Paras hyväntekeväisyys- ja voittoa tavoittelemattomat WordPress-teemoja syyllesi

Tukemiseen on monia hienoja syitä, ja riippumatta siitä, millaisia ​​ovat (syöpätietoisuus, ulkomaisen avun rahasto, paikallinen kirkko tai kodittomien suoja), on olemassa paljon upeita WordPress-teemoja, joiden avulla voit rakentaa verkkosivun, joka vakuuttaa ihmisiä osallistumaan. Olemme keränneet parhaita esimerkkejä hyväntekeväisyys- ja voittoa tavoittelemattomista WordPress-teemoista mainostaaksesi asiaasi. Napsauta kuvaa siirtyäksesi teemaan. Kaivataan sisään!


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

yhteensä-tietoisuuden yhdistystoimintojen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lokakuu on rintasyöpätietoisuuskuukausi, joten miksi ei levitetä sanaa ja saada muita mukaan? Tietoisuuden esittely sisältää koko näytön asettelun, ainutlaatuisen värimaailman ja mukautetun alatunnisteen, jotka kaikki luotiin Total multipurpose WordPress -teemalla. Tämä tyylikäs teema on ammattimainen ja vaikuttava tapa jakaa Race for the Cure- tai 3-päiväinen joukkue varainkeräykseen suurta tarkoitusta varten.

2. Noussut

nousseet-kirkon WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Risen on yksi tärkeimmistä kirkon ja uskonnollisten organisaatioiden WordPress-teemoista, ja siitä on syytä. Tämä laadukas teema on täysin reagoiva ja verkkokalvo valmis, ja se tukee suuria ominaisuuksia, kuten tapahtumia, saarnoja ja podcasteja. Lisäksi räätälöintivaihtoehtojen avulla on helppo suunnitella verkkosivusto, joka vastaa organisaatiotasi tai aiheitasi.

3. Jäännös

jäänne-museo-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Myös museot ovat voittoa tavoittelemattomia, ja he isännöivät usein varainhankijoita tai toimintoja hyvistä syistä. Luo museollesi tai historialliselle sivustollesi verkkosivusto Vestige WordPress -teeman avulla. Teemassa on isotooppigalleria, rajoittamaton värivaihtoehto ja tietysti tapahtumien tuki, jotta voit lisätä kaikki tulevat hyväntekeväisyystoiminnot.

4. Vetoomus

vetoomus-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hanki tukea asiaasi vetoomuksella yhden sivun WordPress-teemalla. Haluatpa lisätä tietoisuutta eläinsuojista tai yrittää saada muutoksia maakunnassasi, vetoomusteema on täydellinen sanan levittämiseen ja tukien sakottamiseen. Kerää allekirjoituksia, jaa sosiaalisessa mediassa ja näytä kannattajien kommentteja auttaakseen yhteydenpitoon osallistujia.

5. Armeija ja veteraanit

sotilaallinen-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Nosta paikallisten armeijan ja veteraanien tietoisuutta tällä mahtava WordPress-teemalla. Armeija- ja veteraaniteema on hieno tapa järjestää sotilaskerho, veteraaniliitto tai rekrytointikeskus. Teeman mukana tulee PO-säveltäjän laajennus, välttämätön ruudukkolaajennus, Revolution-liukusäätimen laajennus ja paljon muuta!

6. Fudge

tuhertaa-yhden sivun-tapahtumia-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Fudge on ihana yhden sivun tapahtuma WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti varainkeruun, konferenssin, seminaarin tai muun tietoisuustapahtuman jakamiseen. Teemassa on helppokäyttöiset vaihtoehdot kaiuttimien, konferenssiraidan ja sponsorien lisäämiseen. Sosiaalisen median integroinnin ansiosta lukijoiden on helppo jakaa tapahtumasi, ja suositun lipunmyyntilaajennuksen (Eventbrite, EventEspresso ja Xing) avulla voit myydä jopa lippuja.

7. Ylistys

ylistys-kirkon WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ylistys on loistava vaihtoehto, jos suunnittelet yhteisötapahtumaa tai jopa organisaatiota, joka isännöi useita koko vuoden ajan. Mukautettuja malleja johtajille, tapahtumia varten, vapaaehtoislomake, antamalla sivu, vierailijalomake ja paljon muuta on sisäänrakennettu tonnein, jotta hyväntekeväisyysverkkosivustosi luominen on helppoa.

8. Ehdokas

ehdokas-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Intohimoinen syy, yhteisöjohtaja tai sosiaalinen liike? Auta mainostamaan alustaasi tai tehtävääsi ehdokas WordPress-teeman avulla. Käytä vaihtoehtoja uutiskirjeen rekisteröintiin, online-tapaamisiin, gallerioihin ja muihin jakamaan asiat ja saadaksesi muut osallistumaan. Voi, ja mukana toimitetut lyhytkoodit tekevät räätälöityjen verkkosivustojen luomisesta helppoa.

9. Charitiz

charitiz-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Charitiz on ihana kansalaisjärjestö, hyväntekeväisyys ja voittoa tavoittelematon WordPress-teema, joka on täydellinen moniin tarkoituksiin. Yksi parhaimmista ominaisuuksista on lahjoitusten mukautettu postityyppi, jonka avulla kaikkien tärkeiden syiden lisääminen ja varainkeruu on helppoa – se on integroitu jopa PayPaliin, jotta voit hyväksyä maksut nyt. Aihe on myös WooCommerce valmis, joten voit myydä tavaroita tai tapahtumalippuja kerätäksesi lisää tukea!

10. TownPress

townpress-kunta-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kaupunkien ja kaupunkikuntien ei pitäisi olla myös voittoa tavoittelemattomia, ja TownPress luotiin erityisesti kuntien verkkosivujen luomiseen. Paikallishallinnolla on velvollisuus jakaa hyviä syitä kansalaistensa kanssa. TownPress sisältää kaupunkiseudun ilmoituksia, foorumeita ja tietysti uutisosion, jossa johtajat voivat jakaa nykyisiä varainhankintakampanjoita tai uusia hyväntekeväisyysjärjestöjä..

11. Hyväntekeväisyys

hyväntekeväisyyttä-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Filantropia on voittoa tavoittelematon WordPress-teema, joka on täysin reagoiva ja verkkokalvo valmis. Siellä on paljon hienoja ominaisuuksia, kuten mukautetut värivaihtoehdot, 3 erilaista kotisivun liukusäädintä ja sisäänrakennetut sivuasettelut. Mutta hyväntekeväisyyttäsi varten rakastat helppoa tapahtumakalenteria, otsikkojen lahjoituspainiketta ja projektien mukautettua postityyppiä, kun pystyt selittämään, mitä olet tekemässä muuttaaksesi maailmaa.

12. Maa

maa-ekologisen yhdistystoimintojen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Earth on eko-tyylinen voittoa tavoittelematon WordPress-teema, joka on suunniteltu lisäämään tietoisuutta maapallosta ja ympäristöön liittyvistä syistä. Jaa intohimoasi jääkarhujen pelastamiseen, etsi vapaaehtoisia paikalliselle rantapuhdistusryhmälle tai edes luo verkkosivusto eläintarhallesi. Maan mukana tulee mukautettuja sosiaalisia linkkejä, sisäänrakennettu lahjoituspainike, koko tapahtumakalenteri ja jopa sivurakenne, jotta voit luoda muita tarvitsemiasi sivuja.

13. Hyväntekeväisyys

hyväntekeväisyys-plus-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Charity + on moderni WordPress-teema filantropioita varten. Teemassa on paljon ominaisuuksia, kuten kuvagalleriat, mukautettu tapahtumakalenteri, viimeisimmät uutiset ja tietysti aiheet mukautetun postityypin. Lisäksi lukijat ja kannattajat rakastavat kotisivun uutiskirjeen pitämistä ajan tasalla, ja lihavoitu uutiskirjeen huomautus saa sinut lisää tilaajia hetkessä.

14. Khore

khore-konferenssi-envents-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Khore on monisivuinen, edistyksellisten tapahtumien WordPress-teema. Tämä trendikäs teema on täydellinen kiinnittämään ihmisten huomio ja keräämään kannattajia. Keskeinen piirre on sosiaalisen median integrointi, koko näytön suunnittelu ja täysi mobiiliyhteensopivuus. Plus Khore mukana tulee ShowThemesin kaikki uudet tapahtumien rakentaja, tapahtumien lähtölaskenta, helppo aikataulunhallinta ja WooCommerce-integraatio (tikettuihin tapahtumiin).

15. Hyväntekeväisyys

hyväntekeväisyys-click-edit-WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Charity click and edit -teeman on tarkoitus olla nopea ja helppo ratkaisu, kun tarvitset voittoa tavoittelematonta sivustoasi nopeasti. Pidätkö hauskanpitoa ensi viikolla? Tai ehkä sinulla on vain pari viikkoa kerätä lahjoitusta kaivon rakentamiseksi? Luo sinulle verkkosivusto (vain sisältö ja kaikki) yksinkertaisesti Templaticin näytöllä näkyvällä säveltäjällä ja lataa sitten valmis teema ladataksesi verkkosivustollesi. Tämä on hieno vaihtoehto, jos olet ajanut aikaa!

Sinulle

Nämä ovat vain muutamia käytettävissä olevista hyvistä hyväntekeväisyys- ja voittoa tavoittelemattomista WordPress-teemoista. Voi olla vaikeaa löytää houkutteleva ja edullinen teema filantropiollesi, mutta toivottavasti yksi mainitsemistamme premium-teemoista tekee tempun. Jos olet käyttänyt yhtä yllä olevista teemoista, ota meihin yhteyttä. Haluaisimme kuulla henkilökohtaisen kokemuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map