Paras työpaikan WordPress-teemat

Paras työpaikkakunnan WordPress-laajennukset ja -teemat

Ihanteellisessa maailmassa työnhakijat ja vuokrausyritykset löytäisivät taianomaisesti toisiaan verkossa. Työpöydät (niche- tai yrityskohtaiset) voivat tehdä siitä helpompaa, mutta verkkosivustollesi määrittäminen voi olla monimutkaista.


Siellä on monia WordPress-työpöydällä olevia laajennuksia, jos haluat käyttää laajennusta työpöydän luomiseen nykyisen teeman kanssa, mutta on myös monia teemoja, jotka on räätälöity nimenomaan tätä kapeutta ajatellen. Jos sinulla ei ole paljon taitoja tai aikaa mukauttaa laajennusta nykyiseen teemaanne, voi olla parempi idea hankkia teema tähän tarkoitukseen, ja jo mahtavalla suunnittelulla luodaan ja hallitaan työpaikkatauluja. Lisäksi kaikki työominaisuudet integroidaan täysin, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse asentaa ylimääräisiä laajennuksia tai tehdä lasten teemamuutoksia. Tämä tarkoittaa, että teidän on tehtävä vähemmän testausta ja asennusta. Katsotaanpa nyt joitain suosituimmista WordPress-teemoista!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. JobRoller

JobRoller WordPress -teema

Tiedot ja lataa

JobRoller-teema on premium-WordPress-teema, jonka avulla voit muuttaa WordPress-asennuksen nopeasti täysin varustelluiksi työpaikkailmoituksiksi – työpöytäsivustolle. Tämä monipuolinen teema on rakennettu olemaan käyttäjäystävällinen ja integroitumaan niin hyvin WordPressiin, että voit olla online-tilassa ja myydä työpaikkojen listan tilaa muutamassa minuutissa asennuksen jälkeen.

Job Roller ei ole tavallinen WordPress-teema. Tämä malli on kehitetty alhaalta ylöspäin, jotta saat kaiken tarvittavan luodaksesi onnistuneen työluettelosivuston. Teema käyttää mukautettuja postityyppejä ja taksonomioita pitämään kaikki työpaikkailmoitusviestit erillään blogistasi, jotta saataisiin sinulle oma työpaikkailmoituksen hallintaosasto – tämä helpottaa kaikkien sivustosi luetteloiden seuraamista..

Tämän työpöytäteeman mukana tulee ohjattu 3-vaiheinen työn lähetystoiminto, jonka avulla vierailijat / asiakkaat voivat helposti lisätä ja maksaa uusista työpaikoista sivustossasi. Asiakkaasi saavat oman henkilökohtaisen kojelaudan, jossa he voivat helposti tarkastella ja luetteloida uudelleen työpaikkansa vanhentuessaan. Anna asiakkaillesi mahdollisuus julkaista työluettelot esiteltyinä, jotta ne näkyvät näkyvästi etusivun yläosassa korostetun taustan kanssa. Ja voit asettaa tämän vaihtoehdon erityiskustannukset, mikä on hieno tapa hankkia ylimääräisiä dollareita.

Niiden avulla, joita ei ole, sinun ei tarvitse ulkoisia laajennuksia, koska kaikki toimii suoraan laatikosta kaikilla sisäänrakennetuilla ominaisuuksilla. Mukana on sisäänrakennettu maksuyhdyskäytävä, joten voit alkaa kerätä maksuja uusista työluetteloista melkein heti!

2. JobEngine

JobEngine WordPress -teema

Tiedot ja lataa

JobEngine on EngineThemesin kehittämä työpöytä- ja hakemistopalkkioinen WordPress-teema. Tämä tehokas teema sopii täydellisesti oman työmarkkinasivustosi luomiseen tai sivun luomiseen erityisesti yrityksesi rekrytointia varten. Teema on täynnä ominaisuuksia, joita sinä (tai henkilöstöosasto) olet varmasti rakastanut.

Tämän teeman avulla voit luoda ja ylläpitää omaa työmarkkinasivustoasi. JobEngine sisältää hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla aloittaminen on helppoa. Seuraa vain ohjatun asennustoiminnon avulla ja lisää sisältöä käyttämällä suoraviivaisia ​​etukäteen muokattavia työkaluja. Lisäksi on olemassa paljon upeita räätälöityjä widgettejä ja työpaikkailmoitusvaihtoehtoja (kuten sijainnit, luokka, kokopäiväinen / osa-aikainen jne.), Joten voit lisätä laadukasta sisältöä, josta on hyötyä lukijoillesi.

Jos haluat, voit ansaita rahaa myös sivustosi tarjoamalla listahintoja tai paketteja yrityksille. Tällä tavoin he maksavat sinulle luettelon heidän avoimista työpaikoistaan, ja lisäävät luetteloiden sisällön, joten voit kasvattaa verkkosivustoasi ja säästötiliäsi samanaikaisesti. JobEngine tukee useita turvallisia maksuyhdyskäytäviä, joten yritykset tuntevat olonsa mukavaksi käsitellä maksuja.

3. Työnantaja

Muokkaa WordPress-teemaa

Jobify antaa sinulle mahdollisuuden luoda enemmän kuin pelkkä työpaikan verkkosivusto – voit luoda työnantajien ja työnhakijoiden yhteisön. Täysin muokattavissa oleva asettelu yhdistettynä tehokkaisiin haku- ja suodatustoimintoihin tekee tästä teemasta loistavan vaihtoehdon. Ja sen avulla voit luoda modernin ja rohkean työpöydän ja luetteloiden verkkosivuston nopeasti.

Lämpötoimistot ja työnvälitysyritykset kukoistavat, joten on järkevää luoda tälle kapealle ominainen WordPress-malli. Jobify tekee juuri sen. Tällä teemalla ja kourallisella lisäosalla voit hallita asiantuntevasti työtaulua ja luetteloihin perustuvaa verkkosivustoa. “Yksinkertaisten maksettujen listausten” avulla voit alkaa tuottaa tuloja heti veloittamalla yrityksiltä postituksia, jotka hallinnat ja jotka hyväksyt / hylkäät.

Käyttäjille on helppo löytää täydellinen työ. He voivat käyttää suoraa hakua, jos heillä on jo jotain mielessä. Tai sivustosi vierailijat voivat selata luettelokategorioita käymällä itse luokkasivuilla tai käyttämällä työpöydän pääsivun suodatusvaihtoehtoja.

4. WorkScout

WorkScout - Job Board WordPress -teema

WorkScout on kaunis premium-teema, joka on suunniteltu WP Job Manager -laajennus katettu aikaisemmin. Se tarjoaa edistyneitä suodattimia työnhakuun, mukaan lukien palkka- tai korkosuodatin. Voit edelleen laajentaa WorkScout-toiminnallisuutta maksettujen WP Job Manager -lisäosien avulla, muun muassa sovellusten hallintaa, jatka hallintaa ja työhälytyksiä varten.

5. JobSeek

Jobseek - Job Board WordPress -teema

JobSeek on toinen premium-teema, joka on rakennettu ilmaiseksi WP Job Manager -laajennukselle. Rekrytoijat ja yritykset voivat lähettää, muokata ja hallita työluetteloita käyttöliittymän kautta, ja työnhakijat voivat hallita jatkamistaan ​​ja profiiliaan. Sivustossa olevia työpaikkoja voidaan hakea ja suodattaa luokan, työtyypin, avainsanojen ja sijainnin mukaan, ja työt näytetään kartalla.

6. Jobmonster

Jobmonster WordPress -teema

Jobmonster on premium-työpaikkaneuvoteema, joka on suunniteltu kokonaiseksi työportaaliksi. Lisätoimintoja ei tarvita työtoimintojen tarjoamiseksi, koska se sisältää työnantajien, ehdokkaiden ja järjestelmänvalvojien etupaneelin kojetaulut. Työnantajat voivat ilmoittautua työpaikkapaketeista ja hallita työpaikkoja ja hakemuksia, mukaan lukien hakijoiden hyväksyminen ja hylkääminen. Ehdokkaat voivat hakea työpaikkoja käyttämällä online-ansiota, lähettämällä ansioluettelon tai yhdistämällä heidän LinkedIn-tilinsä.

7. Freelance-moottori

freelance-moottori-wp-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

FreelanceEngine on freelancer-markkinoiden premium-WordPress-teema. Tämän teeman ansiosta sinun ja kollegoidesi on helppo rakentaa profiileja, lähettää projekteja, tehdä heille tarjouksia ja paljon muuta.

Nykyään yhä useammat ihmiset työskentelevät itselleen. Itse asiassa – olet todennäköisesti yksi niistä ihmisistä. Joten miksi ei luoda paikkaan, jossa kuten ajattelevat ihmiset voivat muodostaa yhteyden, ja toiset voivat lähettää projekteja, joihin he tarvitsevat apua. FreelanceEngine on juuri se täydellinen teema – luoda markkinapaikka yhdistääksesi työpaikkoja freelancereihin.

Suuri osa tätä teemaa on sen joustavuus. Visual Composer -sovelluksen avulla voit vetää ja pudottaa sivuelementtejä luodaksesi minkä tahansa sivun asettelun. Lisäksi teema sisältää vaihtoehtoja käyttäjäprofiileille, projektimaksuille ja jopa käyttäjän arvosteluille.

Muita teemaominaisuuksia ovat rajattomat värivaihtoehdot mahtava teemamuokkaimen kautta, paljon widgettejä, hyödyllinen hallintapaneeli, premium Revolution Slider -laajennus ja paljon muuta. Ja FreelanceEngine on 12 kuukauden erinomainen tuki, ja se on loistava teema markkinoillasi!

8. Responsive Job Board

Responsive Job Board -teema

Tiedot ja lataa

Job Board on premium-reagoiva työluettelohakemisto, WordPress-teema, jonka on kehittänyt PremiumPress. Tämä yksityiskohtainen teema on suunniteltu luomaan työsivustoja, kuten Monster, CareerBuilder tai Freelancer.

Markkinat ovat palaamassa, mikä tarkoittaa, että työnantajat etsivät uusia työntekijöitä. Uusien tehtävien luomisen myötä heidän on levitettävä sana avoimista työpaikoistaan ​​ja löydettävä laadukkaita työntekijöitä. Joten miksi ei luoda verkkosivustoa, johon työnantajat voivat lähettää työpaikkailmoituksia? Job Board -sovelluksella voit luoda oman työpaikkasivustosi, jossa yritykset ja pienyritykset voivat listata avoimet työpaikat ja käyttäjät voivat lähettää ansioluettelonsa hakemaan.

Tämä teema sisältää tukea jäsenpaketeille, joten voit veloittaa työnantajilta heidän luetteloidensa lisäämisen. Voit myös luoda toistuvia maksuja tilaustiedoille, jotta työnantajat voivat pitää voimassa olevat luettelonsa ja lisätä uusia kuukausittain. Job Board sisältää myös täydet käyttäjäprofiilit. Tällä tavalla hakijat voivat luoda tilejä yhteystiedoillaan, profiilikuvillaan ja kaikilla asiaankuuluvilla hakutiedoilla (jatkaa, CV jne.). Kun profiili on valmis, käyttäjät voivat selata työpaikkasi tarkennetun haun avulla löytääksesi työpaikkoja luokan, sijainnin tai avainsanan mukaan. Tällöin hakeminen on yhtä helppoa kuin napin napsauttaminen.

Muita Job Boardin hienoja ominaisuuksia ovat sosiaalinen integraatio, yksityiset viestit, jäsenluettelot, pakettilisäosien tuki, koko blogi ja paljon muuta. Seuraava luettelo kattaa lisää tämän kattavan työnhakuteeman ominaisuuksia.

9. HireBee Crowdsource -työtaulu

HireBee Crowdsource Job Board -teema

Tiedot ja lataa

HireBee on AppThemes-sovelluksen ainutlaatuinen joukkohankinta Marketplacen premium WordPress-teemalla. Tämä ihana niche-teema on loistava tapa luoda oma työtarjoustyylisivustosi, johon käyttäjät voivat lähettää projekteja saadakseen yrityksiä ja freelancereita tarjoamaan niitä.

Yhä useammat ihmiset poistuvat perinteisestä yritysmaailmasta työskennelläkseen itselleen tai pienille toimistoille. Tämä on hienoa, koska he voivat erikoistua eri aloihin (web-suunnittelu, graafinen suunnittelu, Ruby On Rails, WordPress jne.) Ja saada työn paremmin kuin jotkut heidän isoista kilpailijoistaan. Joten miksi ei autettaisi pienyrityksiä ja perustaa oma verkkosivustosi pariksi freelancereille ja yrityksille, joilla on ulkoistamishankkeita (kuten Elance ja Freelacer), ottaen tietenkin nimellisleikkaus jokaisesta projektista.

HireBee: n kauneus on, että se vie oman työpöytäsi luomalla oman väkijoukon hankkiman työpöydän. Kaikki tarvitsemasi ominaisuudet on jo sisäänrakennettu. Teema sisältää jo vaihtoehtoja, joiden avulla voit veloittaa työnantajilta heidän luettelonsa postittamisesta tai heidän luettelonsa esittelystä. Lisäksi tehokas lomakerakentaja on helppo luoda räätälöityjä projektilomakkeita millä tahansa mahdollisella mukautetulla kentällä, jotta freelancerit ymmärtävät projektiperillisen tarjouksen. Ja kun projekti on osoitettu freelancerille, HireBee sisältää mukautetun työtilan, johon sekä freelancer että hte työnantaja pääsevät, jotta he voivat pysyä hankkeen radalla.

Muita hienoja teemaominaisuuksia ovat käyttäjäprofiilit, mukautetut kojetaulut työnantajille ja freelancereille, projektisuodattimet, projektien yhteensovittaminen, termi-neuvottelut, helppo tiedostojen lataaminen, hinnasuunnitelmat ja paljon muuta. HireBee on valmis rock and roll, tarvitset vain verkkotunnuksen ja WordPress-isännöintisuunnitelman, ja sinulla voi olla oma työlautakunta, joka toimii ja ei käynnisty ollenkaan. Voit nähdä lisää teemaominaisuuksia alla.

10. Cariera

Cariera Job Board -teema

Cariera on ammattisuuntautunut WordPress-teema, joka on huolellisesti suunniteltu työnantajille ja työnhakijoille. Se on asiantuntija työtaulukoissa, tilastoissa ja luetteloissa. Kokeile sitä erilaisten kotisivujen ja erittäin helpon yhden napsautuksen esittelytuojan avulla, joka asettaa verkkosivustosi muutamassa minuutissa.

Cariera on rakennettu integroimalla tonnia korkealaatuisia laajennuksia. Teeman mukana tulee Visual Composer – yksi suosituimmista sivunrakentajista, jolla on paljon räätälöityjä elementtejä. Eikä se ole kaikki … Pystyminen mukauttamaan jokainen asettelun näkökohta on Carieran ainutlaatuinen vahvuus. Rajoittamaton määrä värejä, google-fontteja, siirrettäviä sivupalkkeja, useita ylätunnisteita ja alatunnisteita ja yhdistämällä se yhteen suosituimmista liukusäätimen vallankumouksen lisäosista, jotta voit tehdä uskomattomia gallerioita ja liukusäätimiä ja antaa verkkosivustollesi upean vaikutuksen.

Kevyt painotettu teema, jolla on nopea suorituskyvyn parannus, joka on mukautettavissa kaikille näytöille ja selaimille, joissa on verkkokalvovalmius, on ehdottomasti täydellinen paikka yritysten ja työnhakijoiden yhdistämiseen. Kaikki vierailijat rakastavat, kuinka helppokäyttöinen teemamme on sen nykyaikaisilla työnhakusuodattimilla, ansioluettelon jättämisprosesseilla ja yhteydenotolla ehdokkaiden / työnantajien kanssa yhteyslomakkeen 7 kautta. He ovat aina ensimmäisiä, jotka tietävät viimeisimmät uutiset liittymällä tilaajaksi käyttämällä Mailchimp-tilauksen laajennusta..

Omien tavaroiden myyminen on ehdottomasti plussa ja Carieran kanssa, ja se on vain muutaman napsautuksen päässä ainutlaatuisella WooCommerce-integroidulla suunnittelulla. Ja parasta on, että teema tukee WPML: ää, mikä tekee siitä monikielisen ja valmis kaikille kielille, jonka haluat kääntää.

11. Yhdeksästä viiteen

Yhdeksästä viiteen WordPress-teema

Yhdeksästä viiteen on puhdas ja tehokas premium-aiheinen teema, jossa on kaikki toiminnot. Voit lisätä mukautettuja tietoja töihin, kuten palkkaan ja etuuksiin, tai luoda omia työsuodattimia (esim. Kokopäiväinen, harjoittelu), jotta työnhakijat löytävät täydellisen viestinsä.

12. Jobera

Joberan WordPress-teema

Jobera on kaunis premium-työpöydän teema, jota ohjaa sisäänrakennettu vedä ja pudota -sivun rakentaja. Työnantajille, rekrytoijille ja työnhakijoille voidaan tarjota portaalit vuorovaikutuksessa työpaikkojen kanssa ja jatkaa toimintaansa. Se on yhteensopiva WP Job Manager -laajennuksen ja monien sen lisäosien kanssa, joten voit luoda mukautetun työportaalin haluamallasi toiminnolla.

johtopäätös

Vaikka työpaikkojen saaminen sivustollesi ja työnhakijoiden liikenteen houkutteleminen voi olla haaste, työpaikkaneuvonnan saaminen ja ajaminen WordPressissä ei tarvitse olla haaste..

Listamme, sinun pitäisi pystyä löytämään täydellinen laajennus tai teema luodaksesi tarpeitasi vastaava työpaikkataulu. Jos olet ajatellut työlautakunnan perustamista, sinun tielläsi ei ole mitään asialle – valitse vain yksi ja aloita!

Oletko perustanut työvoimalautakunnan aikaisemmin? Käytitkö jotain näistä plugineista tai teemoista? Haluaisimme kuulla kokemuksistasi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map