Kokoelma ilmaisia ​​ja premium-reagoivia WordPress-teemoja

Responsiiviset WordPress-teemat

Responsiivinen WordPress-teema on teema, joka on suunniteltu siten, että malli mukautuu näytön eri kokoihin. Ajatuksena on, että jos henkilö tarkastelee teemaa suurella näytöllä ja sitten pienellä mobiililaitteella, kuten puhelimella, se mukautuu vastaavasti tarjoamalla käyttäjälle paljon paremman kokemuksen. Oletusarvoisesti, jos sivustosi ei reagoi ja kun tarkastelet sitä pienellä näytöllä, se tuottaa koko sivuston, mikä tekee useimmissa tapauksissa selaamisen erittäin vaikeaksi, koska sitä ei ole luotu niin pienissä mitoissa. Reagoiva asettelu tarjoaa useimmissa tapauksissa asettelun, joka eroaa täysin sen täysikokoisesta kumppanista, mutta on optimoitu pienemmälle laitteellesi. Tähän sisältyy esimerkiksi avattavan vaihtoehdon tarjoaminen valikkoon, kosketusnäyttöiset liukusäätimet ja karusellit, pienemmät ruudukot, jotta sisältö sijoitetaan paremmin, vähemmän ”sotkua”, ja tietysti tiettyihin laitteisiin (kuten iPad-lisälaitteisiin) perustuvat optimoinnit.


Olen henkilökohtaisesti alkanut luoda reagoivia verkkosivustoja ja teemoja, ja vaikka reaktiivisuuden lisääminen voi olla paljon ylimääräistä työtä, voitot ovat yleensä sen arvoisia. Alla on luettelo ilmaisista ja premium-luokan WordPress-teemoista, joissa on reagoivat asettelut, jotka ovat mielestäni aika hienoja. Tietenkin siellä on tonnia enemmän, mutta halusin kertoa teille joihinkin luomistani / löytämistäni. Palkkioihin sisältyy tietysti tytäryhtiö-linkkini, joten teen jonkin verran palkkioita, jos ostat ne (kiitos) – mutta ne on valittu suunnittelun / ulkoasun henkilökohtaisten mieltymysteni perusteella ja myös nykyisten ostajien palautteen perusteella. Ilmaisia ​​teemoja varten en ole kokeillut niitä kaikkia ja niitä, joita en ole itse testannut ja sisällytin mukaan, koska pidän siitä, miltä se näytti, ja ne näyttivät legitiimiltä.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

Yhteensä, monikäyttöinen WordPress-teema lisätoimittajille

Yhteensä on myydyin WordPress-teema meidän WPExplorerissa. Se on monikäyttöinen teema, jolla on täysi tuki vetämällä ja pudottamalla Visual Composer -laajennuksella, ja se sisältää useita sisäänrakennettuja Customizer- ja teemapaneeliasetuksia, jotta voit luoda melkein kaikki tarvitsemasi / haluamasi sivustot! Teema tukee myös täysin WooCommercea, joten voit luoda verkkokaupan. Lisäksi se on täysin reagoiva näyttää hyvältä kaikilla selaimilla.

2. Noir

noir reagoiva-WordPress-teema

Noir on premium-blogi- ja verkkokauppa WordPress-teema, joka on täydellinen mihin tahansa blogiin. Se on erittäin puhdas ja moderni muotoilu, joka myös reagoi täysin. Lisäksi, jos haluat perustaa kaupan blogin kanssa joko myydäksesi omia tuotteitasi tai tytäryhtiötuotteitasi, voit tehdä WooCommerce-integraation kautta!

3. Tänään (ilmainen)

Tänään-WordPress-teema

Tänään WordPress-teema on WPExplorerin ilmainen teema, joka sopii kaikenlaisiin blogeihin ja on täysin reagoiva. Teemassa on kotisivu varustellulla viestillä ja 2 sarakkeen ruudukko viimeisimmistä viesteistä alla. Suunnittelu on erittäin liukas ja minimaalinen ja täydellinen kaikenlaisiin blogeihin. Se sisältää myös Customizer-sovelluksen vaihtoehdot otsikkosi sosiaalisiksi linkkeiksi, kuvakokoiksi, sarakkeiksi, asetteluiksi ja muuksi.

4. Kaksikymmentä 11 (ilmainen)

Wordpress Twenty Eleven Theme

Tietenkin aloitan asiat oletusarvoisella Twenty 11-teemalla. WordPress.org-tiimi on tehnyt upeaa työtä tämän teeman kanssa pitäen sen todella yksinkertaisena, mutta myös tehokkaana ja helppokäyttöisenä. Se on tietysti täydellinen teema aloittelijoille ja se on täysin reagoiva, joten se näyttää hyvältä koko ajan.

5. Sovita (ilmainen)

Mukauta WordPress-teemaa

Adapt on ensimmäinen ilmainen reagoiva WordPress-teema. Se on luotu ihanteellisesti yritys- ja portfolio-verkkosivustoille, mutta sen mukana tulee myös täydellinen blogimalli ja se voidaan helposti mukauttaa minkä tahansa tyyppisiin sivustoihin. Se sisältää mahtava FlexSlider, nopeasti ja suodatettavissa olevan salkun, hienoja lyhyitä koodeja, monien muiden ominaisuuksien lisäksi, ja tietenkin se on 100% ilmainen GPL.

6. BonPress (ilmainen)

BonPress WordPress -teema

BonPress on ilmainen reagoiva WordPress-teema, jonka on luonut WPZoom. Teema on parasta bloggaajille ja sillä on erittäin puhdas ja tyylikäs muotoilu, sisäänrakennettu postimuotoinen tuki.

7. Evoluutio

Evolution WordPress -teema

Evolution on ensimmäinen palkittu reagoiva WordPress-teema, jonka loistavat ihmiset ovat luoneet Elegantti-teemoissa. Teemalla on erittäin hyvin minimaalinen muotoilu, joka sopii täydellisesti häiriöttömän verkkosivuston, kuten valokuvaussalkun, luomiseen ja tietysti sen osaan jäsenyyttään, joka sisältää myös tonnia muita upeita malleja.

8. Respo (ilmainen)

Respo WordPress -teema

Respo on ilmainen reagoiva WordPress-teema, jonka juoksin toinen päivä ja olin melko vaikuttunut. Sillä on erittäin puhdas ja minimaalinen muotoilu, joka on täydellinen kaikenlaisille bloggaajille, se on täysin reagoiva ja ilmainen.

9. Smart Start

Älykäs WordPress-herkkä teema

Smart Start on valtava myyjä Themeforestissa. Tämä teema on ollut erittäin suosittu siitä lähtien, kun se ilmestyi, ja miksi ei ole kysymys. Sen muotoilu on erittäin puhdas ja minimaalinen, se reagoi täysin ja hillo on täynnä kaikenlaisia ​​herkkuja. Saatavana on myös vain HTML-versio.

10. Happi (vapaa)

Happiherkkä WordPress-teema

Happi on ilmainen reagoiva teema, jonka alienwp on alun perin luonut, mutta jonka omistaa nyt devpress. Teema on erittäin pieni ja täydellinen paitsi blogeille myös valokuvien jakamiseen.

11. Nykyaikaista

Modernisointi on toinen erittäin suosittu teema TF-markkinoilla. Sillä on hyvin yksinkertainen suunnittelu / asettelu, joka on täysin reagoiva, mutta mikä tekee siitä todella ainutlaatuisen, on sisäänrakennettu sisältöeditori, jonka avulla voit helposti määrittää sivustosi sivut vetämällä ja pudottamalla -paneelin avulla.

12. Responsive (ilmainen)

Responsiivinen WordPress-teema

Responsiivinen on ilmainen teema, joka on saatavana WordPress.org-sivustosta. Se sai huomioni, koska se on hyvin yksinkertainen, nopeasti näytti koodilta hyvältä ja se voisi olla hyvä ratkaisu niille, jotka etsivät ilmaista ratkaisua yrityksen verkkosivustolle.

13. Uber

Uber on ThemeTrustin super minimaalinen teema. Teema on suunnattu liike- / portfoliosivustoille ja sillä on mahtava kyky asettaa erilliset taustat jokaiselle sivulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map