8 Plugins, jotka tekevät WordPressin vianetsinnästä helppoa

WordPress on niin suuri, että aina on tiettyjä ongelmia ja häiriöitä, joihin verkkosivustojen omistajien on todennäköisesti puututtava jossain vaiheessa. Ja voit joko käsitellä näitä kysymyksiä kovalla tavalla – manuaalisesti – tai helposti – laajennuksen avulla.


On joukko WordPress-laajennuksia, jotka poistavat ”ongelmat” vianetsinnästä ja virtaviivaistavat verkkosivustojen hallintaa kokonaan. Tässä on 8 WordPress-laajennusta, jotka tekevät elämästäsi hieman helpompaa verkkosivustojen omistajille ja kehittäjille:

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WP: n puuttuva aikataulu Korjaa epäonnistuneet tulevat viestit

WP ohitti aikataulun

Viestien ajoitustoiminto on jumalallinen, etenkin niille, jotka mieluummin blogoivat suuresti ja joiden artikkeleita lähetetään eri aikoina, joten ne eivät ole päällekkäisiä. Mutta jos ajoit viestejäsi koko ajan, olet ehkä huomannut, että joskus viestiä ei julkaista jostain syystä.

Tämä voi olla erittäin turhauttavaa, varsinkin kun sinulle ei ilmoiteta julkaisemisen epäonnistumisesta, ennen kuin törmäät virheen hallintapaneeliin. Kukaan ei halua nähdä pelättyä “Ajoitettu aikataulu” -viestiä! WP-aikataulun korjaaminen epäonnistui tulevaisuuden viesteissä WordPress-laajennus voi auttaa ratkaisemaan tämän ongelman. Oikein nimetty, tämä laajennus skannaa WordPress-sivustosi tarkistaaksesi ajoitetut viestit, jotka ovat menettäneet julkaisupäivän, ja jatkaa sitten ja julkaisee ne. Se on kätevä pieni laajennus, joka ei estä palvelinta millään tavalla.

2. Akismet

Akismet

Roskapostit ovat kipu, mutta onneksi on olemassa laajennuksia, jotka on kehitetty erityisesti käsittelemään sitä. Akismet WordPress -laajennus on suosittu. Itse asiassa sillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olla suosittu, koska se on esiasennettu kaikkiin WordPress-versioihin.

Vaikka se ei välttämättä ole tyhmätöntä, se on melko hyvä estämään suurinta osaa roskapostin käyttäjistä ja robotit yrittävät paeta kommenttiosastosi. Akismet tarkistaa kaikki blogissasi tehdyt kommentit ja analysoi ne sitten nähdäkseen, muistuttavatko ne roskapostimateriaalia. Joskus se hikaisee, minkä vuoksi sinun on tarkistettava roskapostikansio säännöllisesti. Joskus oikeutetut kommentit merkitään roskapostiksi, joten sinun on tarkistettava se manuaalisesti toisinaan.

3. WP-Optimoi tai Optimoi tietokanta versioiden poistamisen jälkeen

WP Optimoi WordPress-laajennus

Kun versiojärjestelmäsi on ylikuormitettu, sivustotietokantasi voi saada melko suuren, mikä tekee vain vähän tehostaaksesi sivustosi tehokkuutta. Itse asiassa se voi haastaa sivustosi huomattavasti. WP-Optimoi WordPress-laajennus auttaa kutistamaan tietokantaa, jotta verkkosivustosi toimii sujuvammin ja on virtaviivainen. Tämä laajennus suorittaa tämän tehtävän huolehtimalla esimerkiksi päivitysversioista, vanhoista kommenteista tai automaattisista viestiluonnoksista. Optimoi tietokanta versioiden poistamisen jälkeen plugin tekee paljon samaa asiaa, mikä voi leikata tietokannan koon yli puoleen.

4. Sivulinkit

Sivun linkit

Linkitys sisäisille sivuille ja ulkoisiin sivustoihin on aina hyvä käytäntö, kun yrität nousta Google-joukkoon, etenkin kun nämä linkit osoittavat viranomaissivustoihin. Mutta joskus tämän tekeminen manuaalisesti voi olla todellinen kipu. Kukaan ei halua olla upotettu mukana olevaan prosessiin vain joidenkin asetusten säätämiseksi. Kanssa Sivulinkit WordPress-laajennukseen, sinun tarvitsee vain kytkeä se päälle tai pois päältä.

Tämän laajennuksen avulla on helppo siirtää vanhalle sivulle tulevaa liikennettä ja ohjata se muualle. Tämä kätevä pieni liitännäinen auttaa lisäämällä metalaatikon postieditoriin, jossa voit vapaasti valita mukautetun URL-osoitteen kirjoittaaksesi tekstikenttään. Tällä tavalla liikenne ohjataan automaattisesti ulkoiselle linkille, kun liikenne tulee tiellesi.

5. Poista kommentit käytöstä

Poista kommentit käytöstä

Oletko koskaan yrittänyt poistaa kommentteja käytöstä koko verkkosivustollasi? Se on vaikeampaa kuin milloin alun voi näyttää. Mutta se on välttämätöntä toisinaan monista syistä. Paitsi, että myös käyttöliittymässä jo tehtyjen kommenttien poistaminen vie vähän teknistä tietämystä, mukaan lukien koodaus. Kaikki WordPress-käyttäjät eivät osaa koodata tai muokata teemojaan.

Onneksi siellä on hieno plugin, joka voi hoitaa tämän: the Poista kommentit WordPress-laajennus käytöstä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden poistaa kommentit käytöstä, olipa kyse sitten koko sivustoltasi tai vain postitse. Kun haluat kommenttien poistuvan kokonaan, laajennus jopa poistaa kommenttimuodon. Jos haluat poistaa tietyn viestin kommentit käytöstä, kommenttilomake poistetaan vain kyseisestä viestistä. Nykyiset kommentit voivat kuitenkin pysyä, jos valitset säilyttää ne.

6. iThemes-suojaus

iThemes-suojaus

On erittäin tärkeää, että sinulla on varmuuskopiointisuunnitelma, jos palvelimesi kaatuu tai jokin muu satunnainen asia tapahtuu sivustollesi. Kaikki tietävät sen. Mutta kaikki eivät oikeastaan ​​suorita tarvittavia toimenpiteitä verkkosivustonsa varmuuskopioimiseksi säännöllisesti pääasiassa siksi, että se on eräänlainen haitta. Totuus on, että sinun on ehdottomasti pystyttävä palauttamaan verkkosivustosi varmuuskopiosta, jos jotain huonoa tapahtuu, hyvin lyhyessä ajassa.

iThemes-suojaus plugin tekee tämän automaattisesti puolestasi. Sen avulla voit luoda varmuuskopioita sivustoltasi joko kokonaan tai osittain. Tämä sisältää tietokannan ja asennetut laajennukset. Tämän tyyppisiä toimintoja varten on kehitetty muita laajennuksia, mutta iThemes Security on todennäköisesti paras. Siinä on paljon ominaisuuksia ja se antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa varmuuskopio muutamassa minuutissa.

7. WordPress SEO kirjoittanut Yoast

Yoastin WordPress SEO

Verkkosivustosi hakukoneesi optimointi voi olla melko vaivatonta, ottaen huomioon kaikki pienet tekijät, joita olet ajatellut, mukaan lukien sisällönkuvauskentät, sivukuvaukset ja vastaavat. Kun kyse on SEO, Yoastin WordPress SEO on pakollinen. Se antaa sinulle täydellisen hallinnan sivujen, viestien ja luokkien metakuvauksista, sivunimikkeistä ja avainsanoista.

Tämä laajennus kertoo myös hakukoneroboteille, mitä tehdä nofollow-tapauksissa, seuraa, ei hakemistoa, hakemistoa jne. Voit mukauttaa Facebook- ja Twitter-kuvauksesi myös yksittäisille viesteille. Eli jos et halua käyttää oletusarvoista metakuvauskenttää.

8. Digg Digg

Digg Digg

Sosiaalinen media. Se on kaikkialla. Ja jos et ole vielä hypännyt tällä vankkavaunulla, menetät ikäväsi, varsinkin kun sivustosi oletetaan tuottavan voittoa. Jos et tiedä mistä aloittaa, harkitse Digg Digg WordPress -laajennus, joka lisää kelluvan ruudun sivustosi sivuille ja viesteihin ja antaa vierailijoille mahdollisuuden jakaa sisältösi yhdellä napsautuksella.

Tämä WordPress-laajennus käsittelee mitä tahansa sosiaalisen verkostoitumisen sivustoa, johon voit heittää, mukaan lukien Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest ja niin edelleen. Voit mukauttaa palveluita, joita haluat näyttää käyttäjillesi, ja sinun ei tarvitse käyttää palveluja, joista sinun ei mielestäsi ole mitään hyötyä sivustollesi. Kaiken kaikkiaan se on ensin sukellusta sosiaalisen median päähän.


Siellä kelluu tonnia plugineja, jotka voivat korjata joitain WordPressin yleisimmistä ongelmista, varsinkin jos olet hiukan märkä korvien takana alustasta. Toivottavasti edellinen luettelo riittää sivustosi ylläpitämiseen ja ylläpitämiseen (ja pitämään sen tällä tavalla!).

Onko mitään laajennuksia, joita haluat käyttää sivuston toiminnan vianmääritykseen tai virtaviivaistamiseen? Kerro siitä alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map