Mobiililaitteisiin reagoivat valikkolaajennukset tekevät WordPress-verkkosivustostasi mobiiliystävällisemmän

Mobilegeddon olisi saattanut olla ja kadonnut. Vaikka verkkosivustosi selvisikin viimeisimmästä Google-päivityksestä säilymättä, voit tehdä aina enemmän saa matkapuhelimesi kävijät tuntemaan olosi kotoisaksi verkkosivustollasi.


Reagoiva tai jopa mobiili-ensin WordPress-teema on hieno tapa mukautua kasvavaan määrään Internet-käyttäjiä, jotka käyttävät verkkosisältöä älypuhelimissa ja tablet-laitteissa. Vaikka verkkosivustosi onkin mobiiliystävällinen, voit tehdä siitä vielä muutamia parannuksia, jotka tekevät siitä vielä enemmän.

Yksi tietty verkkosivustosi alue, joka voi turhauttaa kävijöitä, jotka käyttävät sitä pienellä näytöllä varustetulla laitteella, on sen navigointivalikot. Jos olet joskus yrittänyt päästä verkkosivuston eri sivuille älypuhelimellasi hankalan avattavan valikon tai ylikuormitetun otsikkojen navigointijärjestelmän kautta, sinun pitäisi pystyä suhtautumaan tähän kipupisteeseen.

Joten varmistaaksemme, että verkkosivustosi ei tee tätä perustavanlaatuista virhettä, ja tutkimalla kävijöiden yrityksiä päästä sivustosi sisäisille sivuille, tarkastelemme joitain laajennuksia, jotka voivat auttaa sinua luomaan räätälöityjä valikoita mobiililaitteiden käyttäjille, jotka integroituvat saumattomasti muun verkkosivustosi kanssa. Tarkastelemme myös vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa valikot ovat mahdollisimman mobiiliystävällisiä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Neuvot verkkosivustovalikkojen tekemiseksi mobiiliystävällisiksi

Ennen kuin tutustumme todellisiin työkaluihin, jotka voivat auttaa sinua tekemään verkkosivustosi valikoista mobiilikäyttäjien hyödyllisempiä, katsotaanpa lyhyesti joitain käytettävyysvinkkejä mobiililaitteiden käyttäjien parempaan ravitsemiseen:

 • Vähennä valikkokohtien määrää: Pienen näytön laitteiden mukauttamiseksi yritä poistaa ei-välttämättömät kohteet vain matkapuhelimista koostuvista valikoista.
 • Sijoita halutut linkit eteen ja keskustaa: verkkosivustosi tarkoituksesta riippuen on hyvät mahdollisuudet matkapuhelimen käyttäjät etsivät tiettyä sivua – tämä voi olla osoitteesi, aukioloajat tai yhteystiedot – auttavat heitä sijoittamalla nämä linkit näkyvälle paikalle.
 • Minimoi tarvittava napsautusten määrä: suurin osa matkaviestimistä haluaa pääsyn etsimäänsä tietoon yhdellä tai kahdella napsautuksella, joten yritä rajoittaa valikoiden kerroksia.
 • Maksimoi näytön kiinteistöt: sisäkkäiset tai laajennettavat ja avattavat valikot supistuvat ovat loistava tapa välttää, että valikot vievät liian paljon näyttötilaa. Käytä yleistä kolmen rivin navigointihampuri -kuvaketta valikkokohdan ilmoittamiseen, tai vielä parasta, käytä a kontekstiherkkä välilehtipalkki.

Vuonna 2012 55% vastaajista a Googlen kysely totesi, että huono verkkosivusto-kokemus mobiililaitteella vahingoittaisi heidän käsitystään brändistä; joten jos et tee kaikkea mahdollista, tee verkkosivustostasi vieraanvarainen mobiililaitteiden käyttäjille vuonna 2015, kuka tietää, mitä vaurioita voit tehdä tänään.

Paras mobiiliherkkä valikko WordPress-laajennukset

Toivottavasti näet nyt, kuinka tärkeää on tehdä verkkosivustosi valikoista mobiiliystävällisempiä. Hyödyntämällä jotakin tervettä järkeä ja yllä olevia vinkkejä voit varmistaa, ettet hylkää mobiililaitteiden käyttäjiä, vaan toimitat sen sijaan positiivisen käyttökokemuksen vierailijoillesi.

Käyttämällä yhtä näistä ilmaisista tai premium-laajennuksista voit tehdä verkkosivustosi navigointijärjestelmästä käyttäjäystävällisemmän ja helpomman käyttää.

Responsiivinen valikko Ilmainen WordPress-laajennus

Responsiivinen valikko

Tämän ilmaisen liitännäisen avulla voit muuttaa monia verkkosivustosi liikkuvan navigointivalikon piirteitä, jotta sitä voidaan käyttää älypuhelimissa ja tablet-laitteissa kävijöitä käyttävinä. Alkuperäinen verkkosivusi valikko pysyy ennallaan ja muiden kuin mobiililaitteiden käyttäjien saatavilla.

Valikkojen mukauttamisvaihtoehtojen luettelo on erittäin laaja. Kun laajennus on käytössä, voit muokata valikon otsikoita, värejä, kokoa, sijaintia, järjestystä ja monia muita ominaisuuksia tehdäksesi siitä mobiiliystävällisemmän.

Responsive Menu -laajennus tekee siitä myös helpon piilota valikko kunnes käyttäjä napsauttaa kuvaketta paljastaaksesi sen. Voit käyttää tavallista kolmen rivin, nav burger -valikkoa tai ladata valitsemasi kuvakkeen. Voit myös valita valikon liu’uttamissuunnan varmistaaksesi paremman yhteensopivuuden verkkosivustosi suunnittelun kanssa. Jos etsit joustavaa vaihtoehtoa, tämä suosittu ja arvostettu laajennus on hyvä valinta.

WP-responsiivinen valikko Ilmainen WordPress-laajennus

WP Responsive -valikko

WP Responsive -valikko on toinen ilmainen vaihtoehto lisätä mobiiliystävällisiä valikoita WordPress-verkkosivustoosi. Vaikka tämä laajennus toimii minkä tahansa teeman tai kehyksen kanssa heti laatikosta, voit mukauttaa sen ulkoasua vastaamaan paremmin verkkosivustosi suunnittelua.

Asetusten kautta voit myös lisätä logon valikkoon, valita liukumisen suunnan ja piilota tarpeettomat valikkokohteet mobiililaitteiden käyttäjiltä. Saat myös mahdollisuuden ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä hyppysellinen zoomataksesi valikkojasi mieltymystesi mukaan. Tätä pluginia on saatavana myös palkkiona, jos haluat käyttää lisäominaisuuksia.

UberMenu Premium Mobile Menu WordPress -laajennus

UberMenu

Ensiluokkaisen Uber Menu -laajennuksen avulla voit tehdä hienojakin uskomattomia juttuja WordPress-verkkosivuston valikoissa. Jopa työpöydälläsi ja muualla kävijät voivat hyötyä tämän laajennuksen ominaisuuksista.

Kun tämä työkalu on asennettu verkkosivustoillesi, valikot voivat nyt sisältää erilaisia ​​erityyppisiä sisältöjä, kuten kuvia, lomakkeita, karttoja ja kuvakkeita. Jokainen valikoidesi osa voidaan mukauttaa tällä laajennuksella, muuttamalla ne yksinkertaisista navigointijärjestelmistä verkkosivustosi henkilökohtaiseen laajennukseen.

Erityisen mukava ominaisuus tästä reagoivasta valikonrakennuksen lisäosasta on, että kaikki valikoiden mukauttaminen tapahtuu WordPress Customizer -työkalun kautta. Tämä antaa sinulle työn esikatselun, joka säästää sekä aikaa että vaivaa.

Vaikka UberMenu-valikot ovat reagoivia ja mobiililaitteille optimoituja oletuksena, saat paljon ylimääräistä hallintaa kuinka älypuhelimien ja tablet-laitteiden käyttäjät kokevat navigointijärjestelmän. Tämä sisältää konfiguroitavat väliaikapisteet, parannetun kosketustuen Android-, iOS- ja Windows 8 -käyttäjille sekä kohteiden piilottamisen näytön koosta riippuen.

UberMenu on edullinen premium-valikon rakennuslaajennus, joka voi auttaa siirtymään verkkosivustollasi seuraavalle tasolle (plus siihen sisältyy korkeatasoinen dokumentointi, tuki ja säännölliset päivitykset, joita yllä olevat ilmaiset vaihtoehdot eivät takaa).

johtopäätös

Kuten huomaat, mobiililaitteisiin reagoivan valikon lisääminen WordPress-verkkosivustoosi tai nykyisen valikon päivittäminen on erittäin helppoa. Käyttämällä yhtä yllä olevista laajennuksista voit suorittaa tämän tehtävän tarvitsematta muokata mitään koodia, muuttaa WordPress-teeman tai muokata sen toimintaa suoraan.

Vaikka verkkosivustosi tekemiseen ei ole vain valikon optimointia, se on loistava paikka aloittaa. Verkkosivustosi navigointijärjestelmä on ehkä sen tärkein ominaisuus, joten on välttämätöntä varmistaa, että se sopii kasvavalle matkaviestinkäyttäjien määrälle.

Jos haluat lisätietoja tekemällä verkkosivustostasi mobiiliystävällisen, tutustu tähän artikkeliin, joka sisältää WordPressin mobiililaitteiden optimointivinkkejä tai tämän artikkelin mobiililaitteille valmiita WordPress-teemoista ja -laajennuksista.

Mikä häiritsee sinua verkkosivustovalikkojen käytöstä älypuhelimella tai tablet-laitteella? Mitä ominaisuuksia haluaisit nähdä mobiililaitteisiin reagoivassa valikon laajennuksessa? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map