Lisää ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia (joita et ehkä ole koskaan kuullut)

Maaliskuussa julkaisin täällä WPExplorerissa viestin, jossa oli seitsemän ilmaista WordPress-laajennusta. Se ei ollut päivittäinen laajennusluettelo; Yritin mainita vähemmän tunnettuja laajennuksia sen sijaan, että kulkisin tavanomaista reittiä nimittää tämän maailman Akismets- ja W3-kokonaisvälimuistit..


Viesti osoittautui melko onnistuneeksi (mitä itse kunnioittava WordPress-käyttäjä ei Haluatko tarkistaa hienoja lisäosia?) joten arvelin sen voivan tehdä jatko-osassa. Ja kuten Kummisetä, osa II ja muut sen jatko-osa, tämän tarkoituksena on parantaa alkuperäiseen.

Alla olen luetellut vielä seitsemän ilmaista mahtavaa WordPress-laajennusta, joita kaikkia käytän (tai olen käyttänyt) omalla blogissani. Ne eivät ole kaikki supertähdistyslaajennuksia – joitain niistä on ladattu vain kourallinen kertaa – mutta se on kiistatta mikä tekee niistä mielenkiintoisempia kuin ne samat vanhat laajennukset, jotka olet lukenut kerta toisensa jälkeen. Nauttia!

HUOM. Laajennuksia ei luetella erityisessä järjestyksessä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

TablePress

Tämä laajennus on ladattu yli 80 000 kertaa, ja se on saanut 396 arviota kirjoittamishetkellä. Näistä luokituksista kaikki paitsi kahdeksan ovat viiden tähden ja muut ovat kaikki neljä. On tuskin tarpeellista sanoa mitään muuta. Mutta minä aion.

TablePressillä ei ole ikäisensä; se on etäisyyden mukaan paras taulukkolaajennus WordPressille. Olen käyttänyt sitä laajasti työpaikkojen jättämisessä (katso tuloraportti -sivuni) ja näkyvämmin P90X-lehdessä (katso harjoittelupäiväkirjani):

TablePressillä luotu taulukko.

TablePressillä luotu taulukko.

Yksi siellä olevista mukavimmista laajennuskehittäjistä on koodattu moitteettomasti ja tukenut sitä hyvin.

Hanki TablePress

Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa

Aiheeseen liittyvien viestien näyttäminen blogiviestien alareunassa on helppo tapa lisätä sitoutumista blogiisi. Mutta monet ihmiset pitävät sitä väärin – he luokittelevat ja merkitsevät viestinsä huonosti ja käyttävät sitten huonolaatuista laajennusta “liittyvien” (joista luet “ei niin liittyviin”) laajennusten näyttämiseen.

Siksi suosittelen vain vielä kerran liittyviä viestejä -laajennusta (YARPP) – mielestäni sillä on parhaiten sopiva algoritmi ympärillä ja se on myös erittäin helposti muokattavissa:

YARPP blogissani.

YARPP blogissani, näyttäen seksikäs.

YARPP on todellisuudessa erittäin suosittu laajennus, mutta mielestäni se oikeutti sisällyttämisen tähän kaikkiin ihmisiin, jotka käyttävät vaihtoehtoisia aiheisiin liittyviä viestejä. Pidän sitä todella parhaana.

Hanki YARPP

Evergreen Post Tweeter

Minusta tämä on  laajennus, jota käytetään Twitter-liikenteen ohjaamiseen sivustoosi. Täydellisen näkyvyyden vuoksi olen ehdottomasti puolueellinen sanoessani, että kun kehitin laajennusta, mutta se on kuitenkin rehellinen mielipiteeni!

Konsepti on yksinkertainen: Evergreen Post Tweeter twiittaa automaattisesti vanhat blogiviestit säännöllisin väliajoin (esim. Kerran kuudessa tunnissa). Sen avulla voit suodattaa viestit, jotka twiititään, valitsemalla tunnisteen tai tunnisteet. Tällä tavoin voit valita laajennuksen, jonka mukaan twiititään vain “ikivihreä” sisältö (ts. Se, joka on silti lukemisen arvoinen) kuin kaikki blogisi.

Tämän laajennuksen käyttö voi ohjata paljon liikennettä sivustoosi:

Lisääntynyt Twitter-liikenne.

Jos olet Twitter-käyttäjä, niin se ei ole ketterä!

Helppo digitaalinen lataus

Lyhyesti sanottuna Easy Digital Downloads (EDD) antaa sinun myydä digitaalisia latauksia verkkosivustosi kautta. Käytän sitä myymään freelance-kirjoitusoppaani, enkä ole katsonut taaksepäin, kun olen vaihtunut E-Junkie-palvelusta.

Tämä on yksi niistä plugineista, joissa et voi aivan uskoa, että se on ilmainen. Itse asiassa sen kehittäjä (Pippin Williamson) on luonut EDD: n osana freemium-mallia, jonka avulla voit ostaa vain tarvitsemiasi ylimääräisiä moduuleja (erittäin kohtuulliseen hintaan). Tässä on nopea video, joka näyttää mitä mitä:

EDD: n käyttöönotto on todella helppoa. Jos myyt digitaalisia tuotteita sivustossasi, suosittelen, että tarkistat sen.

Hanki helppo digitaalinen lataus

Loputon selaus

Infinite Scroll on tuo täydellinen yhdistelmä mahtavaa ja käytettävyyttä.

Lyhyesti sanottuna, se muuttaa teemaasi niin, että kun kävijät saavuttavat sivunäytön alareunaan, lisäviestit ladataan reaaliajassa. Tämä tarkoittaa sitä, ettei enää napsauteta seuraavalle sivulle (puhumattakaan erittäin muodikasta vaikutelmasta, josta en koskaan kyllästy).

Ainoa ääretön vierityksen käyttö on, että se voi vaikuttaa negatiivisesti poistumisprosenttiin ja katsottujen sivujen määrään (koska kävijät vierittävät nyt samaa sivua alaspäin sen sijaan, että napsauttaisivat uutta). Mutta se ei tarkoita, että sitoutuminen olisi vähentynyt – päinvastoin. Vähemmän vaivaa ja vähemmän aikaa sivun lataamiseen odottamiseen johtaa todennäköisesti siihen, että kävijät pysyvät kauempana.

Plugin Performance Profiler

Vaikka pidän plugineista, ne voivat tyhjentää vanhoja resursseja. Liian monet paisuneet laajennukset voivat johtaa hitaasti ladattavaan sivustoon ja onnettomiin kävijöihin.

Plugin Performance Profiler (P3) voi tehdä tässä eron. Se skannaa sivustosi ja antaa sinulle raportin, joka sisältää yksityiskohdat siitä, mitkä pluginit kuormittavat sivustoasi eniten:

Plugin Performance Profiler

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voidaan nähdä, P3 antaa erittelyn suhteellisen suoritusajan jokaiselle sivustollesi asennetulle resurssitehokkaimmalle laajennukselle. Voit myös nähdä, miten pluginit yhdessä vaikuttavat sivuston latausaikaan ja muihin datapisteisiin.

P3 on upea työkalu tarkistaaksesi, että sivustosi on optimoitu nopeuden suhteen. Vaikka sen menetelmä tarkistaa laajennusten ajoaika ei ole virheetön, se on riittävän tarkka antamaan sinulle tietoja, joiden avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Kommentteja ei vastattu

Blogin kommentit edustavat useimpien blogien lyövää sydäntä. He määrittelevät blogin osittain blogina – vierailijan kyky lisätä keskustelu verkkosivustolla, joka muuten olisi yksisuuntainen sopimus.

Ja siksi (mielestäni) sinun pitäisi aina varmista, että vastaat blogin kommentteihin (jos vastaus on perusteltua). Pidän ihmisiä kutsumaan esittämään kysymyksiä ja vastaamaan vastauksen seuraamiseen on mielestäni aika rikollista.

Mutta kun blogiisi tulee tietty koko, voi olla aika vaikeaa seurata saamiasi kommentteja. Sieltä tulee kommentteja, joihin ei vastattu: se lisää ylimääräisen sarakkeen kommenttien moderointinäyttöön, joka näyttää, oletko vastannut kommenttiin vai ei..

Kommentteja ei vastattu kuvakaappaukseen.

Se on yksinkertainen mutta tehokas tapa varmistaa, että ihmiset, jotka ansaitsevat vastauksen sinulta, saavat yhden.

Mitä ovat teidän Suosikki tuntemattomat laajennukset?

Olen valmis panostamaan, että tässä luettelossa on ainakin yksi laajennus, josta et ole kuullut. Suurimmalla osalla niistä on alle 100 000 latausta (verrattuna suosituimpaan, jossa ~ 15 miljoona) ja joillakin on vain kourallinen.

Tämän jälkeen olen varma, että raa’assa on paljon muita timantteja, joita monet meistä eivät ole vielä löytäneet. Jos rakastat suhteellisen tuntematonta laajennusta, jota ei mainittu tässä viestissä tai edellisessä luettelossani, kerro siitä meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map