6 parasta ilmaista laajennusta, jotka lisäävät foorumin WordPress-blogiisi

Parhaat ilmaiset laajennukset foorumin lisäämiseksi WordPress-blogiisi

Jos yrität rakentaa käyttäjien yhteisöä, säännöllinen vuorovaikutus on välttämätön osa tätä suhdetta. Ei vain vuorovaikutus kanssasi, oh viisas johtaja, vaan myös vuorovaikutus yhteisön jäsenten välillä. Foorumit ovat todistettu tapa saada ihmiset puhumaan kiinnostavista aiheista, kuten esimerkiksi viimeisimmän elokuvan traileri klassisessa avaruussagossa..


Voit käyttää paljon erilaisia ​​foorumiympäristöjä, mutta tiedämme, että rakastat WordPressiä ja haluat, että kaikki asiat integroituvat siihen. Onneksi sinulle on olemassa myös WordPress-laajennuksia, joiden avulla on helppo luoda ja hallita keskustelufoorumeita.

Tässä artikkelissa tarkastellaan parhaita ilmaisia ​​laajennuksia, jotka ovat käytettävissä foorumeiden luomiseen WordPress-verkkosivustollesi, jotta voit aloittaa upea boccen ystävien yhteisön rakentamisen tai mitä ikinä oletkin.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Paras ilmainen foorumin laajennukset

Olemme valinneet alla olevat kuusi suosituinta foorumin laajennusta. He ovat sekoitettu ryhmä, ja muutama heistä on hiukan alhaisempi kuin haluaisimme (kyllä, olemme nirso). Korvataksesi tämän olemme tehneet parhaamme korostaaksemme ongelmia, jotka johtuvat matalamman luokituksen laajennuksista, ja miksi mielestämme sinun pitäisi harkita niitä. Mennään säröilyyn!

1. DW-kysymys ja vastaus

DW Kysymys ja vastaus -laajennus
Foorumitilassa olemme nähneet kysyntä- ja vastausalustojen kuten StackOverflow ja Quora. Yli 10 000 aktiivista asennusta, DW Kysymys ja vastaus on erittäin suosittu laajennus kyseisen toiminnallisuuden lisäämiseen WordPress-verkkosivustoihin. Se on listan kärjessä 4,3 tähden tyytyväisyysluokalla.

DW-kysymys ja vastaus on täydellinen kysymys- ja vastausjärjestelmä, jonka avulla kysymykset voidaan lähettää, suodattaa, tilata, muokata ja poistaa. Käyttäjät voivat vastata kysymyksiin tai kommentoida muita vastauksia sekä äänestää ja valita parhaan vastauksen jo annettuihin vastauksiin. Kysymykset ja vastaukset voidaan asettaa yksityisiksi tai julkisiksi, ja käyttäjät voivat seurata kysymystä tai vastausta, jotta heille ilmoitetaan vastauksista.

Arvioijat ovat herättäneet joitain yhteensopivuusongelmia tämän laajennuksen ja muiden laajennusten ja teemojen välillä, mutta heidän luotonsa puolesta kehittäjät ovat melko reagoivia ja avoimia palautteelle. Jos pidät kysymys- ja vastausmuodosta ja olet valmis työskentelemään laajennuksen luomilla oletussivuilla, DW-kysymys ja -vastaus saattavat olla sinulle sopivia..

2. BuddyPress

BuddyPress-laajennus

Tämä laajennus ei ole foorumin laajennus sinänsä – BuddyPress on sosiaalisen verkoston jättiläinen WordPress-maailmassa, mutta sitä voidaan käyttää yhteisöfoorumina. Se hyötyy tuhansista maailmanlaajuisista yhteisöistä, jotka käyttävät ja työskentelevät BuddyPressin kanssa, joten päätimme sisällyttää sen.

BuddyPress on erittäin tehokas ja joustava laajennus WordPressille. Se sisältää ominaisuuksia, kuten käyttäjäprofiilit, ryhmät, toimintavirrat ja ilmoitukset. Joten sen oletustoimintoa voitaisiin itse asiassa käyttää yhteisöfoorumin tarjoamiseen keskustelua varten. Se integroituu muihin laajennuksiin (kuten bbPress, alla), jos haluat luoda täysin varustellun foorumiyhteisön..

3. Muut

Muut kommentit ja keskustelupalstat
Keskustelu on pelin nimi, mutta Muut-tyyppiset liitännäiset kuvittelevat uudelleen, minkä muodon sen pitäisi olla. Vain noin 1000 aktiivisella asennuksella Muut on selvästi vielä uusi keskustelufoorumin tilassa, mutta 4,3 tähden tyytyväisyysluokitus sai meidät ajattelemaan, että kannattaa tarkistaa.

Muut kuvaa itseään paremmaksi yhteisöalustaksi, ja he ovat katsoneet uudestaan ​​kuinka keskustelut tapahtuvat WordPress-verkkosivustoilla. Yhdistämällä keskustelufoorumien voiman kommentoinnin välittövyyteen, Muut tarjoaa täysin varustellut reaaliaikaiset foorumit, joissa on tasaiset tai kierteitetyt kommentit, roskapostisuodatus ja sähköposti-ilmoitukset. Se on myös täysin muokattavissa CSS: n avulla vastaamaan sivustoasi.

Muut: n käyttö on täysin ilmaista, vaikka voit päivittää premium-tilille lisää toimintoja. Tämä on aikaisemmin aiheuttanut sekaannusta, mutta kehittäjät ovat päivittäneet asiakirjat ja ilmoitukset tekevät siitä selkeämmän. Plugin on vielä alkuaikoinaan, mutta edustaa mielenkiintoista suuntaa, jos et pidä keskustelufoorumin vakiokonseptista.

4. AnsPress

AnsPress Kysymys ja vastaus -laajennus
Luettelomme seuraava laajennus käyttää myös kysymys- ja vastausmuotoa, kuten DW-kysymys ja -vastaus. Yli 3000 aktiivista asennusta ja 4,2 tähden tyytyväisyysluokitus, AnsPress on selvästi hyvä vaihtoehto monille WordPress-verkkosivustoille.

Kuten DW Question & Answer, myös AnsPress tarjoaa WordPressille täydellisen kysymys- ja vastausjärjestelmän. Perustoimintoja, kuten kysymysten lisääminen, muokkaaminen, lajittelu, vastaaminen ja äänestäminen, täydennetään mukavilla ominaisuuksilla, kuten tarroilla (esim. Avoin, suljettu, kaksoiskappale), suosikkikysymyksillä ja käyttäjäpistejärjestelmällä..

Aikaisemmat AnsPress-julkaisut näyttivät kamppailevan virheiden ja huonon tuen kanssa, mutta kehittäjät kuuntelivat palautetta ja paransivat kehitysprosessejaan, joten tämän laajennuksen kanssa työskentelyssä ei pitäisi olla suuria ongelmia. Jos etsit joustavaa ja muokattavaa kysymys- ja vastausjärjestelmää, AnsPress saattaa olla harkinnan arvoinen.

5. bbPress

bbPress-laajennus

Mitään tapaa emme voi puhua keskustelufoorumeista WordPressissä eikä katsoa bbPress. Yli 300 000 aktiivisella asennuksella se on selkeä johtaja tässä tilassa, ja sitä tukee suosituimmat WordPress-teemat (mukaan lukien Total). Saatuaan 3,9 tähden tyytyväisyysluokituksen, se pitää omia vastaan ​​uusia tulokkaita, mutta sillä on joitain huolenaiheita.

Kehittäjät kuvaavat bbPressin keskittyvän helppoon integrointiin, helppokäyttöisyyteen, verkkostandardeihin ja nopeuteen. Tämän saavuttamiseksi he ovat pitäneet ytimen laajennuksen pieninä ja kevyinä tekemällä siitä täysin laajennettavan laajennusten kautta. Tällä lähestymistavalla on tietysti kompromisseja, ja jos haluat toistaa toisen foorumijärjestelmän täysimittaisen toiminnallisuuden, saatat joutua toteuttamaan monia erilaisia ​​laajennuksia bbPressillä.

Monet valitukset bbPressistä tulevat käyttäjiltä, ​​jotka eivät ehkä ole täysin ymmärtäneet, että bbPress ei ollut suunniteltu tarjoamaan täydellistä foorumijärjestelmää. Perustoiminnot ovat itsessään tehokkaita, mutta haluat varmasti lisätä muita ominaisuuksia.

6. CM-vastaukset

CM vastaa laajennukseen

Seuraavaksi luettelossamme on toinen kysymys- ja vastaustyyli-laajennus. CM-vastaukset sillä on yli 2000 aktiivista asennusta ja 3,8 tähden tyytyväisyysluokitus.

Olemme käsitellyt peruskysymys- ja vastaustoiminnot aiemmin, mutta CM Answers -palvelu sisältää joitain mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä kiinnostumaan, kuten kunkin kysymyksen näyttökertojen näyttäminen, käyttäjän ilmoitukset ja sosiaalisen median rekisteröinti Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja Googlessa+.

Tukiasioita on ollut, ja monilla käyttäjillä on ollut huolta toiminnallisuudesta, joka on saatavana vain ostamalla Pro-versio tai lisälaajennukset. Koska ilmainen versio on saatavana, suosittelemme, että asennat sen ensin testisivustolle nähdäksesi, vastaako se tarpeitasi.


Ei ole todellista kysymystä siitä, että hyvin suunniteltu ja hallittu foorumi voi auttaa sinua rakentamaan sitoutuneen käyttäjäyhteisön. Laajennuksen käyttäminen tekee asettamisesta yksinkertaisen asian, jotta voit siirtyä suoraan käyttäjien kanssa vuorovaikutukseen.

Yllä olevasta luettelosta sinun pitäisi voida valita oikea foorumin laajennus tarpeitasi varten. Joten jos olet ajatellut foorumin perustamista, valitse se ja aloita!

Onko sinulla foorumi nyt, ja jos on, mitä liitännäistä käytät siihen? Mikäli sinulla ei ole sellaista, mikä estää sinua? Ole hyvä ja jaa kommenteissa kokemukset foorumin liitännäisten kanssa ja kaikki mielestäsi olemme unohtaneet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map