6 parasta hienosti SEO-vaihtoehtoa WordPress-sivustoille

Parhaat hiiva SEO-vaihtoehdot

Kun kyse on WordPressistä ja SEO: sta, Hiiva SEO plugin on monille meistä avoin ratkaisu. Ja miksi ei? Loppujen lopuksi tämä suosittu laajennus on aktiivinen yli viidessä miljoonassa WordPress-verkkosivustossa. Yoast SEO -sovelluksen asentaminen on helppoa ja uusia ominaisuuksia lisätään säännöllisesti. Se tarjoaa kaikki tärkeät ominaisuudet WordPress SEO: n optimoimiseksi ilmaiseksi (vaikka suosittelemme Yoast Premium -sovellusta, jos olet tosissasi sivustossasi).


Mutta se ei saisi estää meitä tarkastamasta kilpailua parhaimmista Yoast SEO -vaihtoehdoista. Ja siitä tämä viesti onkin – parhaiden Yoast SEO -vaihtoehtojen löytäminen. Ehkä olet tarkoittanut kokeilla uutta SEO-laajennusta, tai olet vain utelias. Joka tapauksessa – tässä on meidän suosittelumme.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Kaikki yhdessä SEO

Kaikki yhdessä SEO -laajennus

Kaiken kaikkiaan SEO on melko mestari kommunikoidessaan hakukoneiden kanssa. Se lähettää sivustokarttasi, mukaan lukien kuvasivustokartat, hakukoneille ja päivittää ne automaattisesti kaikkiin muutoksiin sivustoissasi. Aloittelijat voivat aloittaa tämän laajennuksen kiinnittämättä liikaa huomiota asetuksiin. Kehittäjien tavoin he voivat hienosäätää asetuksia SEO: n optimoimiseksi ja toimintojen laajentamiseksi sisäänrakennetun sovellusliittymän kautta.

Vaikka All in One SEO on ensimmäinen nimi, joka tuli esiin harkittaessa Yoast SEO -vaihtoehtoja, sinun pitäisi tietää, että sen sivuanalyysitoiminnot eivät aivan vastaa Yoastia. Se ei kiinnitä avainsanoihin tai luettavuuteen liikaa merkitystä. Se voi kuitenkin täysin vastata Yoast SEO: ta otsikoiden optimoinnissa, sisällönkuvauskenttien luomisessa ja verkkosivustosi päällekkäisen sisällön havaitsemisessa.

Yksi alue, jolla All in One on monien muiden SEO-vaihtoehtojen yläpuolella, on Google-tuen ja sähköisen kaupan sivustojen, mukaan lukien WooCommerce, SEO-integraatio..

Plugin on saatavana ilmaiseksi. Mutta siellä on a premium-versio myös, joka alkaa yhdestä sivustosta 97 dollaria vuodessa. Tämä oikeuttaa premium-tukeen, ylimääräisiin Google Analytics -vaihtoehtoihin, video-SEO-moduuliin ja sosiaalisen median integrointiin.

Niille, jotka seuraavat verkkosivuston suorituskykyä, olet onnellinen, että All in One -järjestelmässä on modulaarinen rakenne. Tällä tavalla voit kytkeä pois toiminnot, joita et tarvita, ja estää tarpeetonta suorituskyvyn vetämistä. Sinulla on myös enemmän hallintaa teknisten yksityiskohtien suhteen pyytämällä hakukoneita olematta indeksoimasta tai seuraamasta tai sulkematta joitain alueita sivustokarttasi.

2. Premium SEO -paketti (Lite)

Premium Seo Pack - kevyt versio

Premium SEO Pack on täynnä 24+ moduulien ominaisuuksia, sekä SEO että sosiaaliseen optimointiin. Kaikkia moduuleja ei ole läsnä ilmaisessa versiossa, mutta mukana on hyödyllisesti massan optimointi. Massan optimoinnin avulla voit tunnistaa kaikkien viestien ja sivujen painopisteavainsanat ja optimoida ne kaikki kerralla. Ja ei vain yksi avainsana, mutta useita keskittyviä avainsanoja jopa 25 avainsanaa (Pro). Massien optimointi on mahdollista myös meta-nimikkeille, metakuvauksille, meta-avainsanoille ja etanoiden optimoinnille.

Kuten Yoast SEO, se sisältää sivun optimoinnin ja XML-sivukartat. Lisäksi se sisältää myös SERP-seurannan, kilpailullisen analyysin, kuvan optimoinnin, profiilin linkittämisen ja sivunopeuden analyysin. Sosiaalisia ominaisuuksia ovat rikkaat katkelmat, Twitter-kortit, Facebook-suunnittelumoduuli ja sosiaalitilastot.

Kun asetat paikallisen yrityksen lyhytkoodin, se luo sijaintikartan ja ilmoittaa hakukoneille. Voit lisätä sivustosi eri verkkosivustohakemistoihin.

Premium SEO Pack kiinnittää huomiota myös sivun ulkopuoliseen optimointiin sisäisen linkinmuodostajan, linkin uudelleenohjauksen ja 404-näytön avulla. Lisäasetukset sisältävät W3C Validator, SEO Insert Code ja Minify JS / CSS.

tavallinen lisenssi voidaan ostaa hintaan 44 dollaria / vuosi / sivusto, ja se oikeuttaa tulevaisuuden päivityksiin ja lisäominaisuuksiin.

3. BAVOKO SEO -työkalut

BAVOKO ilmainen WordPress-laajennus

BAVOKO SEO Tools -pakkaukset sisältävät kaikki SEO-laajennuksen säännölliset ominaisuudet ja sitten joitain muita. Laatikossa ovat sivun SEO vakiotoiminnot, kuten XML-sivukartat, metaotsikot, kuvaukset ja avainsanojen optimointi. Jokaisella viestillä ja sivulla on useita vaihtoehtoja sisällön optimoimiseksi. Lisäksi voit jatkaa katkelmien otsikoiden, kuvauksen ja kuvan käyttämistä Facebookissa ja Twitterissä. Katkelman esikatselu näyttää sinulle tarkalleen kuinka viestisi näyttäisi sosiaalisessa mediassa. Kun otetaan huomioon laajennuksen tarjoamat ominaisuudet, se saattaa olla ihanteellinen verkkosivustoille, joilla on kuormitettu sisältö SEO-suorituskyvyn seuraamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Voit aloittaa ilmaisella kokeiluversiolla, mutta joudut maksamaan kaikki laajennuksen tarjoamat toiminnot täysimääräisesti palkkiolaajennus. Paketit alkavat 19,99 dollarilta kuukaudessa. Kun pro-laajennus on aktiivinen, voit seurata liikennettä maiden ja laitteiden mukaan. Voit myös seurata käänteisiä linkkejä ja poistaa kaikki verkkotunnukset, optimoida ja seurata suorituskykyä. Se kerää SEO-tiedot Google Search Consolesta (ilmainen), Google Analyticsista ja BAVOKO API: sta (Pro) ja sijoittaa ne kokonaan yhdelle näytölle antamaan sinulle SEO-terveysraportin kaikesta sivustosi sisällöstä..

Sen lisäksi, että BAVOKO loistaa, on SEO-työnkulun parantaminen. Meta-joukkoeditori on todellinen ajan säästö. Sen avulla voit valita yksittäisiä viestejä ja korjata ne yksi kerrallaan sekä muokata niitä joukkoon. Voit myös tehdä joukkomuutoksia kaikkien sivustosi viestien ja sivujen SEO-kuvauksiin vain muutamalla napsautuksella.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on avainsanojen seuranta. Tämän avulla voit selvittää avainsanojen sijoitus- ja sijoitushistorian tietyille sivuille ja viesteille.

Lisäksi voit löytää uusia avainsanoja heti tästä laajennuksesta tekemällä avainsanatutkimuksen. Sen lisäksi, että se ehdottaa uusia sisäisiä linkkejä sisältösi perusteella, sekä näyttää luettelon kaikista kyseisen sivun tai viestin saapuvista ja lähtevistä linkkeistä. Olemme tarkistaneet BAVOKO SEO -laajennuksen ja voit etsiä sen, jos haluat tietää enemmän.

4. Sijoita matematiikka

Sijoita matematiikan WordPress SEO -laajennus

Rank Math on täysin ilmainen (toistaiseksi) ja kattava SEO-laajennus. Ja 9 dollaria vuodessa, saat myös tukea laajennukselle.

Se on pakattu valtavaan ominaisuusjoukkoon (65+ ominaisuutta) ja mukana toimitetaan älykkäät automaatioominaisuudet. Samanaikaisesti se on kevyempi kuin useimmat muut laajennukset ja WordPressille helppo asentaa. Oletusasetukset ovat hienot useimmille käyttäjille, vaikka voit muuttaa niitä, jos haluat.

Aivan kuten Yoast SEO, RankMath tarjoaa sivun SEO helpoilla vaihtoehdoilla parantaa sisältöäsi. Niihin kuuluvat keskittymisavainsanat, sisällönpituuden näyttö, pysyvien linkkien arviointi ja paljon muuta. Tämän lisäksi voit sisällyttää rikkaita katkelmia, optimoida jokaisen viestin enintään viiteen avainsanaan, integroida LSI-avainsanatyökalun ehdottaaksesi keskittymisavainsanasi useita muunnelmia ja vetämään Googlen avainsanaehdotuksia.

Samoin kuin BAVOKO, se integroi Google-hakukonsolin. Tämä auttaa sinua seuraamaan sivustotilastoja ja suorituskykyä suoraan WordPress-hallintapaneelista. Lisäksi se sisältää edistyneitä SEO-työkaluja suorittaaksesi verkkosivustosi SEO-auditoinnin suorittamalla jopa 70 yksityiskohtaista SEO-testiä ammattilaisten suositusten laatimiseksi. Heittäkää tukea paikalliselle SEO: lle ja WooCommerce-palvelulle, ja täällä on melko voittaja.

Muita plugin-ominaisuuksia ovat SERP: n seuranta, GIF-peittokuvakuva tai videokuvake sosiaalisissa pikkukuvissa, SEO-optimoituja leivänrumppuja, Google-indeksointivirheiden seuranta, asiayhteyteen liittyvät työkaluvihjeet, automaattisen kuvan SEO-vaihtoehdot, XML-sivukarttageneraattori ja paljon muuta. Löydät myös 404 näytön ja uudelleenohjauksen hallintaohjelman sekä ehdotuksia sisäisistä linkityksistä. Ja lopuksi, sen avulla voit tuoda kaikki SEO -tiedot Yoast- ja All-in-One SEO -sovelluksista yhdellä napsautuksella.

5. SEOPpaina

SEOPaina WordPress SEO -laajennus

SEOPressin avulla on helppo pysyä SEO: n kärjessä. MAnage metasid (otsikot, kuvaus, Open Graph, Twitter-kortti, metakrobotit) jokaisesta viestistä tai globaalisti, luo omia XML-sivustokarttoja parantaaksesi Google bot-indeksointia, seurata kävijöitäsi Google Analyticsilla (latausten seuranta, tytäryhtiölinkit ja paljon muuta) , tehdä uudelleenohjauksia, muokata kanonista URL-osoitettasi ja muuta.

SEOPressin avulla voit tarkkailla kaikkia 404 URL-osoitteitasi. Heti kun kävijä pyytää sivustoltasi osoitetta, jota ei ole (tai ei enää ole), se tallennetaan automaattisesti WordPress-hallintaan. Jos URL on jo olemassa, vierailijalaskuria lisätään. Joten voit analysoida liikennehäviöitä, käyttökokemusongelmia, luoda uudelleenohjauksia jne. SEOPress voi myös hälyttää sähköpostitse virheistä.

Broken linkit voivat merkittävästi vahingoittaa kävijöitä sekä indeksointirobotteja. Muutamassa sekunnissa SEOPress-robotti luettelee ne, joten näet sitten lähteen URL-osoitteen, joka sisältää rikkinäisen linkin, muokata sitä ja korjata sen. Tämä vähentää 404-virhettäsi Google Search Consolessa.

SEOPress tukee Google Local Business -palvelua. Täyttämällä maantieteelliset koordinaatit, aukioloajat, sähköposti ja puhelin lisäät näkyvyyttäsi hakutuloksissa näkymällä oikeassa sarakkeessa. Lisää näkyvyyttä, enemmän liikennettä ja enemmän myyntiä!

Laajennus tukee myös WooCommercea! Poista nopeasti käyttämättömät sivut hakukoneilta, kuten ostoskorit, kassat ja tilinsivut, lisää Open Graph -valuutta ja hinta parantaaksesi jakamista Facebookissa ja saadaksesi lisää myyntiä. Ja monia muita ominaisuuksia on saatavana PRO-versiossa.

6. SEO Jetpackin työkalut

JetPack-laajennus

Viimeinen arvoisten Yoast SEO -vaihtoehtojen luettelossamme on SEO Jetpackin työkalut. Kuten kaikki WordPress-käyttäjät tietävät, Jetpack on WordPressin takana olevan Automatticin, monimuotoisen laajennus. Suurin osa Jetpackin ominaisuuksista on saatavana ilmaiseksi, vaikka SEO-työkalut ovat maksettu vaihtoehto, joka tulee Premium- ja Professional-suunnitelmien mukana..

Jetpack generoi sinulle automaattisesti XML-sivukartan ja pystyy käsittelemään kaikkia SEO: n optimointivaatimuksia. Se auttaa mukauttamaan sisällönimikkeiden ulkonäköä ja kirjoittamaan SERP: tä parantavia metakuvauksia. Nämä työkalut auttavat myös optimoimaan sosiaalisten foorumien sisältöä ja linkittämään Google Analytics -tiliisi.

Oletuksena tietosuojaominaisuudet on kytketty pois päältä, mutta premium-suunnitelmat antavat sinun aktivoida ne. Voit myös nähdä suoraa esikatselua sivustosi kotisivun ja viestien näyttämisestä hakukoneissa.


SEO-optimoinnilla on suuri merkitys sivustosi sivujen saamisessa hakukoneiden tulosten kärkeen. Ja vaikka Yoast tekee siitä yleensä hienoa työtä, on aina mukavaa tietää vaihtoehtosi. Tämä kirjoittaminen Yoast SEO -vaihtoehtoihin voi auttaa sinua tutkimaan SEO-vaihtoehtojasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map