8 parasta valmennus WordPress-teemaa

Parhaat valmennus WordPress-teemat

Valmennusyrityksen johtaminen voi olla tyydyttävää, mutta aikaa vievää. Jos olet ajatellut yrityksesi verkkosivuston parantamista tai avaamista, se voi tuntua liian suurelta projektilta. Vaikka olet tarkistanut a valmennussivuston opas Seuraavat vaiheet saattavat vielä olla epäselviä.


Onneksi WordPress-teeman valitseminen on hyvä paikka aloittaa. Lisäksi on melko helppoa löytää ominaisuuksista, joista voi olla hyötyä valmennusliiketoiminnassasi! WordPressin suosio ja avoimen lähdekoodin ydin tarkoittavat, että valita on paljon korkealaatuisia teemoja.

Tässä artikkelissa esitetään luettelo tärkeistä asioista, joita on etsittävä valmennussivustoteemasta. Sitten tarkistamme kahdeksan parasta valmennusverkkosivustojen teemaa WordPressille. Sinulla on tämä!

Miksi valmennusyrityksesi tarvitsee verkkosivuston (ja mitä et voi jättää pois)

Henkilökohtaisen valmennuksen markkinat ovat kasvaneet tasaisesti viime vuosien aikana. Itse asiassa sen markkina-arvon odotetaan saavuttavan 1,34 miljardia dollaria vuoteen 2022 mennessä. Tämä tarkoittaa, että kilpailusta ei ole puutetta. Näin ollen valmennussivustosi on erotuttava enemmän kuin koskaan.

Jotakin muistettavaa valmennussivustosi rakentamisen aikana on valmennussuhteen luonne. Luottamuksen luominen asiakkaidesi kanssa online-tilassa saattaa vaatia erilaista lähestymistapaa persoonallisuutesi tosiasiallisen kuvaamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että haluat harkita videoiden ja podcastien käyttöä keinona antaa persoonallisuuttasi loistaa.

Sen lisäksi, että luot paljon laadukasta sisältöä, joka osoittaa asiantuntemustasi, sinun kannattaa sisällyttää niin paljon hakukoneoptimointia (SEO) kuin mahdollista. On selvää, että jos sivustosi ei näy hakutuloksissa, kukaan ei tiedä mitä sinulla on tarjota! Hyvän toimintakehotuksen (CTA) sisällyttäminen pääsivullesi on myös hyvä harkita.

Mitä sinun tulisi etsiä valmennussivustoteemasta

Nyt sinulla on käsitys siitä, millaista sisältöä valmennusverkkosivustollesi sisältyy, sinun on pohdittava, kuinka aiot pukeutua siihen. Teeman löytäminen verkkosivustollesi voi olla hieman pelottava, koska valita on niin monia.

Onneksi voit rajata vaihtoehtoja etsimällä teemoja, joissa on tiettyjä ominaisuuksia, kuten:

 • Videon yhteensopivuus ja useita näyttövaihtoehtoja
 • Sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet, kuten Schema.org-ystävällisyys
 • Optimointi nopeudelle ja pienelle näytölle
 • CTA- tai aloitussivujen mallisivut
 • Muokatut postityypit sisällön järjestämiseen ja ainutlaatuiset asetteluvaihtoehdot

Valitsemastasi teemasta riippumatta on hyvä lukea asiakasarvostelut ja päättää, onko tarjottu tuki riittävä. Tämä on jotain pidettävä mielessä, jos olet uusi WordPress-ohjelmassa, koska jotkut teemat vaativat enemmän “asennusta” kuin toiset.

Sisältösi ikkunapukeutumisena ja siihen, mitä potentiaaliset asiakkaat näkevät ensin, teema on melko tärkeä. Sellaisena olemme laatineet luettelon kahdeksasta teemasta, joita voit selata. Löydät todennäköisesti sellaisen, joka sopii täydelliseen sekoitukseen muodosta ja toiminnasta.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Terveysvalmentaja

Terveysvalmentajan teema

Health Coach on niche-teema, joka on rakennettu auttamaan palvelemaan asiakkaitasi. Terveysvalmentajana sinun on oltava aina tukeva läsnäolo, ja tämä teema on rakennettu pysyäkseen ajan tasalla. Auttaaksesi ylläpitämään näitä standardeja, saat ympäri vuorokauden ammattitaidon tuen mukana toimitetun Visual Composer -sivun rakennuslaajennuksen lisäksi, vetämällä ja pudottamalla..

Avainominaisuudet:

 • Useiden selainten yhteensopivuus
 • Reagoiva muotoilu, joka sopii näytön kokoon
 • Mukana FontAwesome-kuvakkeet ja yli 800 Google-kirjasinta
 • Sisältää suositun Slider Revolution -laajennuksen
 • Tarjoaa WooCommerce-toiminnallisuuden ulkona

2. Blossom Coach (ilmainen)

Blossom Coach -teema

Blossom Coach -teema loistaa todella mobiililaitteiden optimoinnissa. Se on Schema-ystävällinen ilmainen teema, joka auttaa sinua hakukoneesi sijoituksissa. Oletuskotisivu on myös täynnä sitouttamismahdollisuuksia – melkein kaikki osiot, joita tarvitset valmennusliiketoimintaasi, mukaan lukien vilkas CTA-osasto.

Avainominaisuudet:

 • Ohittaa Googlen mobiiliystävällinen testi
 • Optimoitu nopeammille sivujen latausaikoille
 • Ilmaisessa versiossa on yhdeksän muokattavaa kotisivun osaa
 • Mahdollisuus mukauttaa otsikkosuunnitteluasi
 • Pääsy videopalkkiominaisuuteen

3. Colead

Co-Lead Coaching-teema

Colead-teema on rakennettu auttamaan sinua toimittamaan palveluitasi, luokkiasi ja puheitasi maailmalle. Jos aiot tarjota oppitunteja verkossa tai työpajoja, Coleadilla on paljon erinomaisia ​​opetusominaisuuksia. Näitä ovat LearnPress LMS -laajennus ja paljon premium-lisäosia.

Avainominaisuudet:

 • Parallax-suunnitteluvaihtoehdot tuovat 3D-efektin verkkosivustollesi
 • Mukana SiteOrigin-vedä ja pudota -sivun rakennustyökalu
 • Sisältää dynaamiset esittelylaatikon ominaisuudet kiinnostavaan CTA-kokemukseen
 • Sisäänrakennettu tapahtumien hallintajärjestelmä

4. LifeGuide

LifeGuide-teema

LIfeGuide tarjoaa monia dynaamisia elementtejä mukautettavaksi. Paitsi että voit muokata alkuperäisiä suunnittelutiedostoja tarpeitasi varten, myös teema on rakennettu antamaan sinulle lähes ääretön joukko värejä, joista valita. Täysin reagoivana teemana sinun ei tarvitse koskaan huolehtia, jos matkapuhelimen käyttäjät saavat tyydyttävän kokemuksen.

Avainominaisuudet:

 • Mukana Unyson-vedä ja pudota -sivun rakennustyökalu
 • Paljon mukautusvaihtoehtoja
 • Teeman Photoshop-suunnittelutiedostot ovat mukana ladattavissa
 • Varattu laajennus sisältyy tapaamisten hallintaan

5. Valmentaja

Valmentajan teema

Jos haluat perusteellisemman testiajon ennen teeman ostamista, Coacher tarjoaa salasanalla suojatun kiertueen sen toiminnallisuudesta. Tähän sisältyy kyky pistää kojetaulun läpi ja testata ominaisuuksia ennen rahan roiskumista. Kaiken kaikkiaan tämä teema tulee olemaan hieno nopeaan nousemiseen ja ajamiseen.

Avainominaisuudet:

 • Viiden tähden teema
 • Valitse kolmesta kotisivumallista ja laajasta valikoimasta erikoissivuja
 • Pikasuunnitteluvaihtoehdot verkkokaupan malleilla ja valmiilla kurssisivuilla
 • Sisältää WP Bakery -sivunmuodostajan ja Slider Revolution -laajennukset

6. Elämänvalmentaja

Life Coach -teema

Life Coach -teemalla on yksi parhaista sivumallien ja mukautettujen viestityyppien kuvauksista, joita olemme törmänneet. Tämä tarkoittaa, että olet valmiina luomaan ainutlaatuista sisältöä, kuten podcasteja ja tapahtumia, ilman vaivaa puuttua tarvittaviin kokoonpanoihin..

Avainominaisuudet:

 • Sisältää seitsemän mukautettua postityyppiä
 • Lukuisia mukautettuja lyhytkoodeja muokattavan sivusisällön luomiseksi
 • Sisältää Visual Composer -laajennuksen
 • Pääsy yli 1 500 kuvakkeeseen

7. HEALTHFLEX – Terveysvalmentaja

HEALTHFLEX - Terveysvalmentajan teema

HEALTHFLEX – HealthCoach tarjoaa useita variaatioita terveyteen liittyvästä teemasta. Se on suunniteltu erityisesti online-terveysvalmentajan tarpeisiin. Teema sisältää myös useita hyödyllisiä verkkokaupan ominaisuuksia, jotka auttavat sinua myös kaupan perustamisessa.

Avainominaisuudet:

 • Ecwid-ostoskorin laajennus on valmis erittäin muokattavissa olevaan ostoskokemukseen
 • Lisäasetukset-välilehden ominaisuudet vastikään luotuihin mukautettuihin postityyppeihin
 • Rajoittamaton värivaihtoehto
 • Valmiina useiden hyödyllisten laajennusten, kuten WooCommerce, MailChimp ja muiden, nopeaan asennukseen

8. Celeste

Celesten valmennusteema

Celeste on suunniteltu erityisesti palvelemaan kiireisen elämänvalmentajan tarpeita. Siinä on useita räätälöityjä malleja, jotka esittelevät erilaisia ​​elämänvalmennus- ja terapeuttisia palveluita. Voit myös ladata esityssisällön yhdellä napsautuksella ja omata täysin toimivan verkkosivun, joka on valmis mukauttamiseen.

Avainominaisuudet:

 • Tarjoaa suositun yhden sivun suunnittelutavan
 • Yhteensopiva monisivustolla
 • Mukana Bold Builder- ja Contact Form 7 -laajennukset
 • Dynaamiset suunnitteluelementit, kuten välilehdet, haitarit, liukusäätimet ja mukautetut valikot

Kuinka saada Coaching-verkkosivusi alkuun

Jos saat hiljaa uuden verkkosivustosi avaamisesta, emme syytä sinua! On kuitenkin joitain muita kohteita, jotka kannattaa tarkistaa, ennen kuin aloitat tosiasiallisen sisällön kehittämisen.

Saadaksesi sivustosi hyvään alkuun, voit tutustua valmennussivuston oppaaseen ja noudattaa muutamia parhaita käytäntöjä:

 1. Valitse suositellusta WordPress-verkkoisäntästä Web-hosting-suunnitelma.
 2. Valitse ja rekisteröi ikimuistoinen verkkotunnus, joka edustaa yritystäsi.
 3. Suojaa verkkosivustosi Secure Sockets Layer (SSL) -sertifikaatilla.
 4. Asenna ja määritä WordPress.

Kun olet suorittanut perusasennuksen ja -asetukset verkkoisäntäsi kautta, voit harkita valitsemasi teeman asentamista ja uuden valmennussivustosi mukauttamista.!


Nyt olet tarkistanut useita korkealaatuisia valmennusverkkosivustojen teemoja WordPressille. Sinun pitäisi olla valmis sukeltamaan ja saamaan sivustosi toimintaan. Muista joitain teemaominaisuuksia, joita suosittelimme alussa, ja voit mennä sinne.

Esimerkiksi teemavalinnalla valmiiksi rakennetuilla aloitussivumallilla voi olla hyötyä markkinointikanavassasi. Varmista myös, onko valitsemasi teema optimoitu mobiililaitteille ja vastaako se erilaisia ​​näyttökokoja. Hyvä valmennussivuston opas, yhdessä näiden ominaisuuksien kanssa auttaa sinua luomaan täydellisen verkkosivuston valmennusliiketoimintaasi varten!

Onko sinulla muita kysymyksiä valmennussivustosi avaamisesta? Jaa ajatuksesi kanssamme alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map