Paras Lazy Load -laajennukset WordPresille

Kuvat, infografiat ja hienot tehosteet ovat kaikki erinomaisia ​​apuvälineitä kaikenlaisen verkkosivuston sisällön mainostamiseen. He ovat varmoja huomion tarttujia ja voivat välittää sisällön ytimen yhdessä kehyksessä. Ei ihme, että luotamme kuviin lukijan huomion kiinnittämiseksi ja käyttäjien kiinnostuksen lisäämiseksi Internetissä.


Kääntöpuolella kuvien lataaminen verkkosivulle vie usein aikaa. Ja jos yhteys on hidas, voi tuntua, että lataus kestää ikuisesti. Tämä voi olla suuri sammutus käyttäjille, jotka todennäköisesti siirtyvät pois sivulta.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Kuinka raskaiden kuvien sivut latautuvat nopeammin?

Miksi kuvien lataaminen vie aikaa? Voimme selittää sen tällä tavalla – verkkosivusto koostuu monista elementeistä – tekstistä, kuvista, mediasta, käsikirjoituksesta ja muusta. Saadaksesi jokaisen elementin latautumaan, selaimesi tekee pyynnön verkkosivustolle (kutsutaan HTTP-pyynnöksi). Monet elementit, etenkin kuvat, ovat tavuraskaita ja vievät aikaa lataamiseen. Normaalisti kaikki elementit yrittävät ladata samanaikaisesti ja tämä viivästyttää koko verkkosivun lataamista.

Looginen tehtävä on saada nopeasti ladattava sisältö ensin näkymään selaimessa ja kiinnittämään katsojan huomio. Samanaikaisesti viivästytä raskaiden tietojen lataamista. Tämä lähestymistapa houkuttelee käyttäjiä odottamaan, koska näytöllä on jotain heidän huomionsa kiinnittämistä varten.

Mikä on Lazy Loading?

Voimme viivyttää kuvia käyttämällä laiskaa lataustekniikkaa – lataa ensin vain teksti tai valittu sisältö ja anna kuvien tai hitaasti latautuvien elementtien viivästyä. Kuvien lataaminen on porrastettu, joten verkkosivun ensimmäisen tavun aika paranee. Kun käyttäjä vierittää alaspäin, kuvat haetaan yksi kerrallaan. Seurauksena palvelimelle samanaikaisesti lyövien HTTP-pyyntöjen määrä vähenee.

Kuvat sijoitetaan paikkamerkkeihin, jotta ne ladataan myöhemmin. Kun kuvat saavuttavat katselualueen, ne noudetaan palvelimelta. Ne näkyvät näytöllä, kun ne siirtyvät alueelle ”taiton yläpuolella”. Jos kyseessä on ääretön vieritys, ajaxia käytetään lataamaan enemmän, kun käyttäjä osuu näytön alaosaan.

Kuinka laiska lastaus voi auttaa

Laiska lastaus vähentää kuormitusaikoja. Nopeampi verkkosivusto on hyödyllinen käyttökokemukselle ja hakukoneille. Se vähentää myös palvelimen kaistanleveyttä lataamalla kuvia vain silloin, kun niitä todella tarvitaan. Tämä säästää kaistanleveyttä sekä palvelimen päässä että käyttäjän lopussa. Voit käyttää laiskaa lataamista valituille sivuille tai koko sivustolle.

Yksi hajanaisen lataamisen haittapuoli on, että taitoksen jälkeen tuleva sisältö ei välttämättä löydy hakukoneista. Hakukoneet eivät ehkä tunnista ääretöntä vierittävää sisältöä. Jotta voimme poistaa tämän haitan ainakin osittain, meidän on rakennettava URL-osoitteet niin, että hakukoneet voivat käsitellä niitä. Tämä voi tehdä paikkamerkeistä näkyvämmiksi hakukoneille, kunnes kuva latautuu.

On olemassa monia laajennuksia, jotka voivat laiskua latautumaan toimimaan WordPress-verkkosivustollasi. Katsotaanpa joitain suosituimpia laajennuksia,

BJ Lazy Load

Voit korvata kaikki tai kaikki postikuvasi, lisätä pikkukuvat, gravatarikuvat ja sisällönkehykset paikkamerkitsimellä käyttämällä BJ Lazy Load. Se voi korvata myös iframe-kehykset, ja tämä tarkoittaa, että voit laiskaa ladata upotettuja videoita YouTubesta ja Vimeosta. Toimii myös tekstiwidgetissä. Teeman kuvia ja iframe-kehyksiä voidaan viivyttää käyttämällä yksinkertaista suodatinta.

bj-laiska-kuormitus

Lataa, asenna ja aktivoi verkkosivustosi toimiva laajennus. Voit sitten käydä asetuksissa ja selvittää, mitä elementtejä pitäisi viivästyttää lataamisen aikana. Lisää oma paikkamerkkikuva, jos haluat.

Tämä laajennus käyttää JavaScriptiä. Seurauksena vierailija, jolla ei ole JavaScriptiä, näkee alkuperäiset elementit viivästymättä lataamista.

Laiska kuorma

Yleisesti käytetty laajennus, jolla laiskaa latausta lisätään WordPress-verkkosivustoihin, Laiska kuorma on yksinkertainen asennus- ja aktivointilaajennus. Voit kokeilla sitä luottavaisesti tietäen, että se on kehitetty käyttämällä sekoitusta koodia, jonka ovat kirjoittaneet Automatticin WordPress.com VIP -tiimi, TechCrunch 2011 Redesign -tiimi ja Jake Goldman (10up LLC)..

laiska kuormalla

Sinun ei myöskään tarvitse tehdä mitään enemmän aktivoinnin jälkeen. Jos kuitenkin haluat tehdä joitain muutoksia, voit tehdä sen muokkaamalla php-tiedostoa. Kirjoittajat ovat toimittaneet joitain hyödyllisiä koodinpätkiä, joihin voi viitata paikkamerkkikuvan muuttamiseksi, teeman aiheiden laiskaan lataamiseen tai kaikkien kuvien laiskaan lataamiseen puskuroimalla.

Ajax Lataa lisää – ääretön vieritys

Ajax Lataa lisää soveltuu myöhässä lataamiseen pitkille verkkosivuille, joita katsotaan vierittämällä alas. Käytä sitä laiskojen viestien lataamiseen, mukautettuihin viestityyppeihin, yksittäisiin viesteihin, sivuihin ja kommentteihin.

ajax-kuorma-lisää

Lisäksi voit käyttää Shortcode Builderia muokataksesi WordPress-kyselyitä. Lisää lyhytkoodi, joka luodaan sisältöeditorin kautta valitsemille sivuille, tai suoraan mallitiedostoihin. Tarkastele sivua käyttöliittymästä ja tarkista, että Ajax Lataa lisää sisältöä lataamalla sisältöä jopa vierittäessäsi alas.

Lisäksi Ajax Load More toimii hienosti WooCommerce- ja Easy Digital Downloads -sovellusten kanssa, joten se sopii pitkille tuotesivuille.

Laiska videoiden lataus

Jos sinulla on verkkosivusto, jolla on useita sulautettuja videoita, tämä on sinulle. Laiska videoiden lataus korvaa sulautetut videot napsautettavalla kuvalla. Verkkosivu ei lataa videoita heti, kun kävijä vaatii sivua. Videot ladataan vain, kun kuvaa napsautetaan.

laiska-kuorma-for-videoiden

Laajennus tarkistaa sulautetut videot ja korvaa kaikki ulkoiset tiedostot staattisella kuvalla ja toistopainikkeella. Videot ladataan vain, kun kävijä napsauttaa painiketta. Tällä voi olla todellinen vaikutus sivun latausnopeuteen, varsinkin jos siinä on paljon videoita. Ja käyttäjälle se on sujuva kokemus.

a3 Laiskakuormitus

Kun verkkosivustoja tarkastellaan yhä enemmän kannettavissa laitteissa, ne on optimoitava myös matkaviestinkokemusta varten. a3 Laiskakuormitus on suunniteltu parantamaan sivuston nopeutta matkapuhelimissa viivästymällä valittujen sivuelementtien lataamista. Elementit voidaan valita järjestelmänvalvojan asetuksissa.

a3-laiska-kuormitus

Laajennus tarjoaa tukea sisältöön iframe-kehyksissä, jotka on sijoitettu mihin tahansa sisällön tai widgetteihin. Sulautettu media WordPress, Facebook Kuten profiilikotelot, kuten painikkeet, suosituspainikkeet, Google+ -profiilit, Google Maps ja muu vastaava mediasisältö voidaan kaikki valita laiskaa lataamista varten..

Lisäksi ei ole ristiriidassa nopeutettujen mobiilisivujen (AMP) kanssa – laiskaa latausta ei sovelleta / amp päätepisteeseen. Vasta kun selain urheilee URL-osoitetta ilman / amp että laiska kuorma tulee peliin.

WP YouTube Lyte

Jos verkkosivustosi vetoaa voimakkaasti YouTubeen, WP YouTube Lyte voi hyötyä sinulle paljon. Se lisää ”Lite YouTube-upotukset”, jotka näyttävät samanlaisilta kuin YouTube-upotukset. Mutta videoita vaaditaan vain napsautettaessa.

wp-youtube-Lyte

Jotta tämä laajennus toimisi verkkosivustollasi, YouTube-rekisteröinti uudeksi hakijaksi on välttämätöntä. Laajennus noutaa videon YouTube-arkistosta kunkin videon YouTube-sovellusliittymän avulla. Jotta tätä sovellusliittymää voidaan käyttää verkkosivustollasi, YouTube-toimituksen sinulle toimittama API-avain on otettava käyttöön. YouTube-palvelimen avain on täytettävä.

Kun olet ottanut YouTube API -näppäimet käyttöön, säädä asetuksia saadaksesi soittimen mitat ja sijainnin mielesi mukaan.

Sivun lataaminen latausnäytöllä

Kanssa Sivun lataaminen latausnäytöllä, käyttäjillä voi olla idea odottaa aikaa ennen sivun lataamista. Laajennus näyttää näytön, joka näyttää latauksen etenemisen prosenttisesti valmistumisesta.

lastaus-sivun-with-lastaus-näyttö

Valitse näyttää edistyminen vain kotisivulla tai kaikilla sivuilla. Ilmaisen version kanssa näytössä käytetään vain edistymispalkkia. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, sinun on päivitettävä versioon premium-versio. Lisäksi premium-versio koskee laiskaa lataamista kuviin.

Jotkut lisäosat,

 • Lataa lisää on hyödyllinen ominaisuus pitkillä tuotesivuilla. Niitä löytyy yleisesti WooCommerce-verkkosivustoilta. WooCommercein ääretön vieritys ja Ajax-sivutus muuntaa oletustuotteen sivutuksen äärettömäksi vieritys- tai Ajax-sivutukseksi. Käyttäjälle tämä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse toistuvasti napsauttaa Seuraava sivu. Kun käyttäjä saavuttaa sivun alaosan, seuraava tuotejoukko noudetaan ja ladataan automaattisesti. Mobiililaitteille on saatavana erilaisia ​​sivutusvaihtoehtoja.
 •  Lataa lisää tuotteita WooCommerce-palveluun voidaan lisätä ladataksesi lisää tuotteita seuraavalta sivulta Ajax-sovelluksella äärettömällä vierityksellä tai Lataa lisää -painikkeella. Animaatiotehosteita ja räätälöintiä varten, pro-versio on käytettävissä.
 • Kuvat lazyload ja diaesitys – Tämän liitännäisen avulla voit lisätä valopöytätehosteen tai mukautetun galleriatehosteen mihin tahansa kuvaan sekä viivyttää lataamista. Sen mukana tulee 3 tehostetta, ja voit lisätä myös omat.
 • Rakettien laiskakuorma – On erittäin kevyt (alle 2 kt). Se ruiskuttaa pienen määrän Javascriptiä sivustosi otsikkoon, joka toimii pienoiskuvilla, kaikissa viestin kuvissa, widget-tekstissä tai avatareissa. Se viivästyttää kuvia koko sivustossa käyttämättä JavaScriptiä, kuten jQuery.
 • Hullu laiska – Tekee saman työn ollessaan kevyt, helppo asentaa ja käyttää, eikä tarvitse asetusta. Mikä tahansa kuva voidaan sulkea pois lisäämällä vain attribuutti kuvaan.
 • Laiska Lataa XT – on nopea laajennus, joka toimii kuvissa, kehyksissä, YouTube-videoissa ja Vimeossa. Se on täysin muokattavissa.

Monet liukusäätimet pitävät Kuninkaallinen liukusäädin ja WP-sähkökaruselli sisällyttä myös laiska latausperiaate kuvien lataamiseen. Tapahtumavaraus Pro tukee laiskaa latauskalenteria.

Tiivistettynä

Laiska lataus on tehokas tapa parantaa sivuston nopeutta, etenkin verkkosivustoilla, jotka urheilevat useita kuvia ja videoita. On monia muita menetelmiä, kuten kuvan optimointi ja välimuisti, jotka voivat myös auttaa parantamaan sivuston nopeutta. Valitse verkkosivustollesi sopiva laajennus ja optimoi suorituskyky, jotta siitä tulee parempi käyttökokemus käyttäjälle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map