Paras häät WordPress-teemat

Parhaat hääteemat WordPressille

Häät ovat tilanne, jolloin kaksi kumppania yhdistetään heidän mielensä kautta parempaan ja huonompaan suuntaan, kunnes kuolema tekee heistä osan. Tällainen loisto tapahtuma ansaitsee yhtä loistavan ilmaisun. Digitaalisen median aikakaudella henkilökohtainen kosketus ei ole menettänyt kokonaan. Olemme luetteloineet joitain parhaimmista WordPress-hääteemoista, joiden avulla tavoitat kaikki Internetissä pitäen henkilökohtaiset yhteydet ehjinä.


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Meridian häät

Meridian Wedding - reagoiva WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Meridian Wedding sisältää kaiken mitä tarvitset yhdellä tyylikkäästi suunnitellulla sivulla. Kaikki tärkeät elementit ovat mukana – aikataulu pitää vieraasi ajan tasalla tapahtumien ajasta ja sijainnista, joka johtaa isoun päivään ja sen aikana, RSVP-moduuliin, jotta vieraasi voivat vastata välittömästi kutsusiisi ja voit myös antaa vieraasi tietävät missä olet rekisteröitynyt, joten heidän on helppo valita täydellinen lahja.

Meridian Wedding sisältää myös blogin, joten voit jakaa tärkeitä tarinoita, kuten kihlaustarinaasi, koko vieraslistallesi ennakoinnin luomiseksi. Voit myös jakaa kihlovalokuvia, videoitasi ja esitellä hääjuhlasi. Mikään hääsivusto ei olisi todella täydellinen ilman kykyä räätälöidä se sopimaan erityisen päiväsi teemaan. Meridian Styler -sovelluksella lähes jokainen elementti on täysin muokattavissa, mukaan lukien typografia, väri, tausta ja paljon muuta.

2. häämatka

Honeymoon - Häät herkkä teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vastuullinen hääteema, Honeymoon on erittäin tyylikäs ja vankka muotoilu, huolella tehty kauniilla asettelulla, joka lupaa erottua. Teema on erittäin helppo mukauttaa ja helppo asentaa. Teema sisältää RSPV-lomakkeen, vieraskirjan, lähtölaskurin, tapahtumakalenterin, koko näytön Revolution-liukusäätimen, jolla on monia 3D-tehosteita, blogin ja Twitter-pallo ja paljon muuta.

3. Everline-häätapahtuma

Häätapahtuma - Everline WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Puhdas ja kaunis reagoiva hääteema, Everline sisältää viisi kotisivua, Revolution-liukusäätimen, Visuaalisen säveltäjän helpon räätälöinnin (9 ennalta määritettyä värimaailmaa), Mega-valikon, joka sisältää kaikki tietosi yhdestä paikasta, tapahtumakalenteri, ajastin, yksityiskohtainen dokumentaatio. Jos pidät kaikesta, joka on järjestetty täydellisesti, niin Everline on ehdottomasti harkinnan arvoinen.

4. Hääpäivä

HÄTÄPÄIVÄ - HÄNTÄMINEN TYÖNTÖMYKSIEN TEEMA

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Häät rohkea ja tyylikäs reagoiva hääteema. Siinä on yksilöllinen navigointiruutu vasemmalla ja käyttää moderneja malleja ja kaunista asettelua kohteliaisuuteen teeman ainutlaatuisuuden vuoksi. Se sisältää tapahtumakalenterin, RSPV-lomakkeen, valokuvagallerian, blogin ja paljon muuta. Jos makuasi on minimalismi ja rohkeus, se on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

5. Unioni

Union - Häät ja tapahtumat WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksinkertainen, tyylikäs ja reagoiva yhden sivun hääteema, Union ei ole vain puhdas ja helppo käyttää, vaan myös erittäin helppo selaimellasi. Sen ominaisuuksiin kuuluu – 4 ainutlaatuista otsikkoa, erilliset osiot erilaisiin käyttötarkoituksiin, 2 RSPV-lomaketta, suora Instagram-galleria, mukautetut logot, verkkokalvovalmiuskuvakkeet, lapsiteema, yli 600 Google-kirjasinta ja paljon muuta.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WeddingEngine on premium-häät WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti satupelisivun luomiseen suuresta päivästäsi. Tämä on teema, jonka avulla voit rakentaa hääsivuston jakaaksesi sitä ystävien ja perheen kanssa.

Käytä mukana toimitettua liukusäädintä ja teeman video- ja kuva-asetuksia lisätäksesi kuvia onnellisesta parista, vauvavalokuvia, ehdotusvideota ja muuta. Lisää sitten tärkeitä päivämääriä parisuhteestasi, kuten kun tapasit, ensimmäisen suudelmasi, kun muutit yhdessä, kun olet kihloissa ja jotain muuta aikajana-ominaisuuden avulla. Voi, ja WeddingEngine tarjoaa myös loistavan vaihtoehdon perheelle ja ystäville, jotta hän voi jättää sinulle lämpimät toiveet suoraan hääsivustollesi.

Voit myös lisätä kaikki häätapahtumat, RSVP-moduulin, lähtölaskurin isoon päivään saakka ja paljon muuta. Lisäksi on mahdollista mukauttaa asettelua, värejä ja muita vaihtoehtoja koko teema-alueella.

7. Ansiot

Merit - reagoiva WordPress-hääteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hyvin organisoitu, moderni ja kaunis reagoiva hääteema, Merit antaa sinun muokata värejä ja typografiaa suoraan heidän teemavaihtoehdoistaan ​​- jota ohjaa voimakas Redux-kehys. Edistyneillä typografiavaihtoehdoilla, RSPV-lomakkeilla, lapsiteemoilla ja paljon muulla Merit-asiaa ei pidä unohtaa, koska se antaa meille paljon etsiä.

8. Hääpäivä

Hääpäivän herkkä teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hääpäivänä on kaikki mitä tarvitset pitääksesi häätapahtumat järjestäytyneinä alusta alkaen. Käytä mukana toimitettua 4 ennalta määritettyä värinahaa, vähintään 15 sivumallia, lyhytkoodigeneraattoria, mukautettuja widgettejä ja mukautettuja postimuotoja määrittääksesi sivustosi nopeasti ja helposti. Lisää tarina, kuinka te kaksi tapasitte, video ehdotuksesta tai jopa kuvagalleria kihlokuvista – Hääpäivä tekee siitä helpon.

Mikä todella tekee tästä teemasta niin suurenmoisen, on se, kuinka täydellinen se on. Pian on malli, jota voit käyttää verkkosivustosi määrittämisessä. Teema sisältää hyödyllisen RSVP-osan, jotta vieraat voivat kertoa saapumisesta, ja voit myös lisätä rekisteriin, jotta he voivat tehdä ostokset varhaisessa vaiheessa. Itse päiväksi voit lisätä kaikki tiedot tapahtumasta, morsiamenjuhlista ja muistiinpanoista. Jos vieraalla on kysyttävää, siellä on hyödyllinen yhteystietosivu, jolla on useita kartattavissa olevia sijainteja, jotta he voivat tarttua sinuun. Lopuksi – ne sisältävät upean gallerian, johon yo ucan voi lisätä kuvia poikamies- tai bachelorette-juhlistasi, hääistä ja häämatkustasi jaettavaksi vieraillesi..

Teemassa on paljon muita hienoja hääpäiväominaisuuksia, joita olet varmasti rakastanut. Siellä on söpö lähtölaskenta, joka osoittaa isoin päiväsi asti jäljellä olevan ajan, ihana vieraskirja, johon rakkaansa voivat jättää hyviä toiveita, lahjarekisteröinnin integrointi asiakkaiden ostamisen helpottamiseksi ja paljon muuta.

9. Vain naimisissa

Vain naimisissa oleva teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Just Married Wedding WordPress -teema on täydellinen hää- tai henkilökohtaisen blogin verkkosivustoille. Tämä suloinen hääteema on täynnä ominaisuuksia ja hienoja yksityiskohtia. Pääsisältöalue on kalustettu kuin kutsu, jossa on ompelevat yksityiskohdat, tapahtuman nimellä ja päivämäärällä edessä ja keskellä. Teema sisältää täyden gallerian kihlovalokuvia, läpikuultavia avattavia pudotusvalikoita, blogiosion sekä sivut hääjuhlia ja majoitusta varten.

Mukauta teeman ulkoasua vastaamaan parin henkilökohtaista tyyliä. Valitse 4 esiasetetusta värimallista: beige / turkoosi, vihreä / punainen, sininen / vaaleanpunainen tai violetti / oranssi. Käytä sitten jompaa kumpaa mukana olevista taustakuvioista (filigraanikuvio tai timanttiristikko, jossa kukkakuvio) tai lähetä oma kuva.

Teema sisältää myös hääkohtaiset piirteet. Erityisen RSVP-moduulin avulla vieraat voivat vahvistaa läsnäolonsa heti. Rekisterisivu helpottaa sitten vieraiden löytämistä täydellisestä lahjasta lisäämällä linkit kaikkiin lahjarekistereihisi yhdessä paikassa.

10. Neeqah

Neeqah - reagoiva häät WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksinkertaisesti hämmästyttävä, visuaalisesti kaunis, uskomattoman helppo työskennellä. Se kuvaa täydellisesti Neeqahia, herkän hääteeman. Tällaisilla hämmästyttävillä ominaisuuksilla, kuten rajattomasti värimaalauksia, edistyneitä teema- ja typografiavaihtoehtoja, RSPV-lomakkeita, yksityiskohtaista dokumentaatiota ja paljon muuta, Neeqah on ehdottomasti teema, jonka tarkoituksena on miettiä kauan aikaa edustaa aivan erityistä päivääsi..

11. XOXO

XOXO - Kauniisti tyylikäs häät WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksinkertainen mutta tyylikäs yksisivuinen, täysin reagoiva hääteema, XOXO sisältää paljon mukautusvaihtoehtoja, satoja Google-fontteja, värien muokkaamista, koko leveyden sivuasettelua tai laatikoitua asettelua, galleriaa, RSPV-lomaketta, tapahtumakalenteria ja paljon muuta. Jos valintasi on vilkas ja avoin, tämä on teema, jota on syytä harkita vakavasti.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - reagoiva WordPress-hääteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Puhdas ja hienostunut reagoiva hääteema, Lovey Dovey on helppokäyttöinen, helppo mukauttaa ja rakennettu Bootstrap 3: lle, erittäin luotettava. Sen ominaisuuksiin kuuluvat heitä muuttavat vaihtoehdot, RSPV-lomakkeet, valokuvagalleria, Vieraskirja, tapahtumakirjojen tyypit ja paljon muuta. Siinä on kaikki mitä tarvitset luodaksesi mahtava hääsivusto aivan erityiseen päiväsi.

13. Avioliitto

Avioliitto - reagoiva häät WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Klassinen, hienostunut, valkoiseen kaulukseen reagoiva hääteema, Avioliitto on yksinkertainen, helppokäyttöinen erilaisilla teemavaihtoehdoilla, jotka tarjoavat värien ja fonttien mukauttamisen, sekä lyhytkoodipohjaisen asettelueditorin. Tämä teema ei ehkä ole yhtä hienoa kuin muut, mutta silloinkin klassikko houkuttelee aina tietyn tyyppistä yleisöä.

14. Maya

Maya - Älykäs ja tehokas WP-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Älykäs ja upea lapsi alkuperäisestä MAYA-teemasta, joka on täysin reagoiva ja tarjoaa yhden sivun ja monisivuisen toiminnallisuuden. Ominaisuuksilla, kuten aloitussivun koko näytön kuva-alue, parallaksiefekti, blogin asettelu, valokuvagalleria ja paljon muuta. Jos maku on hieman hyväpalkkainen ja tyylikäs, tämä saattaa olla mieleiseksesi.

15. Ikuisuus

Ikuisuus - reagoiva häät WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Puhdas, kaunis ja posh-yksivaiheinen reagoiva hääteema, Eternity tarjoaa ainutlaatuisen asettelun, jonka vasemmalla puolella on navigointisarake. Teemassa on lähtölaskuri, valokuvagalleria, tarinaosat, lahjarekisterit, RSPV-lomake, blogi ja paljon muuta. Jos etsit jotain helppoa silmille ja samalla pitäen huomiosi päivän merkityksen, sinun tulisi kokeilla tätä.

16. Pumppu

Pump - reagoiva häät & monikäyttöinen teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hyvin luokiteltu ja moderni, monisivuinen, herkkä hääteema, Pump on helppo mukauttaa, koska se sisältää niihin liittyviä vaihtoehtoja, rajoittamattoman värivalikoiman, premium-liukusäätimen, lyhytkoodit, Retinavalmiuden, visuaalisen säveltäjän, gallerian ja paljon muuta. Jos pidät kaikesta, mikä on ehdottomasti järjestetty ja jolla on oma paikka pitäen se kauniina, katso enää.

Tämä teema on valmis kaikkiin hääpäiväsi juhliin! Pump sisältää upeita sivurakennusmoduuleja WPBakeryn loistavan Visual Composer -laajennuksen ansiosta. Toinen Pumpin hieno ominaisuus on ulkoisten lisäosien tuki. Teema tukee bbPress-ohjelmaa, jos haluat lisätä osallistujien foorumin seurusteluun verkossa ja puhua tulevista nuppeistasi. Tai voit käyttää WPML: ää (jota teema myös tukee) kääntääksesi teeman kokonaan useille kielille, jotta kaikki sukulaiset voivat riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin, voivat valmistaa hääpäiväblogisi pysyäkseen ajan tasalla.

Muita mahtavia teemaominaisuuksia ovat suosittelusivut, joissa jaetaan perheenjäsenten tarinoita onnellisesta parista, ihmissivu, johon lisätään biosia morsiusjuhlista, galleriasivu, jossa jaetaan kihloja ja tapahtumavalokuvia, ja paljon muuta. Pump on hieno hääteema, joka varmasti miellyttää kaikkia bridezillaa.

17. Käkirakkaus

CuckooLove - Häät WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yksi parhaimmista CuckooLove-ominaisuuksista on taustakuva jokaisella sivulla – se on upea! Mukautettuihin postityyppeihin kuuluvat valokuvat (portfolio-sivuille, video- / valokuva-albumeille), vieraat, vieraskirja ja tapahtumat. Useiden blogi- ja sivuasettelujen avulla saat haluamasi ilmeen. Yli 14 sivumallia toimittavat tämän upea teema. Käytä kotisivun rakennustyökalua erikoistuneeseen asetteluun ja valitse neljästä erilaisesta kuvan / videon liukusäätimestä kotisivulta tai muualta sivustolta! Teema toimitetaan kahdella ennalta määritellyllä tyylillä, jotka toimivat heti laatikosta, joten voit aloittaa sisällön sisällyttämisen heti!

18. Qaween

Qaween - reagoiva WordPress-hääteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Qaweenillä on kaikki mitä tarvitset helposti verkkosivuston ja blogin luomiseen hääillesi. Teema sisältää mahtava kotisivun, jossa on koko näytön kuvan liukusäädin, osion taustakuvan tuki ja paljon muuta. Blogin avulla voit jakaa ystävien ja perheen kanssa, jotta he voivat lukea kaikki kiinnostuksesi, sijaintisi tai tulevaisuudensuunnitelmasi. Lisäksi tapahtumaosasto on täydellinen jakamaan yksityiskohtia kihlajajuhlasta, poikamies- ja bachelorette-juhlista, hääpäivätapahtumista ja jos haluat, voit lisätä lisätietoja häämatkallesi. Viimeisenä mahtava galleriasivu vaatii vain kuvia renkaistasi, juhlistasi ja tietysti hääihisi.

Qaweeniin on rakennettu paljon muita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä loistavan teeman blogoinnille yleensä eikä vain hääille. Teema sisältää mukautettuja viestityyppejä, joiden avulla etusivusi liukusäätimen, galleriakuvien ja tapahtumien lisääminen on erittäin helppoa. Sisältää myös lyhytkoodit, joiden avulla koristeiden lisääminen viesteihin ja sivuille (mukaan lukien luettelot, jakajat, videot, lainaukset, karusellit, painikkeet ja paljon muuta) on helppoa.

19. GeekLove

GeekLove - reagoiva WordPress-hääteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Hienostunut, minimalistinen ja kaunis muotoilu, Geek Love on täysin reagoiva yksisivuinen hääteema. Se on hyvin muokattavissa ja widgetisoituna on myös erittäin helppo luoda oma ilmaisusi teemaasi. Sen ominaisuuksia ovat tapahtumien hallinta, RSPV-muoto, Vieraskirja, Lyhytkoodit, verkkokalvonäyttö ja paljon muuta. Jos jokin todella kaunis ja minimalistinen on makuasi, olet tavannut täydellisen ottelun.

20. Yhteensä

naimisissa häät WordPress teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Yhteensä on ylivoimaisesti erottuva teema, ja kuten olemme sanoneet monta kertaa, ennen kuin voit todella rakentaa mitään sen avulla. Tähän sisältyy hääteemoja, ja olemme luoneet ihanan Total Wedding WordPress -teeman demon paikallisella vierityksellä, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Käytä tekstimoduuleja lisätäksesi tietoa tapahtumastasi, lisää mukautettuja fontteja ja fontin värejä vastaamaan hääteemasi, lisää gallerioita tai viimeisimpiä blogitekstejäsi tapahtumasta ja sisällytä rsvp-lomake tai jopa uutiskirje-widget (jos haluat mieluummin sinun häätapahtumat). Lisää haluamasi moduulit, Totalilla on yli 90 vuotta, joista valita ja teema on täysin reagoiva. Vedä ja pudota -sivun rakennustyökalulla voit luoda sellaisen verkkosivuston, joka edustaa sinua todella parina ja tulevia tapahtumia.!

Sidonnan solmu (er, kääriminen)

Ja siinä se on! Kokoelma WordPressin kauneimmista, kunnioitusta herättävistä ja koskettavista teemoista. Avioliitto on se pyhä sidos, jossa kaksi sielua tulee ja lähtee yhtenä. Tällaista läheistä sitettä tulisi juhlia henkilökohtaisella kosketuksella ja siten listalle ottamisella! Jos sinusta tuntuu siltä, ​​että olemme menettäneet aiheen, joka ansaitsee tunnustusta tai vastaavaa tyyppiä, älä epäröi kertoa meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map