8 parasta ilmoituspalkin WordPress-laajennusta

Paras ilmoituspalkki WordPress-laajennukset

Haluatko mainostaa myyntiä, uusinta tuotetta tai tiettyä aloitussivua, ilmoituspalkki on tie. Tämä yksinkertainen lisäys sivustoosi ohjaa huomiota ja auttaa ohjaamaan liikennettä rahansiirrosivuillesi. Mutta vaikka WordPress-teemasi ei sisällä tätä ominaisuutta, ilmoituspalkin lisääminen on helppoa pluginin avulla.


Riippuen tarpeistasi, käytettävissä on melko vähän ilmoituspalkkivaihtoehtoja. Olemme kuitenkin laatineet luettelon parhaista vaihtoehdoista. Jokainen jakamamme laajennus on päivitetty äskettäin ja tarjoaa mahdollisuuden lisätä linkin (mikä on ehkä WordPress-ilmoituspalkin tärkein ominaisuus). Joten aloitetaan!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Helppo ilmoituspalkki

Helppo ilmoituspalkki

Lisää yksinkertainen ilmoituspalkki WordPress-sivustoosi Easy Notification Bar -laajennuksella. Tämä vaihtoehto on todellakin luettelomme helpoin – asenna vain asennuspaikka ja siirry live-räätälöintiohjelmaan määrittämään ilmoituspalkki. Plugin sisältää nopeita ja helppoja vaihtoehtoja lisätä tunnisteen, asettaa tekstin kohdistuksen, valita fonttikoon, muokata painiketekstiä, lisätä linkin ja mukauttaa taustan / tekstin väriä. Se siitä! Voit lisätä ilmoituspalkin WordPress-sivustoosi muutamassa minuutissa. Mikä parasta, tämä kevyt laajennus toimii useimpien teemojen kanssa (mukaan lukien oma kokonaisteema) ja pelaa mukavasti suosittujen laajennusten kanssa (kuten WPBakery Page Builder ja Elementor).

2. Hei baari

Hei baari

Suosittelemme vielä muutamaa lisättyä vaihtoehtoa tarkistamaan Hello Bar. Tämän laajennuksen ilmainen versio sisältää perussuunnitteluasetukset (kuten väri, ylä- tai alaosa, koko ja nappityyli), 1 live A / B -testi (palkkio on rajoittamaton), näytä Hello Bar kaikille tai vain mobiililaitteille (tai rajoita se etusivullesi, jos päivität). Yksi huomionarvoinen asia on, että et voi poistaa Hello Bar -tuotemerkkiä, ellet päivitä premium-suunnitelmaan, joka alkaa noin 24 dollaria kuukaudessa, jos valitset vuotuisen kasvusuunnitelman.

3. WPFront-ilmoituspalkki

WPFront-ilmoituspalkki

WPFront on vähän vähemmän intuitiivinen, mutta on silti hyvä vaihtoehto, jos etsit ilmaista ilmoituspalkkilaajennusta. Laajennuksella on oma paneeli, jossa on vaihtoehtoja tahmeaksi, vierityssiirtoksi, palkin korkeudeksi, automaattiseksi sulkemiseksi, viestiä, painikkeiden toimintaa (linkki tai Javascript) ja paljon muuta. Mutta ainutlaatuinen ominaisuus on kyky määrittää asetetut päivämäärät ja käyttäjäroolit ilmoituksen palkkien näyttämiseksi. Tämä tekee WPFrontista loistavan valinnan, jos haluat mainostaa rajoitetun ajan tarjouksia tai erityisiä ilmoituksia kirjautuneille tilaajille (tai jopa kirjoittajillesi)..

4. WP-ilmoituspalkit

WP-ilmoituspalkit

WP Notification Bars -laajennus tarjoaa yksinkertaisen tavan luoda hälytyspalkki WordPress-käyttöiseen sivustoosi. Luo rajaton määrä palkkeja mukautetulla tekstillä, painikkeilla jne. Lisäksi on asetukset, joiden avulla ilmoituspalkki voidaan näyttää tietyillä sivuilla (tai viesteissä) Googlelle tai Facebookin kävijöille – loistava ominaisuus, jos haluat tarjota erilaisia ​​ilmoituksia kävijöille eri liikenteen lähteet. Laajennus on myös käännösvalmis, ja se sisältää värivaihtoehtoja mukautetulle tausta-, teksti- ja painikeväreille.

5. Yläpalkki

Yläpalkki

WP Darkon Top Bar -laajennuksen avulla voit suunnitella oman yläpalkin näyttääksesi viestejä ja linkkejä sivustosi kävijöille. Valitse väri, vierittämisen, viestin ja painikkeen tekstin näkyvyys sekä värit. Lisäprofiileihin (alareuna, viive, sulkemismahdollisuus, fonttikoko ja käyttäjän näkyvyys) on saatavana Pro-versio..

6. Ilmoituspalkki

Themify-ilmoituspalkki

Tiedot ja lataa

Ilmoituspalkin laajennus on helppo lisätä hälytyksiä koko verkkosivustollesi. Ja koska laajennus on täysin reagoiva, viestisi näkyy lukijoille kaikissa heidän laitteissaan. Laajennus sisältää paljon hienoja vaihtoehtoja, joten voit luoda ilmoituksia, jotka vastaavat tuotemerkkiäsi ja verkkosivustoasi. Ensin päätä, haluatko ilmoituksen kiinnittyvän otsikkoosi, alatunnisteeseen tai sivupalkkiisi. Sitten voit valita 12 taustaväristä / tyylistä, 2 tyylielementistä (paperiliitin tai kirjanmerkki), 3 muutosta ja 5 mukautettua kirjasinta. Luo ilmoituksia, jotka todella ilmestyvät sivustoltasi, rohkaistaksesi lukijoita napsauttamaan!

7. Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite

Apex Notification Bar Lite -laajennus sisältää kourallisen vaihtoehtoja oman hälytys- tai ilmoituspalkin luomiseen. Valitse 5 esimuotoiltua mallia tai mukauta käyttämällä 5 ilmoituspalkkikomponenttia ja mukana olevia sosiaalisia kuvakkeita. Apex Notification Bar Lite tarjoaa vaihtoehtoja tarttuvalle palkille – joten ilmoitus pysyy näytössä, vaikka sivustosi kävijät vierittävät alas. Tai voit ottaa käyttöön Näytä / piilota-vaihtoehdon, jotta lukijat voivat sulkea ilmoituksen. Haluta lisää? Tuolla on premium-versio saatavana edistyneeseen paikannukseen, ajoitettuihin palkkeihin, lähtölaskuriin, mukautettuihin fontteihin ja moniin muihin mukautusvaihtoehtoihin.

8. HashBar

Hashbar

Viimeisin luettelossamme on HashBar-ilmoituspalkki WordPressille. Yhteensopiva Visual Composer- ja King Composer -sovellusten kanssa, se on loistava lisäys, vaikka käytätkin sivustosi sivunmuodostajaa. Laajennuksen avulla voit päättää, millä sivuilla se näytetään, asettaa sijainnin, mukauttaa värejä ja tietysti lisätä oman tekstin. Mutta jos haluat käyttää lyhytkoodigeneraattoria, tarttuvia ja läpinäkyviä otsikkotyylejä, mobiilirajapisteasetuksia, ilmoituspalkkien ajoitusta ja muuta, sinun on päivitettävä premium-versio.


Kokoonpano, ilmoitus- ja ilmoituspalkit ovat loistava tapa kiinnittää huomiota tärkeisiin tietoihin. Voit ohjata lukijaasi yksinoikeuteen, uuteen sisältöön, uutiskirjeen rekisteröintiin tai muuhun esiteltyyn sisältöön. Toivottavasti tämä luettelo on auttanut sinua löytämään oikean ilmoituspalkin laajennuksen WordPress-sivustollesi.

Onko kysymyksiä? Tai muita suositeltavia laajennuksia? Jätä vain kommentti alla – haluaisimme kuulla sinusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map