8+ parasta WordPress-tukipalvelun laajennusta tukien hallintaan

Parhaat WordPress-tukipalvelun laajennukset tuen hallintaan

WordPress-tukipalvelun laajennusten avulla voit tarjota keskitettyä ja oikea-aikaista tukea, mikä tehostaa käyttäjän vuorovaikutusta ja viime kädessä muunnoksia. Muiden tulosten saaminen tarkoittaa, että kävelet hienoilla kasvoilla kuten Simon Cowell, mikä on aina hyvä asia.


Tämän päivän viestissä osoitamme sinulle markkinoiden parhaista WordPress-tukipalvelun laajennuksista, joten voit lisätä täysin toimivan tukijärjestelmän, jotta voisit lisätä asiakkaita. Mutta jopa parhailla WordPress-tukipalvelun laajennuksilla suuri tuki nousee lopulta yhteen asiaan: saatavuus.

Sinulla voi olla helpdesk-laajennus taottu Doom-vuoren tulipalossa, mutta jos et pysty tarjoamaan tukea, se on kaikki hyödytöntä. Se on aivan kuin juuttuisi Saharan autiomaaseen Humveen kanssa, jolla oli juuri loppunut kaasu. Kyllä, sinulla on liikkuvaa ajoneuvoa, mutta mitä hyötyä siitä on? Houkutteleva aavikon lämpö, ​​joka tässä tapauksessa edustaa asiakkaiden raivoa, kuluttaa sinut.

Mennään liike-elämään ilman enempää. Kaikki täällä olevat asiakaspalvelun laajennukset ovat suhteellisen edullisia ja helppo asentaa ja käyttää. Oikeastaan ​​sinun pitäisi pystyä perustamaan tukijärjestelmäsi alle viiteen minuuttiin jollain seuraavista plugineista.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Catchers Helpdesk WordPress -laajennus

WordPress Helpdesk -laajennukset: Catchers Helpdesk

Kiitos Martille, yhdelle tämän lupaavan tukipalvelun laajennuksen takana olevista miehistä, minulla oli mahdollisuus testata sieppauksia yhdellä sivustollani. Ja sinun ja minun välilläni olin niin vaikuttunut, että käytän sitä nyt yhdessä kontaktilomakkeessani.

Se on uskomattoman helppo asentaa ja käyttää, mikä tarkoittaa, että voit tarjota uskomattoman tuen ennen kuin seuraava kaveri lukee loput tämän viestin. Voit mukauttaa tukilomakkeesi helposti näyttämään haluamaltasi ja sijoittaa ne mihin haluat, käyttämällä lyhytkoodeja. Voit jopa saada yhteyslomakkeita ponnahdusikkunoiksi, jotta lukijat eivät poistu sivuistasi.

Tarvitsetko lisää virtaa? Huomaa, että Catchers Helpdesk -laajennuksessa on mukautettuja kenttiä, joiden avulla voit laajentaa lomakkeitasi haluamallasi tavalla, kun taas Google reCaptcha pitää roskapostittajat pois.

WooCommerce-laajennus = Yay!

Kirjoittamishetkellä Marti ja yritys työskentelevät WooCommerce-laajennuksen parissa, mikä tarkoittaa, että voit odottaa kaikenlaisia ​​hyviä asioita.

Tämän lisäksi voit määrittää liput erilaisille tukitoimille, muuttaa lipun prioriteettia ja järjestää mainitut liput luokkiin. Lisäksi lukijasi voivat ottaa sinuun yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta, ja Catchers Helpdesk muuntaa kaikki tukisähköpostit lipuiksi, jotka on helposti haettavissa WordPress-järjestelmänvalvojan kautta.

Jos vierailijat kysyvät samaa kysymystä toistuvasti, voit hyödyntää tallennettuja vastauksia säästääksesi aikaa tulossuppilon kaikissa vaiheissa. Se, ja sinulla on automaattinen vastaus pitämään kävijät kiinnostuneina, ja täysin muokattava sähköpostin alatunniste, joka lisää sitoutumista. Pidäksesi välilehtiä joukkueessa, voit käyttää yksityisiä muistiinpanoja, jotka ovat näkyvissä vain sinulle ja tukiasiamiehillesi.

Tarvittaessa voit viedä liput helposti CSV-tiedostoon tulevaa käyttöä varten ja tarkastella vierailijoiden tietoja asiakaskorttiominaisuuden avulla.

Hanki Catchers-asiakaspalvelu

2. WSDesk – ELEX WordPress -tuki

WSDesk - ELEX WordPress -tuki

WSDeskillä voit helposti lisätä täyden mukautetun tukijärjestelmän WordPressiin. Asenna vain asennustoiminto ja käytä aloitustoimintoa. Lisää kaikki agenttisi – ilman lisäkustannuksia, koska olet hallinnassa tukialustasi. Sama pätee lippuihin. WSDeskin kanssa asiakkaiden lähettämälle määrälle ei ole mitään rajoituksia. Ja voit jopa määrittää edustajia, tiloja (ratkaisematta, odottamassa, ratkaistu) ja tunnisteita lippujen järjestämiseksi. Lisäksi toisin kuin joissakin vaihtoehdoissa, WSDesk tallentaa kaikki tiedot sivustollesi – joten olet vastuussa asiakas- ja tukitiedoista.

WSDesk tarjoaa myös sisäänrakennettuja lisävarusteita tuen helpottamiseksi. Ota asetukset käyttöön sähköposti-ilmoituksille, automaattiselle lipun sulkemiselle passiivisuuden jälkeen, osastolle osoittamiselle ja muille. Lisää säilytä vastauksia agenttisi. Ryhmäsi tarkastaminen agenttiluokitusten ja lippuraporttien avulla. Voit myös käyttää IMAP: ää tai Google OAuthia luodaksesi lippuja automaattisesti lukemattomista sähköposteista. Kuinka hieno se on?

Muita plugin-ominaisuuksia ovat integroinnit WooCommerce, EDD, Contact Form 7, Gravity Forms ja WPML. Sekä yksinkertaisia ​​xml-varmuuskopioita, premium SMS-ilmoituksen lisäosa ja paljon mukautuksia.

Hanki WSDesk

3. Richpanel-asiakaspalvelu ja live-chatti WooCommerce-palveluun

WordPress-tukipalvelun laajennukset: Richpanel WooCommerce -lipunmyynti, asiakaspalvelu ja CRM

WooCommerce-asiakastuki, Live Chat- ja CRM-laajennus on all-in-one-asiakastukiratkaisu. Laajennus mahdollistaa Richpanelin edistyneiden asiakashallintatyökalujen ja analytiikan yhdistämisen suosittuun WooCommerce-laajennukseen.

Ainoa vaatimus on, että pluginin käyttämiseksi sinulla on oltava Richpanel-tili, joka alkaa 50 dollaria kuukaudessa. Ottaen huomioon, että se vastaa HelpScout-jäsenyyden yhdistämistä useisiin premium-WooCommerce-päivityksiin, se on kohtuullinen hinta kaikista saamistasi tehokkaista ominaisuuksista. Rekisteröinnin jälkeen voit synkronoida WooCommercein Richpanelin kanssa ja alkaa käyttää laajennusta.

Richpanelilla on helppo hallita asiakkaasi tarpeita, tukipyyntöjä ja myyntianalyysia vaivattomasti. Ohjelmisto luo asiakasprofiileja, jotta näet heidän ostokäyttäytymisensä voidakseen ennakoida heidän tarpeitaan ja nostaa muuntokurssiasi.

WordPress Helpdesk -laajennukset: Richpanel WooCommerce Live Chat

Mutta lisäksi, Richpanel sisältää sisäänrakennetut vaihtoehdot live chat -tukeen. Tällä tavalla voit tarjota asiakkaille välitöntä apua heille tarvittaessa. Live-keskustelu on mobiiliystävällinen ja helppo upottaa verkkosivustoosi.

Palvelu sisältää myös monipuolisen asiakaspalvelun asennuksen, jotta asiakkaat voivat avata lippuja, joita tukihenkilöstösi hallitsee helposti agenttiruudulla. Täältä voit määrittää lippuja, asettaa prioriteetteja ja seurata avoimia tapauksia. Voit jopa asettaa suodattimia kohdistamaan avainsanoja ja määrittämään lippuja tietyille tukitiimeille (mikä tahansa “myyntiverosta” saattaa mennä esimerkiksi rahoitustiimillesi). Henkilökunta voi myös tarkastella asiakkaan ostohistoriaa ja aktiviteettien aikajanaa tarjotakseen kohdennettua tukea.

Jos käytät WooCommercea, Richpanel WooCommerce-asiakaspalvelu on todennäköisesti parhaiten sopiva asiakaspalvelun asetuksiin. Live-chatin, lippumyynnin ja yksityiskohtaisten tietojen ja raportoinnin yhdistelmä antaa sinulle mahdollisuuden tarjota parempaa tukea asiakkaille samalla kun maksimoi muuntokurssi.

Hanki RichPanel-laajennus

4. Tietokanta ja asiakaspalvelun laajennus

WordPress Helpdesk -laajennukset: Tietokanta

Ehkä haluat vähentää kaikkia niitä tunteja, jotka vietät tarjoamalla asiakastukea. Ehkä haluat passiivisemman keinon auttaa vierailijoita. Haluat vähentää asiakastukisähköposteja ja puhelinsoittoja yksitellen.

Kaikista täällä tänään tarkistetuista WordPress-tukipalvelun laajennuksista tämä paha poika voittaa suuresti, koska se auttaa luomaan paitsi tietokannan, myös itsepalvelun asiakastukikeskuksia, tuotedokumentaatiota, wikiä ja laajoja usein kysyttyjä kysymyksiä.

Tietokannan tuo sinulle eliittikirjaaja PressApps, ja sen mukana toimitetaan uskomattomia ominaisuuksia, kuten vetämällä ja pudottamalla uudelleenjärjestelyt, suora haku, leivänrummut, monisivuiset asettelut, äänestysjärjestelmä, lyhytkoodit, reagoiva suunnittelu, mukautetut linkin värit, moni -kielinen tuki ja niin paljon muuta.

Tietokannan laajennuksessa on kaikki tarvitsemasi ominaisuudet eikä mikään niistä, joita et halua. Se on helppo määrittää ja toimii vain. Erittäin helppo kouluttaa asiakkaani käyttämään sitä, niin paljon, että he ovat innoissaan siitä, kuinka paljon aikaa he säästävät omalla sivustollaan KB. Mahtavia juttuja! – RenegadeEmpire.

Hanki Tietokannan laajennus

5. AH Tickets -tukipalvelu ja WordPress-laajennus

WordPress Helpdesk -laajennukset: AH-liput

Jos on jotain, joka myi tämän WordPress-tukipalvelun laajennuksen, se on kuinka helppo asentaa. Ei oikeasti, en ole tosissani, äläkä ota sanaani sitä vastaan. Katso vain alla oleva AH-lippujen asennusvideo. Se on vain minuutti pitkä:

Toisen, kolmannen ja neljännen voiton sinun on todella oltava kaunis muotoilu, vaikuttava ominaisuusluettelo ja erinomainen ostaja-arvio. Mitä ominaisuuksia? Kysyt. AH Tickets -arkkitehtuurin taustalla oleva vahvuus löytyy Bootstrap-kehyksestä, eli se on tulevaisuudenkestävä ja reagoiva sanasta go.

Vielä ominaisuusjunassa, AH-liput ylpeillä selain- ja järjestelmäilmoituksista, täysin muokattavasta aloitussivusta, monikielisestä ja RTL-tuesta, tietokannasta, tiedostojen liitteistä, intuitiivisesta kojetaulusta, Font Awesome -kuvakkeista, Google-fontteista, luokituksista, osastoista, useista tukiagentit, 12 dollarin dollarin lisäosat ja niin paljon muuta.

Voit yhdistää AH-liput Mailchimpiin kasvattaaksesi postituslistasi ja antaaksesi vierailijoillesi kirjautua sisään suosikki sosiaalisen median tilinsä kautta. Tämä on todellakin yksi suurimmista WordPress-tukipalvelun laajennuksista, joilla voit saada käsiisi.

Hanki AH-lippuja

6. WordPress Live Chat -laajennus

WordPress Helpdesk -laajennukset: Live Chat valmis

Asiakaspalvelualueen myydyin WordPress Chat X on WordPressin perimmäinen live chat-laajennus. Jos sinulla ei ole ollut mahdollisuutta, lue, kuinka voit lisätä live chat -palvelun WordPress-sivustoosi ymmärtääksesi, miksi live chat on elintärkeä niin kauan kuin välitön tuki menee.

Palaa WordPress Chat X: ään, se on yksi niistä WordPress-tukipalvelun laajennuksista, jotka sinun on kokeiltava. Ennen kuin aloitat sopivuuden, annoin tälle vauvalle koeajon ja tässä tulee muutamia yksityiskohtia tukemaan ulkomaalaista julistustani.

Ensinnäkin tämä laajennus näyttää söpöltä suunnitteluosastolla. Lisäksi voit mukauttaa chat-widgettiä sydämesi sisältöön, mitä rajattomilla väreillä ja mitä ei.

100 aktiivista keskustelua, offline-tilassa ja hymiöt

Milloin tahansa 100 käyttäjää voi keskustella sivustollasi, ja jos olet offline-tilassa, chat-widget-morfit yhteystietolomakkeeksi, jota vierailijat voivat käyttää sinulle viestien lähettämiseen. Jos haluat, voit jopa aloittaa keskustelun minkä tahansa sivustosi kävijöiden kanssa. Ja jos sinulla on hyvät mielialat, mausta chat-istuntojasi hymiöillä.

WordPress Chat X on nopea ja kevyt ja tukee WPML: tä, SSL-salausta tietoturvalle, WordPress 4.6+ ja PHP 7. Tämän lisäksi voit lisätä sosiaalisia linkkejä chatin lopussa tai kun operaattorit ovat offline-tilassa. Asennuksen kannalta ainoa edellytys on ilmainen Firebase-tili. Keskusteluistunto toimii Firebase-palvelussa, mutta chat-historia tallennetaan palvelimillesi tallennusta varten.

Hanki WordPress-livekeskustelu valmiiksi

7. WooCommerce-tukilippujärjestelmä

WordPress Helpdesk -laajennukset: WooCommerce-tukilippujärjestelmä

Jos ylläpidät verkkokauppasivustoa WooCommerce-palvelun avulla, tässä on WordPress-tukipalvelun laajennus, joka on tehty juuri sinulle. Rakkauden rakentanut eliitti kirjailija Vanquish, jolla on yli 20 WooCommerce-laajennusta vyön alla. Tämä tukilippujärjestelmä toimii ilmoitetun mukaisesti.

WooCommerce-tukilippujärjestelmä toimii hyvin WordPressin ja WooCommerce-palveluiden kanssa tarjoamalla sinulle vankan ratkaisun tilaus- ja käyttäjälippujen tukemiseen. Tarkoitan, että käyttäjä voi lähettää lipun mistä tahansa ongelmastaan ​​sivustollasi tai tietylle tilaukselle tarkoitetun tukilipun.

Virtaviivaista työnkulkuasi

Vierailijasi lähettävät liput käyttöliittymän kautta ostoksilla, ja hallitset kaikkia kyselyjä erityisellä taustan hallintapaneelilla. Mikään liian tekninen, sillä on sama WooCommerce-tunnelma. Loppujen lopuksi laajennus yksinkertaisesti laajentaa WooCommercea.

Voit mukauttaa WooCommerce-tukilippujärjestelmää mihin tahansa suunnittelutarpeeseen sopivaksi. Lyhykoodien avulla voit siirtää laajennuksen mihin tahansa sivustoosi. Se, sekä laajennus, lisää välilehtiä käyttäjän ja järjestelmänvalvojan sivuille, mikä tekee siitä helpon pääsyn.

Tukilippujen osalta voit jakaa lippuja eri edustajille, hakea paljon tietoa jokaisesta lipusta, muokata / poistaa lippuja, kerätä asiakastietoja ja paljon muuta.

Hanki WooCommerce-tukilippujärjestelmä

8. Mahtava tuki ilmainen WordPress-laajennus

WordPress Helpdesk -laajennukset: Mahtava tuki ilmaiseksi WordPress-laajennukselle

Aloitetaan tämä toinen osa WordPress-tukipalvelun laajennuksella, joka pysyy uskollisena nimelleen. Mahtava tuki on vahva haastaja monien muiden WordPress-tukipalvelun laajennusten joukossa – sekä ilmaisia ​​että palkkioisia. Sen tarkoituksena on pehmentää työtäsi niin pitkälle kuin asiakastuki menee.

Kokeilin sitä puolestasi ja olin vaikuttunut vai mitä? Tiedän, että se on vain WordPress-laajennus, mutta voin lyödä vetoa suurella rahalla, jos haluat muuttaa mieltäsi, jos tiedät, mitä tämä laajennus voi tehdä. Julien Liabeufin, SiamKreativen ja Awesome-tukitiimin käsityönä täydellisyyteen tämä laajennus kattaa kaikki kanssasi.

Asennus on helppoa, koska se on ilmaiseksi saatavilla WordPress.org-sivustossa. Tämä tarkoittaa vain, että voit asentaa sen suoraan WordPress-hallintapaneelista. Asennuksen jälkeen et voi ohittaa sitä, koska laajennus lisää helposti paikalla olevat valikkokohteet, jotka vievät sinut askeleen lähemmäksi tukitavoitteitasi. Asetuksia ei ole paljon, joten hämmennät. Ei. Ei mitään. Kaikki on puhdasta vikaan.

Valmis sivumallit ja lyhytkoodit

Oletuksena lisäosa lisää Lähetä lippu- ja Omat liput -sivut, mutta voit lisätä tukijärjestelmäsi mihin tahansa sivuun, jonka haluat mieluummin lyhytkoodilla. Asetukset antavat sinulle täydellisen hallinnan tukijärjestelmän ulkoasusta ja toiminnasta.

Vierailijasi voivat helposti luoda tukitilejä (lähettää lippuja) ja seurata lippuhistoriaansa. Lähetä lipulomake on suoraviivainen ja sisältää tutun visuaalisen editorin sekä tiedostojen liitteet. Toisaalta voit seurata kaikkia lippuja, määrätä lippuja, priorisoida liput ja kerätä tietoja vierailijoista muun muassa.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat sähköposti-ilmoitukset, reagoiva suunnittelu, rajoitettu pääsy, tuki useille tuotteille ja osastoille, runsaasti ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia, agenttiyhteistyö ja mukautetut kentät mainitsemalla muutama.

Mahtava tuki on todellinen heijastus siitä, mitä WordPress-tukipalvelun laajennusten tulisi pyrkiä saavuttamaan.

Hanki mahtava tuki ilmaiseksi

9. WP Support Plus

WordPress Helpdesk -laajennukset: WP Support Plus

Yli 8 000 aktiivista asennusta kirjoittamishetkellä ja joukko ominaisuuksia, jotka saavat pään pyörimään, tekevät tästä laajennuksesta suuria aaltoja WordPress-tukipalvelun laajennusten areenalla. Kirjoittaja Pradeep Makone, aktiivinen avustaja WordPress.org-sivustossa, WP Support Plus tarjoaa sinulle kiertoa varten tarkoitetun lippujärjestelmän.

Ajax-tekniikan ja reagoivan ruudukon ansiosta vierailijat voivat lähettää lippuja helposti ja nopeasti mistä tahansa laitteesta. Tämän laajennuksen avulla voit lähettää rajoittamattoman määrän tukilippuja joko järjestelmänvalvojan tai käyttöliittymän kautta. Lisäksi käyttäjien ei tarvitse rekisteröityä sivustollesi toimittaaksesi lipun, mikä lyhentää koko prosessia. Entä roskapostirobotit, jotka tekevät lomakkeistasi järjetöntä? Älä huolestu, tämä laajennus sisältää uskottavan roskapostinestotoiminnon.

Muokatut kentät ja CSS

Käytössäsi on mukautetut kentät ja CSS rakentaaksesi lipulomakkeesi haluamallasi tavalla. Rakennuksen jälkeen sijoita lomakkeesi mille tahansa sivulle tai postitse lyhytkoodilla. Tämä laajennus toimitetaan sähköpostimalleilla ja säilötyillä vastauksilla usein kysyttyihin kysymyksiin. Lisäksi voit priorisoida, luokitella ja asettaa minkä tahansa lipun tilan helposti järjestelmänvalvojan hallintapaneelista.

Asetuspaneeli on täynnä parhaita ominaisuuksia, mikä merkitsee sitä, että mikään ei estä sinua luomasta tukikokemusta, joka on tämän maailman ulkopuolella. Voit asettaa tämän laajennuksen kaikenlaisilla tukitoiminnoilla, ja se ei rikkoudu.

Hanki WP Support Plus ilmaiseksi

Bonus: WordPress Helpdesk -laajennukset kunnialliset maininnat

Voitko uskoa, että luettelo päättyy tähän? Edellä olevat WordPress-tukipalvelun laajennukset tarjoavat sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut sellaisen tuen tarjoamiseksi, joka todella toimii sinulle ja sivustosi kävijöille. Ensiluokkaiset liitännäiset tarjoavat melkoisen iskun, mutta älä anna ilmaisten vaihtoehtojen huijata sinua; he ovat myös uskomattomia. Alla on pari muuta WordPress-tukipalvelun laajennusta ja ratkaisua, jotka kannattaa tarkistaa:

 • Zendesk, jonka avulla voit muuntaa kommenttiosi muun muassa tukijärjestelmäksi
 • Ohje partiolainen, joka keskittyy tukikokemuksen mukauttamiseen
 • Tukilippujärjestelmä joka toimitetaan erinomaisella hakutoiminnolla
 • bbPress koska foorumit tarjoavat myös suuria tukijärjestelmiä

Viimeisimmät sanat parhaista WordPress-tukipalvelun laajennuksista

Nämä ja muut WordPress-tukipalvelun laajennukset tarjoavat asiakkaillesi mahdollisuuden aloittaa yhteydenotot ja saada apua milloin ja missä tahansa he ovatkin kiinni sivustossasi. Samat laajennukset tarjoavat sinulle mahdollisuuden auttaa sivustosi kävijöitä tehokkaammin, koska tukilippujen luominen, hallinta ja seuraaminen on helpompaa suoraan järjestelmänvalvojan hallintapaneelissa..

Bottom line: WordPress-tukipalvelun laajennukset auttavat parantamaan käyttökokemusta ja lisäämään tuloksia säästämällä aikaa. Valitsetpa sitten premium-palvelun vai käytät ilmaista helpdesk-laajennusta, varmista, että vastaat tukilippuihin ajoissa, tai ansaitset itsellesi huonoja edustajia.

Mikä on suosikki WordPress-tukipalvelun laajennus? Kerro meille kommenteissa. Kippis!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map