Paras kunto- ja kuntosali WordPress-teemat

Paras kunto- ja kuntosali WordPress-teemat

Jos sinun on rakennettava verkkosivusto kuntosalin, kuntosalin tai henkilökohtaisen valmentajan tarpeisiin, tämä viesti antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot projektin suorittamiseksi helposti. Kun kyse on WordPressin kuntoteeman valitsemisesta verkkosivustosi ja palvelutarjouksesi parantamiseksi, lue tämä viesti. Sitten sinun pitäisi olla valmis menemään.


WordPress osoittaa jälleen kerran, kuinka monipuolinen se on, kun otetaan huomioon kuntosalien, joogastudioiden, CrossFit-laatikoiden ja muun mainostamiseen erityisesti rakennettujen teemojen määrä. Lisäksi itsenäiset teemat lisäävät hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat kuntosivustosi hallintaa. Tai jopa tarjoa lisäarvoa jäsenillesi!

Näiden kunto-teemojen avulla on vain lisättävä hienoa sisältöä, joka tuo uusia jäseniä ja asiakkaita ovellesi. WordPressillä on varmasti monia kuntoihin liittyviä teemoja. Vaikka tämä on hyvä asia, liian monta vaihtoehtoa valita voi hidastaa sinua. Joten auttaaksesi sinua täällä, ovat suosikkeja parhaimmista WordPressin kunto-teemoista yksinkertaistaaksesi päätöksentekoprosessiasi.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Koko kuntosali

Koko kuntosali WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kuntosali on uusi kunto- tai kuntosali-tyyli teema, joka on rakennettu Total WordPress -teeman avulla. Total Gym -demo on rakennettu mukautetulla Visual Composer -versiolla ja se on täydellinen luomaan upea aloitussivu studiollesi, henkilökohtaiseen harjoittelupalveluun, ryhmäluokkaan tai muuhun. Lisäksi lisättyjen ominaisuuksien, kuten mukautettujen Slider Revolution -animoitujen liukusäätimien, käännöstuen, WooCommerce-yhteensopivuuden, satojen live Customizer -tyylivaihtoehtojen ja muun lisäksi, Total on loistava valinta mille tahansa verkkosivustollesi.

2. Energia

Energy Gym WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Energia on WPZoomin luoma terveys- ja kunto WordPress-teema. Tämä rohkea, kirkas ja reagoiva teema olisi hieno kuntosalillesi, virkistyskeskukseen, jooga- ja Pilates-studioon tai muihin terveyteen liittyviin verkkosivustoihin.

Teema on täysin reagoiva, joten se sopii selaimesi kokoon tai mobiililaitteeseen. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustosi näyttää täydelliseltä ja ammattimaiselta riippumatta siitä, kuinka asiakkaat tai vierailijat näkevät sivustosi. Plus Energy sisältää paljon teeman mukauttamisvaihtoehtoja verkkosivuston luomiseksi, joka todella vastaa tarpeitasi. Valitse vakio- tai täysleveä otsikko, lisää mukautettuja sivumallien avulla nopeasti sisältöä sivustoosi ja käytä kaikkia tehokkaan ZOOM-kehyksen ominaisuuksia säätämään värejä ja muita elementtejä koko teema-alueella..

Energia sisältää upeita vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, joita saatat tarvita kuntosalillesi tai kuntosalillesi. Luo upea kotisivun liukusäädin esitelläksesi tilojasi, uusia luokkia, laitteita ja muuta. Lisää sitten useita sivuja, joissa on suuret, täysleveät esitellyt kuvat, jotta voit lähettää tietoja jäsenyydestäsi, luokkatarjouksista, kouluttajaprofiileista tai jopa tapahtumista. Tämä joustava ja helppokäyttöinen teema on loistava tapa mainostaa terveys- ja kuntoyrityksiäsi.

3. Voima kuntosali

Voima kuntosali

Power Gym sisältää joukon säätimiä, joilla voit mukauttaa monia verkkosivustosi piirteitä muokkamatta mitään koodia suoraan. Voit myös käyttää mukautettuja viestityyppejä tallentaaksesi tietoja erillään tavallisesta blogin sisällöstä. Tämä voi sisältää kouluttajaprofiilit ja luokan yksityiskohdat.

4. Muodossa

Kunnossa

Tiedot ja lataaNäytä esittely

In Shape on moderni ja joustava kuntosali- ja kuntosalityyppinen WordPress-teema, jonka aiheena on Themefuse. Tämä teema on hieno mainostamaan terveyttä ja kuntoa koskevaa yritystäsi verkossa. Tarjoatpa yksilöllisiä henkilökohtaisia ​​harjoitteluja, ryhmäkäynnistyskursseja puistossa tai jos aloitat oman kalliimman kuntosalin, In Shape on täydellinen teema verkkosivustollesi. Teema sisältää upeita kuntoihin liittyviä ominaisuuksia. Lisää BMI-laskimeen asiakkaidesi menestystarinat, täydellinen luettelo palveluista ja paljon muuta.

Lisäksi, koska tämä on kuntoteema, siellä on ihana harjoitusmoduuli, johon voit lisätä rutiinejasi. Lisäksi voit lisätä kuntien otoksen työstetyistä ruumiinosista ja harjoittelutavoitteista, joita tämä rutiini auttaa. Kun lisäät harjoitusryhmän teeman suunnitelmaan, jonka avulla asiakkaat ja lukijat voivat saada muodon nopeasti. Toinen hieno ominaisuus on harjoituskalenteri. Lyijykynä am- ja pm-luokissa tai ajankäyttö erityisiä fit- ja hauskoja tapahtumia varten, jaa sitten kalenteri kaikille lukijoillesi.

5. GetFit

GetFit

Bootstrap-kehykseen rakennettu GetFit reagoi hyvin mobiililaitteisiin ja antaa jopa vierailijoille mahdollisuuden käyttää kosketusnäyttöliittymiäsi pyyhkäisemällä sisältöäsi. Saat myös paljon hallintalaitteita verkkosivustosi kaikkien osien mukauttamiseen tätä teemaa käytettäessä. Mukana toimitettujen Photoshop PSD -kuvien avulla voit muokata teemakuvia saadaksesi entistä yksilöllisemmän ulkoasun kuntosivustollesi.

6. Harjoittelu

Treenata

Vaikka Workout on suunniteltu CrossFit-kuntosaleja ajatellen, se voi toimia hyvin kaikenlaisen kuntoihin liittyvän verkkosivuston luomisessa. Sisäänrakennetun toiminnallisuuden avulla voit julkaista nopeasti luokka-aikataulut, ohjelmaluettelot, valmentaja-sivut, suosittelut ja valokuvagalleria tiloista, henkilöstöstä ja jäsenistä. Voit myös helposti lisätä verkkokaupan verkkosivustollesi Workout-teeman WooCommerce-tuen avulla.

7. GamePlan

GamePlan

GamePlan on suunniteltu ihanteellisesti kunto- ja urheilutapahtumien sekä kuntosalien mainostamiseen. Se on integroitu Event Calendar Pro -laajennukseen, jotta tiedot on helppo julkaista ja tapahtumalippuja myydä. Tämä kunto-teema sisältää myös premium-Visual Composer- ja Slider Revolution -laajennukset lisäarvoa varten ja vielä enemmän suunnitteluvaihtoehtoja.

8. Fitness Sport kuntosali

Kuntosali Urheilu Kuntosali WordPress-teema

Fitness Sport Gym on premium-luokan WordPress-teema, joka on luotu erityisesti terveys- ja kuntoteollisuudelle. Luo pikselin täydellinen sivusto kuntosalillesi, joogastudioon, crossfit-boxiin, nyrkkeily kuntosalille tai muulle terveyteen liittyvälle laitokselle. Sisäiset ominaisuudet aikatauluihin, kouluttajiin ja muihin tekevät tästä teemasta täydellisen!

Fitness Sport kuntosalilla on hienot premium-ominaisuudet luoda upea kotisivu vetämällä ja pudottamalla -sivulla, ainutlaatuinen hinnasivu jäsenyyksille tai erikoisuuksille, mahtavia gallerioita ja loistava henkilösivu, jolla esitellään mahtavia kouluttajia ja asuvia kunto-guruja. Yksi hyödyllisimmistä ominaisuuksista on sisäänrakennettu tapahtumakalenterin laajennustuki. Tämän avulla voit luoda tarkempia aikatauluja päivittäiselle luokka-aikataulullesi pitääksesi asiakkaasi ajan tasalla. Voit myös suunnitella supertapahtumakalenterin tulevia markkinointitapahtumia, kunto-messuja, urheilupersoonallisuuksien esiintymiä, harjoittelupaikkoja, loma-aikoja ja muuta varten.

Ei siinä kaikki. Fitness Sport Gym tarjoaa myös salkun mukautetun postityypin, kokonaisen blogin, suosittelijoiden mukautetun postityypin, tehokkaan Revolution Slider -palvelun, premium-kuvakesarjan ja WooCommerce-tuen, jotta voit myydä omia treenivaatteita ja -välineitä.

9. WP kauneus

WP Beauty WordPress -teema

WP Beauty on tehokkaasti muokattava monikäyttöinen WordPress-teema, jonka on luonut Contempo Inc. Tämä teema on suunniteltu olevan täydellinen ratkaisu kuntosaleihin, salonkeihin, kylpylöihin ja muihin. Teemassa on useita premium-laajennuksia, joiden avulla täydellisen verkkosivustosi rakentaminen on helppoa. Mukana olevan Visual Composer -laajennuksen avulla voit rakentaa minkä tahansa sydämesi haluamasi sivun asettelun vetämällä ja pudottamalla sivuelementit paikoilleen ja mukauttamalla sitten niitä. Mukana toimitetun Slider Revolution -laajennuksen avulla on helppo lisätä ainutlaatuisia animoituja liukusäätimiä valtavaan vaikutukseen. Erinomainen varattujen varausten lisäosa tarkoittaa, että voit aloittaa varauksen verkkosivustollasi asp.

Teemassa on myös hienoja valmiita demoja, jotka voit tuoda aloittaaksesi nopeasti. Valitse vain esisyötettyjen demojen joukosta päiväkylpylälle, salonkiin, parturi-myymälään, muotipäivän blogiin, kuntosalille tai joogastudioon. Tuo sitten näytetiedot ja mukauta käyttämällä sisäänrakennettuja hallinta- ja väri- ja fonttivaihtoehtoja, otsikko- ja alatunnisterakentajaa sekä Visual Composer -elementtivaihtoehtoja. Parasta tämän teeman suhteen on käännösvalmius (mukaan lukien tuki oikealta vasemmalle), sisältää sisäänrakennetut sosiaalisen median vaihtoehdot ja mukana on monenlaisia ​​helppo seurata videoita ja kirjoitettuja oppaita..


Kuten huomaat, on olemassa joitain erinomaisia ​​WordPress-teemoja kuntosalin tai kuntosalin verkkosivuston rakentamiseksi WordPressin avulla. Ja riippumatta kuntoyrityksestäsi – sinulle on ehdottomasti teema. Jos sinulla on lukijoillemme neuvoja kuntosalin tai kuntokeskuksen verkkosivuston luomisesta WordPressin avulla, jätä kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map