Kuinka lisätä musiikkia WordPress-sivustoosi laajennuksella

Paras musiikin ja äänen WordPress-laajennukset

WordPress ja musiikki kulkevat käsi kädessä. Tai etkö tiedä, että WordPressin jokainen pääversio on nimetty jazzlegendan mukaan? Kirjoittamisen aikana suosikki CMS: n viimeisin pääversio on nimeltään ”Jaco”, mutta tiedän, että et ole täällä WordPress-historiatunnissa.


Olet täällä etsimässä täydellistä laajennusta musiikin lisäämiseksi WordPress-sivustoosi. Jos se olet sinä, tänään on sinun onnekas päiväsi, kun loistamme valoa kymmenelle parhaalle WordPress-musiikkipisäkelle..

Tämän luettelon laajennukset ovat hyödyllisiä, jos olet muusikko, DJ, yhtye tai joku muu, joka haluaa lisätä musiikkia WordPress-sivustoon. Niitä kaikkia on helppo käyttää ja niissä on moderni muotoilu, joka sopii vain tarpeisiisi.

Tämän päivän tarjouksemme on täydellinen sekoitus ilmaisia ​​ja premium-luokan WordPress-musiikkipisäkeitä. Minkä tahansa reitin valitset, valitse ja suorita musiikkipisäke, joka on täydellinen tarpeitasi varten. Tämä luettelo ei seuraa mitään erityistä järjestystä, koska uskomme, että nämä ovat joitakin markkinoiden parhaimmista WordPress-musiikkipisäkeistä.

Ottakaamme kuitenkin selville, mitä WordPress-yhteisöllä on tarjota musiikkipisäkkeiden suhteen (ja mitä nöyrän mielestämme pidämme parhaimpana). Nauti loppuun saakka ja jaa suosikkisi WordPress-musiikkitiedostosi kommentteihin!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Äänialbumi

Äänialbumi ilmainen laajennus

Aloitetaan ilmaisilla – uskomaton Audio Album -laajennus, joka alun perin luotiin Dave Draperin verkkosivustolle. Se on merkittävä ohjelmisto, jonka avulla voit lisätä musiikkia WordPress-sivustoosi albumimuodossa.

Audio-albumi käyttää oletusasetusta MediaElement.js se on osa WordPress-ydintä, mikä tekee siitä täydellisen mistä tahansa verkkosivustostasi, jonka mielessä olet.

Se on yksi helpoimmista WordPress-musiikkipisäkeistä, jota koskaan käytät, ja luultavasti viimeinen, jota ikinä tarvitset. Tällainen rohkea julistus Freddy, mutta ennen kuin lynkkit minua, lue eteenpäin, miksi Audio-albumilla on vain 5 tähden arvosanat ja yli 4,00 aktiivista installaatiota, kun puhumme.

Ensinnäkin, tämä WordPress-musiikkipisäke sisältää dramaattisia WordPress-mukautusvaihtoehtoja, joiden avulla voit muotoilla musiikkialbumisi kuten pomo.

Toiseksi voit pudottaa äänialbumit mille tahansa verkkosivustosi sivulle käyttämällä 2 lyhytkoodia. Jos tämä ei riitä, voit lisätä lyhyekoodeihin yli 20 parametria luodaksesi unelmiesi musiikkisoittimen.

Audio-albumi on yksinkertainen WordPress-musiikkilisäosa, mutta se on painonsa arvoinen suolassa. Ainoa tapa selvittää, mitä tämä kauneus tarjoaa, on pelata demon kanssa. Voi odota, se on ilmainen laajennus, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse rajoittua demoon; voit testata laajennuksen täydessä kunniassaan. Palaa takaisin ja jaa havainnot ��

2. Musiikkisoitin WooCommerce-sovellukselle

Musiikkisoitin WooCommerce Free -laajennukselle

Myytkö musiikkia WooCommerce-kaupassasi? Jos tämä on kyllä, rakastat ehdottomasti Music Player for WooCommerce -laajennusta.

Tämä WordPress-musiikkiliitännäinen tekee musiikin myymisestä sivustossasi helppoa, kun hieno ominaisuusvalikoima. Sen avulla voit lisätä HTML5-soittimia äänitiedostoja sisältäville tuote- ja varastointisivuille. Sinänsä käyttäjä voi esikatsella äänitiedostoa välttämättä lataamalla tuotesivuja. Puhetta mukavuudesta ystäväni.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat usean soittimen nahat, tuki neljälle äänitiedostomuodolle eli OGA, MP3, WAV ja WMA, tuki tärkeimmille selaimille ja mobiililaitteille, suojattu tila luvattoman lataamisen estämiseksi, yhteensopivuus Gutenbergin toimittajan, Elementorin, Page Builderin kanssa. kirjoittanut SiteOrigin & Beaver Builder, edistyneet järjestelmänvalvojan vaihtoehdot, Google Drive -integraatio ja widget lisätäksesi soittolistan sivupalkkiin mm..

Oletko kaveri, joka tekee tappavan myymällä musiikkia, podcasteja ja muun tyyppisiä äänitiedostoja? Jos näin on, Music Player for WooCommerce -laajennus on todellinen juttu.

3. MP3-jPlayer

MP3-jPlayer-ilmainen laajennus

Simon Ward keskittyy MP3-jPlayerin, upeaan ja yksinkertaiseen WordPress-musiikkipisäkeeseen, joka muuttaa tapaa, jolla palvelet äänitiedostoja verkkosivustollasi.

MP3-jPlayer on tehokas ratkaisu jokaiselle, joka haluaa luoda kauniita soittimia ja soittolistoja WordPress-sivustolle.

Laajennus saattaa näyttää aluksi tavalliselta, mutta siinä on pari hienoa vaihtoehtoa, kuten äänenvoimakkuuden säätöpalkki, kokoontaitettava soittolista, latauspainike, kauniit taustat, melkein jatkuva toisto sivujen ja popout-soittimien välillä.

Voit lisätä useita äänisoittimia millä tahansa sivulla ja jopa näyttää soittimia tai tarjota latauksia valikoivasti käyttäjän kirjautuneen tilan mukaan.

Lisäksi voit mukauttaa laajasti värejä, fontteja, otsikoita ja helpommin. Lisäksi sinulla on lyhytkoodiparametrit, jotka tarjoavat sinulle ehdottoman hallinnan pelaajistasi.

MP3-jPlayer tukee MP3-, M4A-, MP4-, WEBM-, OGA-, OGG-, WAV-, Icecast- ja Shoutcast-tiedostoja. Muuten kuin laajennus on yhteensopiva suurten selainten ja mobiililaitteiden kanssa, ja sillä on varavaihtoehto vanhemmille selaimille.

Tämä WordPress-musiikkipisäke on uudelleenkäytettävissä ja tukee mukautettuja CSS-sovelluksia, jos joudut mukauttamaan soittimen malleja. Se on yhteensopiva useiden sivustojen kanssa ja sisältää lisäosia ja runsaasti kehittäjäystävällisiä ominaisuuksia.

4. Moderni äänentoisto (premium)

moderni audiosoitin wordpress -musiikkilisäosa

On aika, kun premium-WordPress-musiikkipisäke ilmestyi. Hyvät naiset ja herrat, tervetuloa CodeCanyonin eliittikirjoittajan Teanin Modern Audio Playeriin.

Modernilla äänentoistolaitteilla on runsaasti säädettäviä ominaisuuksia, ja se on tehokas äänensoittimen laajennus, joka toimii mainostetulla tavalla. Laajennuksen avulla voit luoda rajoittamattoman määrän audiosoittimia ja soittolistoja. Jälkimmäinen voi olla sekoitus erilaisia ​​formaatteja MP3: sta SoundCloudiin ja podcastiin ja niin edelleen.

Modernissa WordPress Audio Player -soittimessa on kauniit nahat, jotka voit tyyliä helposti CSS-temppujen avulla. Lisäksi plugin reagoi täysin, mikä tarkoittaa, että pelaajat näyttävät upeilta useilta laitteilta.

Muita mielenkiintoisia ominaisuuksia ovat muun muassa joustavat soittimen sijainnit, upeat fontti-kuvakkeet, yksityiskohtaiset tilastot, pilvisäilytys, jatkuva toisto, useita toistovaihtoehtoja, lataukset ja pikanäppäimet.

5. Sticky HTML5 -soitin (Premium)

tahmea html5-soitin

Tiedät minut, en voi vastustaa erinomaisen laajennuksen ottamista koeajoon, ja tämä vauva kulki lentävillä väreillä. Ja aivan kuten sinun oikein, saatat joutua pelaamaan demojen kanssa – ellei todellinen asia – jo jonkin aikaa.

Sticky HTML Music Player on niin hyvä. Se on loistava ratkaisu kaikille audiofiileille kiitos mahtavia ominaisuuksia, jotka räjäyttävät kilpailun kokonaan vedestä.

Tämä WordPress-musiikkipisäke on täydellinen ratkaisu taustamusiikin lisäämiseen WordPress-verkkosivustoosi. Lisäosassa on jatkuvatoisto-ominaisuus, joka varmistaa, että musiikkisi toistetaan edellisestä minuutista, kun vaihdat sivuja.

Muuta kuin Sticky HTML5 -soitin on erittäin helppo mukauttaa ja tyyliä mukauttaa minkä tahansa verkkosivuston suunnitteluun.

Tarvittaessa voit ladata soittimen soittolistat automaattisesti kansiosta, joka sisältää MP3-tiedostosi. Ja koska tämä paha poika on intuitiivinen ja taitavasti suunniteltu, se on yhteensopiva sekä pöytätietokoneiden että mobiililaitteiden kanssa.

Yli 30 parametrin ansiosta (voit soittaa em-vaihtoehdoille) voit kääntää äänensoitinta haluamallasi tavalla. Laajennus päivitetään säännöllisesti ja tuetaan hyvin, mikä tarkoittaa, että olet hyvissä käsissä.

6. AudioIgniter

AudioIgniter-ilmainen laajennus

Jos olet ollut WordPress-piireissä jonkin aikaa, sinun on täytynyt olla kuullut juttu tai kaksi CSSIgniter-tiimistä. Jos olet täydellinen aloittelija, älä huolestu, törmännyt brändiin nopeasti, joten tunnet olosi kotoisaksi. CSSIgniter tunnetaan lupaavista WordPress-teemoista ja laajennuksista – ja yksi heidän tunnetuimmista plugineistaan ​​ei ole kukaan muu kuin AudiIgniter.

AudioIgniter on ilmainen WordPress-musiikkipisäke, jonka avulla on erittäin helppo lisätä musiikkisoitin WordPress-sivustoosi. Siinä on laaja valikoima vaihtoehtoja, joiden avulla voit rakentaa unelmiesi audiosoittimen. Tämän tähtitaivaan musiikkipisäosan takana oleva tiimi on testannut AudioIgniterin 150 suosituimman ilmaisen teeman suhteen, joten sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopimattomuudesta.

Lisäksi AudiIgniter säästää paljon aikaa, koska laajennus yrittää noutaa kappaleen ID3-metatiedot ja täyttää vastaavat kentät automaattisesti. Sano hyvästit näiden kenttien täyttämiselle manuaalisesti, mikäli MP3-tiedostoissa on metatiedot.

Lisäksi voit luoda rajattomia soittolistoja rajattomilla kappaleilla. Kaikki pelaajat ja soittolistat näyttävät hämmästyttävän kauniilta useilta laitteilta, koska laajennus on täysin reagoiva ja verkkokalvo valmis. Ja jos olet radiopuhelimessa, voit myös suoratoistaa kanavasi myös! Kuinka suave?

7. ZoomSounds (Premium)

zoomaa WordPress-musiikkipisäke

Ja juuri kun erotat ja luulet nähneesi kaiken WordPressin tarjottavan äänentoistajien suhteen, toinen bestselleri ilmestyy.

Myydyin aaltoäänensoitin, ZoomSounds WordPress -musiikkotiedosto on voima, jonka kanssa on syytä luottaa. Se on premium-vaihtoehto, jonka vähittäismyyntihinta on vain 20 dollaria taadella kirjoittamishetkellä, mutta sinun ja minun välillä hinta on sen arvoinen.

Hyperbole syrjään, mitä ZoomSounds tarjoaa muuta kuin kuvitteellisen kuulostavan nimen? Ensinnäkin ZoomSounds on täysin reagoiva ja verkkokalvovalmis, mikä tarkoittaa, että audiosoitin toimii ja näyttää hyvältä useilla laitteilla työpöydältä matkapuhelimeen. Mutta kaikki tämän luettelon WordPress-musiikkipisäkkeet ovat reagoivia, joten mikä vielä tekee tästä kauneudesta erottuvan?

Näytetiedot

ZoomSounds mukana tulee näytedata, joten voit päästä maahan juoksemalla muokkaamalla esittelyesimerkkejä. Tämän lisäksi laajennus tukee SoundCloud-, Icecast-, Shoutcast-radioasemia ja itse isännöimää MP4-, M4A- ja WAV-äänitiedostoa..

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus, josta saatat pitää, on sosiaalinen tuki, jonka avulla käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa sinun ja muiden kanssa pitämällä ja kommentoimalla. Woah – se on ehdottomasti ominaisuus, jota ei ole saatavilla monissa muissa WordPress-musiikkipisäkeissä.

Lisäksi ZoomSounds integroituu saumattomasti WooCommerce-palveluun. Tarjoaa sinulle juuri sen mitä tarvitset myydäksesi äänisisältöä hikitön.

Kun sinulla on kahdeksan aaltonahkaa, sinulla on melko vankka lähtökohta luodaksesi brändillesi sopiva audiosoitin. Jos tämä ei riitä, nahat ovat 100% muokattavissa; pudota vain CSS-tyylisi ja sinulla on hyvä rokottaa juhlia.

Ja siellä on enemmän …

Tämän lisäksi ZoomSoundsilla on helppokäyttöinen taustaohjelma, joka on täynnä kaikkia vaihtoehtoja, joita tarvitset räätälöidäksesi soittimet sydämesi sisältöön. Puhumattakaan tämän laajennuksen CSS3-komponenteista on rakennettu SASS: n päälle.

Muita pidettäviä ominaisuuksia ovat valikoiva latausvaihtoehto, SEO-ystävällinen koodi, upotuskoodit, ZoomBox-valopöytä, kosketuskäyttöinen käyttöliittymä, elinikäiset päivitykset, HTML5-tekniikat, lyhytkoodigeneraattori, silmukkavaihtoehto, soittolistat, WPBakery Page Builder -integraatio, automaattinen toisto, jatkuva toisto (jos teema tukee AJAX: ta), kenttä, jolla lisätään mukautettuja linkkejä iTunesiin ja Amazoniin, video-oppaat, yksityiskohtainen tietopohja, elinikäiset päivitykset ja maailmanluokan tuki muun muassa.

On selvää, että ZoomSounds on monster WordPress -musiikkilisäosa, joka muuttaa miten lisäät musiikkia WordPress-sivustoosi.

8. MP3 Sticky Player (Premium)

mp3-tarttuva soitin

Asiat paranevat edelleen, etenkin kuvassa olevan MP3 Sticky Player -sovelluksen avulla. Eliittikirjailija FWDesignin tuoma sinulle, tämä WordPress-musiikkipisäke muuttaa sen, miten ajattelet WordPress-soittimia.

Olet tottunut äänentoistoon, joka ei täytä kaikkia tarpeitasi. Jos näin ei ole, tunnet edistykselliset ratkaisut, jotka hämmentävät ja hämmentävät sinua tahmealla suunnittelulla ja ominaisuuksilla, jotka eivät vain leikkaa sitä.

MP3 Sticky Player -sovelluksella ei ole kumpaakaan maailmaa; se on täydellinen sekoitus edistyneitä toimintoja ja yksinkertaisuutta. Toisin sanoen laajennuksella on pitkä ja uskomaton ominaisuusluettelo, joka on silti puhdas ja helppo käyttää.

Tämä WordPress-musiikkipisäke on tehokas, reagoiva ja erittäin muokattavissa, ja tarjoaa sinulle vain työkalun, jonka tarvitset lisätäksesi äänitiedostoja ja videoita (myös YouTube) WordPress-sivustoosi.

Ei keskeytyksiä

Plugin mukana tulee ponnahdusikkuna, jonka avulla voit selata verkkoa kuunnellessasi musiikkia, joten jää hyvästit keskeytyksiin. Lisäksi MP3 Sticky Player sisältää lataus- ja ostamispainikkeet, joten voit myydä musiikkiasi rikkomatta selkääsi.

Google Analyticsin ansiosta voit katsella, kuinka soittimesi suoriutuvat. Ja me kaikki tiedämme, että data on digitaalisen maailman uusi valuutta, jossa elämme, mikä tarkoittaa, että voit luoda voittavan mainostrategian oikeilla tiedoilla.

MP3 Sticky Player tukee mukautettuja postityyppejä ja monentyyppisiä soittolistoja, ts. XML, MP3 / MP4-kansio, HTML, SoundCloud PLS, podcastit, YouTube ja Official.fm.

Jatkuva toisto ei koskaan petä MP3 Sticky Player -sovelluksessa, ja lyhytkoodigeneraattori tekee soittimen lisäämisestä mihin tahansa verkkosivustosi todellisuudeksi.

Lisäksi voit jakaa yhden ääniraidan tai koko soittolistan syvän linkityksen ansiosta.

MP3 Sticky Player salaa kappaleet polkujen varjostamiseksi. Esimerkiksi, content / videoita / jotkut-audio-fle.mp3 tulee 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, mikä tekee tiedoston varastamisesta mahdotonta, vaikka luvattomat käyttäjät näkisivätkin sivulähdettä.

MP3 Sticky Player -laite sisältää vielä enemmän ominaisuuksia, mutta tarvitsemme kokonaisen viestin kaiken kattamiseksi, joten kehotan sinua testaamaan vedet demossa.

9. Karma-musiikkisoitin

Karma Music Player Free -laajennus

Upea WordPress-musiikkipisäke on erittäin vaikeaa. Suurin osa löydetyistä lisäosista – joko ilmaisista tai premium-luokista – eivät ole yhteensopivia WordPressin uusimman version kanssa. Jotkut päivitettiin viimeksi vuonna 2015, mikä on vain surullista, koska ne tekevät hyvistä WordPress-äänen laajennuksista.

Mutta minulla ei ole sellaista; En koskaan suosittele vanhentunutta laajennusta, vaikka Envaton markkinapaikka osoittaisi, että sillä on runsaasti myyntiä.

Miksi?

Koska vanhentuneet WordPress-laajennukset altistavat sinut toiminnallisuusongelmiin ja suojausheikkouksiin. Se on yksi syy siihen, että olen erittäin kiinnostunut käyttämistäni WordPress-tuotteista ja kannatan niitä.

Karma Music Player on loistava WordPress-laajennus musiikin ja äänitiedostojen lisäämiseen WordPress-sivustoosi. Se saa säännöllisiä päivityksiä, mikä tarkoittaa parempaa tietoturvaa ja ominaisuuksia kaikkina aikoina.

Karma Music Player on niin yksinkertainen kuin se saa, mutta tarjoaa sinulle riittävästi voimaa palvella audiotiedostoja verkkosivustollasi kuten ammattilainen. 10 väripaletti tekevät verkkosivustollesi sopivan audiosoittimen luomisen uskomattoman yksinkertaisen.

Muita ominaisuuksia ovat widgetit, Elementor ja WPBakery Page Builder -yhteensopivuus, latauspainike, RTL-tuki, reagoiva suunnittelu ja paljon muuta.

10. Kompakti WP-soitin

Kompakti WP Audio Player -laajennus

Viimeisenä, mutta ehdottoman tärkeänä, meillä on kompakti WP Audio Player WordPress -laajennus, joka tuo esiin takaosan. Käsityönä Tips and Tricks HQ: lla, kompakti WP Audio Player on loistava WordPress-musiikkipisäke, joka asettaa A-äänensoittimiin.

Kompakti WP-soitin on yksinkertainen soittimen laajennus, joka tukee vain kahta muotoa. MP3- ja OGG-tiedostomuodot. Laajennus on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien selainten kanssa. Lisäksi kompakti WP-soitin on reagoiva, eli se näyttää ja toimii erinomaisesti kaikentyyppisissä laitteissa.

Se on monipuolinen ratkaisu sooloartisteille, DJ: ille, bändeille, tuottajille ja kaikille musiikkiteollisuudelle. Jos olet uskomatonta WordPress-musiikkipisäkettä markkinoilla, älä etsi enää, sillä kompakti WP Audio Player on selkäsi.

Muita ominaisuuksia ovat podcast-tuki, äänen esikatselut, lyhytkoodit, automaattinen toisto ja paljon muuta. Kun olet valmis, voit aina lisätä pienikokoisen WP-soittimen mihin tahansa verkkosivustoosi palvellaksesi musiikkia ja houkutellaksesi enemmän lukijoita, varsinkin jos käytät korkealaatuista materiaalia.

Monilla vaihtoehdoilla voit mukauttaa audiosoittimet vastaamaan tuotemerkkiäsi. Toisin sanoen, Compact WP Audio Player on upea WordPress-musiikkipisäke, joka ei petä. Konfigurointi ja käyttö on helppoa, joten emme odota sinun joutuvan ongelmiin. Laajennus on ladattavissa ilmaiseksi WordPress.org-sivustosta.

Viimeinen huomautus

Siellä on melko monia WordPress-musiikkipisäkkeitä, jokaisella on ainutlaatuinen ominaisuusjoukko ja teokset. Sinun tulisi aina etsiä WordPress-musiikkipisäke, joka vastaa tarpeitasi riippumatta siitä, valitsetko ilmaisjutun tai premium-vaihtoehdon.

Mikä on WordPress-suosikkisi laajennuksesi? Kerro meille ajatuksesi kommentteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map