Paras Aiheeseen liittyviä viestejä Plugins for WordPress

Paras Aiheeseen liittyviä viestejä Plugins for WordPress

Jotta kanta-asiakkaat eivät pääse lukijoihisi, sinun on pidettävä niitä kiinnostavana enemmän mahtavaan sisältöön. Loppujen lopuksi jumalan kaltaisen sisällön luominen ei tee sivustollesi mitään hyötyä, jos kukaan ei löydä sitä kauan sen jälkeen, kun se on kadonnut etusivulta. Siksi yhden parhaista aiheeseen liittyvien viestien lisäosien käyttäminen WordPressille voi olla loistava päätös blogiisi.


Älä menetä kävijöitä vasemmalle, oikealle ja keskelle, ja kiinnitä heitä aktiivisemmin lisää sisältöön – enemmän niihin liittyvään sisältöön, joka pitää lukijat sivustossasi ja vähentää poistumisprosenttia. Yhden parhaiden WordPressiin liittyvien viestien lisäosien avulla voit ohjata käyttäjiä suurempaan osaan sisältöäsi ja pitää heidät sivustossasi pidempään, mikä – jos ihmettelet – voi lisätä mahdollisuuksiasi myydä myyntiä.

Tässä viestissä paljastamme valinnat parhaimpiin WordPressiin liittyviin viesteihin liittyviin laajennuksiin, jotta voit lisätä käyttäjien sitoutumista, lisätä sivujen näyttökertoja ja toivottavasti nettouttaa nämä vaikeat myynnit. Nauti ja jaa suosikkiin liittyviä viestejäsi laajennuksia lopussa! Aloitetaan …

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Liittyvät viestit WordPressiin, kirjoittanut Bibblio Free Plugin

Bibblio parhaat liittyvät viestit Plugins for WordPress

Haluatko tarjota lukijoillesi kiinnostavaa ja erittäin asiaan liittyvää sisältöä? Haluatko myös vähentää poistumisprosenttia? Tai ehkä lisätä käyttäjien sivuja istuntoa kohti selatessasi verkkosivustoasi? Sitten Bibblio saattaa olla vain täydellinen laajennus sinulle. Tämä tehokas laajennus hyödyntää koneoppimisalgoritmeja parhaiden mahdollisten WordPress-aiheisiin liittyvien viestien kureerimiseen sisältösi ja lukijoiden käyttäytymisen perusteella. Lisäksi se päivittyy automaattisesti, kun lisäät uusia viestejä verkkosivustoosi, joten niihin liittyvät suositukset ovat aina ajan tasalla. Käytä vain mukana toimitettua widgettiä tai lyhytkoodia lisätäksesi aiheeseen liittyvät viestit, jos se on lukijoillesi järkevintä, ja anna Bibblion tehdä kaikki raskas nosto.

Mikä parasta, laajennus ei hidasta verkkosivustoasi – Bibblio käsittelee liittyviä viestejä välimuistiin omilla palvelimillaan, joten sivusi nopeudet eivät muutu. Voit myös nähdä, mitä lukijat napsauttavat Google Analytics -integraation avulla, tai seurata suosittua liittyviä viestejä ja kuukausittaista palvelukäytäntään sisäänrakennettua analytiikan hallintapaneelia. Muita hienoja ominaisuuksia ovat 150 tyyliyhdistelmää, täysin reagoiva modulaarinen suunnittelu, joka sopii sopivaksi mihin tahansa laitteeseen, mukautetut postityyppituki, esillä olevat kuvan pikkukuvat ja hyödyllinen tuki kaikille suunnitelutasoille. Voit aloittaa laajennuksen käytön tänään ilmaiseksi ja saada jopa 25 000 sivukuormitusta kuukaudessa Bibblio-moduulilla. Jos saat enemmän liikennettä kuin mitä, voit aina päivittää Bibblion suunnitelma.

2. Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa (YARPP) ilmainen WordPress-laajennus

YARPP: n parhaat siihen liittyvät viestit Plugins for WordPress

On olemassa muutamia vahvoja syitä, miksi sadat tuhannet WordPress-käyttäjät rakastavat ja käyttävät YARPP: tä sivustoillaan. Johtuu siitä, että voit näyttää mukautettuja postityyppejä, viestejä ja nykyiseen viestiin liittyviä sivuja? Tai johtuu siitä, että YARPP tukee sekä teksti- että pikkukuvien näyttöä?

No, nämä ovat vain muutamia syitä, miksi Joku toinen aiheeseen liittyvä lisäosa on useimmissa parhaisiin liittyviin viesteihin liittyvissä plugineissa WordPress-roundupsille. Siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten mallijärjestelmä, joka auttaa hallitsemaan aiheeseen liittyvien viestien ulkoasua, monipuolinen algoritmi, joka näyttää osuvimpaan liittyvän sisällön, ja tuki RSS-syötteille mm..

3. WordPress Infinite Related Post Manager -laajennus

Infinite Related Post Manager - Paras aiheeseen liittyviä viestejä Plugins for WordPress

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Aiheeseen liittyvien viestien lisääminen sisältöön on hieno tapa saada lukijat tarkistamaan enemmän sisältöäsi, mutta näiden viestien näyttäminen houkuttelevalla ja helppovalmisteltavalla asettelulla tekee niistä vieläkin tehokkaampia. WordPress Infinite Related Post Manager -sovelluksella voit helposti lisätä aiheeseen liittyviä viestejä sisältösi sivuille, kiinnittyviksi ikkunan ylä- tai alaosaan tai viestin jälkeen. Ja koska viestejä ladataan äärettömästi, lukijoiden on erittäin helppo selata kaikkia tarjoamiasi sisältöjä, jotka liittyvät heidän kiinnostukseensa.

Pluginassa on runsaasti sisäänrakennettuja ja tehokkaita ominaisuuksia postityyppiin, siihen liittyvään menetelmään (tunnisteet, luokat, tekijä, viimeisin jne.), Näytettyjen viestien lukumäärä, värit, fonttikoko ja paljon muuta.

4. Jetpackiin liittyvät viestit – moduulin ilmainen WordPress-laajennus

Jetpackin parhaat siihen liittyvät viestit Plugins for WordPress

Parhaista aiheeseen liittyvistä WordPress-lisäosista, joita korostamme täällä tänään, Jetpackiin liittyvät viestit on luultavasti helpoin asentaa ja ottaa käyttöön. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on aktivoida Jetpack, selata moduuliluetteloa ja aktivoida Aiheeseen liittyvät viestit -ominaisuus.

Siihen kuuluu kauniita liittyviä viesti-widgettejä ja loistava algoritmi, joka näyttää osuvimman sisällön. Tämän tiedän omakohtaisesti, koska Jetpackiin liittyvät viestit-moduulin omalla blogiini.

Siinä kaikki on kohta ja napsautus, ja voit jopa mukauttaa aiheeseen liittyviä viestejä -widgetin napsauttamalla Määritä-painiketta. Sinun ei pitäisi joutua Jetpack-ongelmiin, mutta jos tarvitset apua, muista aina, että olemme täällä sinua varten.

5. Liittyvät virheet erillisiin viesteihin Premium WordPress -laajennus

Liittyvät viestit erillisiin viesteihin Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat näyttää erilaisia ​​liittyviä viestejä jokaisella sivulla (päällekkäisen sisällön estämiseksi), sinun kannattaa ehkä kokeilla RPDP (erillisten viestien liittyvät viestit) -laajennusta. Tämän premium-laajennuksen avulla voit luoda mukautettuja viestiluetteloita ja määrittää ne viesteihisi erikseen. Ja lyhytkoodilla voit lisätä aiheeseen liittyvät viestit artikkeleihisi, joihin luulet niiden olevan järkevin.

Muita plugin-ominaisuuksia ovat mukautettujen pienoiskuvien pikkukuvat, metatietojen näyttöasetukset (tekijä, otsikko, ote jne.), Mukautetut postityypit yhteensopivia ja käännös valmis.

6. AddThis Aiheeseen liittyvät viestit Ilmainen WordPress-laajennus

AddThis parhaat tähän liittyvät aiheet Plugins for WordPress

AddThis-aiheisiin viesteihin liittyvällä laajennuksella voit nopeasti lisätä suosittuja ja osuvia aiheisiin liittyviä sisältösuosituksia blogiisi. Asenna vain laajennus, mukauta otsikko, valitse näyttöteema (vaalea, tumma, harmaa tai läpinäkyvä) ja aseta aiheeseen liittyvät viestit vasempaan tai oikeaan alaosaan.

Sitten, jos linkit sivustosi AddThis-tiliisi, näet analysoinnin liittyviin potteihin. Selvitä, mitkä viestit muuntavat parhaimmat, jaetut parhaimmat potit, ja näet jopa suosituimmat sosiaaliset viittauksesi. Yhdistä tämä laajennus AddThis-alkuperäiseen sosiaalisen jakamisen laajennukseen tavoittaaksesi entistä suuremman yleisön.

7. Manuaalisesti liittyvät viestit Premium WordPress -laajennus

Manuaalisesti liittyvät viestit Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Olemme niin tottuneet automatisointiin, että toivomme salaa, että koneet voisivat tehdä kaiken meidän puolestamme. Manuaaliset aiheeseen liittyvät lisäosat pitävät kuitenkin asioita vanhassa koulussa. Tämä tarkoittaa sen sijaan, että käyttäisit algoritmia viestien löytämiseen, Manuaalisesti liittyvät viestit -sovelluksella voit asettaa liittyvät viestit manuaalisesti.

Voit lisäksi valita mukautettuja viestityyppejä, viestejä ja jopa sivuja. Muita ominaisuuksia ovat lyhytkoodituki, monikieliset tuki ja suodatus muun muassa.

8. Asiayhteyteen liittyvät viestit Ilmainen WordPress-laajennus

Asiayhteyteen liittyvät viestit Ilmainen WordPress-laajennus

Etsitkö viimeistä liittyvää post-laajennusta WordPress-sivustollesi? Sinun ei tarvitse etsiä kauemmas – tässä on yksi, joka vie aiheeseen liittyvän viestin kokonaan uudelle tasolle. Ja sinun ei tarvitse edes nostaa sormea, Asiayhteyteen liittyvät viestit -laajennus toimii automaattisesti.

Joukossa ominaisuuksia, kuten, mutta rajoittumatta, pikkukuvat, niihin liittyvät viestit syötteissä, mukautetut viestityypit, välimuisti, poissulkeminen, laajennettava koodi, kauniit CSS-tyylit ja lyhytkoodit, Contextual Related Posts on lisäosa, jonka haluat blogiisi.

9. WordPressin aiheisiin liittyvät ilmaiset WordPress-laajennukset

WordPressiin liittyvät viestit Ilmainen WordPress-laajennus

Lisää liittyviä viestejä alatunnisteeseen ilmaisella WordPress Related Posts -laajennuksella, joka auttaa lisäämään sitoutumista WordPress-sivustoosi helposti ja nopeasti. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on asentaa ja aktivoida laajennus.

WordPress-aiheisiin viesteihin sisältyy suuri tuki, välimuisti väliaikaisemman verkkokokemuksen aikaansaamiseksi, ja Zemantan korkeimman tason semanttisen palvelun suositukset. Saat erilaisia ​​näyttötyylejä, pikkukuvia ja jos sinun on mukautettava WordPressiin liittyviä viestejä, se on erittäin muokattavissa. Lisäksi voit ottaa lisäominaisuudet käyttöön siirtymällä kohtaan Asetukset> Aiheeseen liittyvät viestit asennuksen jälkeen plugin.

10. Shareaholic ilmainen WordPress-laajennus

Shareaholic ilmainen WordPress-laajennus

Shareaholic ei ole tavallinen siihen liittyvä viesti-laajennus. Pikemminkin se on kokoelma mahtavia työkaluja, kuten liittyviä viestejä, jakopainikkeita, sosiaalista analytiikkaa ja paljon muuta. Shareaholicissa on myös ansaitsemisominaisuus, jonka avulla voit hyödyntää tytäryhtiöiden linkittämistä ansaitaksesi rahaa sisältöösi.

Helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla voit helposti pysyä liittyvien sisältösuositusten, sosiaalisen jakamisen, seuraavan, mainostetun sisällön ja niin edelleen kaiken päällä! Kirjailijoiden mukaan Shareaholic on “sisällön monistamis- ja ansaintaympäristö”, mutta älä ota sanani sitä, mene tarkistamaan Shareaholic ja tule jakamaan mitä löydät.

11. Aiheeseen liittyvät viestit Pro WordPress -laajennus

Aiheeseen liittyvät viestit Pro WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Aiheeseen liittyvät viestit Pro WordPressille on lopullinen ratkaisu liittyvään sisältöön. Tämä hieno plugin pystyy käsittelemään kaikkea sinä heittämääsi sisältöä, sekoitettua sisältöä, luokkia, monisivustoja ja muuta.

Siinä on kolme visuaalisesti miellyttävää asettelua (valita liukas ja dia, isotooppi tai siirtyvä asettelu), 65 ennalta määritettyä mallia, intuitiivinen käyttöliittymä, loistava dokumentointi ja tuki. Taustaohjelmassa on myös yli 200 räätälöintiasetusta, joten voit suunnitella aiheeseen liittyvät viestit näyttämään haluamaltasi joutumatta oppimaan koodaamaan.

12. Liittyvät viestit WordPress Free WordPress -laajennukseen

Aiheeseen liittyvät viestit WordPress Free WordPress -laajennukseen

Tämä on laiha ja kevyt aiheisiin liittyvä lisäosa, jonka avulla voit ohjata lukijoita liittyviin viesteihin yhdellä napsautuksella. Sen mukana tulee asennustoiminto, joka huolehtii kovasta työstä puolestasi, joten sinun tarvitsee vain aktivoida laajennus ja istua takaisin. Sinulla on siihen liittyvä viesti-widget reaaliaikaisesti viestiesi alla, rikkomatta hikeä.

Aiheeseen liittyvät WordPress-viestit eivät ole resursseja vaativia (eli se luo oman välimuistin) ja mahdollistaa muiden ominaisuuksien lisäksi manuaalisen lisäämisen, muokkaamisen, poistamisen, lyhytkoodit ja widgetit.On myös tämän laajennuksen premium-versio, joka tulee jopa lisää mehua.

13. Parempia liittyviä viestejä -widget Premium WordPress -laajennus

Paremmat liittyvät viestit Widget Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Etkö halua näyttää aiheeseen liittyviä viestejäsi sisällön alla? Ei ongelmaa. Parempiin liittyviin viesteihin -widget voidaan lisätä sivupalkkiisi näyttääksesi aiheeseen liittyvät potit sisällön puolella. Widget toimii kaikkien mukautettujen viestityyppien kanssa, joten niihin liittyvän henkilöstön tai portfolio-kohteiden lisääminen on helppoa.

Asenna vain laajennus, siirry kohtaan Ulkonäkö> Widgetit ja lisää “Aiheeseen liittyvät viestit” -widget sivupalkkiin. Valitse sitten widget-asetuksilla näyttöasetukset (otsikko, kirjoittaja, päivämäärä, pikkukuva jne.), Kelluvuusasetukset, laskentatapa ja taksonomia valitaksesi aiheeseen liittyvät viestit. Napsauta Tallenna ja olet valmis lähtemään!

14. Content.ad ilmainen WordPress-laajennus

Content.ad ilmainen WordPress-laajennus

WordPress.orgin mukaan “Content.ad on sisältösuositusalusta, joka auttaa sivuston omistajia tuottamaan enemmän aikaa sivustolla, [sekä] ansaitsemaan sisällön helposti ja huomaamattomasti.”

Content.ad-alusta tuottaa miljardeja sivujen näyttökertoja tuhansissa sivustoissa kuukausittain. WordPressin Content.ad-aiheisiin viesteihin liittyvä laajennus on se, miten saat osan tästä piirarasta. Parasta on, että sinun tarvitsee vain asentaa laajennus kolmivaiheisella prosessilla, ja työsi on valmis. Content.ad-laajennus on helppo asentaa ja käyttää yksinkertaisesti.

Lisäksi on helppo mukauttaa mielesi mukaan, mitä joustavalla tyylillä ja ohjatulla widgetin luomisella. Lisäksi tämä liittyvä post plugin on suorituskykykeskeinen, ja siihen sisältyy monipuolinen raportointi, tehokkaat vaihtoehdot ja henkilökohtainen tuki muun muassa. Mitä helvettiä odotat? Säästä toinen ja mene katselemaan Content.ad-sivua saadaksesi lisätietoja siitä, miksi se todella on yksi parhaimmista WordPressiin liittyvistä viesteistä..

15. Lähetä mukautetut mallit Pro Premium WordPress -laajennus

Lähetä mukautettuja malleja Pro Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Post Custom Templates Pro -laajennus ei ole vain asiaan liittyviä viestejä – se on koko sivun mallipohjainen rakennusohjelma, jonka avulla voit suunnitella omat yksittäisen viestin asettelut. Käytä vain intuitiivista käyttöliittymää tai valitse yksi mukana olevista 18 esisuodatuksen asettelusta aloittaaksesi.

Asetteluasi mukautettaessa voit lisätä viestielementtejä, kuten otsikon, median, seuraavan ja edellisen linkin, pääsisällön, sosiaaliset tiedot, arvostelut, kirjoittajan biokirjat ja tietysti aiheeseen liittyvät viestit (monien muiden mahtavien vaihtoehtojen joukossa). On myös muotoiluvaihtoehtoja parallaksille, kaltevuuksille, koko leveydelle tai täyskorkeudelle, animaatioille ja jopa videoille. Kun olet täyttänyt ulkoasun, määritä se kaikille viesteillesi, tietylle viestiluokalle tai vain yhdelle viestille kerrallaan.

16. Sisäisiin aiheisiin liittyvät ilmaiset WordPress-laajennukset

Sisäisiin liittyviin viesteihin Ilmainen WordPress-laajennus

Tämä laajennus määrittelee täysin, kuinka näet liittyviä viestejäsi. Sen sijaan, että näyttäisit liittyviä viestejä viestin lopussa, voit nyt näyttää ne sisältösi sisällä lisätäksesi käyttäjän sitoutumista kymmenkertaiseksi..

Voit näyttää useita ruutuja viesteissäsi automaattisesti ja muokata niitä noin 20 yksilöllisellä tyylillä. Tätä tekniikkaa käyttävät suuret tuotenimet, kuten Wall Street Journal, Entrepreneur ja Financial Times.

17. Yuzo Free WordPress -laajennus

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Myös tänään luettelossamme on Yuzo, ainutlaatuinen ilmainen liittyvä post plugin, joka näyttää uskomattoman hyvältä sivustoltasi käyttämästäsi tyylistä riippumatta.

Tämä liittyvä viesti-laajennus on kevyt, mukana tulee tekstimuotoisia ja pikkukuvienäyttöjä sekä yli 50+ mukautusvaihtoehtoa. Siinä on minimalistinen muotoilu, widgetit, metalaatikot, välimuisti, laskuri, intuitiivinen kojetaulu, mukautetut widget-mitat ja taustavariaatiot mm..

18. Super Post Premium WordPress -laajennus

Super Post Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Super Post ei ole vain myllyyn liittyvien viestien laajennuksen suorittaminen, se on all-in-one-ratkaisu, joka antaa sinulle täyden hallinnan postikyselyistä. Voit käyttää Super Postia näyttääksesi tiettyjä viestejä luokkien, tunnisteiden ja muiden taksonomioiden mukaan.

Voit tehdä minkä tahansa tietyn viestin tarraksi, esitellä viimeisimpiä tai eniten kommentoituja viestejä muun muassa. Super Post on yhteensopiva WordPressin uusimman version ja tärkeimpien selainten kanssa.

19. Aiheeseen liittyvät viestit pikkukuvia WordPress Free -laajennukselle

Aiheeseen liittyvät viestit pikkukuvia WordPress Free -laajennukselle

Haluatko lisätä visuaalisia viestejä sisältöön? Aiheeseen liittyvät viestit Pikkukuvat-laajennus tekee siitä helpon! Tämä laajennus sisältää vaihtoehdot asettaa aiheeseen liittyvät viestit (suhteen mukaan), pikkukuvan koko (valitse pikkukuva tai keskisuuri) ja mukauttaa näyttöasetuksiasi (pikkukuvan lähde, taustaväri, reunus, tekstin koko, otteen pituus ja enemmän).

Muita hyödyllisiä vaihtoehtoja ovat 7 käyttövalmis käännöstä, yksinkertainen liittyvä viestin lyhytkoodi, jonka avulla voit lisätä viestejä mihin tahansa, pikkukuvien sivupalkki tai alatunniste-widget ja tuki kaikille WordPress-taksonomioille (luokat, tunnisteet, molemmat, satunnaiset tai mukautetut). Ja on jopa sisäänrakennetut php-tunnisteet teemakehittäjille integroidaksesi laajennus.

20. Liittyvät viestit: Taxonomy Free WordPress -laajennus

Aiheeseen liittyvät viestit: Taxonomy Free WordPress Plugin

Lisää aiheeseen liittyviä viestejä sisältöön tai sivupalkkiin ilmaisilla Taksonomian aiheeseen liittyvillä viesteillä. Tämä ilmainen laajennus sisältää helppokäyttöisen widgetin ja lyhytkoodin, jotta liittyvien viestien lisääminen on nopeaa ja yksinkertaista. Valitse linkistä, ote, pikkukuva tai koko viestin asettelu asiaan liittyvälle sisällöllesi. Lisäksi on helppoja vaihtoehtoja tiettyjen viestien tai ehtojen poissulkemiseksi ja niihin liittyvien tulosten rajoittamiseksi päivämäärän tai lukumäärän perusteella.

Käyttäjille, joilla on hieman enemmän koodaustietoa, voit myös käyttää omia HTML-mallejasi liittyviin viesteihisi, liittää REST-sovellusliittymään, lisätä välimuistikerroksen tai jopa luoda omia sisäänrakennettuja teemapohjia aiheeseen liittyvän sisällön kanssa..

Bonus: RelaZone-liittyviä Amazon-tuotteita Premium WordPress -laajennus

RelaZone-liittyviä Amazon-tuotteita Premium WordPress -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Vaikka tämä ei ole perinteinen liittyvä ”viesti” -laajennus, RelaZone-laajennus näyttää liittyviä Amazon-tuotteita, joten voit hyötyä mahtavasta sisällöstäsi. Joten jos kirjoitat hienon, perusteellisen viestin teestä, voit helposti lisätä siihen liittyvän ruudun näyttääksesi suositellut rooibos-, chai-, vihreät ja mustat teet, jotka mainitsit sisällössäsi..

Laajennus toimii käyttämällä artikkelissa olevia avainsanoja löytääkseen vastaavia tuotteita Amazonista. Lisäksi se toimii hienosti myös WooCommerce-palvelun kanssa – joten jos myyt jo omia räätälöityjä teesekoitteita verkkosivustollasi, voit linkittää niihin liittyviä Amazonin vedenkeittimiä, teekuppeja, sokerikuutioita ja paljon muuta. RelaZone on yksi parhaimmista ja helpoimmista tavoista kerätä lisää tulovirtoja WordPress-blogiisi tai kauppaan.

Lisää parhaita liittyviä viestejä Plugins for WordPress

Älä enää menetä arvokkaita näkymiä tänään valitsemalla yhden parhaista WordPressiin liittyvistä viesteistä. Et koskaan tiedä, mistä seuraava lyijysi voi tulla, joten älä ota tätä itsestään selvänä. Kun otetaan huomioon, kuinka yksinkertaisia ​​kaikkien WordPress-ohjelmaan liittyvien parhaiden aiheisiin liittyvien lisäosien valitsemme ovat yksinkertainen asentaa, määrittää ja käyttää, sinulla ei ole mitään syytä.

Toivomme viestimme auttavan sinua valitsemaan täydelliset aiheeseen liittyviä lisäosia WordPress-sivustollesi. Käytä alla olevaa kommenttiosaa saadaksesi palautetta, kysymyksiä tai suositellaksesi muita parhaimpiin liittyviä viestilaajennuksia WordPressille. Nähdään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map