Ilmaiset ja juhlalliset resurssit WordPress-blogiisi

Se on sunnuntain hauskuuden päivä (samoin kuin joillekin Hanukkahin ensimmäinen yö), ja meillä on mahtavia herkkuja sinulle! Juhlistaaksesi WordPress-loma-hurraa halusimme jakaa joitain ilmaisia ​​lomaresurssejamme, joita voit käyttää verkkosivustosi juhlavaksi tekemiseen. Tutustu alla oleviin ilmaiseksi ja tartu muutamaan, jotta lukijat ja seuraajat pääsevät lomalle!


Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Anna sen lumi, anna sen lumi, anna sen lumi!

Mikään ei sano “lomakautta” kuten sateista lunta WordPress-blogiisi! Lumien lisäämiseen sivustoosi on paljon tapoja, mutta haluan pitää asiat yksinkertaisina, joten tässä on helpoin tapa lisätä lunta sivustoosi laajennuksilla (tietysti)!

Jetpack-lumi

loma-cheer-ilmaisohjelmia

Kyllä, megalaajennuksella Jetpack on itse asiassa jo sisäänrakennettu lumi. Jos sinulla on jo Jetpack asennettuna, kirjaudu vain WordPress-asennukseen, napsauta Asetukset> Yleistä ja valitse ruutu ”Näytä sataa lunta blogissani 4. tammikuuta asti.” Se siitä! Ja sillä on lisäbonus, että se poistaa itsensä kohtuullisen ajan kuluttua.

rakettireppu-loma-lumi

Voit pinota Jetpack Holiday Snow -lisäosan myös ilmaisella Snow Opt-in -laajennuksella. Tämä pieni lisäosa lisää pienen lumihiutalekuvakkeen, jota käyttäjien on napsautettava valitakseen lomamatkailun lumeksi (koska olkaamme rehellisiä, jotkut ihmiset ovat hölynpölyä eivätkä halua nähdä lunta blogin kaikilla sivuilla).

Hanki JetPack

WP Super Snow

WP Super Snow Free WordPress -laajennus

Haluatko räätälöityä lunta ajaa viestejäsi alas? Kokeile ilmaista WP Super Snow WordPress -laajennusta. Mikä tekee tästä laajennuksesta parempia kuin muut? Kaikki hienot vaihtoehdot! Voit käyttää mukana toimitettua Virtual Snow Blower -sovellusta mukautettujen muuttujien asettamiseen lumikonttillesi (voit kohdistaa koko kehon tai vain otsikkosi tai minkä tahansa muun sivuelementin), z-indeksin (z-indeksin avulla voidaan saada lumihiutaleita) putoaminen minkä tahansa sivuelementin eteen tai taakse – korkein z-indeksi näkyy ylhäällä) ja parilliset kuvat (yup – voit lisätä minkä tahansa kuvan lumihiutaleihisi). Ennustaminen / kunto-osiossa voit määrittää, millä sivuilla lumi näkyy, ja jos haluat, että se näkyy mobiililaitteissa.

Hanki WP Super Snow

3… 2… 1… loma!

Yksi tapa pitää jännityksesi kurissa, on seurata isoihin päiviin jäljellä olevia päiviä! Ja nämä ilmaiset lisäosat ovat helppoja tapoja lisätä lähtölaskurin seurantoja lomaan, juhliin tai muuhun. Katso!

POWr-lomalaskenta

Loma Countdown Free WordPress -laajennus

Luo räätälöity ajastin POWr-lomakkeella sivustollesi. Paras osa tästä laajennuksesta? Sen mukana tulee sisäänrakennettu tuki käännöksille! Lisäksi lähtölaskenta sisältää lisävaihtoehtoja taustat, värit ja fontit.

Hanki POWr-lomalaskenta

Joulu Countdown -widget

Joulupukin lähtölaskenta ilmainen WordPress-laajennus

Christmas Countdown Widget on söpö pieni plugin, joka lisää joulupukin lähtölaskenta-widget sivustollesi. Sinun tarvitsee vain lisätä se widget-alueelle. Laskuri nollautuu automaattisesti joulun jälkeen ja alkaa sen lähtölaskenta uudestaan ​​joka vuosi.

Hanki joululaskenta-widget

Jaa rakkautta

Kerro lukijoillesi, kuinka paljon arvostat heitä kortilla! Seuraavien ilmaisten laajennusten avulla on helppo lisätä ponnahdusviestejä lukijoillesi. Lisää värejä, tekstiä ja jopa kuvia!

DW PopUp -kortti

dw-popup-kortti

DW PopUp -laajennus on helppo lisätä mukautettu kortti lukijoillesi. Aktivoi vain laajennus, lisää korttiteksti ja valitse asetukset. Tämä laajennus sisältää vaihtoehtoja lumivaikutukselle, fonttikokolle, väreille ja muulle. Se on hauska ja helppo tapa sanoa kiitos tai jakaa lomaalennus.

Hanki DW PopUp -kortti

Lomaviesti

Lomaviesti ilmainen WordPress-laajennus

Voit myös lisätä ponnahdusviestin verkkosivustollesi lomalle kokeilemalla myös ilmaista Holiday Message -laajennusta. Tämä hieno plugin tarjoaa vaihtoehdon grafiikan, laskurin, mukautetun viestin ja värien lisäämiseen. Tämä on hauska tapa jakaa uutisia ja piristää koko talven ajan!

Hanki lomaviesti

Muut hauskat joululaajennukset sivustollesi

Haluatko todella käydä ylimääräisen mailin? Checkout nämä hauskat joulu plugins, jotka vievät loma iloisuus seuraavalle tasolle.

Joulumusiikki

joulu-musiikki

Jaa iloinen tunnelma lisäämällä juhlava kappaleita verkkosivustollesi. Ilmainen Christmas Music -laajennus toistaa Jingle Bells -verkkosivustosi. Sinulla on mahdollisuus toistaa musiikkia kaikilla sivuilla tai vain tietyllä sivulla, viestissä tai muokatussa viestityypissä.

Hanki joulumusiikkia

Satunnainen Christmas Fact -widget

Satunnaiset joulufaktat -widget

Las-laajennus, jonka halusimme jakaa, on Random Christmas Fact -widget. Sillä ei todellakaan ole muuta tarkoitusta kuin jakaa iloa lukijoillesi. Widget näyttää satunnaisesti yhden 40 jouluista lukijoillesi (tiesitkö esimerkiksi, että Montgomery Ward -tavaratalo on luonut ”Rudolf” 1930-luvun mainoskampanjaan – no niin nyt teetkin).

Hanki satunnainen Christmas Fact -widget

Käärimistä

Se on se tänään! Toivottavasti yrität yhtä loma-suosikkeihimme lisätä vähän jotain ylimääräistä verkkosivustollesi tällä lomakaudella. Ja jos sinulla on muita ilmaisia ​​lomatyökaluja tai resursseja WordPressille, jaa ne kanssamme alla olevissa kommenteissa! Haluaisimme kuulla heistä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map