Hyödyntäkää tulevaisuutta näillä rivin sisäisillä etukäteen toimivilla WordPress-laajennuksilla

WordPress-viestien ja sivujen toimittajat voivat usein tuntea olevansa osa ohjelmistoa, joka on jäljessä muusta käyttöjärjestelmästä. Jatkuva vaihtaminen viestin editorin ja käyttöliittymän välillä on vähemmän kuin ihanteellinen tapa työskennellä, etenkin kun yritetään saada sisältösi esitys oikein.


Tätä silmällä pitäen on mielenkiintoista tietää, että WordPress-kehitysryhmä pyrkii lisäämään ohjelmistoon rivieditoritointia – jossa työskentelet viesteissäsi sellaisina kuin ne näkyvät lukijoille sivustosi käyttöliittymän kautta – ohjelmistoon..

Äskettäisessä viestissä Tom käsitteli välittömän etukäteen tehtävän editoinnin välittömän saapumisen vaikutuksia WordPressiin; mutta jos et voi odottaa, kunnes siitä tulee osa ydinominaisuuksia, tässä on joitain rivin sisäisen editoinnin vaihtoehtoja, joita voit kokeilla tänään.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

WordPress-käyttöliittymäeditori

WordPress-käyttöliittymäeditori

Tämä laajennus on työskennellään joidenkin WordPress-ydinkehitysryhmän jäsenten toimesta, ja sen odotetaan tulevaisuudessa olevan mukana WordPressin ytimessä. Tämä tarkoittaa, että käyttöliittymän sisäisen sisällön muokkaaminen on vihdoin tulossa WordPressiin!

Tähänastiset ominaisuudet antavat sinun muokata blogitekstin otsikkoa ja sisältöä suoraan verkkosivustosi käyttöliittymästä, jos olet kirjautunut sivustoon. Voit lisätä ja muokata sisältöä napsauttamalla tekstiä ja kirjoittamalla vain – se on yllättävän helppo käyttää.

Jotta voit muokata sisältöä tavallisen postieditorin avulla, tämä laajennus lisää kiinteän vaakasuuntaisen valikkopalkin näytön yläosaan, joka sisältää kaikki postinkäsittelytyökalut. Tähän sisältyy muotoiluasetukset, painikkeet linkkien ja kuvien lisäämiseen sekä kyky hallita luokkia ja tunnisteita sekä lisää. Voit myös tallentaa tai julkaista viestisi käyttöliittymästä. Jos haluat siirtyä missä tahansa vaiheessa perinteiseen WordPress-postieditoriin, siihen on myös kätevä painike..

Jos et voi odottaa ja haluat aloittaa sisällön muokkaamisen sivustossasi nyt, voit asentaa WordPress Front-end Editor -laajennuksen. Varo kuitenkin, että tämä on keskeneräinen työ, joka ei ole vielä valmis tuote.

Plussat: ilmainen, helppokäyttöinen, mukava käyttöliittymä ja näyttää toimivan hyvin.

Haittoja: on edelleen käynnissä oleva työ, ei sisällä sivun asetteluvaihtoehtoja, vain sisällön muokkaamista ja alustamista.

Käyttäjät, jotka haluavat jotain kiillotettua, saattavat löytää muut tämän luettelon laajennukset houkuttelevammiksi, mutta jos haluat esikatselun tulevaisuudesta, voit asentaa tämän laajennuksen suoraan WordPress-järjestelmän hallintapaneeliin.

Hanki WordPress-käyttöliittymäeditori

Visuaalinen säveltäjä

Visuaalisen säveltäjän etuosarakentaja

WP Bakeryn Visual Composer on premium-laajennus, josta olet ehkä kuullut; lähinnä siitä syystä, että se on yksi kolmesta myydyimmästä laajennuksesta CodeCanyon-markkinoilla. Vaikka tämä laajennus on ollut erittäin suosittu WordPress-taustasivun rakentaja jo jonkin aikaa, äskeinen päivitys lisäsi käyttöliittymän sisällön muokkaamista Visual Composeriin tekemällä siitä enemmän kuin arvoisen lisäyksen tähän luetteloon..

Sen lisäksi, että 40+ sisältöelementtiä voidaan helposti lisätä sivuillesi ja siirtää sitten paikalleen vedä ja pudota -editorilla, voit nyt muokata sisältöä kuten lukijasi näkevät, tosi ”Mitä näet on Mitä saat ”-editori, kaikki sivustosi käyttöliittymästä. WPExplorer on nyt integroinut Visual Composer -sovelluksen käyttöliittymän suosituimpiin teemoihin. Tämän pitäisi antaa sinulle hyvä käsitys siitä, kuinka hyvä tämä laajennus on.

Plussat: 1000 käyttäjän kokeillut ja testaamat, monet sisältöelementit, käyttöliittymän muokkaus edessä ja paljon laajennuksia ominaisuuksien laajentamiseksi.

Haittoja: ei ilmainen, paljon ominaisuuksia, joista tutustua.

Hanki visuaalinen säveltäjä

Ohra – WordPressin muokkauslisäosa

Ohran etuosa-linjaeditori

Ohra on käyttöliittymän sisäinen sisältöeditori, joka on nyt saatavana WordPressille. Tämä vaihtoehto toimii samalla tavalla kuin WordPress Front-end Editor -laajennus, ja kun se on asennettu, kirjautuneet käyttäjät voivat napsauttaa viestin sisältöä aloittaaksesi muokkaamisen sivustonsa edessä..

Mitä tahansa viestin osaa voidaan muokata otsikko mukaan lukien, napsauttamalla ja kirjoittamalla. Sen sijaan, että näytettäisiin kiinteä työkalurivi, joka sisältää muotoiluasetukset, Ohra näyttää kontekstivalikon, tekemästäsi riippuen. Kuten kehitteillä oleva käyttöliittymäeditori, voit muokata viestin luokkia ja tunnisteita käyttöliittymänäkymän kautta. Kuvien lisääminen ja esillä olevan kuvan asettaminen on helppoa myös käyttöliittymän kautta.

Vaikka Barely toimii todella hyvin, sitä ei ole paljon erotettavana olevasta työstä WP Front-end Editorissa, ja jos kyseinen laajennus vieritetään WordPress-ytimeen, on vaikea nähdä, mistä Barely for WordPress löytää yleisönsä.

Plussat: toimii todella hyvin, mukava käyttöliittymä, tukifoorumit, ohjevideot ja liput.

Haittoja: ei ilmainen, ei pysty luomaan edistyneitä asetteluja.

Hanki ohran suoratoimittaja

Live-säveltäjä

Live-säveltäjäsivunrakentaja

Live Composer on edullinen premium-laajennus, jonka avulla voit luoda sivuillesi räätälöityjä asetteluja WordPress-sivustosi käyttöliittymän kautta. Olemme julkaissut äskettäin täydellisen katsauksen Live Composerista, josta saat lisätietoja kaikista sen ominaisuuksista, joten tänään katsotaan vain sen etukäteen muokattavat ominaisuudet.

Vaikka tämä laajennus sisältää paljon enemmän ominaisuuksia kuin kaksi tähän mennessä käsiteltyä vaihtoehtoa, tämä johtuu käytön helppoudesta ja yksinkertaisuudesta. Live-säveltäjää ei todellakaan voida pitää suorana toimittajana, koska vaikka et voi muokata fontteja ja muita esitystapoja sivustosi käyttöliittymän kautta, et voi muokata tekstiä suoraan sivulla. Sinun on aktivoitava modaalinen peittoikkuna ja aloitettava kirjoittaminen.

Jos haluat etusivun rakennustyökalun, joka antaa sinulle live-esikatselun asetteluistasi ja malleistasi niiden muodossa niiden vedä ja pudota -rajapinnan kautta, silloin Live Composer voi olla hyvä valinta. Mutta niille, jotka haluavat vain yksinkertaisen tavan muokata sisältöä suoraan riviin, tämä ei ole paras vaihtoehto.

Plussat: luoda sivuasettelut, muuttaa fontteja ja tekstin muotoilua, lisätä sivulle useita moduuleja, suhteellisen edullisia premium-laajennukselle.

Haittoja: Ei todellista tekstimuokkausta, kiireinen käyttöliittymä, yksinkertaisuuden puute, ei ilmainen.

Hanki live-säveltäjä

VelocityPage

VelocityPage

VelocityPagella on enemmän yhteistä Live Composerilla kuin WordPress Front-end Editor -laajennuksella, pääosin sivujen rakennustyökalujen ansiosta. Koska tämän laajennuksen tarkoituksena on kuitenkin poistaa WordPress-järjestelmänvalvojan käyttöliittymä, sisäinen muokkaaminen on ehdottomasti yksi alue, jonka kehittäjät ovat saaneet näkemiin.

Kun sivut on asennettu sivulle, kirjautuneet käyttäjät, jotka tarkastelevat sivua, voivat napsauttaa Muokkaa-painiketta aloittaaksesi sisällön muutosten tekemisen riviltä käyttöliittymästä. Rajapinta sivun sisällön muokkaamiseen on samanlainen kuin Ohra, sillä kontekstiherkkä valikko näkyy, kun vuorovaikutuksessa sisällön kanssa. Tämä laajennus menee kuitenkin pidemmälle kuin vain sen, että voit muokata sisältöä riviin.

VelocityPage -sovelluksella voidaan rakentaa asetteluja, asettaa monta eri elementtiä sivuille, ja mukana tulee valikoima korkealaatuisia sivumalleja. Mutta jättämättä huomiota muihin ominaisuuksiin, kuten vain online-editorina, tämä laajennus tekee hienoa työtä. Yksi suuri puuttuminen on kuitenkin, että se toimii vain sivuilla, ei viesteissä. Jos etsit yksinkertaisesti tapaa muokata sisältöäsi rivin sisällä käyttöliittymästä, VelocityPage saattaa olla ylenmääräinen tarpeitasi ja budjettiasi varten. Jos kuitenkin haluat luoda asetteluja ja lisätä joukon sivuelementtejä sivuillesi, se on laadukas tuote.

Plussat: suorittaa sisäisen sisällön editoinnin hyvin, helppokäyttöinen, tuntuu olevan osa WordPressiä, paljon sivunmuodostajan ominaisuuksia.

Haittoja: ei toimi viesteissä, suhteellisen kallis, kenties ylikuormitus niille, jotka etsivät vain online-toimittajaa.

Hanki VelocityPage

johtopäätös

Kuten näette, joukko kehittäjiä työskentelee lisätäkseen sisäisen sisällön muokkausta WordPressiin. Pidätkö tästä WordPressin käytöstä tai ei, ohjelmiston odotetaan sisältävän pian käyttöliittymän editoinnin. Näyttää siltä, ​​että tämä ominaisuus on täällä.

Mitä mieltä olet WordPressin etukäteen toimittajista? Käytätkö tätä ominaisuutta sivustossasi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map