Paras WordPress-tiimin esittelylisäosat vuonna 2020

Paras WordPress-tiimin esittelylaajennukset vuonna 2018

Kukaan asiakas ei halua käsitellä automatisoitua järjestelmää. Chat-ruudut, automaattiset vastaukset, älä vastaa -viestit – ne vievät henkilökohtaisen kosketuksen kokonaan. Vaikka tätä ei ole helppo välttää automatisoidussa ympäristössä, voimme yrittää tehdä siitä kaikesta vähemmän persoonattoman. Yksi tapa tehdä tämä on profiloida tiimisi jäsenet verkkosivustollasi WordPress-tiimin esittelylisäosien avulla. Tällä tavalla käyttäjät saavat kasvot puhelimen tai sähköpostin toiseen päähän.


Työntekijät ovat organisaation ydin vahvuus. Käyttäjien ilmoittaminen työntekijöistäsi antaa heille itseluottamuksen käsitellä sinua ja lisää luottamustasoa.

Toki, Tietoja-sivusi on hieno paikka selittää asiakkaille, mitä yrityksesi voi tehdä. Mutta voit viedä sen loven pidemmälle ja lisätä profiilisivuja, jotka esittelevät joukkueesi jäseniä. Tämän avulla asiakkaat tietävät, että sinulla on ihmisiä, jotta työ saadaan aikaan. Nämä omistautuneet jäsensivut auttavat myös kanavoimaan viestinnän oikealle henkilölle paremman käyttökokemuksen aikaansaamiseksi.

Vaikka biografian luominen voi olla melko helppoa, kokonaan sen asettaminen ja houkutteleva esittäminen vaatii enemmän työtä. Tämä pätee erityisesti suuriin ja monimuotoisiin joukkueisiin. Laajennukset voivat tehdä paljon työtä profiilisivuilla – luoda ja päivittää bioita, luoda ryhmäsivuja ja lisätä jäseniä joukkuesivuille. Ne ovat hyviä sekä pienille ryhmille että suurille organisaatioille, joissa on useita joukkueita. Lisäksi nämä laajennukset ovat reagoivia, joten käyttäjät voivat katsella niitä mistä tahansa laitteesta.

Katsotaanpa joitain WordPress-joukkueemme suosikki plugin-lisäosia henkilöstöllesi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Luovan joukkueen esittely WordPress Premium -laajennukselle

Creative Team Showcase on loistava vaihtoehto suunnitella ryhmäsi jäsenten ammattimainen ja (arvasit) luova näyttö. Laajennuksen mukana tulee 6 muokattavaa ja reagoivaa asettelua, mukaan lukien mosaiikki-, neliö- ja ympyräruudukot, liukusäädin, aaltoanimaatio, kuusikulmio ja sisäinen esikatselu (voit tarkistaa ne sivulta esittelysivusto).

Luovan joukkueen esittely WordPress Premium -laajennukselle

Mikä parasta, mukautukset tehdään helpoiksi mukana toimitetun ohjauspaneelin ansiosta. Valitse rivien, otsikoiden, nimien, otsikoiden ja muun värit intuitiivisilla värinvalitsimilla. Vedä ja pudota joukkueen jäseniä järjestääksesi heidät uudelleen. Lisää rajaton määrä taitoja jokaiselle joukkueen jäsenelle, mukaan lukien heidän sosiaaliset linkit.

Creative Team Showcase on myös täysin yhteensopiva suositun WP Bakery Page Builder -sovelluksen kanssa, joten voit helposti lisätä ryhmäesittelyn millä tahansa sivulla luotaessa verkkosivustoasi. Muut ominaisuudet, kuten Font Awesome -integraatio, RTL-tuki ja premium-tuki, tekevät tästä showcase-laajennuksesta erinomaisen vaihtoehdon ammattimaisille verkkosivustoille..

2. AWSM Team Showcase Free & Premium WordPress -laajennus

AWSM-tiimin avulla on helppo luoda ja johtaa ryhmää ja esitellä sitä WordPressissä. Kun olet asentanut laajennuksen, AWSM-ryhmä näkyy järjestelmänvalvojan sivupalkissa.

AWSM-tiimi esittelee ilmaisen WordPress-laajennuksen

Aluksi sinun on luotava yksittäisiä jäsenprofiilisivuja, joissa on tietoja, kuten nimi, kuvaus ja yhteystiedot. Nämä sivut toimivat myös perusmallina, jota kukin jäsen voi käyttää bio-ohjelmien luomiseen. Kun jäsensivut ovat valmiit, voit aloittaa ryhmän tai joukkueiden luomisen lisäämällä jäsenprofiileja. Voit myös määrittää kunkin tiimin sivun ulkoasun.

Saatavana on kolme esiasetusta (kortti, taulukko, luettelo) ja voit valita minkä tahansa näyttämään joukkueen jäseniä. Jokaisessa esiasetuksessa on muutama muotoiluvaihtoehto sekä mukautusvaihtoehto CSS: n avulla. Laajennus on herkkä ja kosketus käytössä.

Päivittää Pro: hon

AWSM Team Showcase Pro WordPress -laajennus

WordPress-tiimin esittelylisäosien (kuten useimpien pluginien) kanssa päivitys premium-versioon tarkoittaa sitä, että kehittäjä tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja ensisijaista tukea. Laajennuksen Pro-versio tarjoaa lisää ominaisuuksia, joiden avulla voit paremmin esitellä mahtavaa joukkueesi. 5 lisäasetusta ja useita muotoiluvaihtoehtoja helpottavat näyttelysi suunnittelua. Se tukee myös WPBakery Visual Page Builder -sovellusta, joten voit lisätä tai lisätä joukkueita mihin tahansa teemaan.

3. Team Builder – Tutustu Team Premium WordPress -laajennukseen

Team Builderin mukana tulee tehokas järjestelmänvalvojan rakentaja, WPBakery Visual Page Builder -tuki ja joukko lyhyitä koodeja, joiden avulla voit rakentaa houkuttelevan näytön joukkueellesi hyvin lyhyessä ajassa. Laajennus voi näyttää joukkueesi ruudukossa, taulukossa, liukusäätimessä tai widgetissä.

Team Builder - Tutustu Team Premium WordPress -laajennukseen

Liukuvia paneeleja viidessä teemassa on miellyttävä tausta joukkueesi näytölle. Visuaalinen rakentaja, vedä ja pudota -ominaisuus ja lukuisat mukautusvaihtoehdot tekevät ryhmäsi sivujen rakentamisesta hauskaa harjoitusta. Mukana ovat valmiit asettelut, joissa on eri tyyli esiasetuksia, sekä sosiaaliset kuvakepalkit, joissa on tyylivaihtoehdot. Voit mukauttaa fontteja, värejä, välilyöntejä ja eri elementtien järjestelyjä. Voit myös lisätä kuvitteellisia hover-tehosteita ja mukautetun URL-osoitteen jokaiselle jäsenelle.

Jäsenet voidaan merkitä tunnisteella, joten katsojat voivat suodattaa henkilöstöä osastojen tai ryhmien mukaan. Taitopalkit tai tähdet auttavat arvioimaan työntekijöitä ja rakentamaan kortteja yksityiskohdilla, kuten sähköposti, puhelin, Skype, verkkosivusto, bio, tarra tai sijainti. Työntekijän tiedot voidaan myös tallentaa yhteystietoina, mikä on mahtava ominaisuus löytää WordPress-tiimin esittelylisäosista.

4. Joukkueen jäsenille ilmainen & Pro WordPress -laajennus

Toinen suosituimmista joukkueesi esittelylaajennuksista, nimeltään Team Members, on saatavana kahtena ilmaisena ja premium-versiona.

Joukkueen jäsenille ilmainen WordPress-laajennus

Alkaen WordPress-hallintapaneelin Teams-kohteesta, voit lisätä jäseniä joukkueeseesi heidän valokuviensa, sijaintiensa, bio- ja sosiaaliprofiiliensa avulla. Jokaisella jäsenellä voi olla kolme sosiaalista linkkiä ja voit näyttää korkeintaan neljä jäsentä yhdellä rivillä. Minkä tahansa määrän joukkueen jäseniä voi esiintyä.

Laajennus on myös täysin reagoiva, ja mukana toimitettujen helppokäyttöisten lyhytkoodien ansiosta, jotka voit vain kopioida ja sivuuttaa, on helppo näyttää ryhmän jäsenet missä tahansa sivustosi sivustolla..

Päivittää Pro: hon

Darko-tiimin jäsenet WordPress-laajennus

Joukkueen jäsenten PRO-versio lisää uusia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja. Jokaisella jäsenellä voi olla erillinen väri ja korkeintaan viisi jäsentä voi löytää paikan yhdessä rivissä. Jatkuvasti toinen kuva voi näkyä tai lisätietoja-linkki voi näkyä. Voit lisätä suodattimia valokuviin ja valita suunnitteluvaihtoehtoja, kuten neliö- tai pyöreät valokuvat, lisätä tai jättää reunat pois. Voit myös valita värejä tuotemerkin mukana.

5. Joukkueesittely Premium WordPress -laajennus

Team Showcase WordPress -laajennus on premium-laajennus, jota voidaan käyttää kaikenlaisen sisällön näyttämiseen, joka sisältää kuvan ja tekstin. Sen tarjoamien ominaisuuksien vuoksi se on hyvä tapa esitellä myös ryhmääsi.

Joukkueesittely Premium WordPress -laajennus

Esivalmistettuja asetteluvaihtoehtoja on saatavana, ja voit mukauttaa asetteluja valitsemalla vaihtoehdot. Kymmeniä asettelu- ja asetteluyhdistelmiä ovat mahdollisia ruudukko- tai taulukomuotojen avulla. Ristikot ovat reagoivia ja voivat sisältää tietoja jokaisesta jäsenestä, tai tiedot voivat näkyä hiirellä.

Taulukot ovat myös reagoivia, mutta erottuu pikkukuvien hakulaitteista. Tässä muodossa kuvat ovat melko pieniä, mutta napsautettaessa ne näkyvät suurennettuna osoitetulla alueella. Tämä järjestely on täydellinen, kun haluat näyttää suuren määrän ryhmän jäseniä pienemmällä näyttötilalla. Samanaikaisesti käyttäjät voivat napsauttaa mitä tahansa jäsentä nähdäksesi lisätietoja.

Laajennuksen avulla voit luokitella jäsenet ja käyttää suodattimia, jotta käyttäjät voivat tarkastella jäseniä missä tahansa tietyssä ryhmässä tai paikassa. Se on yhteensopiva WPBakery Visual Page Builder -sovelluksen kanssa, ja auttaa sinua rakentamaan ryhmäsi sivut visuaalisesti vetämällä ja pudottamalla, jotta jäsenet sijoittuvat mihin tahansa näyttöjärjestykseen. Jokaisella jäsenellä voi olla oma sivu ja oletuskuvakoko voidaan muuttaa. Se on myös widget-käyttövalmis, helppo käyttää ja mukauttaa.

6. Moderni Team Showcase Premium WordPress -laajennus

Modernissa ryhmäesittelyssä voit valita kymmenestä reagoivasta esiasetuksesta, joita voit käyttää jäsenprofiilien sijoittamiseen. Lisäksi voit muokata näitä esiasetuksia kätevästi käyttöliittymän visuaalisen mallieditorin avulla. Muokattavuus auttaa sinua luomaan ja luomaan uudelleen jäsen- ja tiimiprofiileja ja pitämään ne verkkosivustollasi hyvin lyhyessä ajassa..

Moderni joukkueesittely Premium WordPress -laajennus

Laajennuksen mukana toimitetaan peruslomake tiedon keräämiseksi ryhmän jäsenistä. Se auttaa myös luomaan oman lomakkeen tietojen keräämistä varten. Löydät myös pikkutietoja, joiden avulla pääset alkuun profilointiharjoituksen aloittamisesta.

Tämän laajennuksen erinomainen ominaisuus on meta-avainpohjainen logiikkajärjestelmä, jonka avulla solut voivat erottua kunkin jäsenen mukautettujen kenttien perusteella. Esimerkiksi painikkeen napsauttaminen korostaa jäseniä, jotka ovat jonkin ohjelman osaa tai jotka ovat päteviä opettamaan.

7. uSquare Universal Grid

uSquare on ruudukkoon perustuva premium-WordPress-laajennus. Tämä liitännäinen tekee ainutlaatuisten ruudukkotyyppisten gallerioiden ja portfolioiden luomisesta helppoa. Yksi tämän laajennuksen parhaista ominaisuuksista on joustavuus. uSquare sopii erinomaisesti henkilöstötaulukoiden, tuotegallerioiden, blogin postitusruudukkojen, kuvasalkkujen ja muun luomiseen. Sinua rajoittaa vain mielikuvitus. Plus, uSquare voi jopa luoda ruudukkoja olemassa olevan sisällön avulla – sinun tarvitsee vain asettaa se vetämään tietystä viestistä tai luokasta.

uSquare Universal Grid

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mukauttaminen on tämän mahtava laajennuksen toinen huomattava ominaisuus. Siellä on sisäänrakennettuja vaihtoehtoja yli 600 Google-fontille, mukautettujen kohteiden koot (joten voit luoda ruudukon, joka sopii verkkosivustosi mittasuhteisiin ja kuvan rajaamiseen), mukautetut värivaihtoehdot ja paljon muuta. Ja koska voit lisätä niin monta tai niin vähän kohteita kuhunkin ruudukkoon kuin haluat, voit luoda loputtoman yhdistelmän ainutlaatuisia ruudukkotyylisiä gallerioita lisätäksesi sivustoosi..

uSquare sisältää myös vaihtoehtoja tehosteiden vähentämiseksi, vieritettävän sisällön, vetämällä ja pudottamalla viestien uudelleenjärjestyksen, mukautetut sosiaaliset kuvakkeet ja paljon muuta.

Ajatuksesi parhaista WordPress-tiimin esittelylisäosista

Tässä luettelossa olevat WordPress-joukkueen esittelylaajennukset ovat loistavia vaihtoehtoja esitellä ryhmäsi jäseniä verkkosivustollasi. Ne voivat antaa ihmisille kasvot organisaatiollesi ja rohkaista vierailijoita toimimaan kanssasi verkossa. Lisäksi, yhdessä projektinhallintalaajennusten kanssa, se on hieno tapa pitää yrityksesi organisoituneena ja tiimisi yhteydessä.

Entä sinä? Onko sinulla suosikki WordPress-laajennus, joka auttaa profiilisi joukkueesi? Tai ehkä olet kokeillut yhtä näistä WordPress-tiimin esittelylisäosista aiemmin? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map