7 parasta WordPress-laajennusta Google-palveluiden integroimiseksi verkkosivustoosi

WordPress-laajennukset Google-palveluiden integroimiseksi

Google-palvelut paranevat jatkuvasti ajan myötä. He tekevät ehdottomasti elämääni ja liiketoimintaa helpommaksi, ja uskon myös sinun.


Integroituna WordPress-sivustoon, ne helpottavat verkkosivustosi tai verkkokaupan löytämistä, voit käyttää nopeasti analyyttisiä tietoja kojetaulussa tai tehdä verkkosivustosi ulkoasusta entistä luettavampaa Google-kirjasimien avulla.

Tein luettelon 7 ilmaisesta WordPress-laajennuksesta, jotka integroivat Google-palvelut verkkosivustollesi. Ne lisäävät online-läsnäolosi arvoa ja helpottavat sen käyttöä. Tässä artikkelissa luetellaan vain WordPress.org-arkistosta löytyvät luotettavat laajennukset, jotka olen itse tarkistanut.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Google Analytics WD

Google Analytics WD -laajennus

Tällä käyttäjäystävällisellä laajennuksella on yli 4 000 aktiivista asennusta, mutta myös käyttäjien erittäin korkeat arvosanat (5 viidestä tähteä). Se lisää automaattisesti Analytics-seurantakoodin verkkosivustoosi. Voit myös muokata sitä suurimmaksi osaksi Google-sovellusliittymän tarjoamista vaihtoehdoista.

Halusin nähdä, ansaitsiko se arvosanoja, joten jatkoin ja asensin sen. Se lisäsi automaattisesti Google Analytics -seurantakoodini. Ja koska en halua käydä Google Analyticsissa, mutta kirjaudun verkkosivuilleni päivittäin, voin nyt saada kyseiset analyysitiedot kojelautaan ja toimia sen perusteella.

Haluatko tarkistaa, mitä analytiikan kanssa tapahtuu muilla rekisteröidyillä sivustoilla? Sinun ei tarvitse vaihtaa eri Analytics-tilejä tehdäksesi tämän. Voit tehdä sen WordPress-hallintapaneelissa Yleiskatsaus-sivulla, joka voi näyttää yleisön, vierailijat, sijainnin ja selaintiedot.

Asenna, jos haluat hallita ja seurata verkkosivustojen analysointia WordPress-hallintapaneelissa Google Analytics WD -laajennus ja tehdä perusteellisia seurantaraportteja milloin tahansa.

Sen avulla voit verrata ja viedä niitä CSV- ja PDF-tiedostoihin. Voit myös lähettää ne ajoitettuina sähköposteina, määrittää Analytics-suodattimet, sulkea tietyt tiedot seurannasta, asettaa tavoitteita ja paljon muuta, jos olet edistynyt käyttäjä ja tarvitset erityisiä mittareita verkkokauppaan, paikallisiin yrityksiin tai WordPress-blogiisi.

On joitain edistyneitä ominaisuuksia, joita en odottanut, kuten verkkokaupan yrityksiä koskevat raportit. Kokeile sitä, katso itse ja kerro, toimiiko se sinulle kuin se minulle.

2. Helppo Google-fontti

Helppo Google Fonts WordPress -laajennus

Pidän mukavasta typografiasta. Paitsi, että se on osa online-brändistrategiaasi, mutta se tekee myös WordPress-verkkosivustostasi entistä käyttökelpoisemman ja helpommin luettavan. Voit lisätä mukautettuja Google-fontteja WordPress-teemaasi ilman koodaustaitoja. Helppo Google Fonts -laajennus on yhteensopiva minkä tahansa WordPress-teeman kanssa.

Sen avulla voit hallita typografiaa ja valita yli 600 saatavilla olevasta kirjasimesta. Ennen kuin tallennat muutokset, voit esikatsella teemaasi uudella fontilla.

Toinen hankaluus on, että jos päivität teemaasi tai vaihdat toiseen, et menetä mukautettuja kirjasinsäästöjä. WordPress-parhaiden käytäntöjen käyttäminen verkkosivustosi suunnittelussa lisäämällä lisätoimintoja laajennusten kautta, tulee pitkällä tähtäimellä huomioon, joten aloita aikaisin.

3. Google XML -sivustokartat

Google XML Sitemaps WordPress -laajennus

Me kaikki tiedämme, että on tärkeää tarjota täydellinen XML-sivukartta sivustollesi jokaiselle suurelle hakukoneelle. Yli miljoona aktiivista asennusta ja keskimääräinen luokitus 4.9, Google XML Sitemaps -laajennus osoittaa, että se kannattaa harkita. Sen tarkoitus on yksinkertainen ja selkeä – auta hakukoneita indeksoimaan sivustosi nopeammin ja paremmin ja näyttämään se hakutulossivuilla.

On monia muita laajennuksia, jotka sisällyttävät tämän ominaisuuden niihin, mutta ne ovat hankalia ja saattavat hidastaa verkkosivustosi. Jos etsit nopeaa ja kevyttä ratkaisua, Google XML -sivustokartat on sinulle oikea.

Lisäämällä viestit, kategoriat, tuotteet ja muut mukautetut viestityypit eri sivustokarttoihin, indeksoijat voivat nähdä sivustosi koko rakenteen. Kun luot uutta sisältöä, sivustokartat päivittyvät automaattisesti. Sinun ei tarvitse luoda itse sitemap.xml-tiedostoa. Tämä laajennus luo sen ja päivittää sen dynaamisesti.

4. AdSense-laajennuksen WP QUADS

AdSense-laajennus WordPressille

Jos haluat ansaita rahaa blogin kautta, kokeile AdSense-laajennus WP QUADS kytkeä.

Voit lisätä sen viesteihisi, sivuillesi ja sivupalkkeihin melko helposti. Tämä laajennus on täydellinen kaikille bloggaajille, jotka alkavat ansaita rahaa kirjoitustaidosi.

Olen testannut useita laajennuksia ja jopa palveluita, jotka lisäävät Google AdSensen WordPress-blogiisi. Mutta monet heistä ovat liian monimutkaisia, eikä niitä ole niin helppo määrittää tai lisätä.

5. Google Drive WP Media

Google Drive WP Media WordPress -laajennus

Haluatko saada suoran pääsyn Google Driveen WordPress-sivustostasi? Kanssa Google Drive WP Media -laajennus voit hallita tiedostoja WordPress-hallintapaneelissa.

Sen avulla voit lähettää ja jakaa tiedostoja WordPressistä Google Driveen ja päinvastoin. Voit myös liittää Drive-tiedostoja viesteihisi, luoda kansion tiedostojen tallentamiseksi ja paljon muuta.

Yli 2 000 aktiivisella asennuksella ja keskimääräisellä arvosanalla 4,6, tämä laajennus auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn tästä välttämättömästä Google-palvelusta ja lisää WordPress-verkkosivustollesi käytettävissä olevaa tallennustilaa..

6. WidgetPack Google-arvostelut

Widgetpack Google arvioi WordPress-laajennuksen

Tämä laajennus näyttää Google Business -arvioinnin ja Google+ -käyttäjien arvostelut WordPress-sivustossasi. Sen avulla voit lisätä widgetin, jossa on jopa 5 arvostelua ilmaisessa versiossa. Jos haluat näyttää enemmän kuin viisi, joudut maksamaan pro-version.

Et todellakaan halua, että kävijät näkevät huonon arvion. Tämän laajennuksen avulla voit poistaa sen sivupalkin widgetistä. Se toimii ilman Google Places -sovellusliittymäavainta, ja voit myös muuttaa arvostelu tähtiä ja väriä. Jos jotkut arvostelut ovat liian pitkiä, voit leikata ne helposti.

Luultavasti tiedät, että monet ihmiset päättävät jostain, jos he näkevät muiden kokemukset. WidgetPack Google Reviews -laajennus on erinomainen valinta parantaa liiketoimintaasi.

7. Google Maps

Google Maps WD

Haluatko luoda Google Maps WordPress -sivustollesi edistyneillä markkereilla, mukautetuilla tasoilla ja peittokuvilla? Onnistuin tekemään sen Google Maps WD -laajennus. Sinulla ei tarvitse olla koodaustaitoja tehdäksesi sitä. Se on all-in-one, intuitiivinen ratkaisu ja sisältää kaiken mitä tarvitset.

Esimerkiksi monien paikallisten kauppojen omistajien on asennettava erilainen laajennus, jonka avulla ihmiset voivat hakea myymälöiden sijainteja. Tällä pluginalla on kuitenkin oma myymälätunnistin, jonka avulla karttakäyttäjät voivat löytää lähimmät kaupat.

Lyhytkoodi- tai PHP-mallitunnisteen avulla voit lisätä rajoittamattoman määrän karttoja mihin tahansa viestiin tai sivulle. Jokaisessa kartassa on vetämis- ja pudotusominaisuus merkintöjen lisäämiseen ja siirtämiseen. Vaikka siinä on monia vaihtoehtoja, ymmärrät nopeasti niiden tarkoituksen. Vie hiiri ominaisuuden päälle ja se kertoo tarkalleen, mitä se tekee.


Google tarjoaa todella merkittäviä palveluita. Joten miksi et käytä niitä eduksesi ja tee WordPress-verkkosivustosi helpommaksi käyttää ja ylläpitää.

Käytätkö jotain Google Services Integration -laajennusta WordPress-alustallasi? Onko sinulla joitain ratkaisuja, joita en maininnut täällä? Julkaise kommentteja alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map