9 parasta WordPress-käyttöliittymän editointilaajennusta

Paras WordPress-käyttöliittymän editointilaajennukset

Suuri syy WordPressin suosioon on helppokäyttöinen hallintarajapinta. Joillekin käyttäjille (etenkin ei-teknisille henkilöille) viestien ja sivujen luominen WordPress-hallintapaneelilla voi kuitenkin olla hienoa..


Onneksi WordPress-käyttöliittymälaajennuksia on saatavana runsaasti, ja niillä, joilla on vähemmän teknistä tietämystä, on tapa luoda sisältöä ja mukauttaa asetteluja koskettamatta koskaan WordPress-takaosaa..

Tässä viestissä tarkastelemme useita hyödyllisiä laajennuksia – asettelun ja sisällön muokkaamiseksi – ja annamme sinulle hyödyt ja haitat jokaiselle. Loppuun mennessä sinulla on vankka idea siitä, mitkä liitännäiset ovat sinulle sopivia. Aloitetaan!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Etusivun asettelun laajennukset

Etusivun asettelulaajennukset antavat sinulle täyden hallinnan verkkosivustosi suunnittelussa. Kun sinä voida Käytä niitä sisällön lisäämiseen ja muokkaamiseen. Niiden avulla voit myös lisätä asetuselementtejä, kuten rivejä ja sarakkeita, sekä muita sisältöelementtejä, kuten liukusäätimiä. Katsotaanpa kolmea etumatkaajaa.

1. WPBakery (aiemmin tunnettu visuaalisena säveltäjänä – sisältyy koko WP-teemaan)

Visual Composer -laajennus

WPBakery Page Builder (entinen Visual Composer) on todennäköisesti yksi WordPressin tunnetuimmista sivunrakennuksen lisäosista. Vain 45 dollarilla voit lisätä tämän tehokkaan laajennuksen verkkosivustollesi. Tai voit harkita premium-teemaa, joka sisältää visuaalisen säveltäjän. Jotkut teemat, kuten Total WordPress -teema, sisältävät lisäsivuelementtimoduuleja ja mukautuksia osana pakettiaan, mikä antaa sinulle entistä enemmän rakennusvaihtoehtoja.

Vaihtaminen Visual Composer -sovelluksen takaosa- ja käyttöliittymäeditorien välillä on helppoa – napsauta vain muuttaaksesi ruudukon asettelua, lisätä rivejä ja sarakkeita ja vetää sitten sisältöelementtejä sivulle ja järjestää ne tarvittaessa. Kaikilla elementeillä on myös useita vaihtoehtoja ja muunnelmia sivun ulkoasun ja toimintojen mukauttamiseksi.

Tarvitsetko apua visuaalisen säveltäjän aloittamiseen? Tutustu perimmäiseen Visual Composer -oppaaseemme, joka opastaa sinut koko asennus-, asennus- ja sivurakentamisprosessin läpi.

Avainominaisuudet

 • Yli 45 vetämällä ja pudottamalla sisältöelementtiä
 • Saatavana yli 150 ulkopuolista lisäosaa
 • Yli 60 esiasennettua asettelua
 • Plussat: Helppo käyttää, suora esikatselu, yhteensopiva useimpien WordPress-teemojen kanssa
 • Haittoja: Voi olla vähän oppimiskäyrää. Edellyttää usein teema- tai plugin-lisäosia lisätoimintojen saamiseksi

Hanki WPBakery Page Builder

2. Elementor (ilmainen)

Elementor Page Builder -laajennus

Kun kyse on ilmaisesta sivun ja sisällön rakennusvaihtoehdosta, Elementor tulee varmasti mieleen. Tämä tehokas laajennus sisältää paljon hyödyllisiä sisältörakennuselementtejä, kuten sarakkeita, otsikoita, kuvia, välilyöntejä, luetteloita ja muita tärkeitä ominaisuuksia, jotka haluat ehkä lisätä viesteihisi. Laajennus sisältää myös valmiiksi rakennetut mallit, joita voit käyttää vielä nopeampaan käynnistykseen, sekä mukautetun CSS-vaihtoehdon (tyylitutkimuksille).

Elementor on hyvin rakennettu ja avoimen lähdekoodin osaaja, joka on taitava koodi. Joten jos haluat tehdä muutaman muutoksen ja jakaa voit vapaasti (vaikka se onkin melko vankka – niin tämä on enemmän, jos tarvitset mukautetun ratkaisun).

Avainominaisuudet

 • 23 ilmaista rakennusyksikköä
 • +24 lisää pro-rakennuspalikoita
 • Helppo käyttää esimuotoiltuja malleja
 • Käännös valmis
 • Pro: Helppo käyttää, pikakäynnistysmallit, yhteensopiva useimpien teemojen kanssa
 • Haittoja: Parhaat ominaisuudet ovat saatavana Prolla (joten haluat päivittää)

Lataa Elementor Builder

3. MotoPress-sisältöeditori (ilmainen)

MotoPress-sisältöeditori

Ilmaisen MotoPress-sisältöeditorin avulla voit rakentaa verkkosivustoja visuaalisesti vetämällä ja pudottamalla sisältöelementtejä. Yli 10 000 verkkosivustolla käytetyllä laajennuksella on 4,8 tähden tyytyväisyysluokitus, joten tämä on huomion arvoinen. Lisäosasta on saatavana myös premium-versio, joka lisää lisäsisältöelementtejä ja premium-tukea.

Vaikka MotoPress Content Editor on erittäin helppokäyttöinen, laajennus toimii vain uusien sivujen kanssa nykyisen sisällön sijasta. Voit oppia lisää tästä laajennuksesta MotoPress-rakennuskatsauksessa.

Avainominaisuudet

 • Yli 30 vetämällä ja pudottamalla sisältöelementtiä
 • Laajennettavissa lisäosien kautta
 • Esivalmistetut asettelut
 • Plussat: Erittäin helppo käyttää, Live-esikatselut ovat saatavilla, ilmaisia
 • Haittoja: Ei toimi nykyisen sisällön kanssa

Hanki MotoPress-sisältöeditori

4. Live-säveltäjä (ilmainen)

Live-säveltäjäsivunrakentaja

Live Composer on etusivun rakentaja, jota voi vetää ja pudottaa muokkaamalla. Sitä käytetään yli 10 000 verkkosivustolla ja sillä on 4,8 tähden tyytyväisyysluokitus, joten se kannattaa tarkistaa.

Aktivoit editorin napsauttamalla vihreää Aktivoi editori -painiketta, jonka avulla voit vetää ja pudottaa elementtejä sivulle. Kaiken kaikkiaan, sitä on helppo käyttää, ja kaikki elementit voidaan räätälöidä sekä tyylillään että toiminnallisuuksiltaan.

Avainominaisuudet

 • Yli 30 vetämällä ja pudottamalla sisältöelementtiä
 • Tuo ja vie osioita tai asetteluja
 • Plussat: Helppo käyttää, suora esikatselu, ilmainen, elementtejä ei luoda lyhytkoodeja
 • Haittoja: Ei voida käyttää olemassa olevan sisällön kanssa, Lisää mukautettuja postityyppejä asennuksen yhteydessä

Lataa live-säveltäjä

Käyttöliittymän sisällön editointilaajennukset

Vaikka aiempi laajennusvalinta antaa sinun muokata sisältöäsi ja asettelut, käyttöliittymän sisällönmuokkauslaajennukset ovat hiukan rajoitetummat. Yksinkertaisesti sanottuna, nämä plugins antaa käyttäjille mahdollisuuden päivittää tekstiä, kuvia ja muuta sisältöä viesteistä ja sivuista käyttämättä WordPress-hallintapaneelia. Katsotaanpa kolme parhainta siellä.

1. Editus (entinen Lasso)

Editus-laajennus

Editus tunnettiin alun perin nimellä Lasso, ja se tulee meille taaksepäin Eesop-tarinamoottori (ASE). Se on käyttöliittymäeditori, jonka avulla voit tarkastella muutoksia reaaliajassa. Alkaen 99 dollaria käytettäväksi jopa kolmella sivustolla, Editus on tehokas työkalu.

Edituksen käyttö on helppoa, ja sitä voidaan käyttää yhdellä napsautuksella pienellä työkalurivillä, joka näkyy viestien ja sivujen päällä. Sieltä valitsemalla asianmukainen sisältö näkyy muotoilutyökalurivi edelleen muokattavaksi.

Avainominaisuudet

 • Tekstin, linkkien, kuvien ja muun sisällön muokkaaminen reaaliajassa
 • Esitelty kuvan tuki
 • Toimii sekä viesteillä että sivuilla
 • Yhteensopiva monisivustolla
 • Plussat: Helppo käyttöliittymä, voidaan laajentaa ASE-lisäosien avulla, yhteensopiva useimpien teemojen kanssa
 • Haittoja: Suhteellisen kallis

Hanki Editus WP

2. Käyttöliittymäeditori (ilmainen)

Käyttöliittymäeditori

Tekstin muotoilu on helppoa Front-End Editor -laajennuksen avulla.

Käyttöliittymäeditori kehitettiin alun perin ominaisuuslaajennukseksi mahdollista sisällyttämistä WordPress-ytimeen. Vaikka tämä ei enää näytä olevan suunnitelma, laajennus on silti käytettävissä, – viimeinkin laskettuna asennuksia oli yli 2000, ja tyytyväisyysluokka oli 4,2 tähteä..

Käyttöliittymäeditoria on helppo käyttää, eikä asennuksen jälkeen tarvita nollakonfiguraatiota. Aktivoinnin jälkeen käyttäjä, jolla on muokkausoikeudet, vierailee missä tahansa verkkosivustosi viestissä tai sivulla, voi käyttää molempia Muokkaa sivua linkki näytön yläosassa olevalla työkalurivillä, ja Muokata linkki sisällön alapuolelle, jotta muokkaaminen olisi mahdollista.

Avainominaisuudet

 • Tekstin ja linkkien reaaliaikainen muokkaaminen
 • Esitelty kuvan tuki
 • Toimii sekä viesteillä että sivuilla
 • Plussat: Helppo käyttöliittymä, ilmainen
 • Haittoja: Rajoitettu toiminnallisuus (esim. Et voi muokata kuvia), ei toimi kaikkien teemojen kanssa

Lataa käyttöliittymäeditori

3. WordPressin sisällönhallinta

WordPressin sisällönhallinta

WordPressin OTW Content Manager -sovelluksella voit luoda nopeasti reagoivia asetteluja viesteillesi ja sivuillesi. Käytä mukautettujen muotoiluvaihtoehtojen käyttöä, yli 50 pikakoodia sivun helppoon luomiseen, etukäteen muokkaamiseen (tietysti) ja luo jopa omia mukautettuja pikakoodeja käytettäväksi. Aseta vain sivu rakentamaan lyhyitä koodeja, vedä ja pudota ne paikoilleen, tee nopeita tyylimuokkauksia lennossa ja julkaise sitten. Se on niin helppoa!

Lisäasetuksia varten Content Manager voidaan pinota muiden OTW-laajennusten, kuten niiden Sidebar & Widget Manager tai Portfolio Manager Pro, kanssa..

Avainominaisuudet

 • 50+ lyhytkoodit
 • Etu- ja takaosan muokkaaminen
 • Muokattavat sivupalkit
 • Plussat: Laajennettavissa helposti muilla OTW-laajennuksilla
 • Haittoja: Päivätty käyttöliittymän suunnittelu

Hanki WordPressin sisällönhallinta

4. Rajaposti (ilmainen)

Frontier Post -laajennus

Frontier Post on ilmainen laajennus, joka on suunniteltu mahdollistamaan täydellinen postinhallinta verkkosivustosi etuosasta. Se ylittää vain viestien sisällön muokkaamisen, ja antaa käyttäjille, joilla on oikeat oikeudet, myös luoda ja poistaa viestejä. Laajennusta käytetään tällä hetkellä yli 2 000 aktiivisella verkkosivustolla, ja sen tyytyväisyysluokitus on 4,9 tähteä.

Laajennusta käyttämällä järjestelmänvalvojat voivat hallita, miten ja milloin viestejä muokataan, sekä mitä vaihtoehtoja käyttäjille on käyttöliittymässä. Lisäksi sinulla on täysi hallinto Frontier Postin käyttäjän käyttöoikeuksista. Standardi Muokata linkit tuovat esiin Frontier-käyttöliittymän, joka on WordPress TinyMCE -editorin kaltainen tekstieditori. Voit myös esikatsella viestiäsi ennen julkaisemista.

Avainominaisuudet

 • Mahdollisuus muokata tekstiä, linkkejä, kuvia ja paljon muuta
 • Esitelty kuvan tuki
 • Toimii viesteissä, sivuilla ja mukautetuissa viestityypeissä
 • Mahdollisuus lisätä luokkia ja tunnisteita
 • Plussat: Tuttu WordPress-editorin käyttöliittymä, konfiguroitavissa, ilmainen
 • Haittoja: Ei suoraa esikatselua

Lataa Frontier Post

5. Gutenberg (ilmainen)

Gutenbergin sisältölohkot

Viimeiseksi meidän oli mainittava Gutenberg. Tämä ilmainen sisällönhallinnan laajennus on pian sisäänrakennettavissa WordPress-ytimeen, joten nyt on hyvä aika kokeilla sitä. Pohjimmiltaan Gutenberg on samanlainen kuin monet muut sisällön ja sivun rakentajat. Mukana on lohkoja, jotka voit lisätä luodaksesi haluamasi asettelun.

Avainominaisuudet

 • Yksinkertaiset sisältölohkot
 • Yhteensopivuus taaksepäin
 • Plussat: Vapaa ja pian ydin
 • Haittoja: Ei niin intuitiivinen kuin muut rakentajat

Lataa Gutenberg

johtopäätös

Vaikka WordPress-käyttöliittymä on suunniteltu helppokäyttöiseksi, monien muiden kuin teknisten käyttäjien mielestä se on edelleen monimutkainen. Lisäosien käyttäminen, joiden avulla käyttäjät voivat luoda ja muokata sivuston sisältöä käyttöliittymästä – WordPress-hallintapaneelin sijasta – yksinkertaistaa prosessia ja vähentää tuntemattomassa ympäristössä liikkuvien rasitusta..

Haluaisimme kuulla kokemuksistasi WordPress-laajennusten editoinnissa etukäteen, joten jaa vinkkisi alla oleviin kommenttiosiin.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map