8 parasta WordPress-teemaa ulkosuunnittelu- ja arkkitehtuurisivustoille

Paras arkkitehtuurin WordPress-teemat

Ulkosuunnittelu on yksi luovimmista työaloista, joka vaatii kaikkein tyylikkäyttä. Kasvattaaksesi yritystäsi tämän päivän ikä, aiot täytyy luo online-läsnäolo työsi esittelyä varten – rakenna salkku. Onneksi olet tehnyt oikean valinnan (valinnut WordPress CMS: ksi) ja tullut oikeaan paikkaan etsimään teemoja!


Olemme koonneet luettelon mielenkiintoisimmista ulkoisen suunnittelun WordPress-teemoista ja malleista, joita voit käyttää esittelemään oman tai toimistosi työtä. Aloitetaan.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. CROFTS

1 CROFTS - Arkkitehtuuri, Agency WordPress -teema

CROFTS on monikäyttöinen, täysin reagoiva WordPress-teema, jossa on verkkokalvovalmiusnäyttö, yhdistettynä vetämällä ja pudottamalla Visual Composer -laajennuksella. Tämä teema on suunniteltu erityisesti arkkitehtisuunnittelutarkoituksiin, kuten sisä- ja ulkotiloihin.

Tällä teemalla on myös useita portfolion asetteluja, mukaan lukien (a) useita sarakkeenäkymiä – mahdollisuus valita 2, 3, 4 tai 5 sarakkeen näkymästä; ja (b) kolme erilaista yhden salkun asettelua.

2. Ulkosuunnittelu

2 WordPress-ulkoasun suunnittelu

Tämän teeman mukana tulee täysleveä liukusäädin, joka kiinnittää huomiota verkkosivustossa käytettyihin otsikkokuviin. Se on täydellinen tapa esitellä parasta työtäsi ja voittaa asiakas yli, ennen kuin hänellä oli mahdollisuus harkita uudelleen.

Teeman mukana tulee Google Fonts -integraatio, esittelysisältö, yli 80 lyhytkoodia, ja se on myös WPML-yhteensopiva, mikä tarkoittaa, että voit päästä eroon alueellisista ja kielellisistä esteistä ja kääntää verkkosivustosi useille kielille. Teemassa on myös sisäänrakennettu ääni- ja videosoitin, ja mukana tulee 4 mukautettua postityyppiä Tiimimme, salkku, palvelut ja Suositukset.

Lopuksi, teeman käyttö perustuu TemplateMonsterin Kirsikkakehykseen, jonka avulla voit mukauttaa teeman useita näkökohtia, mukaan lukien typografiavaihtoehdot, sivupalkin sijainti, sivun asettelut, kuvan liukusäätimen asetukset ja paljon muuta.

3. Artcore

3 Artcore - Rakennusarkkitehtuuri WordPress-teema

Artcore on puhdas ja reagoiva WordPress-teema, jossa on rohkea ja moderni muotoilu, joten se soveltuu luoviin toimistoihin, sisustus- ja ulkomuotoiluun sekä arkkitehtuurisivustoihin. Teemalla on myös oma hallintapaneelin vaihtoehto helppoon projektinhallintaan. Sitä saa kevyt sivujen rakennustyökalu, ja sen mukana tulee kolme kotisivun asettelua. Henkilökohtaisesti mielestäni Artcore on yksi parhaista vaihtoehdoista, jos tarvitset WordPress-teeman, joka on erikoinen ulkoasuun.

4. Exdesimo

4 Exdesimo-ulkoasun suunnittelu WordPress-teema

Kun tämän teeman aloitussivulla on kuvattu elävä vihreys, mielestäni se sopisi erinomaisesti ulkoilmien suunnitteluun, joissa on paljon avointa maisemaa – puutarhoja, esiportaan, takapihan nurmikot jne. Teemalla on koko näytön kuva ja video tausta ja peruutusvalikko antavat sille tyylikkään ilmeen. Teknisestä näkökulmasta tällä teemalla on laiska ladattu kuville, mikä säästää myös jonkin verran kaistanleveyttä! Tämä teema perustuu myös Kirsikkakehykseen, joka tarjoaa rajoittamattomat mukautusvaihtoehdot ja säännölliset päivitykset pysyäkseen yhteensopivina WordPressin viimeisimmän version kanssa.

5. Matisse

5 Matisse - Luova ja tyylikäs teema

Hauska tosiasia – teeman nimi (mielestäni) on lainattu Henri Matisse joka oli tunnettu ranskalainen maalari ja kuvanveistäjä sekä fauvismin johtava hahmo.

Teema tarjoaa sinulle joukon mukautusvaihtoehtoja neljällä valikkokokoonpanolla (oletus, staattinen, oikea puoli ja koko näyttö), 12 sivun asettelumallia, 6 salkun ruudukkoa, esillä olevat teokset liukusäädin, 4 mukautettua widgettiä, 2 portfoliolajia ja ainutlaatuinen tapaustutkimus ja liukusäädin.

Demosisältö on mukana, joten muutamalla napsautuksella voit rinnakkaista tarkka teema, jonka näit ThemeForest-esittelyssä, ennen kuin ostat sen! ��

Teemassa on myös Google Fonts -integraatio, se on käännösvalmis mielenkiintoisen tehokkaan Bootstrap 3 -kehyksen perusteella. Sen mukana tulee tehokas asetuspaneeli, jossa on muokattavat otsikko- ja alatunnisteasetukset, vaalea ja tumma teeman iho sekä yhden napsautuksen brändivärivalitsin.!

6. Ulkosuunnittelun hallitseminen

6 ulkoisen suunnittelun hallitseminen WordPress-teema

Exterior Design Mastery -teema on täysin reagoiva, verkkokalvovalmis WordPress-teema, joka sisältää ominaisuuksia. Cherry-viitekehyksen avulla tällä teemalla on sisäänrakennettu teeman muokkaamo ja mukautetut typografiavaihtoehdot Google Font -integraation, suodatettavan portfolion parallaksin vieritystehosteen ja edistyneiden liukusäätimien avulla TM Nivo-liukusäädin kytkeä. Teema tukee myös ääni- ja videotoistimen integrointia.

7. Arkkitehtuuri

7 Arkkitehtuuri - WordPress-teema 2

Arkkitehtuuriteema julkaistiin alun perin 3 vuotta sitten joulukuussa 2012. Tänään on yksi Themeforestin suosituimmista teemoista, yli 2 400 myynnillä! Teeman mukana tulee tehokas hallintapaneeli, jossa on vetämällä ja pudottamalla sivunmuodostaja ja liukusäädin, lokalisointituki, rajattomat värivaihtoehdot (yhdistettynä elävään värivaihtoehtoon), sisäänrakennetut pikakoodit, hinnoittelutaulut ja Google Fonts -integraatio. Näiden mukautusvaihtoehtojen lisäksi teema tukee myös viittä mukautettua postityyppiä, 6 alatunnisteasettelua ja fonttia, logoa ja taustaa lähettävää.

8. Ulkosuunnittelutoimisto

8 ulkoisen suunnittelun toimiston WordPress-teema

Luettelomme lopullinen teema, Bureau Exterior Design WordPress -teema, saa aikaan TemplateMonsterin kehittämä Cherry Framework. Teema on rakennettu monipuoliseen Bootstrap 3 -kehykseen ja siinä on eloisat värit, jotka antavat sille virkistävän vihreyden. Tämän lisäksi teemassa on parallaksivieritys käytössä, siinä on sisäänrakennettu tuki fonttikuvakkeille ja Google Fontsille.

Järjestelmänvalvoja-paneeli tarjoaa useita teemaasettelu- ja sarakeasetuksia, automaattisen päivityksen ominaisuuksia ja muita edistyneitä mukautusvaihtoehtoja. Bonusominaisuutena teemalla on oma moduuli verkkokeskustelua varten, joten voit olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa (jotka offline-tilassa voivat jättää sinulle offline-viestejä), mikä parantaa sivustosi käyttökokemusta.

johtopäätös

Minulla oli vaikeaa etsiä ulkomuotoilumalleja verkosta – useimmat niistä olivat vanhentuneita tai niillä oli hyvin yleinen muotoilu. Huomaat, että puolet tämän luettelon teemoista on TemplateMonsterilta. Haluaisin tuoda esiin tiettyjä asioita tästä markkinoista.

TemplateMonster tarjoaa hyvän asiakastuen – mukaan lukien ostetun teeman asennuksen ja konfiguroinnin (tietysti hintaan). Sivupalkin maksunäppäin kerää pari “lisäosaa” mainostetulla korkealla diskonttokorolla.

varoitusmalli

En suosittelisi ostamaan näitä lisäosia

Suurin osa niistä on laajennuksia, joita et käytä. Pahemman tilanteen vuoksi nämä “pakolliset” -laajennukset voivat hidastaa WordPress-verkkosivustoasi, elleivät ne kokonaan aiheuta teemalaajennusten ristiriitoja. Varmista aina, että ostat isännöintipalveluntarjoajasi erikseen, ilman kolmannen osapuolen (tässä tapauksessa TemplateMonster) osallistumista..

Nämä ovat joitain sudenkuoppia, joista sinun on oltava tietoinen. Meillä on täällä WPExplorerissa runsaasti oppaita, joista voit oppia mitä sinun täytyy tehdä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map