi suosikkityylisi mukaan.

Tämä laajennus sopii niille, joilla on esittelysivustoja, sekä yritys- ja henkilökohtaisille salkkuille, joissa voit antaa käyttäjille äänestää työstäsi ja tuotteistasi.

WP ULike tarjoaa joukon mahtavia ominaisuuksia BuddyPressille, bbPressille ja monille muille pluginien käyttäjille. Joten voit käyttää tätä laajennusta kaikkialla murehtimatta ominaisuuksien yhteensopivuudesta..

WP ULike on nyt ladattavissa yli 35 kielellä ja se on ILMAINEN!

7. Luokitus-widget-tähtien tarkistusjärjestelmä

Arvostelu-widget: Tähtien tarkistusjärjestelmä

Luokitus-widget lisää viiden tähden tarkistusjärjestelmän paikan päällä. Käyttäjien on vain napsautettava tähtiä, jotta muut tietävät mielipiteensä viesteistä, sivuista, mukautetusta viestityypistä, kommentista tai arvostelusta. Voit upottaa peukalo- ja tähtiarvostelut viesteihisi, sivuillesi tai kommentteihisi ja muokata ja hallita arvosteluja WordPress-hallintapaneelissa..

Tähtiarvostelut ovat täysin muokattavissa, tukevat tärkeitä selaimia ja monia kieliä. Voit luoda rajoittamattoman peukalo- ja tähtiarvostelun ja kerätä rajoittamatonta ääntä. Laajennus sisältää widgetin, jonka voit sijoittaa sivupalkkiisi näyttääksesi parhaiten arvioidut viestit, sivut ja kommentit. Lisäosat ovat saatavilla tweetideiden ja jakojen näyttämiseen

8. YASR Ye Another Stars Rating

YASR Vielä yksi Tähtiluokitus

Yet Another Stars Rating (YASR) on uusi järjestelmäkatsaus, joka perustuu jquery plugin RateIT: ään. Laajennus auttaa sinua lisäämään arvosteluja kahdella eri tavalla – voit lisätä oman arvosanasi sekä antaa vierailijoille mahdollisuuden äänestää.

Voit jopa luoda useita sarjoja, jos haluat kävijöiden äänestävän tuotteen eri puolista erikseen. Hakukoneet indeksoivat arvostelupisteitä tai vierailijoiden arvioita katkelmien kautta.

9. WP-PostRatings

WP-PostRatings

WP-PostRatingsilla on monia tapoja näyttää ääniä, kuten tähtiä, peukaloja, punkkeja, sydämiä, numeroita ja muuta. Laajennuksen asettaminen voi olla hieman teknistä.

Hiukan koodin avulla voit näyttää luokitukset kaikissa viesteissä tai valituissa viesteissä. Hallinnoi luokituksia -asetuksen avulla voit tarkastella arvosteluja. Laajennus voi näyttää korkeimmin arvioidut viestit, eniten arvioituja viestejä, alimman luokituksen ja korkeimman arvosanan.

10. Sivustojen arvostelut

Sivustoarvostelut

Sivustokarttojen avulla lukijat voivat arvioida viestejäsi tavanomaisella 5 tähden järjestelmällä. Laajennus on nopea ja helppo aloittaa – asennat sen kirjaimellisesti ja olet valmis aloittamaan. On olemassa vaihtoehtoja, jotka sallivat tarkistusten hyväksymisen, blockchain-validoinnin, kirjautumisen tai ilmoituksen lisäämisen. Sekä tarkistusnäytön (katkelmat, avatarit jne.) Mukautukset, lähetyslomake, skeeman merkintä (SEO: lle) ja käännökset.

Muita merkittäviä laajennusominaisuuksia ovat roskapostisuodattimet, usean sivuston tuki (mikä on hienoa, jos isännöit sivustosi arvosteluja erillisessä aliverkkotunnuksessa), arvosteluvasteita, sisäänrakennettuja malleja, helppokäyttöisiä widgettejä ja lyhytkoodeja sekä mahdollisuus varmuuskopioida ja palauttaa.

Bonus: Näytä arvostelut kolmansien osapuolien sivustoilta

Tiesitkö, että voit integroida myös arvosteluita kolmansien osapuolien arvosteluissivustoilta? Plugins, kuten Google-arvostelut-widget, Google Places -arvostelut tai Yelp Widget Pro voit kerätä todellisia asiakasarvioita ja arvosteluita ja näyttää ne verkkosivustollasi. Näiden laajennusten ja palveluiden ohjeista voi tulla tärkeä osa markkinointitoimintaa.


Tuotteen puhtaan ja järjestäytyneen tarkastelun luomiseksi on välttämätöntä, että noudatamme kiinteää tilausta. Tapa, jolla tarkastelet tuotetta – esimerkiksi käyttämäsi kuvat ja ominaisuuksien vertailulistat, voivat olla ainutlaatuisia sivustollesi. Lisää henkilökohtainen kosketus, jos haluat. Mutta sinulla on oltava yhdenmukainen muoto kaikissa arvosteluissa. Sen lisäksi, että sivustosi on järjestetty, se myös puhuu paljon huomiota yksityiskohtiin. Seurauksena lukijasi lukumäärä kasvaa.

Kuten aina, rakastamme panostasi. Mikä on suosikki WordPress-arvostelulaajennus? Kaipaisimmeko sitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map