Paras video WordPress -teemat saatavilla vuonna 2018

Parhaat premium WordPress-videoteemat

Video on kiistatta kiinnostavin sisältötyyppi verkossa nykyään, mutta jos haluat luoda onnistuneen videokeskeisen sivuston, sen on oltava sekä intuitiivinen että houkutteleva kävijöillesi.


Onneksi olet WordPress-käyttäjä, ja saatavilla on lukemattomia WordPress-teemoja, joiden avulla on helppo luoda ja hallita korkealaatuista videosisivustoa. Näytätpä sitten uusinta elokuvaa, luomalla videoblogia tai käynnistämällä oman mini-YouTube-sivuston, WordPressillä on käytettävissä teema, joka tuottaa.

Edellä mainitut huomioon ottaen tämä artikkeli paljastaa kymmenen parhaimpaa nykyään saatavilla olevaa WordPress-videoteemaa, ei erityisessä järjestyksessä. Mennään säröilyyn!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Totta Mag

Todellinen Mag-teema
True Mag on erittäin joustava video-verkkosivusto-teema, jota voidaan käyttää videoblogissa, videosisällössä tai videolehdessä. Siihen kuuluu useita kotisivun asetteluja ja erilaisia ​​videoliukusäätimiä, joten voit esitellä videoitasi monin tavoin.

True Mag on tehokas videotoiminto – mukaan lukien videomainokset, videon automaattinen toisto ja käyttöliittymän videolähetys -, joiden avulla voit luoda oman YouTube-tyylisivustosi. Voit integroida YouTube-videosyötteitä ja näyttää itse isännöitäviä videoita helposti.

True Mag on valmis luomaan täyden videoyhteisön ja integroituu suosittuihin laajennuksiin, kuten BuddyPress, bbPress, WooCommerce ja WPMU DEV -jäsenyys..

2. VideoTube

VideoTube-teema
VideoTube on toinen joustava ja tehokas teema, jonka avulla voit luoda oman videosivustosi. Haluatko upottaa videoita YouTubesta, Vimeosta, Dailymotionista tai Hulusta tai isännöidä omia videoitasi, VideoTube voi olla käyttöympäristösi.

Tämä puhdas, moderni teema on täysin muokattavissa, ja eri kotisivut-widgetit antavat sinun näyttää videoitasi haluamallasi tavalla. Muita tehokkaita ominaisuuksia ovat sisäänrakennettu “like” -järjestelmä palautteen saamiseksi ja käyttöliittymän videon lähettäminen. Automaattiset videonäkymät auttavat VideoTubea tekemään helppoa aloittaaksesi videokokoelmasi jakamisen.

3. VideoTouch

VideoTouch-teema
VideoTouch on edelleen joustavien videosivustojen teemojen valossa kaunis teema, joka on suunniteltu esittelemään videokokoelmasi. Suuret videon pikkukuvat tekevät tästä teemasta iloksi selata.

VideoTouch on varustettu tehokkaalla asetteluohjelmalla, jonka avulla voit mukauttaa videoiden näytön kokonaan. Voit upottaa videoita miltä tahansa suurelta palveluntarjoajalta ja ladata MP4-videotiedostoja. Käyttäjät voivat myös lähettää videolinkkejä tai tiedostoja käyttöliittymän kautta, mikä on helppo kasvattaa arkistoasi.

4. Yhteensä

Gamer Vlog kirjoittanut Total WordPress

Gamer Vlog on kaunis videoteema, joka on luotu Total WordPress -teemalla. Suuri suositeltujen videoiden kanssa suunniteltu tämä teema on täydellinen, jos haluat esitellä videosisältöä tai jos käytät videoblogia.

Valikoima teemavaihtoehtoja, muokattavia widgettejä, otsikko- ja alatunnisteiden rakentajia, useita valikkovaihtoehtoja ja tietysti tehokas Visual Composer antaa sinun luoda sivuston, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Teema on SEO-ystävällinen ja reagoiva, jonka avulla voit luoda sivuston, jonka vierailijat voivat helposti löytää ja käyttää.

5. eVid

eVid-teema
Elegant Themes -sivustomme kehittämä eVid on tarkoitettu videobloggaajille. Se integroituu suurten videoisäntien (kuten YouTube, Vimeo, Veoh ja MetaCafe) kanssa, ja siinä on mukautettu videoliitäntä videoiden näyttämiseen.

Teemavaihtoehtojen avulla voit mukauttaa sivustosi kokonaan koskettamatta koodiriviä. Joustava asettelurakentaja toimii lyhytkoodeilla, joten voit luoda minkä tahansa kuvitelmasi asettelun.

Tämä teema ei ole niin kaunis kuin jotkut muut, joita olemme tarkastelleet, mutta se on vankka teema, joka voi toimia hyvin yksinkertaisella videoblogilla.

6. VideoZoom

VideoZoom-teema
VideoZoom on tehokas videoteema, joka on suunniteltu auttamaan sinua esittelemään videoita verkosta. Joustava kotisivun liukusäädin, joka on varustettu kokoonpanovaihtoehdoilla, mahdollistaa sivustosi parhaan sisällön esittelyn helposti.

Voit upottaa videoita kaikilta tärkeimmiltä videotoimittajilta tai ladata omia itse ylläpitämiäsi videoita. Kehittyneiden teemavaihtoehtojen avulla voit mukauttaa sivustosi ulkoasua tarpeisiisi. VideoZoom on myös reagoiva mobiililaitteisiin, mikä varmistaa, että videosi näyttävät hämmästyttävältä millä tahansa laitteella.

7. Sarja

Sarja-aihe
Sarja on toinen teema Press75: n hienojen ihmisten keskuudessa. Tämä on hiukan erilainen kuin veljensä, koska se on suunniteltu verkkosarjojen näyttämiseen.

Asettelun avulla katsojasi voivat helposti katsella verkkosarjojen jaksoja ja selata käytettävissä olevia ohjelmia. Lisäksi reagoiva suunnittelu ja integroidut sosiaalisen median vaihtoehdot tekevät katsojista helpon katsella ja jakaa videoitasi millä tahansa laitteella.

8. Video

Videoteema
Video on Templaticin all-in-one-sovellusteema, jonka tarkoituksena on auttaa sinua luomaan oma YouTube. Voit lähettää ja jakaa videoita kaikilta tärkeimmiltä videotoimittajilta tai ladata omia itse isännöimääsi videota. Teeman avulla käyttäjät voivat myös lähettää videolinkit ja tiedostot käyttöliittymän kautta.

Videoteema on täysin muokattavissa ja siinä on laaja valikoima konfiguroitavia widgettejä, joten voit luoda minkä tahansa asettelun, jonka haluat näyttää videoitasi. Mukautettujen kategoriasivujen ja niihin liittyvien videoiden avulla voit luoda täydellisen videokokemuksen käyttäjillesi, jotta he voivat selata.

9. Videokeskus

Videokeskuksen teema
RichWP: ltä tulee Video Hub, reagoiva videoteema, joka on suunniteltu esittelemään videokirjasto etusivulla. Voit esitellä parhaan sisällön mukautettujen widgetien avulla ja ansaita kaupan mainoswidgetien kautta.

Vaikka Video Hub on suunniteltu esittelemään videota, se toimii kaikkien WordPress-postimuotojen kanssa, joten voit käyttää tätä teemaa sisältörikkaassa blogissa. Se ei ole niin muokattavissa kuin jotkut muut tarkastelemasi temat, mutta se on vankka valinta suoraviivaiselle videosivustolle.

10. Pehmeäkantinen

nidottu-video-teema

Viimeisin luettelollemme Arraysta tulee Paperback, tehokas teema, jonka avulla voit perustaa täysin toimivan uutistyyliverkkosivun, joka sisältää videot. Sinä ja käyttäjän voit upottaa videoita tärkeimmiltä palveluntarjoajilta tai ladata videoita suoraan sivustoon.

Voit mukauttaa värejä, typografiaa, lisätä suositeltujen viestien karusellia ja paljon muuta. Voit myös luokitella videoita helposti (muiden julkaisemiesi gallerioiden, ääni- tai perinteisten artikkeleiden rinnalla) luodaksesi omia markkinarakoja.


Video-verkkosivuston on erotuttava houkutellakseen ja pitämään kävijöiden huomioita. Sinänsä tarvitset WordPress-teeman, joka esittelee videoitasi houkuttelevalla ja intuitiivisella tavalla ja rohkaisee käyttäjiä paitsi näkemään sisältöäsi, myös pitämään sivustoasi ja tule takaisin lisää tulevaisuudessa.

Olemme tehneet jalkatyön puolestasi etsimällä käytettävissä olevista monista teemoista videoteeman rajauksen kerman tunnistamiseksi. Yllä olevasta luettelosta sinun pitäisi pystyä löytämään täydellinen teema luoda menestyvä videosivusto. Joten valitse yksi ja aloita tänään!

Nyt se on sinulle – haluaisimme tietää enemmän videosivustosi tavoitteista, joten jaa kokemuksesi videosivuston luomisesta WordPressiin alla olevaan kommenttiosaan..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map