Kasvata LearnDash-koulutusliiketoimintaa useilla ohjaajilla

Kasvata LearnDash-koulutusliiketoimintaa useilla ohjaajilla

E-Learning-verkkosivuston luominen, jossa on hieno LMS ja upea teema, on vain jäävuoren huippu. Se on kuin kirjaston avaaminen ja ihmisten odottaminen kävelemään. Todellinen haaste on kasvattaa jalansijaa.


Verkkokoulutuksen osalta aloitamme huolehtimalla oikean alustan valinnasta täydellisen verkko-oppisivustomme luomiseksi. Sitten olemme huolissamme huipputason oppimissisällön luomisesta. Perustimme prosesseja hallita opiskelijoiden etenemistä, vastata heidän kyselyihin ja lisätä sitoutumista muun muassa. Mutta mitä me usein kaipaamme, on ajattelu siitä, miten saada opiskelijat sivustolle!

Sivuston ja sisällön rakentaminen on tärkeää. Mutta potentiaalisten opiskelijoiden huomion kiinnittäminen, laajan valikoiman kurssien tarjoaminen, kiinnostuneiden opiskelijoiden saaminen ilmoittautumiseen ei ole niin helppoa.

Yrityksen kasvattaminen vaatii paljon työtä. Joten ymmärretään esimerkillä.

Tapaustutkimus: Web-kehitys ja verkkokoulutus

LearnDash

John on WordPress-kehittäjä, joka haluaa hyödyntää asiantuntemustaan ​​ja vapaa-aikaaan hyvissä ajoin. John haluaa alkaa tarjota WordPress-verkkosivustojen kehittämiskoulutusta verkossa. Mahtava idea! Kun otetaan huomioon WordPress-asiantuntija, hän on selvästi mukana luomassa WordPress-verkkosivustoa verkkokursseilleen, ja valitsee LearnDashin LMS-valintansa.

Hän luo videoita kursseistaan. Se kaikki menee hienosti. Hän saa ilmoittautumisia ja ihmiset osoittavat suurta kiinnostusta hänen kurssilleen. Toisin sanoen, kunnes opiskelijoiden määrä tasoittuu. Opiskelijat ilmoittautuvat, mutta ilmoittautumisten lukumäärä ei näytä kasvavan, ja ottaen huomioon hänen ponnistelut nykyisten opiskelijoiden ja sisällön hallitsemiseksi, hänen voitot ovat alhaiset.

Johnin on ryhdyttävä toimiin nopeasti!

Polku, jota eniten käytettiin.

Kaikkein kasvua haluavan yrityksen ilmeisin seuraava askel on markkinointi. John on samaa mieltä. Hän sukeltaa syvällisesti kaikkiin mahdollisiin markkinointitoimiin – blogointiin, sosiaalisen median markkinointiin, Facebookin uudelleenmarkkinointiin, maksettuihin mainoksiin, sähköpostimarkkinointiin, tytäryhtiömarkkinointiin.

Jotkut lähestymistavat toimivat, toiset eivät.

Hän tajuaa, että ongelmana ei ole markkinoinnin laajuus, vaan aihe itse.

Koska WordPress on niin suosittu aihe, opiskelijoilla on jo paljon vaihtoehtoja. On paljon kursseja, jotka tarjoavat WordPress-kehityskoulutusta, ja jotkut jopa ilmaiseksi. WordPress-kurssien markkinat ovat tyydyttyneitä, ja maksetut kampanjat polttavat reikän Johnin taskuun.

Mitä John voi tehdä?

Polku vähemmän kulunut.

Nyt John tajuaa, että hänen on tarjottava opiskelijoilleen jotain enemmän pitääkseen heidät kiinnostuneina ja lisätäkseen kurssien ilmoittautumisia. Hän ajattelee tarjoavan lisäarvokursseja opiskelijoille, jotka osallistuvat WordPress-verkkosivuston kehittämiseen.

Verkkosivuston kehittämisen ohella hän aikoo lisätä ulkoasujen suunnittelua ja SEO-kursseja mm. Mitä tämä todella tekee, on se, että potentiaaliset opiskelijat voivat valita laajemman joukon kursseja. Ja koska kurssit liittyvät toisiinsa, yhdelle kurssille ilmoittautunut opiskelija pitää hyödyllisiä myös muita kursseja.

Lopputulos?

Se on jopa parempi kuin John toivoi. Kurssit saavat hänet enemmän opiskelijoiksi, eikä vain, että myös WordPress-verkkosivustojen kehittämiseen liittyvien ilmoittautumisten määrä kasvaa.

Mutta John ei ole asiantuntija ulkoasun suunnittelussa tai hakukoneoptimoinnissa. Joten kuinka John pystyi hallitsemaan kaiken tämän? Kuinka hän loi lisää kursseja ja lisäarvoa opiskelijoilleen??

Hän sai apua muilta ohjaajilta.

Pieni apu menee pitkälle.

Me kaikki tarvitsemme apua liiketoimintamme kasvattamiseen, ja kun markkinointi epäonnistuu, tarjouksen kasvattaminen saadaksesi lisää silmämunia näyttää loogiselta ratkaisulta. Mutta kuten John, emme ole asiantuntija monissa aiheissa. Joten miten rakennamme kursseja eri aiheista??

Lähestymme meitä vastaavia ohjaajia ja etsimme yleisöä heidän kursseilleen.

Hallitse tehokkaasti usean ohjaimen LearnDash-verkkosivustoa

LearnDash on yksinkertainen LMS, koska se on helppo ymmärtää ja käyttää. Kurssin rakenne on melko suoraviivainen, joten voit luoda kursseja ilman vaivaa tai sekaannusta, jopa muutamassa tunnissa.

Verkkosivun järjestelmänvalvojana on tärkeää tuntea WordPress-taustajärjestelmä ja yleensä WordPress. Se ei ole vaikea ja nopea sääntö, mutta joudut oppimaan ja käyttämään sitä lopulta. WordPress-taustaohjelmassa on paljon tärkeitä asetuksia ja ominaisuuksia, jotka sinun tulee hallita, joten on aina hyvä idea aloittaa ymmärtäminen aikaisemmin. Ja kun olet tyytyväinen WordPressiin, LearnDashin käyttö on helppoa.

Moniopettaja-verkkosivustolla saat kuitenkin lisää ihmisiä sivustoon. Ottaen huomioon, että LearnDash on tällä hetkellä rakennettu, näiden ihmisten on käytettävä pääsyä taustaohjelmaan kurssien luomiseksi. Ja jos he eivät tunne WordPress-taustajärjestelmää, se voi olla ylivoimainen. Niille, jotka tuntevat WordPressin, järjestelmänvalvojat saattavat kohdata erilaisen ongelman – taustan käyttöoikeuden antaminen saattaa vaarantaa verkkosivuston turvallisuuden.

Molemmissa tapauksissa ongelmaksi tulee taustan monimutkaisuus ja pääsyn tarjoaminen useille ulkopuolisille. Ja etsitään ratkaisua.

1. Käytä usean ohjaimen hallintalaajennusta

Frontend Course Creation -laajennus

Paras tapa toimia on käyttää laajennusta, jonka avulla voit lisätä useita ohjaajia verkkosivustoosi ja antaa heille mahdollisuuden luoda kursseja LearnDashissa antamatta heille pääsyä taustaohjelmaan. Ja kuten kaikki WordPressin asiat, myös tähän on plugin, joka toimii. Katso ja katso, LearningDash-kurssin luominen!

Käyttöliittymän kurssien luominen antaa LearnDash-järjestelmänvalvojille mahdollisuuden luoda “Kurssin kirjoittajat” heidän sivustolleen. Kuten nimestä voi päätellä, nämä kurssin kirjoittajat voivat luoda kursseja vain käyttöliittymästä. Tässä on muutama yksityiskohta siitä, kuinka laajennus, kuten Front End Course Creation, voi auttaa Johnin kaltaisia ​​tekijöitä.

2. Rajoita kurssin kirjoittajan pääsyä

LearnDash-kurssin kirjoittajan pääsy BuddyPressin kautta

Front End Course Creation -laajennuksen avulla järjestelmänvalvojat voivat rajoittaa ohjaajien tai kurssien kirjoittajien verkkosivustoille pääsyn vain käyttöliittymään. Heillä ei ole pääsyä WordPress-asetuksiin. Ohjaajilla voi olla omat BuddyPress-profiilisivut, joilla on mahdollisuus luoda kursseja suoraan sieltä. Se on niin yksinkertaista!

3. Tarjoa yksinkertainen kurssien luontirajapinta

Front End Course Creation -laajennuksella on erittäin helppo käyttää kurssien rakennusliittymää, joka tarjoaa paljon toimintoja, kuten uusien kurssien, oppituntien, aiheiden lisääminen, luonnosten tallentaminen, sisällön automaattinen julkaiseminen jne. Helposti ja ilman monimutkaisia ​​toimenpiteitä. Johnin ohjaajat voivat luoda täydellisen kurssihierarkian yhdessä tietokilpailujen kanssa yhdellä näytöllä vetämällä ja pudottamalla -kurssin rakentajan avulla. Voittaa, että joudut selaamaan useiden LearnDash-asetusten välillä milloin tahansa! Kaikki tämä, huolehtimatta WordPress-taustajärjestelmän monimutkaisuudesta. On hienoa, jos kurssin kirjoittajat eivät tunne WordPressiä kokonaan. Oppimiskäyrää ei ole mukana; kurssin luominen on yhtä helppoa kuin lomakkeen täyttäminen.

4. Myy kursseja helposti

Verkkosivun järjestelmänvalvojana John voi myydä vieraskirjailijoiden tai muiden ohjaajien luomia kursseja. Front End Course Creation -laajennus on myös WooCommerce-yhteensopiva. Tämä tarkoittaa, että John voi jopa lisätä noita kursseja WooCommerce-tuotteiksi, jotta hänen opiskelijoillaan olisi parempia maksuvaihtoehtoja. Ohjaajan kurssit voidaan tarvittaessa niputtaa ja myydä yhtenä tuotteena.

5. Seuraa komissiota

LearnDash Award -komissiot

Front End Kurssin luomisen avulla John voi hallita myös ohjaajatoimikuntia. Laajennus antaa hänelle mahdollisuuden asettaa palkkioprosentit yksittäisten kurssien kirjoittajien maksettaville kursseille. Aina kun osto tehdään, Front End Course Creation pitää kirjaa palkkioista, jotka kukin ohjaaja ansaitsee kurssille. Komissioraportti voidaan viedä myös tarvittaessa.

6. Ole aina vastuussa!

Paras osa kaikkea on se, että Johanneksen ohjaajilla ei ole lainkaan taustaohjelmaa. Tämä varmistaa, että Johnilla on täysi määräysvalta. John voi halutessaan tarkistaa uusien kirjoittajien kurssit ennen julkaisemistaan, tai hän voi halutessaan julkaista kokeneiden kirjoittajien kurssit automaattisesti. LearnDash-järjestelmänvalvojana John antaa viimeisen sanan!

Eroajat ajatuksia

Verkko-opiskeluun (tai muuhun liiketoimintaan) on aina tervetullut ohje – laajentaa yrityksesi laatua vaarantamatta laatua -!
Jos sinulla on ylimääräinen käsipari, voit jakaa vastuusi ja keskittyä tärkeään kohtaan. Tarvitset vain jonkin verran teknistä apua sinun tukemiseen!

John-kaltaisten verkkosivustojen omistajien tapauksessa yksinkertaiset liitännäiset voivat olla merkityksellisiä ja helpottaa hallintaa. Moniopettajalisäosa todistaa, että pelkästään siksi, että LearnDash-verkkosivustoon on lisätty useampi kuin yksi ohjaaja, se ei tarkoita, että ylläpidon ja hallinnan tulee olla monimutkaista tai työlästä. Kaikesta on tapa huolehtia, ja on vain etsittävä oikea laajennus kasvattaaksesi koulutusliiketoimintaasi sujuvasti!

Hyvää opetusta! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map