5 WordPress-laajennusta paikallisille yrityksille

Vakaa web-läsnäolo voi tehdä ihmeitä paikalliselle yritykselle. Vaikka toimisitkin yksinomaan offline-tilassa, hyvä verkkosivusto voi rullata paljon kiinnostusta – erityisen tärkeää, jos olet uusi.


Mieti, mitä toimintoja verkkosivustosi tarvitset. Pitäisikö vierailijoiden varata ennen tulemista tapaamaan sinua? Voiko verkkosivustosi käsitellä sitä? Jos ei, käännät asiakkaat pois, ennen kuin sinulla on ollut edes mahdollisuus tehdä heille vaikutelma.

Mielestäni WordPress on täydellinen alusta paikallisten yritysten tukemiseen. Tämä johtuu suurelta osin käytettävissä olevista laajennuksista, joiden avulla voit lisätä verkkosivustosi tarvitsemat toiminnot. Tänään haluan tarkastella viittä pluginia, jotka on erityisesti kohdistettu paikallisille yrityksille.

Reagoiva Google Maps -laajennus

Reagoiva Google Maps

Jos ylläpidät paikallista myymälää, menestys määräytyy sen mukaan, kuinka monta ihmistä putoaa. Responsiivisen Google Maps -laajennuksen avulla potentiaaliset asiakkaat löytävät sinut erittäin helpoksi, koska voit lisätä täysin reagoivan Google-kartan verkkosivustoosi. Laajennus on pinottu täynnä toimintoja, mutta on silti todella helppo käyttää ja asentaa.

Tämä on yksi suosituimmista Google Map -laajennuksista, jolla on runsaasti tilaa räätälöidä karttasi tyylisi vaatimuksiin. Ominaisuuksiin kuuluu:

 • Mukautetut merkityylit
 • Kiinnitä useita kauppapaikkoja yhdelle kartalle
 • Lisää useita karttoja sivua kohden
 • Mukautetut ohjeet
 • Päällekkäinen mukautettu sisältö karttoillesi, mukaan lukien omat kuvat
 • Neljä karttatyyppiä: tie, satelliitti, hybridi ja tasainen maasto
 • Sääpäivitykset ja pilvikerros
 • Lisää mille tahansa sivulle tai widget-alueelle yksinkertaisilla lyhytkoodeilla

Tämä on paljon ominaisuuksia ja tarkoittaa, että voit tehdä melkein mitä tahansa, mitä haluat Google Mapsilla tämän laajennuksen avulla. Haluatko nähdä kuvakaappauksen laajennuksesta toiminnassa? Tässä on yksi ominaisuuksista:

Reagoiva Google Maps -kuvakaappaus

Lisäosa on saatavana Code Canyonilta vain 16 dollarilla.

WP Quick Booking Manager Pro

WP Quick Manager Pro

Onko jokin tapaamiseen perustuva yritys koskaan valittanut siitä, että hänellä on liian monta varausta? Puhelinsoittojen päivät on numeroitu, ja suurin osa asiakkaista on matkalla verkkoon varatakseen korttipaikkansa. Tietysti, mitä helpompi asiakas on varata, sitä enemmän varauksia saat. Tämä voi olla ero puoli kapasiteetin ja täyden kapasiteetin välillä.

WP Quick Booking Manager Pro tekee varausprosessista uskomattoman yksinkertaista. Tämä tekee siitä loistavan varausratkaisun ravintoloille, kauneussalongille, klinikoille – nimeät sen! Sen avulla voit myös tarjota online-varauspalveluita hotellihuoneille, huoneistoille tai muille vuokrattaville majoituksille. Kun ajattelet vähän laatikon ulkopuolella, voit jopa käyttää sitä laitteiden tai autojen vuokraamiseen.

Taustavarauksen kalenteri

Asennuksen jälkeen voit lisätä varauskalenterin mille tahansa sivulle yksinkertaisella lyhytkoodilla. Kalenterinäkymä näyttää hyvältä ja tyylikkäältä, reagoi täysin, ja käytettävissä olevat ajat ja päivämäärät estetään automaattisesti. Laajennukset tukevat myös rajoittamatonta määrää varauksia, useita valuutan maksutapoja (mukaan lukien PayPal) ja jopa monikielisiä ominaisuuksia. Tämä erittäin monipuolinen laajennus sopisi monenlaisten yritysten tarpeisiin, ja potentiaaliset asiakkaasi rakastavat intuitiivista käyttöliittymää – myös taustaliittymän kanssa on todella helppo työskennellä. Todella hieno varauslaajennus, WP Quick Booking Manager Pro, on saatavana CodeCanyonilta 24 dollarilla.

Varauskalenteri

Varauskalenteri

Jopa budjetissa olevien yritysten on tehtävä varauksia. Onneksi on olemassa monia hienoja vapaa vaihtoehtoja, mukaan lukien Varauskalenterin laajennus. Kuten odotit ilmaiselta liitännäiseltä, se on rajoitetumpi kuin useimmat premium-laajennukset, mutta se on helppo integroida ja voi silti tehdä hienoa työtä.

Plugin on potentiaalisten asiakkaiden todella helppo käyttää: valitse päivämäärä kalenterista, täytä lyhyt lomake ja paina sitten lähetä. Helppo. Kaksinkertaisen varauksen välttämiseksi voit rajoittaa varausten määrää päivässä tai sallia rajoittamattoman varauksen. Ehkä tämän ilmaisen version suurin rajoitus on kuitenkin se, että et voi suorittaa maksuja – tämä voi johtaa poissaoloon.

Varauskalenterin näyttökuva

Ilmainen versio on suhteellisen yksinkertainen, mutta suoraa varausta tarjoavat pienyritykset voivat hyötyä siitä helposti. Toimivuuden kannalta tämä ilmainen versio ei ole yhtä kiillotettu kuin WP Quick Booking Manager Pro. Voit kuitenkin päivittää sen tarjoamalla pääsyn premium-ominaisuuksiin, kuten tuntivarauksiin, online-maksuihin (talletukset tai täysi maksu), kausikorkoihin ja kuponkikorvauksiin. Juuri tässä premium-versiossa laajennus todella hieno. Ensiluokkainen versio alkaa 79 dollarista, mutta suurille yrityksille (jotka haluavat kaikki käytettävissä olevat toiminnot) yhden sivuston lisenssi maksaa 449 dollaria.

Hiiva Paikallinen SEO

Yoastin paikallinen SEO

Suurin osa WordPress-käyttäjistä tuntee hyvin WordPress SEO by Yoast -laajennuksen – lähes 17,5 miljoonalla latauksella se on Siirry SEO-laajennukseen. Mutta tiesitkö, että Yoast on kehittänyt valikoiman premium-SEO-laajennuksia, mukaan lukien Yoast Local SEO -laajennus, saatavana hintaan 69 dollaria.

Liiketoiminnasta pysyminen tulee olemaan vaikeaa, jos potentiaalinen asiakaskunta ei löydä sinua verkossa. Mutta oletko koskaan yrittänyt etsiä paikallista yritystä Googlesta, esimerkiksi kampaaja? Kun teet niin, SERP: t ovat hyvin erilainen paikka.

Jos haluat olla mukana tässä paikallisten yritysten luettelossa – tai vielä parempaa, osoitteessa ylin näistä luetteloista – Googlen on tiedettävä missä olet ja mitä teet. Vaikka yleinen laajennus, kuten WordPress SEO by Yoast, on hyvä lähtökohta SEO-strategialle, paikallisilla yrityksillä on erilaiset SEO-vaatimukset. Kaikille paikallisille SEO-tarpeillesi ei ole parempaa laajennusta kuin Yoast Local SEO. Yksinkertaisesti sanottuna: Tämän laajennuksen avulla verkkosivustosi sijoittuu paremmin paikallisiin Google-hakuihin. Miten? Antamalla kaikki metatiedot, joita Google tarvitsee paikallista hakua varten – sijaintisi karttanäkymässä sekä tärkeät yhteystiedot, kuten puhelinnumerosi.

Voit käyttää Local SEO -laajennusta myös tyylikkäiden yhteyslomakkeiden sivujen luomiseen. Laajennuksen avulla voit lisätä kartan, aukioloajat ja yhteystiedot Noin sivulla, ja antaa vierailijan myös etsiä lähimmän myymälänsä.

Sabai Directory Plugin for WordPress

Sabai-hakemisto

Eikö olisi hienoa, jos kaikki liittyvät paikalliset yritykset yhdessä samassa paikassa? Nyt voit nyt, Sabai Directory -laajennuksen ansiosta, saatavana 28 dollarilla CodeCanyonilta. Sabai Directory on ihanteellinen laajennus kattavan paikallisen yrityshakemiston luomiseen. Voit lisätä rajoittamattoman määrän yrityksiä yksittäiseen hakemistoon. Ne voidaan jakaa moniin luokkiin – kävijät voivat suodattaa hakemiston löytääkseen etsimänsä – ja kaikki yritykset näkyvät yhdessä interaktiivisessa Google Map -sivustossa. Voit lisätä kunkin yrityksen nimen, sijainnin ja kuvan sekä lisätä viidestä luokituksen käyttäjien arvostelujen perusteella. Interaktiivisessa kartassa on syvä valikoima tyylivaihtoehtoja, ja vierailijat voivat vapaasti jättää omia arvostelujaan ja kommenttejaan tietylle listalle.

Yrityshakemiston perustaminen on hieno tapa ryhmälle paikallisia yrityksiä toimimaan yhdessä mainostaakseen yritystoimintaa. Niin kauan kuin et pelkää hiukan kilpailua, se on loistava tapa parantaa löydettävyyttäsi – potentiaaliset asiakkaat arvioivat todennäköisemmin vaihtoehtonsa hakemiston avulla sen sijaan, että punnitsevat joukon verkkosivustoja erikseen.

Oman hakemiston ylläpitäminen voi olla myös varsin tuottoisaa: jos sijoittaisit Googlessa hyvin omalla alueellasi tärkeimmistä ehdoista, voit ansaita hyviä toistuvia tuloja. Sabai Directory voi helpottaa tätä, koska sen avulla voit ottaa toistuvia maksuja yrityksiltä, ​​jotka haluavat lisätä hakemistoon – Sabai tukee neljää maksuyhdyskäytävää. Voit jopa veloittaa lisää esitellyistä ilmoituksista.

Lopulliset ajatukset

Vaikka olet pieni offline-myymälä, hyvä verkkosivusto voi viedä pitkän matkan kohti kasvattaa yritystäsi. Tänään olen käsitellyt useita laajennuksia, joiden avulla asiakkaasi löytävät sinut verkossa, tekevät varauksia ja saa reittiohjeita fyysiseen tiili- ja laasti-sijaintiisi. Jos haluat lisää asiakkaita – ja kuka ei? – se on vähiten verkkosivustosi pitäisi voida tehdä!

Käytätkö jotain tämän päivän postituksessa esiintyvistä laajennuksista? Jaa ajatuksesi alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map