8 parasta WordPress-ponnahdusikkunan laajennusta

Tulosprosentin optimointi on tärkein prioriteetti useimmille digitaalimarkkinoijoille. Tulevan uskollisen seuraajan houkutteleminen ja kiinnittäminen voi olla taidetta – joka hämmentää meille parasta. Onneksi on olemassa suuri määrä työkaluja, joiden avulla voit saavuttaa tavoitteesi; etenkin WordPress-yhteisössä. Tässä artikkelissa aiomme tutkia satokermaa.


Tarkemmin sanoen aiomme sukeltaa ponnahdusikkunoiden maailmaan. Kun olemme tehneet tämän, siirrymme eteenpäin tutkimaan, kuinka voit hyödyntää uutta ponnahdusikkunan laajennusta ja maksimoida muuntoprosentit WordPress-verkkosivustollasi. Mennään säröilyyn!

Mikä on Optin-ponnahdusikkuna?

Optin-ponnahdusikkunat ovat todistettu tapa muuntaa vierailijat uskollisiksi seuraajiksi. Optiinien avulla vierailijat voivat syöttää yhteystietoja uutiskirjeen tilaamiseksi tai pyytää lisätietoja tietystä aiheesta.

Sanotko ponnahdusikkunat? Mutta ne ovat ärsyttäviä helvetissä, eikö niin? Markkinointityökalut voida olla väsyttävä – siitä ei ole epäilystäkään – mutta suuren kalastajan käsissä oikea syötti voi olla avain hänen menestykseen. Vain sinä osaa päättää, ovatko tulokset menetelmän arvoisia. Katsotaanpa sitten, että tutkitaan WordPressin suosituimpia ponnahdusikkunoita.

WordPress-ponnahdusikkunoita on saatavana paljon, ja vehnän lajittelu märeistä voi olla hiukan pelottava mahdollisuus. Onneksi olemme jo tehneet raskaan nostamisen sinulle huolellisesti harkitulla alla olevalla valinnalla.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Ninja-ponnahdusikkunat

Ninja-ponnahdusikkunat WordPressiin

Ninja Popups on muokattavissa ponnahdusikkunoiden luoja WordPressille. Tämän liitännäisen avulla voit luoda vaivattomasti ponnahdusikkunoita verkkosivustollesi uutiskirjeiden tilauksia, sosiaalisia seurauksia, suositeltuja tai niihin liittyviä kohteita ja paljon muuta varten.

Ponnahdusikkunat ovat loistava tapa kiinnittää lukijoiden huomio, ja Ninja-ponnahdusikkunat helpottavat mukautettujen ponnahdusikkunoiden lisäämistä verkkosivustollesi. Laajennus tarjoaa sinulle paljon hienoja ponnahdusvalintoja, jotka ovat mobiilivalmiita, täysin käännettäviä ja täynnä ominaisuuksia. Lisää ponnahdusikkunoita, jotka lukitsevat sisällön, kunnes lukija tilaa tai jakaa. Tai lisää ponnahdusikkunoita erikoistarjouksia, alennuksia tai kuponkikoodeja varten. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Yksi hienoimmista ominaisuuksista on tilastot, jotka Ninja Popups tarjoaa osoittaakseen, mitkä ponnahdusikkunat auttavat ja mihin voi mennä.

Tarvitsetko lisää ponnahdusikkunoiden suunnitteluvaihtoehtoja? Hanki laajennuspaketti! Laajennusten tekijä loi uuden teemapaketin niille, jotka tarvitsevat vähän enemmän erilaisia ​​versioita. Jos järjestät paljon tarjouksia tai haluat käyttää erilaisia ​​malleja jokaiselle ponnahdustyypille, laajennuspaketti olisi ehdottomasti hyödyllinen. Mutta koska se on vain muutama dollari ylimääräistä, työtä tarvitaan vain lisätäksesi työkalupakkiisi myöhempää ajankohtaa varten.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker on laajennus, jonka avulla voit laittaa ponnahdusikkunoihin melkein minkä tahansa kaiken kuviteltavan sisällön. Lisäksi siinä on joukko ominaisuuksia, kuten:

 • Ponnahdusikkuna avautuvat animaatiot
 • Täydellinen paikannus ja koon hallinta
 • Teemanrakentaja
 • Selattava sisältö ja paljon muuta

3. Kukki

kukinta

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Bloom on erittäin liukas lisäosa Elegant Themes -tapahtuman rockstaareilta. Se on myös palkkio, joten saat mitä maksat – laadukas tuote. Huolimatta siitä, kuinka aiot lisätä optiinilomakkeita sivustoosi, Bloomiin on rakennettu useita erinomaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät luomisprosessista helppoa:

 • Kuusi helppoa optiinityyliä; kuten ponnahdusikkuna, lentää sisään ja widget
 • Yli 100 aloitusmallia
 • Helppo tuonti ja vienti jakamista varten muiden sivustojen kanssa
 • Tilastojen seuranta tulosten välilehteiden pitämiseksi
 • Ja enemmän – tutustu Bloom-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja

4. ponnahdusikkunat – WordPress ponnahdusikkunat

Ponnahdusikkunat WordPress

Ponnahdusikkunat – WordPress ponnahdusikkuna on mahtava ponnahdusikkuna, joka on ladattu yli 60 000 kertaa ja ylpeilee seuraajiasi 40%. Ominaisuuksiin kuuluu:

 • Useita näytösuodattimia käyttäjän tapojen erottamiseksi
 • Vaihtoehdot, milloin ponnahdusikkunat näytetään tai ei
 • Sijainnin, ajoituksen ja piilottamisen asetukset
 • Lyhytkoodit sosiaaliseen verkottumiseen

5. PopupAlly

Popup Ally

PopupAlly on loistava laajentamaan tilaajamäärääsi. Tämä WordPress-laajennus mahdollistaa edistyneiden ammattilaisten ilmoittautumislomakkeiden mukauttamisen nopeasti, vaikka et tiedä koodia.

 • Yhteensopiva useimpien sähköpostimarkkinointijärjestelmien kanssa
 • Onko pro-vaihtoehto lisätuella saatavana
 • Tarjoaa askel askeleelta opetusohjelmia nousemiseen ja ajamiseen
 • Ilmainen 30 päivän kurssi auttaa sinua luomaan luetteloa

6. PopUp Lähettäjä Supsystic

Lataa Supsystic: Popup

PopUp By Supsystic mahdollistaa helpon ja rajoittamattoman luovan suunnittelun saada lisää tilaajia ja sosiaalisia seuraajia.

 • Reagoivat ponnahdusikkunat ystävällisillä vaihtoehdoilla
 • Muokattavat teemat
 • Poistu ponnahdusikkunoista kadonneiden kävijöiden sieppaamiseksi

7. Opt-in Samurai

Opt-in Samurai -laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luo kauniita opt-in ponnahdusikkunoita WordPressiin Opt-in Samurain avulla. Opt-in Samurai on toinen Intense WP: n kehittämä premium-laajennus, jonka avulla voit luoda kauniita opt-in-ponnahduslomakkeita WordPress-verkkosivustoosi..

Sen mukana on yli 100 ennalta suunniteltua opt-in-lomaketta, joissa on muokattavat kuvat ja tekstitiedot. Kaikki opt-in-lomakkeet testataan täysin reagoivina ja ne ovat täydelliset kaikissa laitteissa. Kaikkien ominaisuuksien lisäksi, joita Opt-in Samurai tarjoaa, se sisältää myös 20 sivupalkkikohtaista opt-in-lomaketta.

Luo rajattomia lomakkeita ja lähetä päätiedot lennossa 19 suosituimpaan sähköpostipalveluun, mukaan lukien MailChimp, Aweber, Hanki vastaus, Pysyvä yhteyshenkilö, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Campaign Monitor, Active Kampanja, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot ja Mad Mimi. Tilaajatiedot tallennetaan myös paikalliseen WordPress-tietokantaan. Joten voit viedä CSV: hen suoraan Opt-in Samurai -hallintapaneelista. Yksityiskohtaiset tilastot näyttävät eniten muuntavia muotoja sekä näyttökerrat / näkymät.

Opt-in Samurai voi myös lähettää liidit suoraan itse isännöimään Sugar CRM: ään. Ponnahduslomakkeen lisäksi lomakkeet voidaan sijoittaa myös suoraan sivulle (ilman ponnahdusikkunoita), jos haluat näyttää opt-in-muodon sisällön keskellä lyhyellä koodilla. Laajennuksen kojetaulu tarjoaa sinulle yksityiskohtaisen analyysin lomakkeista, jotka saavat näkymiä ja eniten muuntelevia muotoja. Opt-in Samurai on yksi siellä olevista käyttäjäystävällisistä laajennuksista, joilla voit määrittää opt-in-ponnahduslomakkeesi. Näiden lisäksi, laajennus tukee sekä aloitus- että poistumisikkunoita. Ja voit määrittää evästeiden voimassaolon päättymistä myös jokaiselle ponnahdusikkunalle.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Optin Ninja on premium-luokan WordPress-laajennus, joka on suunniteltu tavalla, joka auttaa sinua uusien sähköpostitilaajien vastaanottamisessa. Kerää sähköpostiosoitteet ja tallenna ne paikalliseen tietokantaan, käytä automaattivastaajia API-avaimen kautta tai käytä mitä tahansa mukautettua lomaketta. Laajennuksen avulla voit käyttää yksivaiheista tai kaksivaiheista prosessia vierailijoiden muuntamiseksi tilaajiksi.

Jokainen sisältöruutu voidaan muotoilla eri tavalla. Purista sivuja voidaan mukauttaa yksityiskohtiin; Käytä erillisiä sivuja tai avaa niitä ponnahdusikkunoissa, räätälöi taustat, värit, fontit jne. Jos haluat kokeilla erilaisia ​​vaihtoehtoja, Optin Ninja antaa sinun luoda yksinkertaisia ​​A / B-testejä, jotka voivat auttaa sinua päättämään, mitä lähestymistapaa käytetään.

Plugin on helppo asentaa ja toimii hyvin useimpien WordPress-teemojen ja -laajennusten kanssa. Tarkista laajennuksen esittely, jotta voit esikatsella kaikkia mahtavia optiinisivun demoja ja nähdä todellisia näyttökuvia analytiikkakaaviosta, automaattivastaajasta, suunnitteluvaihtoehdoista ja yli 300: sta grafiikasta.

Hypoteesi?

Kun kaikki pluginien poiminta, ponnahdusikkunoiden mukauttaminen ja uutiskirjeen kirjoittaminen ovat, mistä tiedät, että kaikki nämä asiat toimivat? Vaikka taianomainen kaava on kyseenalaistettava useiden vuosituhansien ajan, on joitain kokeiluja, joiden useimpien asiantuntijoiden mielestä todella saadaan toivotut tulokset. Tämä tulee muodossa tilastollinen hypoteesin testaus.

Tilastollisella hypoteesitestauksella ei ole mitään tekemistä tietyn suuren, lähinnä kasvissyöjän nisäkkään kanssa, jota esiintyy yleensä Saharan eteläpuolisen Afrikan alueilla. Kuitenkin tekee on melko vähän tekemistä tilastotieteen tieteellisen tutkimuksen kanssa.

A / B-testaus viittaa satunnaistettuun kokeeseen, joka koostuu kahdesta muunnelmasta – A ja B, kun taas ensin edustaa ‘kontrollia’ ja ‘hoito’ edustaa jälkimmäistä.

Hämmentynyt? No, onneksi sinun ei tarvitse olla rakettitieteilijä, jotta sinulla olisi onnistunut verkkosivusto. Sitä varten plugins ovat! Vaikka monissa ponnahdusikkunoissa on sisäänrakennetut seurantaominaisuudet, on olemassa laajennus, joka on erityisesti suunniteltu auttamaan sinua määrittelemään, hallitsemaan ja seuraamaan A / B-testauskokeita:

Nelio AB Split -testityökalu WordPressille

Nelio A / B Testing on tehokas ja monipuolinen muuntamisen optimointipalvelu WordPressille. Laajennus itsessään on ilmainen, mutta sen vaatima palvelu on premium. Nelio A / B -testaus voi tehdä sinulle seuraavaa:

 • Paranna aloitussivujasi
 • Kirjoita parempia viestejä
 • Testaa uusia teemoja ja erilaisia ​​valikoita
 • Testi otsikot ja otsikot

Ja mikä parasta, kaikki tämä voidaan tehdä suoraan WordPress-hallintapaneelista! Toinen hieno ominaisuus, joka lämmittää sinua, on lämpökartat.

Tämän ominaisuuden avulla kirjaimellisesti voit analysoida minkä tahansa sivun kuumin alueita, jotta ymmärrät asiakkaitasi paremmin. Ja koska Nelio A / B -testaus on suunniteltu a palvelu (vaikkakin premium), kaikki käsittely poistetaan verkkosivustoltasi ja antaa heidän pilvinsä käsitellä kuormaa. Tämä nopeuttaa sivuston latausaikoja.

Jäätäminen muuntamiskakkuun

Joten puhumme tämän viestin ponnahdusikkunoista, mutta haluan antaa sinulle myös lisäbonuksen. Yksi todistetuimmista tavoista lisätä tilaajaluetteloa ja pitää heidät palaamaan enemmän, on yksi yksinkertaisin: sano kiitos.

Testit osoittavat, että kiitossivun sisällyttäminen tapahtuman loppuun (oli se sitten taloudellista tai muuta) luo suuren vaikutuksen jokaiselle asiakkaalle. Se luo myös loistavan tilaisuuden sisällyttää linkkejä takaisin muihin sisältöihisi.

Toinen hieno tapa sanoa kiitos yhdessä vietämästä ajasta, arvasit sen – WordPress-laajennuksen. Kiitos myöhemmin, todella lähettää kiitossähköpostit jokaiselle, joka jättää kommentin.

Mahtavia ominaisuuksia on runsaasti:

 • Kutsu lukijoita takaisin blogiisi
 • Linkki Twitteriin tai Facebookiin saadaksesi lisää seuraajia
 • Mukauta luokkien sähköposteja
 • Linkki RSS-syötteeseesi
 • Sisältää monikielisen käännöksen

Kuten todellisessakin maailmassa, kiitos on pitkä matka siihen, että lukija, tilaaja tai asiakas tuntuu olevan tervetullut ja he rakastavat sinua siitä.

Muuntaminen Vierailijat Koukku, Line ja Sinker

Joten nälkäiset verkkosivustojen kävijät ovat ottaneet syöttiin ja olet kääntänyt ne sisään. Olet lisännyt tilaajaluetteloa ponnahdusikkunoilla, herättänyt enemmän kiinnostusta verkkosivustollesi, ymmärtänyt täysin asiakkaitasi ja heidän tarpeitaan ja edes vienyt aikaa pois kiireisestä päivästä sanoa kiitos.

Voit nyt jatkaa maailman valloittamista. Tai jos olet edelleen nälkäinen lisää, tutustu sähköpostioptiikan laajennusten roundupiin. Onko sinulla kysymyksiä, ehdotuksia tai kritiikkiä? Tulipalo pois alla olevasta kommenttiosasta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map