7 parasta WordPress-välimuistin laajennusta vuonna 2020

WordPress-verkkosivustosi nopeuttamisessa sinulla on vain yksi laukaus. Tarjoa hitaasti ladattavia sivuja yleisöllesi, etkä tiedä mitä lopputuloksesi osui. \ Suosittelemme WordPress-välimuistilisäosan käyttöä hitaan sivun kaatumisen välttämiseksi.


Mikä on lopputulos? Nostat sivusi latausnopeutta, tee käyttäjistä iloisia ja nousee runsaasti tiellä.

Miksi palvella nopeasti latautuvia sivuja? Enimmäkseen siksi, että ihmiset ja hakukoneet eivät pidä hitaista verkkosivustoista. Jep, hidas verkkosivusto tarkoittaa, että sinulla ei ole mitään arvoa tarjota, ja hakukoneet eivät epäröi lähettää rakkaasi verkkosivusi unohdukseen..

Näytä lukijoillesi rakkautta erittäin nopeilla sivuilla ja he rakastavat sinua kuuhun ja takaisin. Sinun ja minun välilläni tiedän, että vihaat myös sivujen hidasta lataamista. Tästä huolimatta sinun on oltava peto-tilassa aina, kun kyse on verkkosivustosi nopeuksista.

Mitä nopeammaksi menee, sitä nopeammin ihmiset (ja hakukoneet) pääsevät sisältöön, sitä parempi. Muutoin odotat asiakkaitasi kuin matkustajia linja-autopysäkillä – ainoa ongelma on, että he eivät tule, toisin kuin bussilla.

Joten älä aja itseäsi maahan hitaalla verkkosivustolla. Älä anna tuolle hitaalle sivujoukolle mitään rakkautta; Hanki WordPress-välimuistin laajennus ja saa riippuvuutta nopeudesta.

Jos sinusta tuntuu, että et voi hidastaa, olet oikeassa paikassa, koska tässä viestissä kerrotaan 7 parhaasta WordPress-välimuistilaajennuksesta verkkosivustosi nopeuttamiseksi vuonna 2019 ja sen jälkeen.

Jos et löydä suosikki välimuistilistasi, älä tule pettymään. Tuo sen sijaan taistelu kommentin osioon viestin lopussa. Tai katso täydellinen opas WordPressin nopeuttamiseen.

Pikahuomautus WordPress-välimuistiin

Joten mistä tässä välimuistiyrityksessä on kyse? Inhoan päällekkäistä sisältöä, koska se on haittaa hakukoneoptimoinnillesi, joten pudotan tarjouksen aiemmasta artikkelista, joka osoittaa kuinka puhdistaa WordPress-välimuisti kuten ammattilaiset. Tässä se on:

Yleisesti laskennallisesti välimuistilla tarkoitetaan vain tietojen tallentamista väliaikaiseen muistiin kuin päämuistia. Välimuisti (lausutaan käteisellä) on tekniikka, jonka avulla laite tai ohjelmisto tallentaa väliaikaisia ​​tietoja, jotka ovat nopeampia noutaaksesi tarvitsemasi toisen kerran..

Välimuistissa on kyse verkkosivustosi latausnopeuden lisäämisestä. Meillä on neljä päätyyppiä välimuistia, nimittäin:

 • Selaimen välimuisti, joka on välimuisti, joka on sisäänrakennettu selaimiin, kuten Chrome, Mozilla Firefox ja niin edelleen
 • Palvelimen välimuisti, joka tapahtuu palvelinpuolella. Sitä ylläpitää yleensä verkkoisäntäsi
 • Kolmannen osapuolen välimuisti, jonka tarjoavat kolmannet osapuolet, kuten sisällönjakeluverkot (CDN). Esimerkkejä suosituista CDN-levyistä ovat mm. CloudFlare ja KeyCDN
 • Plugin-välimuisti, tyyppi, jota WordPress-välimuistilisäosat tarjoavat, ja myös tämän artikkelin pääaihe

Seuraavassa osassa käsittelemme sekä ilmaisia ​​että premium-luokan WordPress-välimuistilisäosia. Haluatpa sitten ilmaisen tai premium-WP-välimuistin laajennuksen, varmista, että valitset verkkosivustollesi sopivan. Menkäämme eteenpäin ilman enempää.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. W3-välimuisti

Wordpress-välimuistin laajennukset - w3 välimuisti

Yli miljoonalla aktiivisella asennuksella W3 Total Cache on yksi planeetan suosituimmista WordPress-välimuistilisäosista..

Laajennus on suosittu hämmästyttävän välimuistiominaisuuksien ansiosta, jotka auttavat nopeuttamaan verkkosivustoasi kuten pomo. W3 Total Cache nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Selaimen välimuisti, joka on erityisen hyvä toistuville sivun katseluille
 • Mahdollisuus pienentää ja pakata HTML-, CSS-, JavaScriptiä ja syötteitä säästää jopa 80% kaistanleveydestä
 • Yhteensopivuus jaetun, virtuaalisen yksityisen ja omistetun isännöinnin kanssa (palvelimet)
 • Saumaton sisällönjakeluverkon (CDN) integrointi
 • Mobiili tuki, mukaan lukien automaattinen teemavaihto
 • Sivun välimuisti, mukaan lukien hakutulossivut
 • Objektien välimuisti, mukaan lukien tietokantaobjektit
 • WP_CLI-tuki välimuistin tyhjentämiseen ja muu
 • Välimuistitilastot, jotta näet kuinka välimuistiyrityksesi sujuvat
 • Käänteinen välityspalvelimen integrointi Varnishin tai Nginxin kautta
 • Google-nopeutettujen mobiilisivujen (AMP) tuki
 • Ja niin paljon muuta

Tämän WordPress-välimuistin laajennuksen suuri määrä ominaisuuksia saattaa sekoittaa täydellisen aloittelijan. W3 Total Cache on kuitenkin huomattava WordPress-välimuistiratkaisu heti, kun olet hankkinut sen.

W3 Total Cache kopioi sukat pois ilmaiseksi WordPress-välimuistilisäosana. Toisin sanoen ihmettelet, miksi tällaisen välimuistin laajennus on jopa vapaa aloittaa.

2. WP-raketti

WP-raketti WordPress-välimuistin laajennukset

Jos W3 Total Cache -sovelluksen osoittaminen on vaikeaa, tarvitset ehkä vähemmän monimutkaista WordPress-välimuistin laajennusta. Hyvät naiset ja miehet, kiitos WP Rocketille, joka on yksi parhaimmista premium WordPress-välimuistilisäosista.

Jos sinulla on rahaa sijoittaaksesi sivustoosi, WP Rocket on luultavasti ainoa premium-välimuistissa käytettävä laajennus, jota ikinä tarvitset.

Ensinnäkin WP Rocket on uskomattoman helppo konfiguroida jopa miljoonalla ja yhdellä ominaisuudella. Kun liitännäinen on aktivoitu, WP Rocket alkaa tallentaa välimuistiin sivustosi välittömästi. Se on totta, sinun ei tarvitse määrittää loputonta asetusluetteloa WordPress-sivustosi välimuistiin; Asenna vain laajennus, paina aktivointipainiketta ja olet siirtymässä nopeammille verkkosivuille.

Ja vaikka WP Rocket on aloittelijaystävällinen, sen mukana tulee paljon koukkuja, jotka auttavat kehittäjiä laajentamaan laajennuksen toiminnallisuutta huomattavasti.

Mutta kuinka laajennus lisää WordPress-latausnopeutta? WP Rocket minimoi HTML-, JavaScript- ja CSS-tiedostot. Jos tämä ei riitä, WP Rocket toimittaa välimuistin esilatauksen, joka parantaa heti hakukoneiden verkkosivustosi indeksointia. Tämä tarkoittaa sitä, että laajennus tukee selainta ja sivuvälimuistia.

Lisäksi WP Rocket sisältää laiskaa lastausta. Tästä syystä verkkosivustosi kuvat latautuvat vain kun kävijä vierittää sivua alaspäin.

Facebook ja YouTube muiden suurten verkkosivustojen joukossa ovat erityisen ihastuneita tähän tekniikkaan. Sinäkin voit käyttää laiskaa lastausta suosikkisi puolesta WP Rocketin ansiosta. Lisäksi laajennus on rakennettu WordPressin parhaiden käytäntöjen mukaan, mikä tarkoittaa, että se on puhdas, kommentoitu ja dokumentoitu.

WP Rocket -yrityksen takana oleva yritys tarjoaa sinulle kolme hintapakettia Yksittäinen ($ 49)Plus ($ 99) ja Ääretön (249 dollaria). Suosittelemme, että etsit aina yrityksellesi sopivaa pakettia. Ne tarjoavat myös 14 päivän 100-prosenttisen takaisin palautustakuun, mikä tarkoittaa, että voit testata WP Rocketin riskittömästi.

3. WP Super-välimuisti

Wordpress-välimuistin laajennukset - wp-supervälimuistin kuvakaappaus

Toinen arvokas haastaja tässä WP-välimuistilistassa on Automatticin WP Super Cache, samat kaverit, jotka toivat sinulle Jetpackin, Akismetin ja WordPress.comin muiden erinomaisten tuotteiden joukossa..

WP Super Cachessa on yli 2 miljoonaa aktiivista asennusta, mikä tarkoittaa, että se on suosittu välimuistin laajennus monille kustantajille ja web-kehittäjille.

WP Super Cache tuottaa staattisia HTML-tiedostoja dynaamisesta WordPress-sisällöstä nopeuttaaksesi verkkosivustoasi. Raskaiden PHP-komentosarjojen sijaan Web-palvelimesi palvelee kevyempiä HTML-tiedostoja, mikä säästää tonnia kaistanleveyttä ja lyhentää sivujen latausaikoja.

Laajennus palvelee staattisia HTML-tiedostoja 99%: lle verkkosivustosi kävijöistä, mukaan lukien käyttäjät, jotka ovat kirjautuneet sisään tai jättäneet kommentteja. Paitsi sivujen pakkaaminen, WP Super Cache puhdistaa automaattisesti vanhentuneet ja vanhentuneet välimuistitiedostot. Lisäksi voit ladata esiin niin monta viestiä kuin mahdollista, jos otat käyttöön “Esisyöttötila”.

Lisäksi WP Super -välimuisti sisältää CDN-tuen, mukaan lukien mahdollisuuden luoda CDN verkkotunnuksesi aladomeeniin.

Lisäksi saat REST API -päätepisteet, jotka ovat hyödyllisiä, jos sinun on käytettävä tämän lupaavan laajennuksen asetuksia. Yhdistä se laajennuksessa olevien koukkujen kanssa ja voit luoda räätälöityjä välimuistiprosesseja tarpeitasi varten.

Aloitaksesi sivustosi välimuistin tallentaminen ilman hikkata, kehittäjät suosittelevat, että aktivoit seuraavat asetukset:

 • Yksinkertainen välimuisti
 • Välimuistin uudelleenrakentaminen
 • Pakkaa sivut
 • Älä tallenna välimuistisivuja tunnetuille käyttäjille
 • CDN-tuki
 • Ylimääräiset kotisivutarkastukset

Plugin mukana tulee yksityiskohtainen dokumentaatio, jos tarvitset lisätietoja.

4. Nopea suorituskyky

nopea suorituskyky WordPress-laajennus

Swift Performance on muutakin kuin WordPress-välimuistilaajennus. Se on hämmästyttävä suorituskyvyn optimoija ulkopuolella pelkkä välimuisti, kuten tiedät sen.

Kehittäjät ovat pakataneet tämän pahan pojan ääreen kaikilla ominaisuuksilla, joita tarvitset ihastuttavan WordPress-sivustosi suorituskyvyn ja nopeuden parantamiseksi rikkomatta hikeä.

Ensinnäkin sivun välimuisti välitetään laatikosta (tai heti, kun aktivoit laajennuksen). Jos ihmettelet, sivun välimuisti on yhteensopiva muun muassa Cloudflare, bbPress, WooCommerce ja Varnish kanssa.

Toiseksi voit optimoida staattisten resurssien toimittamisen pienentämällä. Se on totta, voit yhdistää tai pienentää CSS: n ja JavaScriptin yhdellä napsautuksella. Ja Async Execute -nimisen ominaisuuden ansiosta voit suorittaa skriptejä erikseen niiden latautuessa, mikä parantaa sivustosi nopeutta, SEO-pisteitä ja käyttäjäkokemusta.

Kolmanneksi Swift Performance sisältää huippuluokan tietokannan optimoijan. Optimoija puhdistaa kopioidut metatiedot, vanhentuneet transientit, orvot ja roskapostikommentit. Ja jos et tiennyt, voit ajoittaa tietokannan optimoinnin (pro-version kanssa), mikä säästää paljon aikaa.

Lisäksi saat plugin järjestäjän, joka auttaa sinua ottamaan käyttöön / poistamaan laajennukset tietyillä sivuilla. Koska laajennuksia käytetään vain tarvittaessa, voit pienentää sivukokoa ja minimoida ristiriidat, jotka aiheuttavat suorituskykyongelmia.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat:

 • Kyky luoda kriittinen CSS automaattisesti
 • GZIP-pakkaus
 • Laiska lastaus
 • Selaimen välimuisti
 • Mobiili havaitseminen
 • Yhteensopivuus useiden sivustojen kanssa
 • WPML-tuki
 • Sydämen sykkeen hallinta
 • Ja niin paljon muuta

5. LiteSpeed-välimuisti (LSCache)

litespeed-välimuisti on yksi parhaista WordPress-välimuistin laajennuksista

Jos on plugin, joka tekee välimuistista hauskaa (tiedämme, että se on tylsää ja vaikeaa), sen on oltava LiteSpeed-välimuisti. Tämä WordPress-välimuistilaajennus sisältää kaksi ominaisuusryhmää, nimittäin:

 • Yleiset ominaisuudet, jotka sopivat mihin tahansa Web-palvelimeen, kuten LiteSpeed, Nginx, Apache ja niin edelleen
 • LiteSpeedin yksinoikeudet, jotka vaativat OpenLiteSpeed, kaupalliset LiteSpeed-tuotteet, tai LiteSpeed-käyttöinen isännöinti

Yleisiä ominaisuuksia ovat esineiden välimuisti, useita CDN-tukia, häviötön / häviötön kuvan optimointi, selaimen välimuisti, OPcode-välimuisti, CSS / JS: n HTTP / 2-push, DNS-esietsintä, Cloudflare API, usean sivuston tuki ja Heartbeat-hallinta.

Tämän lisäksi voit pienentää CSS: ää, JavaScriptiä ja HTML: ää, mukaan lukien inline CSS ja JavaScript, sekä luoda kriittinen CSS automaattisesti.

Lisäksi voit ladata kuvia / iframeja laiskaan ja ladata CSS / JS asynkronisesti. Lisäksi saat tietokannan optimoijan, WebP-kuvamuodon tuen, tuonti / vienti-asetukset, perus- / lisäasetusnäkymän ja PageSpeed-pisteet -optimoinnin.

Saat kaikki nämä mahtavat asetukset houkuttelevalla ja helposti ymmärrettävällä järjestelmänvalvojan käyttöliittymällä.

LiteSpeedin yksilöllisiä ominaisuuksia ovat automaattinen sivuvälimuisti ja tyhjennys, yksityinen välimuisti kirjautuneille käyttäjille, WordPress REST API -välimuisti, mobiilitunnistus, välimuistin puhdistusohjelma, WP CLI -tuki ja paljon muuta.

LiteSpeed-välimuistissa on hieno dokumentaatio, tukifoorumi ja Slack-yhteisö. Se on yhteensopiva laajan valikoiman laajennuksia ja teemoja. Ne tarjoavat myös sovellusliittymän laajennuksille ja teemoille, jotka eivät ole yhteensopivia LSCachen kanssa. Se on pitkä luettelo ominaisuuksista, jotka vievät sivustosi nopeuden seuraavalle tasolle.

6. WP-nopein välimuisti

wp nopein välimuisti

WP-nopein välimuisti on toinen suosittu WordPress-välimuistilisäosa, jolla on yli 900 000 aktiivista asennusta kirjoitushetkellä. Vaikuttavalla ominaisuusluettelolla ja säännöllisillä päivityksillä voit luottaa WP: n nopeimpaan välimuistiin nopeuttaaksesi rakastettua WP-verkkosivustoasi.

WP Fastest Cache lisää staattisia tiedostoja dynaamisesta WordPress-sisällöstä lisätäksesi sivusi nopeutta ja vähentää palvelimen kuormitusta..

Laajennus on niin helppokäyttöinen, että et tarvitse teknistä tietotaitoa aloittamiseen. Lisäksi suurin osa välimuistiprosessista tapahtuu automaattisesti. WP Nopein välimuisti ylpeilee ominaisuuksista, kuten:

 • Upea (ja helppokäyttöinen) hallintapaneeli
 • HTML- ja CSS-minimointi
 • GZIP-pakkaus
 • Sivun välimuisti
 • Selaimen välimuisti
 • Kyky yhdistää CSS / JS
 • Voit poistaa emoji inline CSS: n ja wp-emoji-release.min.js
 • Tuki useille kielille
 • CDN-tuki
 • SSL-tuki
 • Välimuistin aikakatkaisu
 • Lataa välimuisti
 • Ja paljon enemmän

WP Fastest Cache on helppo, mutta tehokas välimuistiratkaisu aloittelijoille ja kehittäjille. Tämän lisäksi on premium-versio, joka sisältää enemmän ominaisuuksia kuin koskaan tarvitset.

7. Optimoi automaattisesti

autoptimoi WordPress-välimuisti ja suorituskyvyn laajennus

Viimeisenä, mutta ehdottoman tärkeänä, meillä on Autoptimize WordPress -laajennus. Laajennus on täydellinen, jos etsit kevyttä ratkaisua verkkosivustosi nopeuden lisäämiseksi huomattavasti. Siinä ei ole luettelossa olevien muiden pluginien kelloja ja pilliä, mikä tekee siitä kevyen ja helpon käyttää.

Sen sijaan, että keskityttäisiin alueisiin, kuten selaimeen ja sivuvälimuistiin, laajennus optimoi skriptit. Tarkkaan ottaen Automaattinen optimointi voi yhdistää, pienentää ja välimuistiin tallentaa skriptejä, siirtää skriptit alatunnisteeseen tai sivun yläosaan ja pakata HTML.

Plugin mukana toimitetaan lisävaihtoehtoja WordPress-hymiöjoukkojen poistamiseksi, kuvien ja Google-kirjasinten optimoimiseksi sekä async-yhdistämättömän JavaScriptin asettamiseksi muun muassa. Kehittäjä suosittelee minkä tahansa tämän luettelon WordPress-välimuistin laajennuksen käyttöä sivujen välimuistiinpanoon.


WordPress-välimuistilisäosien avulla voit parantaa WordPress-verkkosivustosi suorituskykyä ja nopeutta rikkomatta hikeä. Tämän, tiedät jo. Ilman välimuistion laajennuksia sinun on tehtävä kaikki käsin, mikä todennäköisesti paistaa aivosi.

Toivomme, että viestimme osoittaa sinut oikeaan suuntaan oikean WordPress-välimuistin laajennuksen valitsemiseen asti. Kaipaisimmeko WordPress-suosikki välimuistin laajennusta? Kerro meille kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map