Maps Marker Pro -laajennus WordPress Review -sovellukseen

Maps Marker Pro

Vähintään 72 tehokkaalla ominaisuudella Maps Marker Pro on (kehittäjänsä sanoin) “kattavin ja käyttäjäystävällinen kartoitusratkaisu WordPressille”. Järjestätkö yhteisöpyöräretkeä, haluatko lisätä jalanliikennettä thaimaalaiseen ravintolaanne tai suunnittelet boutique-leipomomyymälän avaamista, Maps Marker Pro on valittu WordPress-kartoitusratkaisu.


Tässä artikkelissa aiomme tarkastella tarkemmin Maps Marker Prota ja paljastaa kuinka monet sen tehokkaimmista ominaisuuksista voidaan valjastaa WordPress-verkkosivustoosi.

Maps Marker Pro -laajennuksen pääominaisuudet

mapsmarkerpro-WordPress-plugin
Maps Marker Pron perustoimintojen avulla voit luoda merkinnän mielessäsi olevalle maantieteelliselle sijainnille, käyttää yhtä yli tuhannesta kuvakkeesta edustamaan kyseistä paikkaa ja luoda linkin reittiohjeille. Lisätekstiä voidaan lisätä ponnahdusikkunaan.

Voit myös luoda merkkiryhmiä. Sano esimerkiksi, että olet luonnonmukaisen koiranruoan valmistaja ja jakelija. Asiakkaasi voivat ehkä tietää, mistä ostaa tuotteen paikallisesti. Klusterien avulla voit tunnistaa jokaisen kaupungin alueen, josta koiranruoka löytyy, ja kuluttajat voivat löytää yksittäisiä kauppapaikkoja kussakin alueella.

Maps Marker Pron huomattavia lisäominaisuuksia

 • Upota karttoja sivuihin, viesteihin, malleihin ja widgetteihin lyhytkoodien avulla.
 • Näyttökuvakkeet ovat muokattavissa.
 • Valitse omat peruskartat, mukaan lukien Google Maps, Open Street Map, Bing, Mapbox ja mukautetut WMTS-kartat.
 • Täysin reagoiva.
 • Lisää karttojen QR-koodit pakkauksiin jne.
 • Luo karttalegenda.

Kaikki nämä ja muut ominaisuudet ovat saatavana kertaluonteisena lisenssimaksuna.

Yhden verkkotunnuksen vakiotuki on saatavana henkilökohtainen suunnitelma 31 dollaria. Viittä verkkotunnusta tuetaan Plus suunnitelma 87 dollaria, ja ammattilainen suunnitelma tarjoaa tukea 25 verkkotunnukselle hintaan 164 dollaria. Vaikka jokainen lisenssi on kertaluonteinen maksu, päivitykset ja jatkuva tuki maksavat vuosimaksun.

Voit testata nämä ominaisuudet ennen sitoutumista 30 päivän kokeilun aktivoiminen. Kokeilu siirtyy saumattomasti maksulliseen versioon, jos tai kun olet valmis päivittämään Pro-versioon.

Päätetään, mitkä ominaisuudet ovat sinulle parhaimmat

Koska valittavana on niin monia ominaisuuksia, saatat miettiä, mitkä niistä voisivat todella hyötyä sinulle ja yrityksesi tavoitteille. Tutkitaan joitain todellisia tapaustutkimuksia.

Ewetopia käyttää Maps Marker Prota ilmoittamaan, mistä asiakkaat voivat löytää tuotteitaan. Oheisessa kuvassa he käyttävät klusterointia, kerroksia ja kuvakkeita osoittaakseen markkinoita ja ravintoloita, jotka kuljettavat tuotteitaan.

Maps Marker Pro -yrityskartta

Esimerkkejä klusteroinnista ja erilaisista merkkikuvakkeista

Niagra Pyöräilymatkailukeskus loi myös useita karttoja. Jotkut osoittavat pyöräilijöiden reittejä, ja toiset osoittavat, missä pyöräilijät voivat pysähtyä korjaamaan ja tarjoamaan lisäpalveluita kyseisillä pyöräteillä. Kolmas kuva on Maps Marker Pro -legendasta.

Maps Maker Pro-esimerkki reiteistä

Kuvakaappaus Niagaran viinireitin GPX-kappaleista

Maps Marker Pro-esimerkki palvelupysähdöistä

Näyttökuva polkupyörän vuokraus- ja korjausmerkeistä

Maps Marker Pro Map Legend -esimerkki

Kuvakaappaus legendasta

Kartografiakoulutusta ei tarvita, jotta voit luoda omia karttoja, jotka näyttävät yhtä tarkkoilta ja ammattimaisilta.

Tuo maailma (virtuaalinen tai fyysinen) oveesi

Kuinka kaikki tämä tehdään? Oletetaan, että olet omistaja Mindin Moochi Delights & Cafe – missä myyt moochi-jälkiruokia, juomia ja lyhyitä kokkivalikkokohteita. Sinulla on sekä verkkosivusto että tiili-ja laastimyymälä, mutta tärkein markkinointitavoitteesi on saada jalkaliikennettä myymälääsi. Mikä olisi seuraava askel?

Vaihe 1

Napsauta asennuksen jälkeen Maps Marker Pro WordPressin hallintapaneelissa ja sitten Lisää uusi merkki. Sinut pitäisi johtaa sivulle, joka näyttää tältä:

Maps Marker Pro Lisää uusi merkki

“Lisää uusi merkki” -ruutu

Vaihe 2

Täytä kaikki tarvittavat kentät. Haluat nimetä merkinnän, kirjoittaa sen sijainnin, valita sen kartan koon ja zoomaustason, määrittää kerroksen (jos haluat), määrittää ohjausruudun ja näyttöpaneelin tyypin, valita kuvakkeen, päättää, haluatko ponnahdusikkunan. kirjoita teksti ja jos niin, kirjoita teksti ja napsauta sitten Julkaista.

Sinua saatetaan pyytää antamaan pituus- ja leveysastekoordinaatit haluamallesi sijainnille. Tämä on helpoin tapa, jonka olen löytänyt tehdä se. Kun kaikki kentät on täytetty, niiden pitäisi näyttää tällaiselta:

Maps Marker Pro luomalla merkkejä

Täytä “lisää uusi merkki” -kentät

Vaihe 3

Kopioi uuden merkinnän lyhytkoodi sivun yläreunasta:

Maps Marker Pro_Grab-lyhytkoodi

Tässä voit tarttua karttasi lyhytkoodiin

Voit vaihtoehtoisesti napsauttaa Lisää kartta -painike, joka sijaitsee uuden sivusi tai viestin tekstieditori-valikon yläosassa.

Maps Marker Pro -esimerkki Lisää sivulta

Vaihtoehtoisesti voit lisätä lyhytkoodin uudelle sivulle tai viestiin napsauttamalla Lisää kartta -linkkiä

Jos sinulla ei ole olemassa viestiä tai sivua, jolla voit näyttää uuden kartan, luo se ja lisää sitten lyhytkoodi sopivalle alueelle. Alusta sivu tai viesti haluamallasi tavalla ja testaa sitten uusi kartta. Tässä on lopputulos:

Valmiina Map_Map Marker Pro -laajennus

Näin valmis kartta näyttää

Tällä peruskartalla on selkeä kuva, tarkat koordinaatit. Se auttaa varmasti saamaan visuaalisen käsityksen yrityksen sijainnista. Ponnahdusikkunaan lisätyt tiedot parantavat entisestään asiakaskokemusta, koska heidän ei tarvitse etsiä perustietoja, kuten aukioloaikoja tai pysäköinnin saatavuutta.

Maps Marker Pron käyttö kasvavan yrityksen kanssa

Maps Marker Pro-esimerkki kerroksista

Kun luot tasoja,
vierekkäisistä sijainneista tulee klustereita

Kun yrityksesi tai järjestämäsi tapahtuma kasvaa, voiko sivuston kävijöille antamasi tiedon syvyys WordPress Maps Marker Pro -laajennuksen avulla.

Keskimäärin sivuston kävijät, jotka tekevät yhden karttapyynnön – kuten pyydettäessä tarkastella yhtä maantieteellistä sijaintia verkkosivustollasi -, vaativat satoja karttaresursseja kulissien takana. Kun web-palvelimen on muistettava niin paljon tietoa, sivut voivat potentiaalisesti latautua hitaammin, mikä aiheuttaa huonon käyttökokemuksen.

Sivuston kävijät etsivät yleensä toista verkkosivustoa sen sijaan, että odottavat sivun latautumista. Mutta hyvä uutinen on, että klusterointivaihtoehto tarjoaa Maps Marker Pro -laajennus lyhentää sivun latausaikaa.

Yllä olevassa kuvassa vihreä ympyrä on esimerkki klusteroinnista. Kaksi kahvilapaikkaa on lähellä, joten ne ovat ryhmittyneet toisiinsa. Napsautuksen jälkeen katsojat näkevät kunkin sijainnin.

Voit luoda klustereita tekemällä kerrokset samanlaisia ​​kuin edellä mainitut merkinnät. Lisää uuden merkinnän sijaan valitset Lisää uusi taso. Kun olet täyttänyt kaikki kentät ja tallentanut uuden tason, voit määrittää merkitsimien näkymään luomassasi tasossa. Tuloksena on kuva suoraan yläpuolella – yksi kartta, jossa on useita klusteroituja sijainteja.

Oletko kokeillut Maps Marker Prota?

Maps Marker Pro -laajennus on hieno työkalu, jonka avulla voit tarjota lisätietokerroksen sivuston kävijöille ja potentiaalisille asiakkaille. Siinä on kymmeniä ominaisuuksia ja käännösvaihtoehtoja, ja siinä on matala oppimiskäyrä, joten sinun ei tarvitse viettää paljon aikaa kiireisestä aikataulustasi, jotta voit aktivoida ja näyttää karttojasi.

Hanki Maps Marker Pro

Luuletko, että Maps Marker -laajennus on kannattava ratkaisu yrityksellesi? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map