Luo mahtavia verkkoyhteisöjä WordPress-sovelluksen perimmäisen jäsenen avulla

Jos haluat luoda verkkosivuston, jolla ihmiset voivat rekisteröityä ja tulla jäseniksi, saatavilla on uusi laajennus, joka tekee elämästäsi paljon yksinkertaisempaa. Lopullinen jäsen on yhteisö- ja käyttäjäprofiilien lisäosa, jonka avulla on erittäin helppo lisätä kauniita käyttäjäprofiileja sivustoosi ja luoda edistyneitä verkkoyhteisöjä.


UM-profiili

Laajennus on erittäin monipuolinen, ja sen avulla voit luoda monenlaisia ​​sivustoja, joissa käyttäjät voivat kirjautua sisään ja liittyä jäseniksi. Se on täynnä ominaisuuksia ja toimintoja, mutta on silti helppokäyttöinen ja kevyt.

Vaikka tässä viestissä on liian monia ominaisuuksia mainitsemista varten, laajennuksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat: mukautetut käyttäjäroolit; useita rekisteröintilomakkeita roolin osoittamiseen rajattomat lomakekentät käyttäjätietojen sieppaamiseksi; ehdollisen logiikan kentät; edistyksellinen vedä ja pudota -muodonmuodostaja; kauniit käyttäjäprofiilit; ehdolliset valikot; jäsenhakemistot valinnaisilla hakusuodattimilla; tilisivu, jolla käyttäjät voivat hallita omaa tiliä (vaihtaa salasana, poistaa tili, yksityisyys jne.); sisällön rajoitus sivun uudelleenohjauksilla; sähköpostimallit ja paljon muuta.

UM-memberdirectories

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Pika-asennus

Upea laajennuksen kannalta on, että voit saada yhteisösivustosi valmiiksi ja käynnissä muutamassa minuutissa laajennuksen välittömän asennuksen avulla, joka lisää automaattisesti kaikki ydinsivut, joita tarvitaan, jotta ihmiset voivat rekisteröityä ja tulla jäseniksi.

laajennukset

Ylläpitääkseen yksinkertaisuuttaan ja pitääkseen laajennuksen kevyenä ja paisuttamatta, laajennus käyttää laajennusmallia, joka on sama malli kuin suositut laajennukset, kuten WooCommerce, Easy Digital Downloads ja Ninja Forms. Ultimate Member tarjoaa tällä hetkellä seuraavan Perimmäiset jäsenlaajennukset enemmän suunniteltu tulevaisuutta varten:

Sosiaalinen kirjautuminen

Jos haluat antaa käyttäjien rekisteröidä / kirjautua sivustoosi sosiaalisten verkkojen kautta, jotta heidän ei tarvitse muistaa toista kirjautumistietoa, voit tehdä tämän sosiaalisen sisäänkirjautumisen laajennuksella, jonka avulla käyttäjät voivat rekisteröityä / kirjautua sisään Facebookin, Twitterin, Google+: n kautta. , LinkedIn, Instagram, VK.com/VKontakte. Voit päättää, mitä verkkoja käytetään, ja voit näyttää painikkeet kirjautumis- ja rekisteröintilomakkeissa tai missä tahansa sivuston sivustossa käyttämällä lyhyitä koodeja.

UM-sociallogin

MailChimp

MailChimp-laajennus integroi MailChimp-laajennuksen ja antaa käyttäjien tilata postitusluetteloitasi rekisteröityessään sivustollesi. Käyttäjät voivat tilata useita luetteloita ja lopettaa luetteloiden tilaamisen suoraan tilinsivulta. Tämän laajennuksen avulla voit synkronoida myös käyttäjän metat MailChimp-luetteloosi.

UM-MailChimp

bbPress

Yhteisöpohjaisia ​​sivustoja luotaessa on yleistä, että on foorumi, jossa käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa keskenään. Tämä laajennus integroi saumattomasti Ultimate Memberin bbPressiin ja siirtää bbPress-profiilitiedot Ultimate Member -profiiliin.

UM-bbPress

Käyttäjien arvostelut

Ultimate Member -arvostelulaajennus tarjoaa sivustollesi viiden tähden luokittelu- ja arvostelujärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voivat arvioida ja arvioida toisiaan. Tämän laajennuksen avulla voit tilata jäsenhakemistoja korkeimmin arvioitujen käyttäjien toimesta, antaa käyttäjille mahdollisuuden suodattaa hakemistoja arvosanan perusteella, lisätä verkkosivustollesi widgettejä, joissa näytetään parhaiten arvioidut ja eniten arvioidut käyttäjät ja paljon muuta.

UM-userreviews

myCRED

Jos haluat pelata sivustoasi ja palkita käyttäjiä, voit tehdä tämän helposti integroimalla Ultimate Member myCRED: ään, mikä on mielestäni paras pisteiden hallintajärjestelmä WordPressille. Tämän laajennuksen avulla voit palkita käyttäjiä pisteillä tietyistä toimista ja näyttää käyttäjän profiilit, merkit, sijoitus- ja edistymismittarin profiilissaan.

UM-mycred

ilmoitukset

On monia laajennuksia, joiden avulla voit lisätä koko sivuston ilmoituksia verkkosivustollesi, mutta harvoilla ei ole kykyä näyttää ilmoituksia tietyille käyttäjärooleille tai kirjautua sisään / ulos käyttäjille. Tämän laajennuksen avulla sinulla on täydet mahdollisuudet hallita sitä, mitkä käyttäjät voivat nähdä jokaisen ilmoituksen. Voit myös näyttää ilmoituksia koko sivustolla tai tietyillä sivuilla vain lyhytkoodin avulla.

UM-ilmoitukset

Reaaliaikaiset ilmoitukset

Jos haluat lisätä sivustollesi samanlaisen ilmoitusjärjestelmän kuin Facebookissa ja Twitterissä, tämä laajennus antaa sinun tehdä niin. Reaaliaikaisen ilmoitusjärjestelmän avulla käyttäjät voivat vastaanottaa reaaliaikaisia ​​ilmoituksia suoraan sivustollasi heidän kannalta merkityksellisiin tapahtumiin.

UM-ilmoitukset

Online-käyttäjät (ilmainen)

Jos haluat antaa käyttäjien nähdä, mitkä muut käyttäjät ovat online-tilassa, tämän ilmaisen laajennuksen avulla voit näyttää kuka on tällä hetkellä kirjautunut sivustoosi. Kuten monissa muissa laajennuksen osissa, tämä laajennus antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita yksityisyyttään, joten jos käyttäjä ei halua kertoa muille käyttäjille, että he ovat online-tilassa, he voivat piilottaa itsensä tilinsivunsa kautta..

UM-onlineusers

Google reCAPTCHA (ilmainen)

Vaikka laajennukseen sisältyy jo roskapostin torjuntatoimenpiteitä sisäänkirjautumiseen ja rekisteröintiin, tämä ilmainen laajennus antaa sinun lisätä viralliseen Google reCAPTCHA -lomakkeeseesi, joka auttaa torjumaan edelleen roskapostia.

UM-reCAPTCHA

UM: n galleria (kolmannen osapuolen laajennus)

Galleria Ultimate Memberille

WordPress-laajennus Galleria Ultimate Memberille on yksi parhaimmista gallerioista, jotka ovat saatavissa Ultimate Member -verkon laajennukseen. Asennus ja käyttö on helppoa. Tämän UM-gallerian käyttö antaa jokaiselle sosiaaliselle verkostolle nykyaikaisemman kokemuksen valokuva- ja videotuki-, kommentti- ja albumiohjauksella.

Tämä laajennus on täydellinen mihin tahansa sosiaaliseen verkkoon, koska se pitää käyttäjät aktiivisina kaikissa sosiaalisissa verkoissa pitämällä heidät kiinni rajoittamattomien albumien ja valokuvien kautta. Lisäksi on 2 tilaa; Yhden albumin tila ja rajoittamaton tila. Yhden albumin tilassa käyttäjät lataavat kaikki valokuvansa yhteen albumiin, kun taas Rajoittamaton-tila antaa heille mahdollisuuden järjestää valokuvia ja videoita rajoittamattomiin albumeihin. Lisäosassa on myös räätälöity valopöytä, jonka avulla median omistajat voivat muokata albumin kuvausta ja kuvatekstiä.

Jos sivusto ei vaadi videotukia, sen voi helposti poistaa käytöstä järjestelmänvalvojan gallerialisäosan avulla. Tästä osasta voidaan myös ottaa käyttöön kommenttien lisäosa, joka lisäisi mahdollisuuden kirjoittaa kommentteja valokuviin valopöydästä.

Kun Ultimate Member -laajennus Social Activity on aktivoitu, järjestelmänvalvoja voi ottaa Activity Wall -laajennuksen käyttöön UM-galleriassa. Kun uudet albumit on otettu käyttöön, ne näkyvät aktiviteettiseinällä.

Laajennuksella on muutamia koukkuja kehittäjille, mukaan lukien koukut valokuvien lataamisen, albumin muokatun, luodun albumin jne. Jälkeen.


Jos etsit helppoa tapaa lisätä yhteisön kaltaisia ​​ominaisuuksia sivustoosi, Ultimate Member saattaa olla vain plugin sinulle. Vaikka laajennus ei salli tällä hetkellä luoda sosiaalista verkostoa kuten voit BuddyPressin kanssa, laajennuksen joustavuus kasvavan laajennusmääränsä lisäksi tarkoittaa, että Ultimate Member on loistava valinta monille WordPress-käyttäjille, jotka haluavat luoda verkkoyhteisöjä..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map