50 välttämätöntä WordPress-laajennusta, jonka jokaisen bloggaajan tulisi tietää

Oleelliset WordPress-laajennukset, jotka jokaisen bloggaajan tulisi tietää

Se on melkein vuoden 2016 puoliväli, ja se on ollut tapahtumarikas vuosi WordPress-harrastajille. Oletko valmis testaamaan WordPress-laajennuksen žargonia? Ajattele tätä luetteloa välittäjänä WordPress-laajennustietojen saamiseksi.


Noin 40% tämän luettelon laajennuksista on hyvin yleisiä – kuka tahansa, joka vietti muutaman kuukauden WordPressillä, olisi kuullut niistä. Muutama niistä on suunnattu digitaalimarkkinoijille – ja meillä on myös laajennuksia paikallisten yritysten auttamiseksi.

Olemme yrittäneet kuvailla jokaista laajennusta mahdollisimman lyhyesti. Muutamassa tapauksessa olemme maininneet myös joitain merkittäviä vaihtoehtoja, jotka sinun pitäisi tietää. Joten rentoudu ja rentoudu ja nauti tästä puolen vuosisadan laajennuslistasta.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Easy Updates Manager

01 helppo päivitys manager WordPress plugin 2016 wpexplorer

Tämä laajennus auttaa poistamaan kaaoksen päivittämällä WordPressiä ja sen komponentteja (lue: teemat ja laajennukset). Voit hienosäätää päivityskonfiguraatiota tärkeillä / pienillä / kehityspäivityksillä, teema- ja / tai laajennuspäivityksillä ja niiden yhdistelmillä. Voi, ja se tukee myös Multisite-sivustoa!

2. Disqus

02 disqus kommentoiva järjestelmä WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Disqus ja Livefyre ovat kaksi suosituinta kommenttihallinnan verkkopalvelua, jotka toimivat myös WordPressissä. Ne yhdistävät seuraajien yhteisön, sosiaalisen median ja tehokkaat roskapostin torjuntatoimenpiteet yksinkertaisten, reaaliaikaisten kommenttien saamiseksi. Disqus pelaa myös mukavasti WordPressin kanssa – se tekee niin jättämällä kopion kaikki kommentit oikeissa paikoissa (ts. oikeissa taulukoissa) WordPress-tietokannan sisällä.

3. Poista kommentit käytöstä

03 Poista kommentit wordpress plugin 2016 wpexplorer

Vaikka voit poistaa kommentit erikseen jokaisesta viestistä tai sivulta WordPressissä – se voi varmasti viedä erä aikaa, jos sinulla on yli 1000 viestiä sisältävä sivusto. Täältä plugin on kätevä. Sen avulla voit poistaa käytöstä minkä tahansa viestityypin (ts. Viestin, sivun tai käyttäjän määrittämän viestityypin) kommentit yhdestä vaihtoehdosta. Se tukee myös WordPress-sivustoa, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan työkalun verkkopalvelun julkaisijoille.

4. Broken Link Checker

04 Broken Link Checker wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Katkenneiden linkkien vuoksi vahingoitit SEO-pisteitä. Se kertoo myös vierailijallesi, että olet huolimaton tai et välitä heistä – vaikka et syvästi. On vain luonnollista, että katkenneet linkit tahtoa syntyy ajan myötä, ja sinulla ei ole varaa antaa heidän olla. Siksi käytät tätä laajennusta WordPress-sivustosi vapauttamiseen jokaisesta rikkoutuneesta linkistä. Se voi tarkistaa viestit, sivut ja kommentit, mukaan lukien mukautetut viestityypit. Hakuparametrit ovat erittäin konfiguroitavissa, ja se voi myös lähettää sinulle sähköpostia, kun rikkoutuneita linkkejä löytyy.

5. Teeman tarkistus

05 teeman tarkistus WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Vaikka suurin osa ladatuista teemoista on suositeltujen standardien ja parhaiden käytäntöjen mukaisia, on tärkeää tarkistaa kaikki teemat, varsinkin jos ostat niitä ulkoisista teemakaupoista, kuten Themeforest.

6. Rajoita sisältöprosessia

06 rajoittaa sisältöä pro wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Rajoittavan sisällön laajennuksen ilmaisen version on kehittänyt WordPress-veteraani Pippin Williamson. Sisältö näkyy vain rekisteröityneille tai kirjautuneille käyttäjille. Todellinen voima on lisäosan premium-version versiossa, jonka avulla saat kickass-ominaisuuksia, kuten – PayPal-integroinnin, alennuskoodit, raporttien luomisen ja paljon muuta.

7. Kopiokone

07 kopiokoneen WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä hieno pieni plugin vie stressiä WordPress-sivuston siirtämisestä paikasta toiseen. Sen avulla voit vaivattomasti kopioida, siirtää tai kloonata olemassa olevan WordPress-verkkosivuston toiseen sijaintiin.

8. BJ Lazy Load

08 bj laiska lataa wordpress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä on yksi niistä suorituskyvyn parannuslaajennuksista, jotka on pakollinen. Se lataa olennaisesti kuvia vain, kun se on näkyvissä vierailijan näyttöportissa, korvaamalla kuvat paikkamerkillä. Toisin sanoen laajennus lataa kuvia vain, kun kävijä vierittää alas niin nähdä ne. Tämä parantaa latausaikaa ja säästää kaistanleveyttä molemmille osapuolille.

9. WP Smush – Kuvan optimointi

09 wp smush kuvan optimointi wordpress plugin 2016 wpexplorer

Kuvan latausprosessin lykkääminen on hyvä idea – se on todennäköisesti parempi idea optimoida ja pakata kuvat etukäteen – ja juuri tämä plugin tekee. Siinä on myös eräkäsittelyominaisuus, jossa se optimoi kaikki vanhat (mahdollisesti optimoimattomat) kuvat (plus Pro-versio tarjoaa vielä enemmän optimointivaihtoehtoja).

10. Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa

10 vuoden WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

YARRP näyttää WordPress-sivustostasi liittyvän sisällön viestirasian alla tai sivupalkissa. Tämä toiminta epäilemättä alentaa sivustosi poistumisprosenttia. Voit myös mainostaa palveluitasi tai näyttää mainoksia näissä paikoissa. Se (ja paljon muita ominaisuuksia) on kuitenkin saatavana kaupallinen versio laajennuksesta.

11. Jäsenyys

11 jäsenyyttä 2 wordpress-laajennus 2016 wpexplorer

Kehittänyt tunnettujen WordPress-kehittäjien joukkue WPMU Dev, tämä on yksi parhaimmista plugineista luoda täysimittainen jäsensivusto WordPressin avulla. Voit luoda monentyyppisiä jäsenyyksiä, kuten – vieraita, tiputtaa sisältöä, premium-luokkaa jne. Ja lukita sisällön palkkatason taakse. Laajennus tukee useita maksuyhdyskäytäviä, kun taas premium-versio sisältää kuponkijärjestelmän, edistyneen mediasuojauksen ja paljon muuta.

12. WooCommerce

12 woocommerce wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Automatticin (WordPressin takana olevat ihmiset) virallisesti hankkima WooCommerce on ollut WordPressin luotettavin ja laajimmin hyväksytty verkkokaupan ratkaisu. WooCommerce antaa sinun luoda monipuolinen verkkokauppa muutamassa minuutissa. Voit laajentaa ominaisuuksia entisestään hyödyntämällä premium-lisäosien tehoa.

13. Nimitykset+

13 tapaamista + WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Oletko koskaan halunnut, että voit luoda tapaamisten varausjärjestelmän WordPressin avulla? No, toiveesi toteutui tällä monipuolisella laajennuksella, jonka avulla voit hyväksyä, asettaa ja hallita varauksiasi suoraan WordPress-sivustolta. Jos haluat käyttää muita ominaisuuksia, kuten rajaton työntekijä, käyttäjän biosta, virtaviivaistetusta aikataulusta ja suunnittelun mukauttamisvaihtoehdoista, pidä tapaamiset + palkkioina.

14. Lopullinen tuotemerkki

14 viimeistä brändäystä WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä on WPMU Dev: n kehittämä premium-laajennus, jota ei ole saatavilla ilmaiseksi WordPress-arkistossa. Tämän laajennuksen avulla voit merkitä WordPressin valkoisella merkinnällä asiakkaasi tarpeiden mukaan. Se tekee niin poistamalla kaikki WordPress-logon ja -tekstin esiintymät kirjautumisnäytöltä ja kojetaulusta ja korvaamalla ne tuotemerkin visuaalilla.

15. Sisäänkirjautumisen lukitseminen

15 kirjautumisen lukituksen WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä on enemmän WordPressin välttämätöntä suojauslaajennusta, ja se on oletuksena asennettu WordPress Softaculous -asennuksiin. Se tallentaa olennaisesti epäonnistuneiden kirjautumisyritysten määrän tietystä IP-osoitteesta ja estää ne kolmessa peräkkäisessä punaisessa lipussa.

16. WordFence

16 Wordfence-tietoturva WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Sisäänkirjautumisen lukitseminen on tyyppinen plug-in-tyyppinen plug-in, mutta WordFence on “ehkäisy on parempi kuin parannuskeino ja penisilliini joka tapauksessa”. Laajennus muodostaa yhteyden verkkopalveluun, joka tarjoaa WordPress-sivustolle yritystason suojauksen, mukaan lukien ennakoiva skannaus ja joukko muita puolustavia ominaisuuksia. Jos käsittelet taloudellisia tapahtumia WordPress-sivustossasi, sinun on parempi käyttää tätä laajennusta.

17. Google XML -sivustokartat

17 google xml -sivustokarttaa WordPress plugin 2016 wpexplorer

Tämä laajennus rakentaa XML-sivukartta sivustoosi, joka auttaa hakukoneita indeksoimaan sivustosi läpi nopeammin. Se on välttämätön asennus ja aktivointi -laajennus, jos olet tosissasi sisällyttääksesi sivustosi SERP-luetteloihin.

18. Akismet

18 akismet wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Akismet on ilmainen, yritystason samat ihmiset, jotka rakensivat WordPressin, ovat kehittäneet WordPressin roskapostin vastaisen ratkaisun – Automattic. CleanTalk on toinen premium-pilvipohjainen roskapostin vastainen ratkaisu, joka on viime aikoina saanut paljon pitoa.

19. Jetpack

19 jetpack wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Voin jatkaa tästä hämmästyttävästä laajennuksesta, joka tekee WordPressistä paljon paremman. Jokainen ominaisuus on saatavana moduuleina, jotka voidaan aktivoida itsenäisesti. Se sisältää ilmaisen CDN: n, kuvan optimoinnin, mobiilitilan, sivuston käytettävyyden ja liikenteen valvonnan sekä tonnia muita uskomattomia ominaisuuksia.

20. WP-raketti

19 wprocket wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Välimuisti on yksi tärkeimmistä tavoista hidasta WordPress-sivustoa nopeuttaa. W3TC ja WP Super-välimuisti ovat kaksi suosituinta välimuistin laajennusta WordPressille. Saman tyylilajiin kuuluu uusi (premium) laajennus, nimeltään WP-Rocket, joka väittää poistavansa monimutkaisuuden WordPress-välimuistista – mikä tekee siitä mielenkiintoisen vaihtoehdon.

21. Tapahtuman järjestäjä

21 tapahtuman järjestäjää wordpress plugin 2016 wpexplorer

Upea laajennus tapahtumien luomiseen, isäntämiseen ja hallintaan WordPressissä. Ihanteellinen tapahtumien hallintayrityksille tai käytännössä kaikille, jotka haluavat luoda online-tapahtuman. Pro-versio sisältää ominaisuuksia, kuten Stripe-maksuportti, alennuskupongit, iCal-synkronoinnin ja paljon muuta.

22. Relevanssi

22 relevanssi wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Jos olet käyttänyt WordPress-hakutoimintoa – hyväksyt, että se ei ole paras. Relevanssi on loistava hakulaajennusvaihtoehto WordPressille. Ominaisuuksiin kuuluvat tarkka lausehaku, kirjoitusvirhe-ehdotukset ja korostetut hakusanat. SearchWP on toinen tämän genren huomattava premium-laajennus.

23. Neilo A / B -testaus

23 ab split testauslaajennus WordPress WordPress plugin 2016 wpexplorer

Viestien, teeman, typografian ja muiden osien jakaminen tai A / B-testaus on tehokas työkalu tulosten lisäämiseksi. Tämän ilmaisen laajennuksen avulla voit tehdä sen.

24. BackWPUp

24 varmuuskopio WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Erinomainen ilmainen laajennus WordPress-sivustotietojen (mediatiedostojen ja tietokantojen) varmuuskopiointiin pilvipalveluihin, kuten Dropox, FTP, Amazon S3 jne. BackupBuddy (49 dollaria / vuosi), kirjoittanut iThemes ja VaultPress kirjoittanut Automattic (5 dollaria / kk) ovat muita merkittäviä mainintoja.

25. SumoMe

25 sumome wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

SumoMe on sarja mahtavia ilmaisen markkinoinnin liitännäisiä WordPressin lead-generointiin, yleisön säilyttämiseen ja analytiikkaan. Noah Kagan, SumoMen takana oleva mies on jonkin verran supertähti ja hänen tarinansa on suuri inspiraation lähde.

26. WP-optimointi

26 wp - optimoi WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

WordPress kasvaa hitaasti pitkäaikaisen käytön aikana, kun asennettuna on useita ”ominaisuuksilla täytettyjä” teemoja ja laajennuksia tai kun roskapostikommentteja on saapunut paljon. WP-Optimize puhdistaa WordPress-tietokannan ja nopeuttaa sivustoasi. Se on kuin koneöljy ajoneuvoosi.

27. Google Places -arvostelut

27 google sijoittaa arvosteluja WordPress plugin 2016 wpexplorer

Tämä Freemium-laajennus, jonka avulla voit näyttää Google-arvosteluita WordPress-verkkosivustollasi. Se voi automaattisesti kerätä arvosteluja Googlelta ja näyttää ne missä tahansa sivustosi sivustolla. Se tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja arvostelujen näyttämiseen, mukaan lukien mahdollisuus suodattaa negatiivinen palaute. Etuna näyttämällä nämä käyttäjän luomat arvostelut suoraan verkkosivustollasi on, että ne tarjoavat välttämättömiä sosiaalinen todiste, joka vahvistaa yrityksesi uskottavuuden.

28. OptinMonster

29 optinmonster wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

OptinMonster on yksi parhaista palkkio lyijyn sukupolven laajennukset, joissa on paljon muokattavia ominaisuuksia. Sen mielenkiintoisin ominaisuus näyttää sähköpostitilausruudun heti, kun käyttäjä sulkee selainikkunan. Tätä ominaisuutta kutsutaan exit-tahallisuus tekniikkaa, ja se paransi dramaattisesti muuntokursseja jokaisella sitä käyttäneellä verkkosivustolla. Bloom on vaihtoehto, joka on toinen ElegantThemesin kehittämä sosiaalisen median laajennus.

29. Oikoluku Bot

28 oikoluku bot wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Englanti ei ole monien bloggaajien ensimmäinen kieli, ja kielioppi voi olla toisinaan tuskallista. Tämä laajennus yhdistetään ilmainen online-oikoluku suunniteltu auttamaan sinua kielioppihäiriöissäsi.

Muita merkittäviä vaihtoehtoja ovat Jetpack oikolukumoduuli (joka on aktivoitava erikseen Jetpack-laajennuksen asentamisen jälkeen). Grammarly on toinen hieno vaihtoehto ilman WordPress-laajennusta, joka voi toimia tehokkaan Chrome-laajennuksen kautta.

30. Kelluva sosiaalipalkki

30 kelluvaa sosiaalisen palkin WordPress-laajennusta 2016 wpexplorer

Internet-markkinoijat keksivät aina uusia tapoja ohjata käyttäjän huomio CTA: n suuntaan. Tämä laajennus näyttää ”kelluvan” sosiaalisen median jakamispalkin viestin sivulla. Tämä palkki pysyy kiinteät molemmilla puolilla, jopa kun käyttäjä vierittää artikkelia alaspäin – siis termi “kelluva”. Plugin lataa sosiaalisen median skriptit vain, kun käyttäjä siirtyy niiden päälle. Tämä mahdollistaa nopeammat latausajat sujuvammalla suorituskyvyllä.

31. Napsauta napsauttamalla -sivua

31 napsauta twiittiä WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Jos olet henkilö, joka haluaa käyttää lainauksia artikkeleissasi – rakastat tätä laajennusta. Voit kääri lainauksesi lyhytkoodiin, ja laajennus luo napsauttamalla-Tweet-CTA-ruudun aivan viestin keskelle. Jos olet yhden linjan, tämä voi olla loistava työkalu markkinointiasennelissasi.

32. WP-sohvatila

32 wp sohvatilan WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä laajennus lisää vaihtoehdon tarkastella tekstiä ja kuvaa, joka ei ole sotkuinen, vain tekstin versiosta – samanlainen kuin sovellukset, kuten Instapaper tai Pocket..

33. WP-merkintä

33 wp -merkintäeditori WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Rakastatko merkitsemistä? No, tämä laajennus lisää Markdown-tuen oletus WordPress-editoriin! PS: Voit aktivoida myös Markdown-moduulin Jetpackissa.

34. Postmaattinen

34 postmatic wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Postmatic antaa lukijoillesi tilauksen sähköpostitse, kun he jättävät kommentin. Tässä on pluginin uskomattomin osa – blogin kommentteja tilaavat ihmiset voivat vastata sähköpostitse – ilman, että heidän tarvitse lähteä postilaatikostaan ​​tai käydä verkkosivustollasi.

Olen henkilökohtaisesti rakastanut tätä laajennusta, koska sen avulla sain jatkaa pitkää keskustelua (joka lopulta antoi minulle asiakkaan) suoraan puhelimen Gmail-sovelluksesta, kun olin jumissa alueella, jolla solujen vastaanotto oli melkein nolla.!

35. Eesop-tarinamoottori

35 aesop-tarinamoottorin WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä laajennus sisältää useita moduuleja, joiden avulla voit suunnitella WordPressille ainutlaatuisia monipuolisia, monipuolisia, vuorovaikutteisia ja pitkämuotoisia tarinankerrontateemoja..

36. P3 (Plugin Performance Profiler)

36 p3-suorituskyvyn laajennus WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Liian monien laajennusten asentaminen ei ole hyvä idea. Todennäköisesti siksi, että se paisuttaa sivustosi, mikä lisää latausaikaa. Tämän laajennuksen avulla voit mitata vaikutusta.

P3-laajennus tallentaa tiedot kaikista WordPress-verkkosivustoosi asennetuista laajennuksista, ja sitten mittaa ja visualisoi niiden vaikutuksen sivustosi latausaikaan. Puhu ruokavaliosta WordPress-laajennuksiin! ��

37. Muokatun postityypin käyttöliittymä

37 mukautettu postitus ui wordpress -laajennukseen 2016 wpexplorer

Mukautetut postityypit ovat pieniä taivaan siunauksia, jotka antavat sinun muuttaa WordPressistä täysimittaisen kirjaston hallintajärjestelmän, verkkokaupan tai lipunmyyntiratkaisun. Yksinkertaisesti sanottuna voit luoda mukautettuja tietotyyppejä, kuten “kirjat” tai “tapahtumat”, jotka ovat yhdistelmä tietotyyppielementtejä, kuten teksti, data, numeeriset arvot jne. Kuulostaako hämmentävältä? No, tämän laajennuksen avulla voit luoda ne helposti.

38. Edistyneet mukautetut kentät

38 edistynyttä mukautettua postikenttää WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämän laajennuksen avulla voit lisätä useita mukautettuja tiedostoja, kun luot tai muokat viestiä tai sivua. Voit määritellä kentät useiden tietotyyppien yhdistelmällä.

39. Näytä widgetit

39 näyttö widgetit plugin wordpress plugin 2016 wpexplorer

Eikö olisi mahtavaa, jos voisit poistaa yhden tai useamman widgetin käytöstä vain tietyillä sivuilla? Se varmasti haluaisi ja voimme kiittää tätä laajennusta!

40. Nopea ja turvallinen yhteyslomake

40 nopeaa ja turvallista yhteydenottolomaketta WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Yhteydenottolomake 7 on GoPoint-yhteyslomake WordPressille. Tämä on kuitenkin läheinen kilpailija, jolla on tehokkaat roskapostin estämisominaisuudet.

41. Monitoimilaite Schema.org Rich Snippets

41 Kaikki yhdessä Schema.org Rich Snippets WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Rich Snippets ovat pieniä lisätietoja, jotka luovat valtavan eron hakukoneoptimoinnissasi. Tämä laajennus auttaa sinua integroimaan Schema.org-määritykset WordPress-sivustollesi.

42. Vallankumouksen liukusäädin

42 liukusäädintä WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä on yksi menestyneimmistä premium-luokan WordPress-liukusäätimistä, jotka koskaan on kehitetty. Täynnä useita ominaisuuksia parantaaksesi verkkosivustojesi aloitussivua ja käyttöliittymää. Tämä laajennus on kerännyt yli 112 000 latausta tämän artikkelin kirjoittamishetkellä..

43. WP Mail SMTP

38 wp mail smtp wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Tämä laajennus tarjoaa lisäasetukset sähköpostien lähettämiseen WordPressin kautta. Tähän sisältyy vaihtoehtoja sähköpostin lähettämiseen SMTP: n tai PHP: n kautta, SSL-salaus, todennus ja paljon muuta.

44. Muokkaa virtausta

44 muokkaa flow wordpress -laajennus 2016 wpexplorer

Ajattele tiimiyhteistyötä toimituksesi kanssa sellaisten ominaisuuksien kanssa, kuten toimituskalenteri, kommentit, budjetit, artikkelitilat ja ilmoitukset.

45. TablePress

45 tablepress for wordpress wordpress plugin 2016 wpexplorer

TablePress antaa luoda ja hallita helposti kauniita taulukoita WordPressissä. Voit upottaa taulukot viesteihin, sivuihin tai tekstiwidgetteihin yksinkertaisella lyhytkoodilla.

46. ​​WP Job Manager

46 wp työpäällikkö wordpress plugin 2016 wpexplorer

Tämän laajennuksen avulla voit listata ja hallita töitä suoraan WordPress-hallintapaneelista. Se sisältää AJAX-pohjaisen haun ja pari maksettua lisäosaa, kuten Jatka-hallinta ja Työhälytykset.

47. Uudelleenohjaus

47 uudelleenohjaus WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Melko yksinkertainen plugin valtava voima. Sitä käytetään hallitsemaan 301 uudelleenohjausta ja seuraamaan 404 virhettä. Tämä laajennus on erityisen hyödyllinen, kun siirryt vanhasta WordPress-sivustosta tai muutat WordPress-asennuksen hakemistoa.

48. Nopeita ja helppoja usein kysyttyjä kysymyksiä

47 quck ja helppo kysyntä WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Tämä laajennus on erittäin hyödyllinen, kun haluat luoda yksinkertaisen UKK-sivun tuotteellesi tai palvelullesi. Usein kysytyt kysymykset on määritetty mukautetuksi viestityypiksi, mikä helpottaa joukkueesi lisäämistä / muokkaamista.

49. Suosittelut-widget

49 suosittelut WordPress-laajennus 2016 wpexplorer

Lausuntojen lisääminen on erinomainen tapa kerätä luottamusta ja uskottavuutta. Yhden tekeminen vaatii kuitenkin usein teemuokkauksia ja paljon muita lempeä. Tämän liitännäisen avulla voit lisätä nopeasti liukuvia suosituksia widgetteihisi tai viestiin tai sivulle lyhyen koodin avulla.

50. Max Mega -valikko

50 enimmäisvalikko wordpress plugin 2016 wpexplorer

Tässä ilmaisessa liitännässä on vetämällä ja pudottamalla -valikkorakentaja, jonka avulla voit luoda monitasoisia, luokiteltuja valikoita, joissa on reagoiva ja verkkokalvovalmis suunnittelu. Yli 100: lla mukautusvaihtoehdolla tämä laajennus mahdollistaa myös WordPress-widgetien lisäämisen valikkoon!

johtopäätös

Tämä päättää luettelomme. Kuinka monta uutta opit tänään? Tiedätkö laajennuksen, jonka pitäisi olla tässä luettelossa? Haluaisimme kuulla ajatuksesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map