7 suosikki WordPress-laajennusta (joita et ehkä ole koskaan kuullut)

Toms-suosikki-laajennukset

Rakastan muutamia asioita enemmän kuin uuden hienon WordPress-laajennuksen löytämistä. Olen testannut kirjaimellisesti satoja bloggaajana ja WordPress-kirjoittajana, mutta se ei vanhene, kun huomaat jotain tuoretta.


Tätä silmällä pitäen ajattelin tehdä roundup suosikki WordPress-laajennuksistani, joista et ehkä ole kuullut. Jos olet ollut WordPress-käyttäjä yli muutaman viikon, tiedät kaiken tavallisista epäillyistä, plugineista, joissa on miljoonia latauksia ja ladataan parhaita arvioita. Mutta karkeasti piilevässä pinnan alla on timanttien kultakaivos, josta et ehkä ole koskaan kuullut.

Sinun on vain tarkasteltava WordPress-laajennusten jaksollista taulukkoa nähdäksesi kuinka monta erittäin suosittua laajennusta on olemassa, mutta nyt on aika tarkistaa loput parhaat puolet.!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Mikä on tiedosto

Rakastat tätä pluginia, jos haluat tehdä pienen säädön teeman PHP-tiedostoihin. Se lisää blogisi WordPress-työkaluriville pienen vaihtoehdon, joka kertoo, mikä PHP-tiedosto liittyy sivullesi, jolla olet. Joten jos olen esimerkiksi viestisivulla, mitä tiedosto näyttää single.php:

Mikä tiedoston kuvakaappaus.

Ja jos olen kotisivullani, se näyttää index.php:

Mikä tiedoston kuvakaappaus.

Tämä on erittäin kätevää, jos haluat muokata tiettyä sivua, mutta et tiedä mihin PHP-tiedostoon se liittyy. Käytän sitä koko ajan – se on yksi niistä yksinkertaisista työkaluista, joissa vihaan elää ilman!

Mikä tiedosto

2. Laiska kuorma

Olen hieman pakkomielle sivun latausnopeudesta, mistä luultavasti pidän Lazy Loadista niin paljon. Sen toiminnallisuus on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas – se varmistaa, että blogisi kuvat ladataan vain, kun ne ovat nähtävissä selainnäytössä. Joten jos kuva on sivusi alareunassa, se ladataan vain, jos kävijä todella vierittää nähdäkseen sen.

Tämän hyödyt ovat ilmeiset – kuvat (ts. Tiedostot, jotka ovat sivustosi tyypillisesti resurssienvaltaisimpia) ladataan vain tarvittaessa. Tämä tarkoittaa, että muu sivustosi voi latautua ilman, että suurimmat tiedostot häiritsevät niitä.

Se auttaa myös sitä, että tämän laajennuksen ei ole kehittänyt kukaan muu kuin ihmiset Automattic – se riittää täyttämään luottamuksen sen toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen.

Laiska kuorma

3. Globaalit sisältölohkot

Tämä laajennus on loistava työkalu kaikille, joilla on identtistä sisältöä, jota käytetään toistuvasti useilla sivuilla, kuten koodinpätkät, rekisteröintilomakkeet, vastuuvapauslausekkeet, kattilalevyn teksti ja niin edelleen.

Globaalien sisältölohkojen avulla voit luoda katkelmia tekstistä ja / tai koodista, jotka lisätään sivuille ja / tai viesteihin lyhytkoodeina. Tämä tarkoittaa paitsi, että voit lisätä saman tekstin useille sivuille tarvitsematta kopioida ja liittää, mutta laajennus myös säilyttää kaikki muotoilut ja estää WordPressiä poistamasta tunnisteita jne..

4. Joustavat viestit -widget

On kohtuullista sanoa, että WordPressin oletuswidgetistä puuttuu jonkin verran toiminnallisuutta – Viimeaikaiset viestit -widget on hyvä esimerkki. Joustavien viestien widget pyrkii vastaamaan tähän ongelmaan tarjoamalla paljon tehokkaamman widgetin valikoiman viestien näyttämiseen. Vaihtoehdot ovat melko kattavat:

Joustavien viestien widget-kuvakaappaus.

Tämä on hieno, kun haluat näyttää viestejä luokan tai tunnisteen mukaan – joten esimerkiksi voit merkitä tietyt viestit, jotka haluat esiintyä, ja valita näyttää vain ne. Raapin vain pintaa sanomalla, että vaikka näyttömahdollisuudet ovat melkein loputtomat. Voit esimerkiksi mukauttaa widgetiä myös pikkukuvienäytön suhteen ja jopa luoda omia malleja:

Joustavien viestien widget-kuvakaappaus.

Joustavat viestit -widget

5. Helppo Tweet-upotus

Minun on annettava vastuuvapauslauseke täällä – kehitin tätä liitännäistä, joka todennäköisesti antaa minulle tiettyä harhatapausta sanomalla, että se on hieno työkalu lisäämään viestisi uudelleen twiittointikertojen määrää.!

Helppo Tweet-upotus emuloi lähinnä Click to Tweet -palvelun tarjoamia toimintoja – erot ovat siinä, että se tekee ”twiittilinkkien” lisäämisen erä nopeampaa ja helpompaa. Tässä on lyhyt video, joka osoittaa juuri tämän:

Helppo Tweet-upotus

6. Advanced Code Editor

Kuinka en voi sisällyttää laajennusta, joka pumppaa teknomusiikkia videoon, joka esittelee sen toiminnallisuutta? Advanced Code Editor on WordPressin koodieditori pitäisi omistaa.

Jos huomaat säännöllisesti etsimäsi PHP-tiedostoja WordPressistä, tämän laajennuksen asentaminen on vähän vaivaa..

7. Parempi sisäinen linkkihaku

En voi saada tarpeeksi tätä laajennusta – suosittelen sitä kenelle tahansa, joka antaa minulle puoli mahdollisuutta. Sen toiminnallisuus on oikeastaan ​​melko suoraviivainen, mutta se ei tarkoita, että sillä ei olisi suurta vaikutusta siihen, kuinka helposti linkität linkkejä sivustosi viesteihin ja sivuihin.

Parempi sisäinen linkkihaku tekee tarkalleen mitä odotat – se tekee sisäisestä linkistä paremman haun. Jos et ole varma, mitä tarkoitan sisäisellä linkkihaulla, puhun ruudun, joka avautuu, kun yrität luoda linkin viestiin tai sivulle:

Sisäisen linkin hakukuvakaappaus.

Oletuksena haku etsii mainintaa valitsemastasi avainsanasta missä tahansa sivustosi kaikissa viesteissä ja sivuilla korostamatta osuvuutta tai muuta sijoitusta. Sitten se palauttaa kaikki viestit ja sivut, joissa avainsana mainitaan käänteisessä aikajärjestyksessä. Suoraan sanottuna, tämä sisällönhakumenetelmä imee.

Parempi sisäinen linkkihaku pyrkii ratkaisemaan tämän ongelman rajoittamalla avainsanahaun vain otsikkoviesteihin. Koska (a) muistat todennäköisesti ainakin yhden sanan sen viestin otsikosta, johon haluat linkittää, ja (b) vaihtoehdot ovat todennäköisesti paljon rajoitetumpia, löydät viestit paljon helpommin paremman sisäisen linkin haun avulla asennetut.

Lisäksi se mahdollistaa luokka- ja tag-sivujen sekä ajoitettujen viestien sisällyttämisen, mikä on upeaa, jos ajoitat aikataulun ajoissa ja haluat linkittää viestejä, joita ei ole vielä julkaistu.

Parempi sisäinen linkkihaku

Mitkä ovat suosikkisi tuntemattomia laajennuksia?

Olen melko varma, ettei siellä ole yhtä henkilöä, joka lukee tämän, joka tiesi jo kaikista tämän luettelon seitsemästä laajennuksesta (jos teit, tiedät todella laajennuksesi!).

En kuitenkaan halua pysähtyä seitsemään – jos voit ajatella suuria, mutta suhteellisen tuntemattomia laajennuksia, joita en ole maininnut yllä, älä epäröi kertoa meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map