8 parasta WordPress-tuonti- ja vientilaajennusta

Parhaat tuonti ja vienti WordPress-laajennukset

Kaikki verkkosivut, jotka ovat olleet jonkin aikaa olemassa, alkavat kerätä tietoja tietokantaansa. Oli se sitten käyttäjiä, asiakkaita, kuvia, teemoja, viestejä, hakukoneoptimointia tai jotain muuta, se löytää paikan WordPressissä. Joskus haluat ehkä siirtää nämä tiedot muihin paikkoihin. Sano yhdestä WordPress-sivustosta toiselle verkkosivustolle tai alustalle. Ehkä haluat käyttää käyttäjätietoja päivittääksesi tilauslistoja tai siirtääksesi myyntitiedot kirjanpitojärjestelmään.


Samoin joskus haluat ehkä tuoda tietoja WordPress-sivustoosi. Näin voi käydä, jos luot uusia aliverkkotunnuksia, jotka vaativat samat käyttäjätilit. Tai jos olet vaihtamassa kokonaan uuteen isäntään. Tietysti voit hallita tätä käyttämällä ohjauspaneelin phpMyAdmin-ohjelmaa (josta saat lisätietoja WordPress-oppaan siirtymisohjeista). Mutta kaikki meistä eivät halua käsitellä phpMyAdminia tai edes käydä ohjauspaneelissa. Tällöin pluginien tuonti ja vienti tietoja WordPress-verkkosivustollesi voi osoittautua hyödylliseksi.

Natiivin WordPressin tuonti / vienti -asetukset

WordPress -sovelluksella voit aina palata alkuperäiseen tuonti- / vientitoimintoon. Voit tuoda työkalun tuodaksesi sivustosisältöä, kuten viestejä tai kommentteja muilta alustoilta WordPressiin.

Alkuperäinen WordPress-tuonti

Sisällön viemiseksi WordPress luo XML-tiedoston, jonka voit ladata ja tallentaa tietokoneellesi. Tämä tiedosto voi sisältää viestejä, sivuja, kommentteja, mukautettuja kenttiä, luokkia ja tunnisteita. Tämän jälkeen voit siirtää tiedoston kyseiseen sivustoon käyttämällä Tuo-toimintoa toisessa WordPress-asennuksessa.

Alkuperäinen WordPress-vientitoiminto

Mutta helpompi tapa käsitellä tätä on käyttää WordPress-laajennuksia. Alla esittelemme WordPress-laajennuksia, jotka auttavat tuomaan tai viemään tiettyjä datapalasia WordPressiin ja sieltä (toisin kuin yleiset siirtolaajennukset, jotka voivat auttaa siirtämään koko sivustoasi). Se säästää sinulle ongelmia luoda verkkosivustoja uudelleen toiseen sijaintiin.

Aloitetaan lisäosien kanssa. Jotkut voivat tuoda ja viedä kaikki WordPress-tietojesi tiedot mukavasti, kun taas toiset voivat siirtää tiettyjä tietojoukkoja. Lue lisätietoja!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Tuo XML- tai CSV-tiedosto WordPressiin

Tuo XML- tai CSV-tiedosto WordPress-laajennukseen

Jos sinulla on paljon tietoja CSV-tiedostojen ympärillä, tämä laajennus auttaa sinua siirtämään sitä nelivaiheisessa prosessissa työskentelemällä yksinkertaisella vedä ja pudota -rajapinnalla. Ei vaadita, että XML- tai CSV-tiedostojen on oltava tietyssä rakennemuodossa tai koosta. Laajennus hajottaa tuotavat tiedostot hallittaviin paloiksi, ja voit määrittää sen tuomaan suurempia tiedostoja tai nopeuttamaan myös tuontia. Se tuo kaikki tiedot, mukaan lukien määritteet, ja toimii erikoismerkeillä, kuten arabia, heprea ja kiina.

Minkään CMS: n olemassa olevan tiedon lisäksi, voit käyttää tätä laajennusta tuodaksesi live-syötteitä, kuten osakekursseja, urheilutuloksia tai live-tarjouksia. Entä jos haluat viedä tiedot? Hyvin tämä laajennus integroituu kumppanipistokkeen kanssa, Vie WordPress-tiedot XML / CSV-tiedostoon jonka avulla voit viedä melkein mitä tahansa. Tämän jälkeen voit muokata tietoja Excelissä ja lähettää ne mihin tahansa haluamaasi sijaintiin.

Pro-version avulla voit tehdä enemmän, esimerkiksi tuoda tietoja mukautettuihin kenttiin tai tuoda kuvia. Se sallii myös tuonnin aktiivisesta URL-osoitteesta tai tarkistaa tiedoston päivitykset ja muokata tarvittaessa. Jos olet WooCommerce-käyttäjä, saatat olla kiinnostunut myös heistä XML- ja CSV-tuoja kaikille WooCommerce-tuotetyypeille.

2. Perimmäinen CSV-tuoja

Ultimate CSV maahantuoja -laajennus

Jos tarvitset laajennuksesi säännöllisen raskas kuormauksen tekemiseen, Ultimate CSV Importer voi olla juuri tarvitsemasi. Se voi tuoda melkein mitä tahansa – viestit, kommentit, arvostelut (WP: n asiakasarvosteluista) sekä SEO-kentät All-in-One-SEO: sta. Se ei lopu tähän, se tuo mukautettuja viestejä, mukautettuja kenttiä ja jopa kuvia ulkoisista URL-osoitteista, kuten Pixabay tai Shutterstock. Myös tuonnin nopeutta voidaan lisätä. Ja mikä on hienoa, että se voi poistaa päällekkäisen sisällön vähentääksesi paisumista tietokannassa. Viestityypit tuodaan taksonomioilla, monilla luokilla ja monilla tunnisteilla. Laajennus toimii monisivustojen ja lisäosa auttaa siirtämään sisältöä CSV-muodossa.

Vaikka voit tehdä kaikki yllä olevat toimet ilmaiseksi, voit tehdä enemmän, kun ostat Pro-lisenssin. Se ajaa verkkosivustojen säännöllisiä päivityksiä ilman mitään manuaalista puuttumista ja tukee monikielisiä verkkosivustoja. Kaikkia tuotuja moduuleja hallitaan tiedostohallinnassa ja yksityiskohtaisia ​​lokit ylläpidetään. Myös kehittäjät ovat onnellinen, koska laajennuksen toimintoja voidaan laajentaa.

3. Woo Tuonti Vienti

Woo Import Export -laajennus

Tiedot ja lataa

Seuraava laajennus, Woo Import Export on tarkoitettu yksinomaan WooCommerce-käyttäjille. Tämä premium-laajennus voi tuoda tai viedä kaikki myymälääsi koskevat tiedot tuotteista, tuoteryhmistä ja tilauksista käyttäjille ja kuponkeille. Voit valita tuotavat tai vietävät kentät, käyttää suodattimia ja ajoittaa tuonnin / viennin sekä pitää lokit kaikista tuonti- / vientitoiminnoista.

Laajennus toimii CSV-muodossa ja voi myös piirtää tietoja URL-osoitteista. Se tarjoaa esikatselun kaikista tuonti- / vientitiedoista, joten voit olla varma ennen kuin painat Tuo / vie-painiketta. WPML-tuella monikielet eivät aiheuta ongelmia.

4. Widget-maahantuoja ja -viejä

Widget-tuoja- ja viejälaajennus

Widget maahantuoja ja viejä on yksinkertainen ja älykäs laajennus, joka tekee tarkalleen sen, mitä nimensä osoittaa. Se tarjoaa helpon tavan siirtää widgettejä toiselle verkkosivustolle ja on erityisen kätevä, kun lisäät widgettejä teemaasi. Napsauttamalla Vie-painiketta, luodaan JSON-tiedosto, joka sisältää widgetit ja niiden asetukset. Voit tuoda tiedostot lataamalla sen haluamaasi sijaintiin, olipa se toisella sivustolla tai samalla sivustolla. Kun tuonti on valmis, näet, mitä widgetien kanssa tapahtuu siistissä taulukossa.

Laajennus ei sokeasti lataa kaikkia widgettejä tuonnin aikana. Widgetit, joille ei ole määritettyä widget-aluetta tai joita teema ei tue, jätetään pois. Samoin uudessa sijainnissa jo olevat widgetit tallennetaan passiivisiksi widgetiksi. Kehittäjät voivat suodattaa tiedot ennen tuontia.

Tämä suosittu widget on ladattavissa ilmaiseksi WordPress-laajennusten arkistosta.

5. Mukauttajan vienti / tuonti

Mukauttajan vie / tuota laajennus

Jos sinulla on teema, joka näyttää juuri haluamaltasi, ja haluat kopioida sen toiseen sivustoon, siitä voi olla apua Customizer Export / Import -sovelluksessa. Mutta ennen sitä sinun on varmistettava, että teemasi käyttää WordPress Customizer -sovellusta asetuksissaan ja että teema on aktiivinen. Tämän jälkeen voit siirtää asetukset suoraan Customizer-käyttöliittymästä. Kaikki asetukset ja vaihtoehdot voidaan siirtää.

Lienee tarpeetonta sanoa, että tämä toimii vain, jos tuomme asetuksia samaan teemaan tai lasten teemaan kuin alkuperäiset asetukset.

Tuonnin aikana sinulla on mahdollisuus sulkea kuvat pois. Kehittäjät voivat suodattaa suodattimia käyttämällä vaihtoehtoja, jotka eivät kuulu mukauttajaan. Kun tuonti on valmis, sivu päivitetään ja näet kaikki muutokset. Tämä liitännäinen tuo esiin WordPress Customizer -asetusten palauttamisen. Jos teemalla on loputtomia vaihtoehtoja, ymmärrät tämän laajennuksen tarpeen.

6. Tuo käyttäjiä CSV: stä Meta-sovelluksella

Tuo käyttäjiä CSV: stä Meta-laajennuksella

Tuo käyttäjiä CSV: stä meta-avulla on kätevää, kun haluat tuoda tuhansia CSV-muotoisia käyttäjiä suoraan WordPressiin sekunnissa. Muokatut käyttäjätiedot voidaan sisällyttää automaattisesti, ja niitä voidaan käyttää käyttäjäprofiilin muokkaamiseen.

Voit määrittää käyttäjille rooleja ja lähettää heille sähköpostia. Sähköpostit ovat muokattavissa, ja ne voidaan tallentaa malleina. Voit asettaa sen niin, että käyttäjät tuodaan määräajoin, ja päivittää myös kunkin käyttäjän tiedot. Lisäksi laajennus on yhteensopiva monien muiden jäsenliittymien kanssa. Samaan aikaan laajennuksen mukana toimitetut koukut antavat kehittäjille mahdollisuuden laajentaa toimintoja.

7. Vie kaikki URL-osoitteet

Vie kaikki URL-laajennus

Vie kaikki URL-osoitteet on yksinkertainen laajennus, joka luo sivustollesi sivun, joka sisältää kaikki otsikot, luokat ja URL-osoitteet. Sieltä voit tarkistaa nopeasti julkaistut sivut ja viestit sekä julkaistavaksi suunnitellut viestit. Voit viedä tietoja ja luokitella ne postityyppien mukaan.

Tämä laajennus on kätevä, kun haluat tarkistaa kaikki sivustosi URL-osoitteet tai yrittäessäsi 301 uudelleenohjausta htaccess-sovelluksella. Voit suodattaa URL-osoitteet tekijän mukaan ja antaa ensisijaiset nimet CSV-tiedostoille sekä luoda tiedostojen nimet satunnaisesti arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi..

8. Vie valitun sisällön media

Vie media valittua sisältölaajennusta käyttämällä

Tavallisesti, kun vietämme viestin, siihen liittyviä mediatiedostoja ei viedä viestin mukana. Vie media valitulla sisällöllä lisää vaihtoehdon, joka tarkistettaessa etsii esitellyn kuvan ja liitteet vietäviksi kyseisen viestin mukana. Yksinkertainen, mutta hyödyllinen.


Tiedot ovat yhä tärkeämpiä verkkosivustoille, ja joudut ehkä siirtämään sinun sivustojesi välillä jossain vaiheessa. Tässä viestissä olevat WordPress-laajennukset voivat auttaa tekemään valokuvan tehtävästäsi. Kokeile niitä ja kerro meille, kuinka he toimivat sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map