Paras CSS Live Editor WordPress -laajennukset 2020

Sivustosi suunnittelun mukauttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Käyttämällä WordPress CSS live editor -laajennusta voit nyt luoda ainutlaatuisen sivuston, joka vastaa tiettyjä suunnitteluvaatimuksia ja heijastaa brändisi imagoa.


Aivan viime aikoihin saakka CSS: n käyttäminen sivustosi ulkoasun muuttamiseen on pääosin jätetty verkkosivujen suunnittelijoille. Nyt on kuitenkin saatavana joukko WordPress CSS live editor -laajennuksia, jotka auttavat sinua mukauttamaan sivustoasi. Jotkut vaativat vähän koodaustietoa, kun taas toiset eivät tarvitse minkäänlaista koodauskokemusta. Ja kaikkien niiden avulla voit työskennellä oikean sivustosi käyttöliittymässä reaaliajassa.

Tässä artikkelissa tarkastellaan mitä CSS live editor -laajennus on, mitä WordPress CSS live editor -laajennuksia on saatavana ja mitä kannattaa etsiä valittaessa.

Mikä on WordPress CSS Live Editor -laajennus?

WordPress CSS: n live editor -laajennus mahdollistaa teeman suunnittelun mukauttamisen. WordPress CSS: n live editor -laajennus, joka kuitenkin eroaa CSS-tiedostojen muokkaamisesta suoraan tai suoran standardin CSS-laajennuksella, antaa sinun työskennellä sivustosi käyttöliittymässä. Tämä tarkoittaa, että voit seurata tekemiäsi muutoksia reaaliajassa, kun teet niitä.

WordPress CSS -editorin laajennus

WordPress CSS -editorin laajennuksen käyttäminen edellyttää koodin syöttämistä tai käyttöpaneelin säätimien säätämistä. Tämä tarkoittaa, että voit seurata muutosten tapahtumista kirjoittaessasi. Paitsi, että työskentelemällä verkkosivuston kävijäpuolella, säästät aikaa siirtyessäsi välilehteiden välillä ja jatkuvasti painettaessa päivitystä.

WordPress CSS Live Editor -laajennusten ohjauspaneeli

WordPress CSS: n live editor -laajennukset, jotka eivät edellytä CSS: n muokkaamista, näyttävät suoraan sivuston etupäässä olevan ohjauspaneelin, jonka avulla voit tehdä muutoksia sivustosi suunnitteluun visuaalisen käyttöliittymän avulla. Tämä toimii hyvin yksinkertaisesti osoittamalla ja napsauttamalla sivun elementtiä ja valitsemalla sitten uusi asetus käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Yhden WordPress CSS -editorin laajennuksen valitseminen tällä ominaisuudella on ihanteellinen niille, jotka haluavat muokata sivustonsa suunnittelua, mutta eivät tiedä miten kirjoittaa CSS.

Minkä tyyppisiä WordPress CSS -editorin laajennuksia käytätkin, lopputulokset ovat pääosin samat. Sinun on luotava alkuperäinen ja henkilökohtainen malli verkkosivustollesi. Live editor -komponentin ansiosta et vain säästä aikaa ja vaivaa, mutta saatat todellakin nauttia prosessista.

Mitä etsiä WordPress CSS Live Editor -laajennuksesta

Se, mitä etsit CSS live editor -laajennuksesta, riippuu paljolti CSS-tietosi tai koodauskokemuksesi tasosta.

Jos et ole koodaaja, älä huolestu, kaikki aloittelijat voivat luoda joitain CSS: n live-editorin laajennuksia. Sinun on kuitenkin valittava Live Editor -laajennus ohjauspaneelilla, jonka avulla voit vain osoittaa ja napsauttaa tehdä muutoksia. On kuitenkin syytä tarkistaa tarkalleen, mitä elementtejä voit mukauttaa, koska jokainen laajennus on erilainen.

Kokenemat kehittäjät saattavat haluta laajennuksen, jonka avulla voit kirjoittaa tai muokata koodia itse. Hyvä vaihtoehto on yksi, joka antaa sinulle auttavan käden koodittaessasi ja korostamalla mahdolliset virheet. Muut laajennusominaisuudet, joita sinun on etsittävä, riippumatta kokemuksestasi:

  • Toimiiko se kaikkien WordPress-teemojen ja -laajennusten kanssa?
  • Tarjoaako se mitään valmiita malleja??
  • Voitko työskennellä luonnoksessa ennen muutosten julkaisua?
  • Säästääkö se asteittain muutoksia, niin voit kumota työsi tarvittaessa?
  • Tarjoaako se perusteellista dokumentaatiota, oppaita ja tukea??

Joten nyt tiedät, mitä pitää harkita ennen valinnan tekemistä, katsotaanpa erilaisia ​​käytettävissä olevia WordPress CSS -editorin laajennuksia.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. CSS-sankari

CSS Hero

Tiedot ja lataaNäytä esittely

CSS Hero on premium-luokan live-WordPress-teemaneditorin laajennus, jonka avulla voit mukauttaa melkein kaikki teeman suunnittelun näkökohdat. Se tekee tämän käyttämällä intuitiivista piste- ja napsautusliittymää, joka toimii sivuston etuosassa, joutumatta antamaan CSS-riviä, jos haluat. Siksi, vaikka sinulla ei olekaan koodaustietoa, voit silti käyttää tätä laajennusta muuttaaksesi sivustosi ulkoasua.

CSS Hero -palvelussa on muutama erityisen merkittävä ominaisuus. Ensinnäkin, se tallentaa kaikki muokkauksesi, joten voit kumota tekemäsi työn tai palata tiettyyn kohtaan työnkulussa. Sinun ei enää tarvitse pelätä tekevän virhettä ja rikkoa sivustoasi.

Toiseksi CSS Hero tarjoaa valmiita tyylejä ja teemanahoja. Tämä antaa sinulle satoja malleja ja 29 esivalmistettua asettelua, joista voit valita sivustosi lähtökohdan. Joten jopa ne meistä, joilla ei ole suunnittelutahtoa tai visioita, voivat luoda sivuston, josta olla ylpeä.

CSS Hero on yksi vaikuttavimmista WordPress CSS live editor -laajennuksista, jonka avulla voit helposti mukauttaa sivustosi ulkoasua riippumatta siitä, oletko koodauksen aloittaja vai Web-kehittäjä. Ennen kuin ostat CSS Heroa vain 19 dollarilla, on syytä tarkistaa, toimiiko tämä laajennus teemasi kanssa. CSS Hero työskentelee useissa sankariin valmiina teemoissa, ja ne tarjoavat sinulle kuvauksen, yhteensopivuusprosentin (fyi-kokonaispistemäärä on korkein korkein arvio 99% – paljon korkeampi kuin muiden myydyimpien premium-teemojen) ja kunkin live-testisivuston. Voit myös kokeilla CSSHeroa RocketMode jotta se olisi nykyisen teemasi käytettävissä.

CSSHero-kesämyymälä

Tällä hetkellä voit säästää jopa 50% CSSHero -sarjassa kesämyyntinsä aikana! Koodia ei tarvita, kun kassalle tehdään alennus. Tarjous päättyy 9. elokuuta 2016.

Säästä jopa 50% CSSHero-palvelussa

2. Keltainen lyijykynä

Keltainen lyijykynä

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Keltainen kynä on WordPress Visual CSS Style -editori ja toinen laajennus, joka ei vaadi koodausta. Niille on kuitenkin rakennettu CSS-editori niille, jotka haluavat muokata tyylitaulukoitaan käsin. Tämä laajennus toimii 100% käyttöliittymässä, joten voit nähdä ja työskennellä sivustollasi reaaliajassa. Sen avulla voit mukauttaa mitä tahansa elementtiä mihin tahansa teemaan tai laajennukseen. Sen avulla voit muokata teemaasi muutamassa minuutissa tai suunnitella uudelleen verkkosivustosi koko suunnittelu, jos haluat.

Keltaisen lyijykynän avulla voit helposti korostaa yksittäisiä CSS-valitsimia, joten teeksesi muuttaminen on nopeaa ja kivutonta. Tällä liitännällä on yli 300 taustaa, yli 600 kirjasinperhettä ja yli 50 animaatiota, joista voit mukauttaa teeman brändisi imagoon sopivaksi. Keltaisilla sivuilla on myös laaja dokumentaatio ja tuki niille, jotka eivät ole aiemmin käyttäneet WordPress live CSS Editor -laajennuksia.

Keltainen kynä antaa sinulle takaisin 23 dollaria ja on yhteensopiva kaikkien WordPress-teemojen ja -laajennusten kanssa. Jälleen kerran loistava vaihtoehto aloittelijoille ja kokeneille web-suunnittelijoille.

3. TJ Custom CSS

TJ Custom CSS -laajennus

Theme Junkien TJ Custom CSS on ilmainen WordPress-laajennus, jonka avulla voit muokata sivustoasi käyttöliittymän kautta. Tämä laajennus on suunniteltu koodereita ajatellen, eikä sitä suositella niille, jotka eivät ole varmoja CSS: stä..

Kuten monet näistä laajennuksista, myös TJ Custom CSS käyttää CSS-hallintaohjelmaa mukautetun CSS: n lisäämiseen sivustoosi ohittaen kaikki teemat tai oletustyylit. Tätä voidaan käyttää ja käyttää siihen kojelaudassa.

TJ Custom CSS antaa kuitenkin myös esikatsella muutoksia reaaliajassa. Live Customizer -sovelluksella voit tarkastella muutosten vaikutusta lisättäessä mukautettua CSS: ää. Tämä voi säästää paljon aikaa, koska sinun ei tarvitse enää säästää työtäsi, vaihtaa selaimen välilehtiä ja päivittää sivuja.

TJ Custom on erittäin suoraviivainen laajennus, jonka avulla voit luoda ainutlaatuisen sivuston täsmälleen tarpeitasi vastaavaksi. Jos nautit koodin säästämisestä ja sinulla on kokemusta teeman mukauttamisesta CSS: llä, tämä voi olla täydellinen laajennus sinulle.

4. SiteOrigin CSS

SiteOrigin CSS Editor

SiteOrigin CSS on ilmainen edistyksellinen WordPress CSS -editorin lisäosa SiteOriginilta. Raportoidusti yhteensopivia kaikkien WordPress-teemojen kanssa. Tämä ominaisuuksiltaan rikas plugin tarjoaa valikoiman työkaluja kaikkien käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi, riippumatta heidän koodauskokemuksestaan.

Aloittelijoille SiteOrigin CSS tarjoaa Visual Editorin. Tämä koostuu yksinkertaisesta säädinjoukosta, jonka avulla voit helposti valita tyylejä, värejä ja muita asetuksia. Et tarvitse lainkaan koodaustaitoja, voit tehdä muutoksia sivustosi muotoiluun vain muutamalla napsautuksella.

Niille, joilla on jonkin verran manuaalista CSS-editointikokemusta ja joilla on tarve tehdä enemmän, SiteOrigin toimitetaan dynaamisen tarkastajan avulla. Tämä auttaa sinua löytämään oikean valitsimen, jota haluat käyttää tiettyyn muokattavaan elementtiin kohdistamiseksi. Tämä voi usein olla vaikein osa olemassa olevan CSS: n muokkaamista, joten se on suuri auttava käsi vielä oppiville.

Siellä edistyneemmille koodereille SiteOrigin-laajennuksen tehokkaassa CSS-editorissa on automaattinen täydennys sekä CSS-valitsimille että määritteille. Se auttaa sinua myös löytämään ongelmia CSS: ssä ennen julkaisemista.

Mitä tahansa tämän laajennuksen ominaisuuksia käytät WordPress-sivustosi mukauttamiseen, kaikki työ tapahtuu sivustosi käyttöliittymässä reaaliajassa, joten voit seurata muutoksia tekeessäsi niitä.

5. Mikrotekijä

Microtherma

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Microthemer on intuitiivinen ja tehokas visuaalinen käyttöliittymäpalkkio WordPress CSS -editoriin. Se voi mukauttaa minkä tahansa WordPress-teeman tai -laajennuksen ulkonäköä, ja se on riittävän kevyt välttämään sivustosi hidastamista.

Microthemer tarjoaa vaihtoehtoja aloittelijoille ja ammattilaisille. Ei-kooderit voivat muuttaa elementtejä, kuten värejä, fontteja, taustakuvia ja sivustoasetteluja muutamia mainitaksesi. Kehittäjät voivat työskennellä reaaliaikaisessa esikatselutilassa, koodata käsin CSS-, SCSS- ja JavaScriptillä.

Microthemerin tärkein ominaisuus on, että sen avulla voit työskennellä luonnostilassa. Voit kokeilla uutta mallia sivustollesi tai viettää aikaa kokeilla erilaisia ​​muotoiluvaihtoehtoja vaikuttamatta yleisön kokemukseen sivustostasi. Voit sitten julkaista kaikki muutokset yhdellä kertaa, kun olet tyytyväinen lopulliseen luonnokseen.

Microthemerin mukana toimitetaan erittäin perusteelliset opetusohjelmat, dokumentaatio ja tukifoorumit, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti tästä laajennuksesta. Voit ostaa Microthemerin 45 dollarin kertaluontoisella maksulla, joka sisältää ilmaiset päivitykset koko elämän ajaksi.

Bonus: Ultimate Tweaker

Ultimate Tweaker WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ehkä haluat muokata paitsi verkkosivustosi ulkoasua myös joitain käyttäjärooleista, kirjautumissivulta tai muista WordPress-ominaisuuksista. Täältä WordPressin Ultimate Tweaker voi olla hyödyllinen. Laajennus on yhteensopiva WordPressin nykyisten versioiden kanssa. Useimmat JavaScriptiä käyttävät selaimet saavat ne toimimaan ilman ongelmia.

Ultimate Tweaker sisältää yli 260 erilaista hakkerointia ja parannusta, joiden avulla käyttäjät (ilman php- tai ohjelmointitietoja) voivat määrittää ja mukauttaa WordPressin. Huolimatta monista ominaisuuksista, laajennus on erittäin nopea ja optimoitu lataamaan vain käytettyjä tweakeja (laiska lataus ilman muistin käyttöä).

Laajennus tukee myös useimpia teemoja, logoja ja kuvakkeita ja suojaa sisältöä (ei pikavalikkoa, ei valintaa eikä vetämistä). HTML Minifier -toiminto auttaa käyttäjiä poistamaan kommentteja, pienentämään HTML: ää ja tekemään suhteellisia URL-osoitteita.

Tämän laajennuksen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat kevyt järjestelmänvalvojan käyttöliittymä, jossa on automaattinen tallennus, HTML-minimoija ja suhteellisten linkkien rakentaja, mahdollisuus piilottaa mukautettuja sivutyyppisiä metalaatikoita, Roolinhallinta, Roolista riippumaton asetustila, 2x nopeampi / Lazing Lataus, Piilottaminen ja ”Ultimate Tweaker” -valvojan rooli.


Lopulliset ajatukset

Kaikki täällä mainitut WordPress CSS -editorin laajennukset ovat vaikuttavia vaihtoehtoja, joiden avulla voit mukauttaa sivustosi suunnittelua. Kumpi tahansa liitännäksesi valitset, muista lukea mukana toimitetut ohjeet, jotta saat parhaan hyödyn siitä. Mitä enemmän ymmärrät live-editorin käyttöä, sitä parempia mallit tuotat.

Käytätkö CSS live editor -laajennusta ja jos niin, kumpaa? Suosittelisitko sitä? Ole hyvä ja jaa kaikki hyödylliset vinkit tai huomautukset kommentteihin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector