Paras WordPress-paikannuslaajennukset sijaintiperusteiseen sisältöön

Paras WordPress-paikannuslaajennukset sijaintiperusteiseen sisältöön

Varmasti tiedät, että Google tarjoaa sijaintisi kannalta sopivia hakutuloksia. Mutta ei yksin Google räätälöi verkkosisältöä kävijöiden sijainnin mukaan. Näet muita verkkosivustoja, kuten Amazon, eBay ja monet verkkokauppasivustot, jotka palvelevat sivujasi, jotka ovat osuvampaa maailmallesi. Ja jos pidät siitä, ei ole mitään syytä, miksi myös verkkosivustosi ei saisi näyttää sisältöä kävijöiden sijainnin perusteella. WordPress-maantieteelliset kohdistuslaajennukset voivat auttaa tässä.


Maantieteellinen kohdistaminen tunnistaa vierailijasi sijainnin ja palvelee sitten kyseiseen sijaintiin liittyvää sisältöä. Esimerkiksi, jos sinulla on sääolosuhteisiin liittyvä verkkosivusto, widget näyttää vierailijan sijainnin paikallisen sään. Kaupan paikannuslaajennukset luottavat myös maantieteelliseen kohdistamiseen.

Kuinka verkkosivustosi tietää vierailijan sijainnin? Paikka on helppo havaita vierailijan IP-osoitteen ja paikkatietokannan avulla.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Mikä on IP-osoite ja maantieteellinen kohdistaminen?

IP-osoite on numero, joka ilmaisee vierailijan tietokoneen fyysisen osoitteen. Geotargeting on, kun tunnistat tämän osoitteen kävijöiden sijainnin ja palvelet heille eniten liittyvää sisältöä. Tämän seurauksena kävijät ovat kiinnostuneempia verkkosivustostasi.

Ymmärrä liikenne

Ennen kuin ryhdyt luomaan sijaintikohtaista sisältöä, on tärkeää ymmärtää verkkosivustosi verkkoliikennekuvio. Tutki vain palvelinlokeja. Tämä ei vain auttaa sinua löytämään IP-osoitteita, jotka yrittävät päästä kojelautaan, vaan auttaa myös estämään ei-toivottuja IP-osoitteita pääsemästä wp-admin-sivuille ja voi suojata järjestelmänvalvojan aluetta monilla muilla tavoilla..

Toinen työkalu, johon voit luottaa ymmärtämään liikenteen lähtöpistettä, on Google Analyticsin demografiset ominaisuudet.

Miksi sinun pitäisi käyttää WordPressin Geotargeting-laajennuksia?

On monia syitä, miksi sinun kannattaa harkita erilaisen sisällön tarjoamista erilaisille yleisöille:

 • Paikallinen kielenäyttö herättää kävijöiden luottamusta olla vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa.
 • Voit muodostaa yhteyden paikallisiin yleisöihin heti viittaamalla paikallisiin tapahtumiin ja käyttämällä paikallista huumoria ja paikallisten henkilöiden suosituksia.
 • Lisäksi on mahdollista räätälöidä tarjouksia, tapahtumia ja kuponkeja sekä suorittaa erittäin kohdennettuja paikallisia mainonta- ja markkinointikampanjoita.
 • Voit parantaa asiakaspalvelua antamalla kävijöille tietää toimitusalueista, aukioloajoista, pysäköintijärjestelyistä jne.
 • Paikallisten sivukonttoreiden yritykset voivat ohjata asiakkaita läheiseen kauppaan tai paikallisiin sivustoihin.
 • Voit näyttää maakohtaiset vero- ja kuljetustiedot.
 • Vain maakohtaiset laki-ilmoitukset on näytettävä.
 • Pystyt tarjoamaan paikkatietoja ja sisältöä.
 • Voit kohdistaa tiettyihin maantieteellisiin alueisiin, joilla palveluillesi tai tuotteillesi on suuri kysyntä.
 • Verkkokauppasivustot voivat rajoittaa niiden tuotteiden näyttöä, joita ei ole saatavana tietyllä alueella.
 • Et halua, että paikallinen yrityksesi tuhlaa kaistanleveyttä liikenteestä muista maista.
 • Korkean roskapostin rajoittaminen, joka ei johda vastaaviin muuntokursseihin.
 • Parantaa verkkosivuston turvallisuutta, varsinkin jos verkkosivustosi on haavoittuvainen merentakaisille hakkereille.

Paras WordPress-laajennukset maantieteelliseen kohdistamiseen

Oletko huomannut, että päivitetyt WordPress-versiot käyttävät maantieteellistä kohdistamista? Hallintapaneeli näyttää tulevia tapahtumiasi, jotka liittyvät sijaintisi kannalta. CMS: llä itsessään ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua toimintoa sisällön optimoimiseksi sijainnin perusteella.

Onneksi on saatavana monia ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia, jotka auttavat sinua. Nämä WordPress-paikannuslaajennukset voivat parantaa verkkosivustoja globaalille yleisölle. Useimpien liitännäisten täytyy hankkia ilmainen / maksettu sovellusliittymä IP-sijaintitietojen pyytämistä varten laajennuksen palvelimelta tai kolmannen osapuolen palvelimelta..

Katsotaanpa joitain laajennuksia, joiden avulla voit optimoida liikennettä samoin kuin tehdä muita asioita vierailijoiden IP-osoitteiden perusteella.

merkintä: Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaan yritysten on saatava käyttäjän suostumus sijaintitietojen keräämiseen. Suosittelemme neuvottelemaan GDPR-asiantuntijan tai lakimiehen kanssa varmistaaksesi, että verkkosivustosi on täysin yhdenmukainen.

1. GeoTargeting WP

GeoTargeting WP

Tiedot ja lataa

GeoTargeting Pro on premium-laajennus, joka auttaa kohdistamaan käyttäjiä kolmella tavalla, kaikki käyttäjän sijaintien perusteella:

 • Näytä eri sisältö
 • Ohjaa käyttäjiä
 • Estä käyttäjät

Suuren liikenteen verkkosivustot voivat luottaa tähän laajennukseen hallitakseen eri vierailijoille näytettävää sisältötyyppiä. Ei vain kokonaiset blogiviestit, mutta jopa sivut, valikkokohteet, widgetit, ponnahdusikkunat ja mukautetut viestityypit (mukaan lukien WooCommerce-tuotteet) ovat kaikki osa kohdennettua sisältötyyppiä. Lisäksi, jos tarvitset enemmän joustavuutta ja hallintaa, on olemassa PHP-toimintoja, jotka voit sijoittaa mihin tahansa sivustosi koodiin.

Kohdennetut alueet voidaan joko sisällyttää tai sulkea pois. Paitsi, että voit myös rajoittaa sisältöä, kun muokkaat viestiä tai sivua. Tätä ominaisuutta kannattaa parhaiten piilottaa tietyt tuotteet, joita ei ole saatavilla alueella. On myös mahdollista näyttää erilaisia ​​CTA-sopimuksia tai mainoksia vierailijan sijainnista riippuen. Haettavan avattavan maa-widgetin avulla käyttäjät voivat muuttaa sijaintiaan.

Laajennuksen avulla on helppo kohdistaa kätevästi eri maihin ryhmittelemällä ne eri luokkiin. Lisäksi laajennus yhdistyy hyvin Geo Redirects -sovellusten (käyttäjien ohjaamiseksi eri sivuille sijaintinsa perusteella), Geo Blocker -sovelluksen (käyttäjien estäminen eri sijainneista) ja Geo-lippujen (käyttäjien maa-lippujen näyttämiseksi) kanssa. Käyttömaksut riippuvat paikkatietokantaan tehtyjen pyyntöjen määrästä.

GeoTargeting WP Lite

GeotargetingWP Lite kuluttaa sovellusliittymää, kun heidän on löydettävä käyttäjän sijainti. Joten esimerkiksi jos käyttäjän tarvitsee vain kohdistaa sisältö tai ohjata käyttäjiä yhdelle sivulle, vain kyseisen sivun vierailut kuluttavat hyvityksiä. Paitsi, että jos sivulla käyvä robotti tai indeksointirobotti on, sovellusliittymää ei kutsuta ollenkaan. Se on tärkein ero kilpailijoihin nähden.

GeotargetingWP Lite on myös välimuistitila käyttäjille, jotka kohdistavat koko verkkosivustonsa, joten käyttäjät käyttävät hyvityksiä vain vierailunsa ensimmäisellä sivulla, kun taas seuraavat näkymät ladataan välimuistista. Ja puhutaan välimuistista, sivun välimuisti on markkinoiden paikkansapitävien laajennusten pahin vihollinen. Tämä laajennus on täysin yhteensopiva WP Rocketin kanssa ja tarjoaa myös AJAX-tilan. Joten se toimii muiden välimuistin laajennuksien kanssa markkinoilla.

Tämän laajennuksen GeoTargetingWP Lite -version ilmainen versio on yksinkertainen verrattuna pro-versioon. Sen avulla voit vain määrittää, mitkä maat, osavaltiot tai kaupungit näkevät sisällön. Yhteistyössä suosittujen palomuuripalveluiden, kuten Sucuri ja CloudFlare, kanssa se pystyy tunnistamaan käyttäjien todelliset IP: t. Ja koska olet yhteensopiva WordPress Popups -laajennuksen kanssa, voit myös kohdistaa ponnahdusikkunat.

2. Maantieteellinen sijainti

Maantieteellinen sijainti WordPress-laajennus

Geolocation-laajennuksen avulla WordPress-käyttäjät voivat lisätä maantieteellistä tietoa saumattomasti viesteihinsä. Sen lisäksi, että lisäät viestillesi lisäarvoa, tämä on erittäin hyödyllistä, kun haluat antaa lukijoille jonkin verran sijaintitietoa.

Kun olet lisännyt maantieteellisen tiedon mihin tahansa viestiin Muokkaa viesti -sivulla, käyttäjät näkevät linkin julkaistussa viestissä. Pysäyttämällä se avaa interaktiivisen kartan.

Laajennuksen käsitteleminen on helpompaa, jos käytät WordPress for iPhone, WordPress for Android tai WordPress for BlackBerry. Tämä johtuu siitä, että näissä sovelluksissa on sisäänrakennetut paikannusominaisuudet, jotka merkitsevät viesteillesi heti paikkatiedot.

3. CF Geo -laajennus

CF Geo -laajennus WordPressille

Jos etsit yhtä laajennusta verkkosivustosi geomarkkinoinnin avuksi, CF Geo -laajennus saattaa olla täydellinen. Tämä laajennus käyttää kävijöitä koskevia maantieteellisiä tietoja auttaaksesi sinua luomaan kohdennettuja markkinointikampanjoita, näyttämään paikallisia valuuttoja verkkokaupassa, ohjaamaan käyttäjiä oikeaan lokalisoituun / käännettyyn sivustoosi sivustollasi ja jopa suodattamaan oikeudellisia ilmoituksia, joita ei välttämättä tarvita tietyissä paikoissa.

Muita merkittäviä laajennusominaisuuksia ovat Cloudflare CDN -tuki, hyödyllinen Geo Banner -koode dynaamisia ilmoituksia varten, GEO Defender estämään pääsy sivustoille tietyissä paikoissa, Country SEO -ohjaus, sisällön sisällyttäminen tai poissulkeminen sijainnin mukaan ja SSL-tuki.

4. IP-maantieteellinen esto

IP Geo Block Free WordPress -laajennus

IP Geo Block -laajennus estää nimettyjä vierailijoita, IP-osoitteita ja jopa kokonaisia ​​maita tai alueita pääsemästä sivustoosi. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen, kun joudut estämään ihmisiä tai robotteja tunkeutumasta verkkosivustoosi.

Laajennus tarjoaa suojan ei-toivotuista maista tai alueilta peräisin olevalta haitalliselta kirjautumiselta, kommentti-, seuranta- ja pingback-roskapostilta. Sivustoosi pääsy varmennetaan IP-osoitteeseen perustuvalla maakoodilla. Voit lisätä sallittuihin tai mustalle listalle tiettyjä maita sekä erilaisia ​​IP-osoitteita. Mutta se ei lopu tähän, se havaitsee haitalliset hyökkäykset jopa sallituista maista hyökkäysmallien perusteella.

Laajennus voidaan määrittää lataamaan prioriteettina muille laajennuksille. Seurauksena palvelimen kuormitus vähenee suojaamalla raa’ilta voimilta. Se piilottaa myös http-viittauksen, kun napsautat ulkoista linkkiä sivustoltasi.

5. iQ Block Country

iQ Block Country Free WordPress -laajennus

iQ Block Country on toiminnassaan melko samanlainen kuin edellinen laajennus, jonka avulla voit sallia tai rajoittaa tietyistä maista tulevia vierailijoita tarkastelemaan sisältösi osia. On tehokasta estää vilpillisiä hakkereita kokonaisista maista ja myös roskapostikommentteja. Ja jos haluat sallia joidenkin kävijöiden pääsyn estettyihin maihin, se on myös mahdollista. Sinun on vain sallittava heidän IP-luettelonsa.

Laajennus tarjoaa melkein rauhallisen suojauksen Järjestelmänvalvoja-sivulle sallimalla pääsyn vain määritettyihin IP-osoitteisiin tai kotimaasi osoitteisiin. Vierailijat, joilta pääsy evätään, voidaan ohjata toiselle sivulle tai verkkosivustolle. Tai voit näyttää heille viestin, joka voidaan muotoilla CSS: llä.

Jotta voit käyttää laajennusta, sinun on ladattava geoIP-tietokanta kolmannelta osapuolelta tai hankittava heiltä sovellusliittymä pääsyä varten geotietoihin. Laajennus toimii hyvin monien (mutta ei kaikkien) välimuistin laajennusten kanssa.

6. WP GeoIP -maan uudelleenohjaus

WP GeoIP -maan uudelleenohjaus WordPress-laajennus

Tiedot ja lataa

WP GeoIP on maakohtainen uudelleenohjaus WordPress-laajennus. Oletko koskaan tarvinnut luotettavaa työkalua WordPress-verkkosivustoosi, jonka avulla voit ohjata kävijöitä maittain? Älä enää katso! WP GeoIP Country Redirect antaa sinun tunnistaa käyttäjän maat automaattisesti IP-osoitteen perusteella ja ryhtyä toimiin syötteesi perusteella.

GeoIP: n avulla on mahdollista hallita verkkosivustosi liikennettä ohjaamalla vierailijat eri maista tietyille viesteille tai sivuille. Voit käyttää sitä joukko etuja, kuten:

 • Laske käyttäjä maakohtaiselle sivulle / verkkosivustolle
 • Ohjaa kävijöitä oikeille sivuille monikielisellä käännetyllä verkkosivustolla
 • Aja pois yritystoimintaan liittymättömät maat
 • Näytä sivu, jossa tarjous on saatavana vain tietyille sijainneille
 • Ohjaa asiakkaat veroille oikeille myymälän sivuille
 • Ainoa raja on oma mielikuvitus!

Sinulla on muutamia monimutkaisia ​​ominaisuuksia, kuten IP-osoitteita koskevat poikkeukset, Kaikki maat, paitsi yksi sääntö, Uudelleenohjaus-parametria URL-osoitteessa, Uudelleenohjaus-evästeominaisuus jne. Ja näet alla olevia lisäosien ominaisuuksia!

Lisää WordPress-maantieteellisiä kohdistuslaajennuksia, jotka kannattaa tarkistaa:

 • Siirry WordPressiin: auttaa sinua yksinkertaistamaan minkä tahansa sijaintiin perustuvan verkkosivuston, kuten kiinteistöjen, tapahtumien ja hakemistojen, luomista. Se auttaa sinua luomaan läheisyyshakulomakkeita löytääksesi sivustosi kaikki maantieteellisesti merkityt komponentit.
 • Maantieteellinen IP-määritys: on hyödyllinen IP-pohjaisen maantieteellisen tiedon tarjoamiseen. Tätä voidaan käyttää teemoissa tai muissa laajennuksissa, sekä lyhytkoodina että CSS-keholuokkien kautta. Nämä tiedot voivat auttaa valuuttojen, aikavyöhykkeiden, lähimmän myymälän jne. Valinnassa.
 • WP Engine Geotarget: Jos verkkosivustosi toimii WP Engine -ympäristössä, tämä laajennus voi auttaa vierailijoiden sijaintiin liittyvän sisällön näyttämisessä integroimalla WP Engine -sivustosi eri muuttujat.
 • WooCommerce-paikkatietopohjaiset tuotteet: laajennus suositulle WooCommerce-laajennukselle, joka näyttää / piilottaa tuotteita vierailijoille heidän sijaintinsa perusteella. Tuotteiden suodattaminen maan, alueen tai kaupungin mukaan on mahdollista.
 • CloudGuard: antaa sinun valita maat, joilla on pääsy kirjautumissivuillesi. Tämä tarkoittaa, että pääsy kaikkiin muihin maihin on estetty. Vaikka laajennus on ilmainen, tarvitset tilin, jossa Cloudflare on paikkatietoominaisuuden kanssa käytössä.
 • WP Pro Geo Kohdistus: helppokäyttöinen premium-laajennus, jota voidaan käyttää kaikkiin viesteihin ja sisältötyyppeihin säännelläkseen vierailijoiden pääsyä maasta riippuen. Voit käyttää lyhyitä koodeja hallitaksesi sisältösi tiettyjä osia. Se yhdistyy hyvin WP PRO -mainontajärjestelmään.
 • Maa- ja mobiili-uudelleenohjaus WordPressille: on pääosin laajennus, jolla ohjataan kävijöitä erilaisten kriteerien perusteella, mukaan lukien maa, kaupunki, maanosa, osavaltio tai alue. Käyttäjien estämisen lisäksi voit lisätä ponnahdusikkunoita uudelleenohjauksia varten. Se ei ole vain yhteensopiva suosittujen välimuistilaajennusten kanssa, vaan myös WMPL: n, Caldera Forms: n ja monisivustojen kanssa.
 • AdRotate: on kokeilun arvoinen, jos haluat optimoida mainontapyrkimyksesi. Se auttaa näyttämään erilaisia ​​mainoksia eri maissa, osavaltioissa tai kaupungeissa. Maantieteellinen kohdistusominaisuus on saatavana vain laajennuksen premium-version kanssa.
 • Lisämainokset: on jälleen yksi laajennus, joka auttaa tarkkaan kohdennetussa mainonnassa, joka perustuu pro-paikannuslisäosaominaisuuteen. Sen avulla voit mukauttaa mainossääntöjäsi laajasti.

Lopulliset ajatukset

WordPress-paikannuslaajennukset tarjoavat suhteellisen helpon tavan räätälöidä sisältöä käyttäjille heidän sijaintinsa perusteella. Se auttaa pitämään kävijät paremmin kiinnostuneina verkkosivustostasi heille eniten liittyvän sisällön kanssa. Lisäksi voit käyttää ominaisuutta parantamaan WordPress-verkkosivustosi tietoturvaa ja parantamaan tehokkuutta. Ajan myötä se voi jopa auttaa luomaan uskollisen yleisön.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map