Hallitse ryhmääsi tehokkaasti: Parhaat WordPressin projektinhallinnan laajennukset

Suurin osa meistä kuljetetaan pois, kun avataan verkkosivusto, innokkuus saa meidät uskomaan, että pystymme käsittelemään kaiken itse – ja osittain myös sinä voida alkuaikoina.


Blogisi kasvaessa kaiken ylläpitäminen on kuitenkin vaikeampaa. Jossain vaiheessa haluat siirtää vastuun tietyistä tehtävistä muille ihmisille. Tämän avulla voit viettää aikaa keskittymällä asioihin, joissa olet hyvä. Tällä on tietysti kaksi pääasiallista etua:

  • Se vapauttaa aikaa
  • Asiantuntijat voivat suorittaa tehtävät

Kun tehdään oikein, ryhmän käyttäminen työskentelemään verkkosivustollasi voi tuoda paljon lisäarvoa ja auttaa sivustosi kasvamaan nopeammin. Kääntöpuolella se antaa sinulle vielä yhden huomioitavan asian: kuinka hallitset joukkueesi.

Onneksi WordPressillä on runsaasti omistettuja projektinhallintalaajennuksia, mikä tarkoittaa, että voit organisoida, kommunikoida ja tehdä yhteistyötä tiimisi kanssa vähällä vaivalla. Tässä on joitain suosikki WordPress-projektinhallintalaajennuksiani.

WP-projektipäällikkö WordPress-laajennus

WP-projektipäällikkö

Jos etsit edullisia projektinhallintaratkaisuja, ydin WP Project Manager -laajennus voidaan ladata ilmaiseksi. Laajennuksen ilmaisella versiolla on melko rajalliset toiminnot, mutta se tarjoaa kuitenkin perustyypin tehtävien luomiseen ja kommunikointiin ryhmäsi jäsenten kanssa.

Laajennuksen avulla voit luoda uusia projekteja ja sitten määrittää asiaankuuluvat käyttäjät projektiin. Tämän jälkeen ryhmän jäsenet voivat kommunikoida WordPress-hallintapaneelissa ja jakaa tiedostoja keskenään. Voit myös lisätä tehtäväluetteloita projektissa ja määrittää yksittäisiä käyttäjiä jokaiselle tehtävälle – siellä on jopa etenemispalkki, joka näyttää, miten asiat menevät.

Jos pidät laajennuksen perustoiminnoista, voit päivittää Pro: ksi. Siellä on visuaalinen kalenteri, joka näyttää sinulle, milloin tietyt tehtävät on suoritettu ja kuka on vastuussa jokaisesta tehtävästä. Jos asiat muuttuvat, voit vetää ja pudottaa tehtävää muuttaaksesi eräpäivää. Sinulla on myös enemmän hallintaa käyttäjän käyttöoikeustasoilla, joten voit määrittää, kuka voi nähdä ja tehdä tiettyjä asioita. Vielä enemmän toimintoja varten WP Project Manager tukee premium-lisäosia, mukaan lukien kätevä aika-seuranta, laskutusratkaisu ja WooCommerce-integraatio.

Orbis WordPress -laajennus

Orbis

Orbis-laajennus tukee useita pienyrityksen johtamiseen sopivia toimintoja, mukaan lukien projektinhallintaominaisuudet – laajennus on hyödyllinen myös asiakassuhteiden hallinnassa. Orbis-ydinjärjestelmä voidaan ladata ilmaiseksi. Se on ihanteellinen niille, jotka työskentelevät useiden yritysten kanssa: voit lisätä ihmisiä ja luoda projekteja ja määrittää jokainen tietylle yritykselle. Tämän avulla voit pysyä ajan tasalla siitä, mitä jokaiselle asiakkaallesi on tehtävä ja mihin päivämäärään mennessä.

Voit lisätä hienostuneempia toimintoja Orbis-kehykseen käyttämällä yhtä monista Orbis-laajennuksista. Tällä hetkellä saatavilla on kahdeksan laajennusta – neljä ilmaista laajennusta ja neljä premium-laajennusta, jotka maksavat 39 euroa. Projektinhallinnan näkökulmasta joitain hyödyllisimpiä Orbis-laajennuksia ovat Orbis-tehtävät (jonka avulla voit luoda tehtäviä, määrittää ryhmän jäseniä ja määrittää määräajat) ja Orbis Finance (se lisää Orbiksen rahoitusominaisuuksia ja auttaa sinua pysymään projektin kustannusten päällä).

CollabPress WordPress -laajennus

CollabPress

Jos budjettisi on rajoitettu, CollabPress on täysin ilmainen avoimen lähdekoodin projektihallinnan laajennus. Se antaa sinulle helpon tavan hallita kaikkia projektejasi yhdessä paikassa, sillä voit luoda rajoittamattoman määrän projekteja WordPress-hallintapaneeliin. Jokaisessa projektissa sinulla on kyky jakaa asiat pienempiin tehtäviin ja keskustella yksittäisistä tehtävistä ja kokonaisprojektista ryhmän jäsenten kanssa – auttaa pitämään koko tiimi ajan tasalla, voit ottaa käyttöön myös sähköposti-ilmoitukset, jotka lähetetään kun uusi tehtävä tai kommentti lisätään hankkimaansa projektiin.

CollabPress-laajennus tukee myös kätevää kalenterinäkymää, jonka avulla voit visualisoida tiettyjen tehtävien suorittamisen. Jos olet huolissasi yksityisyydestä, plugin sisältää aktiviteettiloki joten voit seurata, mitä joukkueesi aikoo. Ilmaiseksi lisäosaksi CollabPress on yllättävän monipuolinen ja se voidaan integroida täysin BuddyPressiin.

Projekti Panorama WordPress -laajennus

Projektipanoraama

Project Panorama on ihanteellinen projektinhallinnan laajennus niille, jotka haluavat visualisoida projektin etenemisen. Kuten useimmissakin projektinhallintalaajennuksissa, voit saada perustoiminnot ilmaiseksi – saatavana lataamalla Projekti Panorama Lite. Tämän laajennuksen ilmaisen version avulla voit luoda projekteja, asettaa aloitus- ja lopetuspäivämääriä, hahmotella tärkeimmät välitavoitteet ja seurata edistymistä. Se tarjoaa myös käyttöliittymän, jonka avulla voit keskustella yksittäisistä projekteista ryhmän jäsenten kanssa.

Vaikka Project Panorama Lite antaa sinun nähdä, kuinka projekti etenee käyttämällä erilaisia ​​tyylikkäitä kaavioita ja kaavioita, jos haluat laajennuksen täyden valikoiman toimintoja, jotka sinun on päivitettävä Pro-versio – yhden sivuston lisenssi maksaa 50 dollaria, mutta jos haluat käyttää Project Panoramaa kaikilla asiakkaidesi verkkosivustoilla, rajoittamaton käyttöoikeus maksaa 75 dollaria.

Täysi Project Panorama -laajennus antaa sinun jakaa jokainen projekti pienempiin tehtäviin ja vaiheisiin. Se antaa sinulle myös paremman yksityisyyden, sillä voit suojata projekteja salasanalla samoin kuin rajoittaa yksittäisten tiimin jäsenten pääsyä hankkeisiin. Viimeiseksi, premium-laajennus antaa sinulle paikan ladata ja tallentaa ryhmän jäsenten tarvitsemia tiedostoja.

TaskFreak! WordPress-laajennus

TaskFreak!

Jos haluat projektinhallintalaajennuksen, joka tukee vain ehdottomasti toimintoja tarve, on syytä tutustua TaskFreak! kytkeä. Laajennus on käyttäjäystävällinen ja antaa sinun hallita projektejasi suoraan WordPress-hallintapaneelista.

TaskFreak! voit luoda tehtäviä ja määrittää ryhmän jäsenille heidän WordPress-käyttäjärooliensa perusteella – voit myös hallita yksittäisiä tehtäviä tällä tavalla. Voit myös avata tehtäviä yleisölle ja tilaajillesi luomalla julkisia tehtäviä. TaskFreak! käyttöliittymä helpottaa keskustelua ryhmän jäsenten välillä ja tarjoaa jopa helpon tavan lähettää ja jakaa asiakirjoja. Parasta tässä laajennuksessa? TaskFreak! on täysin ilmainen.

Lopulliset ajatukset

Jos haluat varmistaa, että ryhmäsi toimii tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, projektinhallinnan laajennus todella on pakollinen. Se ei vain pidä kaikkia liikkumaan samaan suuntaan, mutta se myös helpottaa tehtävien jakamista ja edistymisen keskustelemista ryhmän jäsenten kanssa..

Jos et ole varma siitä, kuinka paljon arvoa projektinhallintalaajennus tuo yrityksellesi, suurimmassa osassa laajennuksia on ilmainen versio, jonka toiminnot ovat rajoitetut. Tämä on hienoa budjettivalmistajille ja suosittelen, että testaat yhden, päivitä sitten premium-versioon, jos pidät laajennuksen käyttöliittymästä – ja tietysti, jos lisätoiminnot tuntuvat tarvitsemastasi..

Onko sinulla suosikki projektinhallinnan laajennus? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommentti-tilassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map