Hyödyllisiä ilmaisia ​​laajennuksia WordPressin nopeuttamiseen

Internetin käyttäjät ovat nykyään kärsimätön joukko. Näennäisesti pienet viiveet ovat erittäin merkittäviä, ja niillä on iso vaikutus käyttäjäkokemukseen. Tämä pätee erityisesti verkkokauppasivustoihin, joiden arvioitu 40 prosentin hylkäämisaste seuraa vain kolmen sekunnin viivettä.


Toinen tapa: hidas verkkosivusto tappaa tuloksen. Ihmiset eivät vain halua odottaa, ja napsauttavat sitä muutaman sekunnin kuluttua. Satojen muiden verkkosivustojen ollessa vain hiiren napsautuksen päässä, sinun on todella kiinnitettävä käyttäjän huomio – joudutaan odottamaan verkkosivustosi latautumista, saavuttaa aivan päinvastoin. Tätä silmällä pitäen nopea, tehokas verkkosivusto on todella edellytys menestymiselle nykypäivän kilpailukykyisessä verkkoympäristössä..

Jos verkkosivuston nopeus on jotain, jota olet kamppaillut, on olemassa joukko ilmaisia ​​WordPress-laajennuksia, joiden avulla voit nopeuttaa asioita – Pingdom on hieno työkalu nykyisen latausajan testaamiseen lähtötason saamiseksi. Nyt laajennukset ovat vain pieni pala palapelistä verkkosivustosi latausnopeuden suhteen. On paljon muita tekijöitä, jotka voivat parantaa suorituskykyäsi: parempi isäntä, sisällönjakeluverkko ja vähemmän paisunut teema aloittelijoille. WordPress-laajennukset ovat kuitenkin hyvä paikka aloittaa. Tässä olen valinnut kuusi ilmaista laajennusta, joista jokainen suorittaa eri toiminnon.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Välimuistilisäosa: W3-välimuisti

W3-välimuisti

Kuuluvat tiukasti luokkaan nopeat voitot, välimuistin laajennus on pakollinen. W3-välimuistin laajennus on yksi suosituimmista välimuistin laajennuksista ja myös parhaiten arvioitu. Välimuistilaajennus on pakollinen kaikille verkkovastaaville, ja W3 Total Cache -laajennuksen kaltainen laajennus on erittäin tehokas parantamaan latausaikaa. Sen kehittäjät lupaavat vähintään 10-kertaisen parannuksen sivuston kokonaissuorituskykyyn, mikä on vakava rooli! Vielä parempi, meillä on oma W3 Total Cache -laajennusoppaamme, jota voit seurata mukana saadaksesi yoru-välimuistin asennuksen.

Välimuistin laajennus toimii tallentamalla staattinen Verkkosivustosi versio palvelimella. Verkkosivustosi kuvat, CSS ja JavaScript ovat tunnetusti resursseja vaativia lataamiseen, ja ei ole mitään järkeä ladata niitä tyhjästä joka kerta, etenkin verkkosivustoilla, jotka muuttuvat harvoin. Kun välimuistin laajennus on asennettu, joka kerta kun saat vierailijan, verkkosivustosi tallennettu staattinen versio näkyy, mikä tarkoittaa, että raskas nosto tehdään vain kerran. Tämä säästää paljon resursseja ja nopeuttaa verkkosivustosi.

W3: n pääkilpailija on WP Super Cache -laajennus, joita jotkut käyttäjät haluavat, koska se on hiukan käyttäjäystävällisempi (meillä on opas myös WP Super Cacheen, jos tämä laajennus on enemmän tyylisi).

Kuvakoko-laajennus: WP Smush.it

WP Smush.it

Varmista, että kuvasi on optimoitu oikein, on toinen tapa ajaa pois osa tästä tärkeästä latausajasta. Jos kuvasi ovat liian suuria, niiden mukana ei ole vain tarpeetonta tiedostokokoa (joka on vielä ladattava), mutta palvelimesi on myös käytettävä ylimääräisiä resursseja kuvan näytön säätämiseen – se on tarpeetonta tuhlausta.

WordPress sisältää sisäänrakennetun kuvankäsittelyohjelman, jonka avulla voit rajata jokaisen kuvan haluttuun kokoon, mutta fyysinen tiedostokoko voi silti aiheuttaa ongelmia. Kuvien pakkaaminen on ratkaisu, ja olemassa on monia ilmaisia ​​verkkopalveluita, mukaan lukien kraken.io. Jos haluat kuitenkin nopeamman tavan tehdä tämä, WP Smush.it -laajennus pakkaa automaattisesti kaikki lähettämäsi kuvat.

Smush.it -laajennus toimii poistamalla kaikki metatiedot JPEG-tiedostoista ja poistamalla käyttämättömät värit indeksoiduista kuvista. Tulos: pienempi tiedostokoko, nopeampi latausaika, eikä havaittavaa kuvanlaadun heikkenemistä. Jos haluat nähdä lisää laajennusvaihtoehtoja, tutustu kuvan optimointivinkkeihimme.

Tietokannan laajennus: WP-Optimoi

WP-optimointi

Jokainen viesti, sivu ja kommentti tallennetaan WordPress-tietokantaan – mukaan lukien kaikki tekemäsi muutokset. Nyt joka kerta, kun käyttäjä haluaa käyttää yhtä viesteistäsi, se on haettava tästä tietokannasta. Sanomattakin on selvää, että mitä enemmän roskaa sinä istut siellä, sitä enemmän verkkosivustosi takertuu. Jokaisen tarkistuksen ja automaattisen tallennuksen vievän tilaa siellä, joitain nopeuden parannuksia on tehtävä optimoimalla tietokanta.

Mielestäni laajennukseni tehtävälle on WP-Optimoi laajennus. Tämä laajennus auttaa hävittämään tietokannan monella tavalla. Aluksi plugin on helppo poistaa ylimääräiset postitusversiot, joita et enää tarvitse enää – jos, kuten minä, teet paljon tarkistuksia viestiä kohden, tämä voi säästää paljon tilaa. Sen avulla voit myös poistaa nopeasti jonossa olevat roskapostikommentit, joiden poistaminen manuaalisesti voi olla hankalaa. Toinen hieno ominaisuus on, että se yksinkertaistaa ei-toivotun sisällön tosiasiallista poistamista sen sijaan, että se vain tallennetaan roskakoriksi. Jos haluat tietää kuinka tehokas tämä laajennus voisi olla, se voi kertoa nykyisen tietokannan koon ja ilmoittaa kuinka paljon tilan optimointi voi säästää.

Lazy Load -laajennus: BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

Nyt WordPress-verkkosivun lataamisen oletusmenetelmä on kaiken lataaminen kerralla. Jos sinulla on paljon kuvia, palvelimen pyytäminen tekemään kaikki raskas nosto etukäteen voi hidastaa lastausnopeutta merkittävästi.

BJ Lazy Load -laajennus parantaa verkkosivustosi latausnopeutta käyttämällä ns laiska lastaus. Kun verkkosivustosi lataa lastausta, se priorisoi kaiken sivun yläpuolella olevan sisällön – toisin sanoen sisällön, jonka käyttäjät näkevät ensin. Sen sijaan, että lataat jokaisen kuvan aluksi, plugin käyttää paikkamerkkejä. Kuvat ladataan vasta, kun ne ovat näkyvissä käyttäjän selaimessa.

Laiska Lataa sosiaalisen median laajennus: Digg Digg

Digg Digg

Emme tietenkään voi sivuuttaa lukijakunnan kehittämisen merkitystä sosiaalisen median kautta, mutta sosiaalisen median liitännäiset voivat olla hitaimmin ladattavissa – käytännössä jokaisesta painikkeestasi, jota pyydät palvelimelta suorittamaan yhden ylimääräisen HTTP-kyselyn. Jos sinulla on neljä sosiaalista painiketta ylhäällä, alhaalla ja kelluvassa sivupalkissa jokaisessa viestissä, kyseessä on 12 pyytämääsi ylimääräistä kyselyä – tämä vaikuttaa merkittävästi hitaisiin latausaikoihin.

Digg Digg sosiaalinen laajennus käyttää laiskaa lastausta välttääksesi tämän ongelman. Se näyttää vain sosiaalisten painikkeiden paikkamerkin. Tämä ei edellytä palvelimelta ylimääräisiä kyselyjä, eivätkä käyttäjät osaa kertoa eroa. Vain kun kävijä siirtyy sosiaalisten painikkeiden päälle, he latautuvat, ja tämä auttaa kunkin sivun alkuperäistä latausaikaa.

Pluginien järjestäminen: Plugin Organizer

Plugin Organizer

Hidas latausaika johtuu usein siitä, että niissä on liian monta laajennusta. Kuitenkin useimmissa tapauksissa me tarve nuo laajennukset, joten niiden poistaminen ei ole vaihtoehto. Ehkä parempi kysymys ei ole se, tarvitsetko tiettyä laajennusta, vaan tarvitaanko sitä jokaisella sivulla. Tarvitsetko esimerkiksi yhteydenottolomakkeen 7 muun kuin yhteystietosivulla lataamisen aina, kun käyttäjä haluaa lukea blogin? Luultavasti ei.

Nyt WordPress lataa oletuksena jokaisen käytössä olevan laajennuksen jokaiselle sivulle riippumatta siitä, käytätkö sitä tällä sivulla vai et. Käyttämällä Plugin Organizer -laajennus, voit ohittaa WordPressin oletusvaatimuksen ladata jokainen laajennus ja kertoa sille, mitkä laajennukset haluat ladata jokaiselle sivulle. Tämä tapahtuu yksinkertaisen valintaruudun avulla. Lataamalla vain ehdottomasti tarvitsemasi laajennukset, voit vähentää latausaikaa huomattavasti.

Toinen tämän liitännäisen tyylikäs ominaisuus on kyky priorisoida laajennusten latausjärjestys lisäämällä vetämällä ja pudottamalla -toiminto Asennetut laajennukset kojelaudan osa. Esimerkiksi kommenttiosa on tyypillisesti viimeinen asia, jonka käyttäjä näkee, joten on järkevää ladata tämä viimeinen, eikö niin? Tämä voi parantaa käyttökokemusta tekemällä sivun käytettäväksi nopeammin. Laajennuksen avulla voit ryhmitellä toisiinsa liittyviä laajennuksia myös niiden järjestämisen helpottamiseksi.

Lopulliset ajatukset

Asentamalla nämä laajennukset voit tehdä merkittäviä parannuksia verkkosivustosi nopeuteen. Mitä nopeammin verkkosivustosi latautuu, sitä parempi se on käyttäjillesi, se on niin yksinkertaista. Onnellinen käyttäjä tarttuu todennäköisemmin nauttimaan sisällöstäsi, ja tämä voi viime kädessä lisätä tilauksiasi, sosiaalisia osuuksia ja tuloksia. Muunnos sekunnista todella on että tärkeä! Jos haluat suositella toista laajennusta, joka on auttanut parantamaan verkkosivustosi latausnopeutta, ota yhteyttä alla olevaan kommenttiosaan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map