Kuinka kääntää WordPress-sivustosi useille kielille

Kuinka kääntää WordPress-verkkosivustosi useille kielille

Et koskaan tiedä kenelle voit suunnitella, ja joskus sinä tai asiakas tarvitset käännetyn WordPress-verkkosivuston. Mutta miten käännät WordPressiä? Sen ei tarvitse olla monimutkaista. On olemassa paljon upeita WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit helpottaa käännösprosessia. Mutta riippumatta siitä, kumman valitset, jokainen seuraavista plugineista auttaa sinua saamaan käännökset valmiiksi. Koodausta ei tarvita. Nyt käännetään WordPress!


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Weglot Käännä ilmainen WordPress-laajennus

Käännä WordPress Weglotilla

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Seuraava lisäosa, jota sinun pitäisi tarkastella, on Weglot Translate – ilmainen laajennus WordPressin kääntämiseen millä tahansa verkkosivustolla. Laajennus on täysin ilmainen pienille verkkosivustoille, joilla on yksi käännös, mutta se voidaan helposti päivittää avaamaan täydet käännösominaisuudet.

Jos päivität Weglot-palkkio se on yhteensopiva suosituimpien teemojen ja laajennusten kanssa, sisältää yli 60 sisäänrakennettua käännöskieltä, siinä on muokattava kielenvaihtopainike ja paljon muuta. Laajennus antaa sinulle jopa helpon pääsyn suositeltaville ammattikääntäjille, jotka ovat vuokrattavissa (erittäin arvokas sijoitus, jos kysyt meiltä).

Paras osa Weglotia on helppokäyttöisyys. Asennat liitännäisen kirjaimellisesti, määrität kourallisen asetukset (tärkeimmät alkuperäiset kielet ja kohdekielet) ja laajennus kääntää puolestasi. Jos kohtaa käännöksiä, jotka eivät aivan toimi verkkosivustollesi, muokkaa käännöstäsi plugin-hallintapaneelin pikalinkillä. Tämä vie sinut Weglot-tilillesi, jossa voit kirjoittaa ”kontekstieditoriin” tehdäksesi reaaliaikaisia ​​muutoksia verkkosivustollesi. WordPressin kääntäminen on erittäin helppoa – kokeile vain sitä!

TranslatePress Monikielinen WordPress-laajennus

TranslatePress Monikielinen WordPress-laajennus

TranslatePress-ilmainen monikielinen käännöslisäosa on erinomainen vaihtoehto tehdä WordPress-sivustostasi monikielinen. Asennuksen jälkeen plugin pitäisi nähdä uusi Asetukset-välilehti TranslatePressille. Täältä voit asettaa oletuskielen ja muotoilla lisäkääntämiä. Tässä voit käyttää myös valinnaista Google Translate -ominaisuutta, joka luo automaattisen käännöksen sivustollesi tietyllä kielellä.

Manuaalisia käännöksiä varten tämä ilmainen WordPress-laajennus sisältää helpon ja intuitiivisen käännösrajapinnan. Napsauta vain “Käännä sivu” -vaihtoehtoa hallintapalkissa, kun olet kirjautunut sisään ja selaat sivustoasi. Jos olet perehtynyt WordPress-muokkaustyökaluun, sinun pitäisi olla helppoa aloittaa TranslatePress-editorin kanssa. Yksinkertaisesti osoita ja napsauta aloittaaksesi eri osien kääntämisen sivullasi. Luo sitten monikieliset käännökset mukana toimitetuilla tekstiruuduilla (huomautus: käytettävissä olevat kieliruudut määräytyvät TranslatePress-asetusten määrittelemien kielten avulla).

Jos haluat lisää ominaisuuksia, päivitä versioon a TranslatePress Henkilökohtainen, yritys- tai kehittäjäsuunnitelma. Tämä lisää tehokkaita ominaisuuksia lisäkielille, SEO-käännökset (sivuruutu, metakuvaus, URL, kuvan korkeus jne.), Mukautetun kääntäjän käyttäjän roolilupa, kyky esikatsella käännettyjä sivuja minkä tahansa käyttäjän roolina, mukautettu kieliperustainen sivuston selaus ja automaattinen käyttäjän kieli havaitseminen. Jos ylläpidät yksinkertaista blogia, ilmaisen version pitäisi olla hieno. Yrityksille ja bloggaajille, jotka keskittyvät SEO: n päivittämiseen premium-arvoon, on kuitenkin paras vaihtoehto.

WPML.org Premium-käännöslisäosa WordPressille

Käännä WordPress WPML: n avulla

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WPML.org on yksi johtavista WordPress-käännöslisäosista. Tutustu suosituimpiin WordPress-teemoihin ja -kehittäjiin ympäri verkkoa. Huomaat, että useimmat heistä haluavat luoda teemoja, jotka ovat erityisesti WPML.org-yhteensopivia. Miksi? Koska WPML. Ohjatulla pika-asennustoiminnolla voit aloittaa WordPress-sivustojen kääntämisen muutamassa minuutissa. Käytä vain yhtä mukana olevista kielistä, eikä sinun tarvitse koodata sitä. Ja kun olet suorittanut käännöksen, lisää vain avattava kielivalintasi verkkosivustosi navigointivalikkoon.

Hinnat alkavat 29 dollarista ja nousevat sieltä käännöstarpeidesi mukaan. Vaikka ilmaisia ​​käännöslaajennuksia on saatavana, WPML.org on laadukas tuote, jolla on kunnollinen tuki. Lisäksi sinun ei tarvitse koskaan huolehtia, jos laajennus toimii teeman tai WordPressin uusimman version kanssa. He päivittävät jatkuvasti varmistaakseen, että laajennus toimii sinulle ja lukijoillesi.

Polylang Free WordPress -laajennus

Käännä WordPress Polylangilla

Polylang on loistava vaihtoehto kääntämällä WordPress-sivustosi manuaalisesti useammalle kuin yhdelle kielelle. Tämä ilmainen WordPress-laajennus sisältää tukea yli 50 kielelle. On erittäin todennäköistä, että tarvitsemasi kieli sisältyy oletukseen. Mukautettuja kieliä tuetaan kuitenkin, jos et löydä omaasi. Polylang toimii sallimalla, että voit asettaa kielen jokaiselle viestille tai sivulle lisättäessäsi niitä. Tämä vie kovan osan yrittämällä pitää käännetyt viestit erillään.

Tämän ilmaisen laajennuksen hieno ominaisuus on, että asennuksen yhteydessä se antaa sinun asettaa kaiken sisällön automaattisesti oletuskielelle. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käydä läpi vanhoja viestejä asettaaksesi kielisivun sivulle. Se tukee myös vaihtoehtoa havaita käyttäjän selainkieli ja käyttää tätä kieltä automaattisesti WordPress-sivujen kääntämiseen sivustollasi (jos kyseessä on käytettävissä oleva käännös).

Monikielinen Press Free WordPress -laajennus

Käännä WordPress monikielisen lehdistön avulla

Monikielinen lehdistö toimii WordPress-monisivustoasennuksen kanssa linkittääksesi verkkosivustosi käännökset (yksi kieli sivustoa kohti). Plugin mukana on 174 kieltä, jotka on rakennettu kieltenhallintaohjelmaan, ja se tukee rajoittamatonta määrää verkkosivustoja – joten voit luoda ja linkittää niin monta käännöstä kuin tarvitset. Tämä on loistava hakukoneoptimoinnille, koska se pitää kielet erillisillä viesteillä ja sivuilla, ja jos päätät käyttää jotain toista käännöslaajennusta, sisältösi pysyy hienotunteisesti (jopa sen jälkeen, kun Monikielinen lehdistö on deaktivoitu tai poistettu). Lisäksi voit lisätä käännöksiä-widget mihin tahansa widget-valmiisiin alueisiin, jotta lukijasi voivat siirtyä nopeasti käännösten välillä.

Monikielinen lehdistö on loistava ilmainen vaihtoehto lisätäksesi käännöksiä WordPress-verkkosivustoosi monisivuston kautta. Lisäksi, jos huomaat koskaan tarvitsevan enemmän vaihtoehtoja, voit aina päivittää heidän Pro-versioonsa 75 dollarilla. Tähän sisältyy tuki mukautetuille postityypeille, automaattiset kielen uudelleenohjaukset, pikalinkit ja paljon muuta, mikä helpottaa WordPress-viestien, sivujen ja jopa WooCommerce-tuotteiden kääntämistä.

Ajax Translator Revolution DropDown WP -laajennus

Ajax Translator Revolution DropDown WP -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ajax Translator Revolution Dropdown WP -laajennus on loistava tapa lisätä kieliasetuksia WordPress-sivustoosi. Tämä laajennus lisää puhtaan ja yksinkertaisen avattavan kielen valinnan sivustollesi.

Kun sinulla on suosittu verkkosivusto, sinun on huolehdittava vierailijoista ympäri maailmaa. Ajax Translator Revolution Dropdown WP -laajennuksella voit antaa kävijöille mahdollisuuden valita yli 100 kielen joukosta. Pudotus on helppo käyttää, ja se muistaa kieliasetukset. Voit myös asettaa laajennuksen kääntämään kaiken tai osan sisällöstäsi. Käännä kaikki tai valitse / sulje pois sivuja, viestejä tai luokkia. Se on sinusta kiinni. 90 muokattavissa olevalla asetuksella tämä plugin vastaa varmasti tarpeitasi.

Käytä 90 muokattavissa olevaa asetusta, kielilippuja ja / tai nimiä, edistyneitä paikannustyökaluja, käyttäjän kieli-asetuksia ja muuta luodaksesi pudotusvalikot. Ajax Translator Revolution Dropdown integroituu jopa pää WordPress-järjestelmänvalvojaan ja lisää välilehtipaneeleja hallinnan helpottamiseksi.

Käännä WordPress GTranslaten avulla

Käännä WordPress GTranslaten avulla

GTranslate on WordPress-monikielinen laajennus, joka tekee verkkosivustostasi monikielisen käyttämällä ihmisen ja ilmaisia ​​konekäännöksiä heti asennuksen yhteydessä. Lisäosan asentaminen on yhtä helppoa kuin juomavesi. Kun olet määrittänyt GTranslate-sovelluksen, verkkosivustosi käännetään automaattisesti valitsemillesi kielille.

Konekäännökset eivät ole parhaita, siksi maksetussa GTranslate-versiossa voit muokata näitä käännöksiä ja lisätä inhimillisiä käännöksiä.

GTranslate ei hidasta verkkosivustosi, koska verkkosivustosi käännettyä versiota ei vedä verkkosivustosi palvelimelta. Sen sijaan GTranslate isännöi käännettyä sisältöä mahdollisessa verkossa (tunnetaan myös nimellä käännösjakeluverkko). Seurauksena on, että GTranslate ei vaikuta millään tavalla verkkosivustosi suorituskykyyn.

qTranslate Free WordPress -laajennus (poistettu)

Käännä WordPress qTranslate-ohjelmalla

qTranslate on ilmainen käännöslisäosa WordPress-laajennuksen arkistosta. Lähes 1,2 miljoonalla latauksella se on suosittu ja ilmainen vaihtoehto verkkosivustosi kääntämiseen. Asenna vain se ja siirry töihin luomaan käännöksiä. Laajennus lisää useita välilehtiä jokaiseen luomaasi viestiin tai sivulle valitsemiesi kielten perusteella. Tämä tekee manuaaliset käännökset paljon nopeammiksi, koska voit siirtyä nopeasti välilehtien välillä, kun lisäät erilaisia ​​sisällön käännöksiä.

qTranslate sisältää useita kieliä automaattisille käännöksille. Tämä palvelu antaa lukijoille kuitenkin vain yleisen käsityksen sisällöstäsi, koska se on hiukan raju (se kääntää kirjoittamasi kirjaimellisesti, joten sitä ei lue luonnollisesti sen kielen äidinkielenään puhuville, joille käännökset). Mutta jos haluat kääntää WordPressin ilmaisella lisäosalla, qTranslate varmasti saa työnsä tekemään hyvin. Lisäosa sisältää myös mukautetun qTranslate-widgetin, jonka voit lisätä sivustoosi, jotta käyttäjät voivat helposti vaihtaa kielten välillä. Voit oppia lisää ja ladata laajennuksen WordPress-arkistosta.

Kuinka käännät WordPressiä?

Käännökset ovat usein aikaa vievä prosessi. Toivottavasti näiden hyödyllisten laajennusten avulla pystyt kääntämään WordPressin ilman suurta päänsärkyä. Kerro meille, jos olet koskaan käyttänyt jotakin yllä olevista käännöslaajennuksista ja mitä ajattelet niistä. Tai jos olet kokeillut jotain uutta laajennusta WordPressin kääntämiseen, joka oli aivan mahtavaa, kerro meille. Jätä kommentti laajennuksen nimellä alla olevaan kohtaan. Haluaisin kuulla sinusta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map