Paras sisältökaapin WordPress-laajennukset

Miksi sinun pitäisi käyttää WordPress Content Locker -laajennusta

Sisällön kaapit voivat olla tehokas tapa kasvattaa sähköpostilistasi, saada lisää seuraajia sosiaalisessa mediassa ja jakaa sisältösi laajemman yleisön kanssa. Mutta mikä tarkalleen on sisältökaapuri ja kuinka voit käyttää niitä WordPress-verkkosivustollasi?


Tässä artikkelissa keskustellaan siitä, mikä on sisällönkaapuri ja kuinka he voivat auttaa sivustoasi kääntymään sen tavoitteisiin nähden. Katsomme sitten joitain erilaisia ​​WordPress-sisällönkaapin laajennuksia, niiden tarjoamia ominaisuuksia ja soveltuvuutta verkkosivustollesi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Mikä on sisältökaappa??

optinmonster

Sisältökaappi on hyvin suoraviivainen käsite. Se vain lukitsee sisällön ponnahdusikkunan taakse. Katsojat voivat sitten avata sen sisällön suorittamalla ennalta määritetyn toiminnan. Tavoitteistasi riippuen tämä toimenpide voi sisältää heidän sähköpostiosoitteensa kirjoittamisen tai seuraamisen sosiaalisessa mediassa. Sisältökaapin tavoitteena on lisätä tuloksia, joten toiminnan tulisi heijastaa sivustosi tavoitteita.

Lukitsemaasi sisältöä voi valita itse. Muista kuitenkin, että sen tulisi olla arvokasta, joten kävijät haluavat avata sen lukituksen (eivätkä tunne pettääsi tekemisen jälkeen). Harkitse uusimpien viestiesi käyttöä, etenkin informatiivisimpia tai viihdyttävimpiä artikkeleitasi, upeita kuvia tai korkealaatuisia videoita. Lukittujen kuponkien, alennuskoodien tai URL-osoitteiden tarjoaminen salaiselle sivulle voi myös houkutella yleisöäsi.

Muista, että pyydät katsojiasi antamaan heidän sähköpostinsa, ottamaan yhteyttä sinuun sosiaalisessa mediassa tai mahdollisesti suorittamaan maksun. Lukitun sisällön on heijastettava tätä ja oltava sijoituksensa arvoinen.

Miksi käyttää sisältökaappeja?

Sisältökaapien käytöllä on monia etuja. Sivustollasi voi jo olla sosiaalisen jakamisen painikkeet ja johtaa sukupolven ponnahdusikkunat jokaisella sivulla ja jokaisessa viestissä. Vierailijat jättävät nämä kuitenkin usein huomiotta, koska ei ole todellista kannustinta olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Sisällön kaapit toimivat kuten lyijymagneetti ja antavat tarvittavan virityksen, jotta rohkaistavat yleisöäsi toimimaan.

Kasvata sähköpostilistasi

Vastineeksi arvokkaan lukitun sisällön näyttämisestä voit pyytää yleisöä antamaan sähköpostiosoitteensa ja liittymään luetteloosi tai uutiskirjeeseen. Tämä on yleinen tapahtuma lukitulle sisällölle ja on osoittautunut tehokkaaksi tapaksi kasvattaa sähköpostien tilaajaluetteloa.

Jaa sisältösi ja lisää seurantasi sosiaalisessa mediassa

Toinen vaihtoehto on määrittää, että katsojasi seuraavat sinua, kuten sinä, tai jakaa viestisi sosiaalisessa mediassa. Kun tämä tehtävä on suoritettu, heille palkitaan pääsy premium-lukittuun sisältöön. Tämä ei vain lisää sosiaalisen median seuraajia, vaan myös jakaa sisältösi laajemmalle yleisölle ja auttaa lisäämään bränditietoisuutta.

Muuta katsojista maksavia asiakkaita

Jos ylläpidät verkkokauppaa tai jäsensivustoa, kuponkin lukitseminen voi olla onnistunut strategia. Tämä on hyvä tapa kääntää katsojat maksamaan asiakkaiksi, samalla kun kerää sähköpostia tai seuraajia.

Kokeile tarjota alennus tietystä tuotevalikoimasta tai jäsensuunnitelmasta tai ilmainen lähetyskoodi, jos he ostavat tietyn ajan kuluessa. Tämä saattaa olla viimeinen työntö, jonka kävijöiden täytyy tulla maksavaksi asiakkaaksi.

Ansaitse lukittu sisältösi ansaita rahaa

Toinen vaihtoehto on laskuttaa yleisöäsi lukitun sisällön tarkastelemiseksi. Tämä voi olla kertaluonteinen maksu tai toistuva tilaus. Muista, että jos jatkat maksureittiä, sinun on tarjottava erittäin korkealaatuista ja arvokasta sisältöä.

Nyt olemme tarkastelleet miksi sisältökaapit ovat niin arvokkaita, selvitetään seuraavaksi, kuinka ne voidaan asentaa. On olemassa lukuisia työkaluja ja ratkaisuja, joiden avulla voit luoda tehokkaita sisältökaappeja. Tässä on joitain parhaimmista.

1. Menestyvät johdot

ThriveLeads-sisällön lukitus

Sisällön lukituslomakkeet ovat ominaisuus Thrive Leads -optimointitunnistimeen. Thrive Leads on ylpeä tarjoamalla laajan valikoiman visuaalisesti upeita ja erittäin optimoituja opt-in-muotoja, jotka on suunniteltu maksimoimaan tulokset. Niiden sisältökaapimuodot eivät ole poikkeus.

Thrive Leads antaa sinun luoda sisällönkaapin ponnahdusikkunan, jonka avulla yleisö voi tarkastella sisältöä sähköpostiosoitteen vastineeksi. Voit piilottaa tekstin, kuvia tai multimediaa sisältölukolla. Voit kattaa osan artikkelista, linkin salaiselle sivulle, kuponki, infografia, video tai paljon muuta. Muista, että mitä mielenkiintoisempia piilotetut tiedot ovat, sitä enemmän yleisö haluaa nähdä ne. Näin voit kasvattaa sähköpostiluetteloasi onnistuneesti.

Thrives Leads tarjoaa myös jaettua testausta, tarkkaa kohdistamista ja analytiikkaa, joiden avulla voit näyttää oikeat opt-in-lomakkeet oikeaan aikaan. Tämä laajennus on loistava vaihtoehto, jos haluat tuottaa liidejä onnistuneesti, ja se kannattaa hintaan 19 dollaria kuukaudessa.

2. OnePress Social Locker (ilmainen)

OnePress Social Locker

OnePress Social Locker on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit kasvattaa sosiaalista mediaasi seuraavan ja jakaa sisältöäsi. Tämä laajennus lukitsee valitsemasi sisällön sosiaalisen median painikkeiden taakse. Vierailijat voivat nähdä sisällön vain, jos he haluavat, twiittaavat, antavat +1 tai jakavat sivusi sosiaalisessa mediassa.

Helppo asentaa, lisää vain lyhytkoodi lukittavaan sisältöön. Tämän jälkeen kiinnität sosiaalisen median URL-osoitteet, ja laajennus hoitaa loput. OnePress Social Locker tarjoaa myös analytiikan, jotta voit seurata mitä sisältöä halutaan, ja tuottaa paljon tykkäämisiä ja jakeita.

3. Sosiaalinen kaappi Premium

Sosiaalinen kaappi WordPressille

Yksi parhaista tavoista houkutella iso numerot on käyttää sosiaalista kaappia premium-sisällön suojaamiseksi. Käyttäjät voivat tarkastella sisältöäsi vain yksinkertaisen sosiaalisen jakamisen jälkeen. Laadukkaasta sisällöstä on maksettava pieni hinta, ja suurin osa käyttäjistä tukee mielellään verkkosivustoasi tällä tavalla.

Mielestäni työn paras lisäosa on Social Locker for WordPress Premium. Sijoituksen arvoinen, sillä sillä on potentiaalia kasvattaa huomattavasti sisältösi houkuttamien sosiaalisten osakkeiden lukumäärää.

Sosiaalinen kaappi WordPressille

Laajennus tukee kahdeksan sosiaalisen median verkostoa, mukaan lukien iso 4 (Facebook, Twitter, Google+ ja LinkedIn). Se piilottaa myös rekisteröityjen käyttäjien kaapit ja auttaa luomaan vierailijaystävällisen kokemuksen tavallisille katsojillesi. Itse kaappi näyttää hyvältä, mukana on upeita 3D-tehosteita, ja se sisältää myös korkeatasoiset mukautusvaihtoehdot. Aluksi voit valita haluamasi reunustyylin, sosiaaliset kuvakkeet ja tekstin. Tämä auttaa sinua sopimaan kaappiin verkkosivustosi suunnittelussa ja pelaamaan kaapin eri näkökohtia, kunnes saavutat parhaat tulokset. Laajennuksen avulla voit myös valita lukitun sisällön tehosteen valitsemalla piilotetut, läpinäkyvät ja epäselvät. Erityisesti epäselvä vaikutus näyttää hyvältä, ja voit helposti nähdä, miksi kävijä haluaa jakaa pääsyn pääsyyn pääsyyn, jota ei voi käyttää.

Sosiaalinen kaappi WordPressille

Jos haluat lisätä sosiaalisen kaapin sivullesi, sinun tarvitsee vain sisällyttää lyhytkoodi. Mikä tahansa lyhytkoodin yläpuolella on täysin luettavissa – viestin johdanto -, kaiken lyhyyskoodin alapuolella on lukittu, kunnes käyttäjä jakaa sisällön. Tämä lähestymistapa tarkoittaa, että lukittu sisältö on edelleen näkyvissä hakukoneiden robotille, eikä se vaikuta negatiivisesti SEO-suorituskykyyn.

4. Kukki

kukinta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Bloom from Elegant Themes on toinen hieno vaihtoehto, jos lopputavoitteesi on kerätä sähköpostia. Bloom tarjoaa kuusi erityyppistä opt-in-lomaketta lyijyn luomiseksi, joista yksi on lukitun sisällön opt-in.

Bloomin lukittua sisältö -widgettiä voidaan käyttää piilottamaan premium-sisältösi ja näyttämään se vain niille, jotka kirjoittavat sähköpostiosoitteen. Helppo asentaa, kääri vain valitsemasi sisältö lukittuun sisällön lyhytkoodiin. Bloomin ponnahdusikkunat ovat myös visuaalisesti kauniita, täysin muokattavissa ja SEO-ystävällisiä.

Jotta voit aloittaa Bloom-laajennuksen käytön, sinun on liittyä Elegant Themes -suunnitteluohjelmaan, joka maksaa 89 dollaria vuodessa. Tätä varten voit käyttää kaikkia heidän teemojaan ja laajennuksiaan, mukaan lukien suosittu Divi-teema.

5. OptinMonster

optinmonster

Tiedot ja lataaNäytä esittely

OptinMonster julkaisi äskettäin sisältökaapin opt-in-muodon. OptinMonster-sisältökaapin avulla voit estää tietyt viestit vastineeksi sähköpostiosoitteesta. Käyttäjät, jotka ovat jo sähköpostiluettelossasi, voivat tarkastella sisältöä tavalliseen tapaan.

Jotta voit hyödyntää OptionMonsterin sisältökaapin käyttöoikeuslomakkeita, sinun on kirjauduttava Plus- tai korkeamman tason suunnitelmiin. Tämä maksaa sinulle 19 dollaria kuukaudessa (tai enemmän Pro- tai Kasvusuunnitelmille). Nämä lisenssit sisältävät pääsyn rajoittamattomaan opt-in-lomakkeeseen, jaetun testauksen, sivutasolle kohdistamisen ja paljon muuta. Kaikki tarvitsemasi johtaa ja muuntaa katsojat tilaajiksi ja asiakkaiksi.

Lopulliset ajatukset

Sisältökaapit voivat olla kaikki tehokkaita työkaluja, jotka auttavat sivustoasi muuntamaan tavoitteitaan. Valitse sivustosi tarpeisiin sopiva ratkaisu ja lukitse sisältöä, johon yleisösi reagoi ja haluaa avata. Tärkeintä on, että seuraat analytiikkaasi nähdäksesi onko sisällönkaapistosi vaikutusta.

Mitä WordPress-sisältökaapin laajennusta käytät? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map