5 WordPress-laajennusta, joka voi parantaa lukijan sitoutumista WordPress-blogiisi

Uskon, että sitoutuminen on massiivisesti aliarvioitu blogosfäärissä.


Yksinkertaisesti sanottuna, yleisösi laatu on paljon tärkeämpi kuin määrä. Ja laadulla tarkoitan lähinnä sitä, kuinka he ovat kiinnostuneita “brändistäsi”.

Kysy itseltäsi tämä kysymys – välittävätkö lukijat todella blogistasi vai pitävätkö se sitä heittävänä resurssina? Vastauksessasi voi olla suuri merkitys mahdollisuuksillasi saavuttaa tavoitteesi (jonka oletan olevan viime kädessä ansaitsevan rahaa).

Tätä silmällä pitäen ajattelin käyttääkseni tämän tilaisuuden mainitakseni suosikki WordPress-laajennukseni, jotka voivat auttaa sinua pitämään paremmin yhteyttä lukijoihisi. Vaikka sisältösi laatu ja persoonallisuus, jonka kutot blogiisi, ovat tärkeä osa sanellen sitä tasoa, jolla ihmiset suhtautuvat sinuun, Seuraavat liitännät voivat antaa sinulle suuren avun liian.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Tilaa kommentit uudelleen

Minulla on yksinkertainen nyrkkisääntö oman blogini suhteen kommentteihin – jos joku on käyttänyt aikaa jakaa näkemyksensä, minun pitäisi ottaa aikaa vastata luontoissuorituksiin. Sellaisena vastan valtaosaan sivustoni kommentteihin.

Mutta ellet blogin lukijaa merkitse kommenttejaan ja palaa säännöllisesti tarkistaaksesi, oletko vastannut, he eivät koskaan tule lukemaan, mitä sanoit vastauksena. Ja katsotaanpa sitä – sitoutuminen on kaksisuuntaista katua.

Tätä silmällä pitäen suosittelen, että asennat Tilaa kommentit ladatut uudelleen. Tämä laajennus toimii täsmälleen kuten voisit odottaa – ilmoittaa ihmisille (sähköpostitse), kun heidän kommenttiinsa on vastattu. Se sisältää myös täydellisen kojelaudan, jossa voit hallita tilaajia ja kaikkia vaihtoehtoja.

Tilaa kommentit uudelleen

2. Facebook-kommentit

Vaikka WordPressille on saatavana useita kolmansien osapuolien kommenttilaajennuksia, valintani joukosta (varsinkin kun on kyse käyttäjän sitoutumisesta) on Facebook-kommentit.

Miksi? Koska se tekee kommentista erittäin sosiaalisen ja lisää siksi sitoutumista. On todennäköistä, että valtavalla osalla potentiaalisia kommentaattoreitasi on jo Facebook-tili, ja sellaisenaan ne kommentoivat sivustoasi a) erittäin helpoksi ja (b) erittäin tutuksi.

Facebook Comments Plugin

Lisäksi blogisi kommentit näkyvät Facebookissa ja sisältösi todennäköisesti altistuu paljon suurelle yleisölle. Tällainen integrointi on erityisen hyödyllistä sivustoissa, jotka ovat jo erittäin sosiaalisia (sano esimerkiksi kuvan jakamisen sivusto)..

Vaikka en henkilökohtaisesti käytä Facebook-kommentteja, voin tehdä niin tulevaisuuden projektissa – se on ehdottomasti käyttökelpoinen vaihtoehto WordPress-oletuskommenttijärjestelmälle ja sillä on varmasti myönteinen vaikutus käyttäjän sitoutumiseen.

3. Parempi sisäinen linkkihaku

Parempi linkkihaku

Uskon, että käyttäjän sitoutumisen lisäämisessä yksi parhaimmista asioista, joita voit tehdä, on linkittää toisiinsa. Ihmiset voivat olla sokeita navigointielementeille ja vastaaville (ota vain hetki seurataksesi tietoisesti omia selauskäytäntöjäsi), mutta sisällön linkkejä on paljon vaikeampaa välttää..

Yhdistäminen tapahtuu parhaiten, kun se on erittäin merkityksellistä – haluat asettaa ihmiset tilanteeseen, jossa heidän kymmenen välilehteä on avoinna selaimessa ja päätyä sivustollesi puolen tunnin ajaksi. Mutta WordPressin oletus sisäinen linkkikone, sanalla sanoen, on kauhea.

Tähän kohtaan tulee Parempi sisäinen linkkihaku. Tämä yksinkertainen laajennus säätää sisäisen linkin haun löytääkseen sisällön vain otsikon perusteella. Se sisältää myös suunnitellut viestit. Pidän sitä henkilökohtaisesti WordPress.orgin aliarvioituimpana laajennuksena – se tekee sisäisistä linkityksistä niinpaljon helpompi.

4. Vielä yksi aiheeseen liittyvä lisäosa

Käyttäjien sitoutumisen lisäämisen kannalta asiaan liittyvä viestiosasto viestien alareunassa ei ole rohkea. Jos joku tykkää viesistä tarpeeksi lukeakseen sen loppuun saakka ja sitten hänelle esitetään vastaavat viestit, hän saattaa hyvinkin käyttää tilaisuutta lukea.

Vielä yksi aiheeseen liittyvä viesti -laajennus (tai lyhyemmin YARPP) on mielestäni nöyrä mielestäni paras WordPressiin liittyvä aiheeseen liittyvä lisäosa. Samalla kun muut keskittyvät salamaiseen muotoiluun, YARPP saa avaintekijän – osuvuuden – bang.

Älä tee virhettä – liittyvä viesti-laajennus on vain niin hyvä kuin sen vastaava algoritmi. Jos et esittele lukijoillesi todella merkityksellisiä lisäviestejä, heidän todennäköisyys lukea niitä on vähentynyt huomattavasti. Joten varmista, että käytät YARPP: tä ja aseta se niin, että se tuottaa vain osuvimmat tulokset.

5. Helppo Tweet-upotus

Täydellisen julkistamisen vuoksi minun on mainittava, että olen kehittänyt tämän laajennuksen. Se voi kuitenkin todella vaikuttaa huomattavasti käyttäjien sitoutumiseen, koska olen havainnut useita kertoja.

Täällä on sopimus – Twitter-käyttäjät haluavat twiittiä. Vielä tärkeämpää on, että he haluavat twiittiä mielenkiintoista asioita. Viestin otsikko ei ole aina niin mielenkiintoinen. Mutta jos voit antaa heille tarjouksen tai viisauden helmen siirtää seuraajilleen, he saattavat olla vain liian onnellinen tekemään niin.

Tähän kohtaan Easy Tweet Embed tulee – sen avulla voit upottaa viesteihisi valmiiksi täytettyjä tweettejä, kuten tämä: Upotettu twiitti

Upotettu twiitti

Se on hyvin samankaltainen kuin napsauttamalla Tweet -palvelua, mutta se helpottaa tweetsien luomista antamalla sinun tehdä se tekstieditorin kautta. Se lisää myös pysyvän linkin automaattisesti. Olen huomannut, että tweets-viestejä on lisätty lähes 30% joissain esimerkeissä käyttämällä Easy Tweet Embed -sovellusta – se on nopea ja helppo tapa lisätä sitoutumista.

Vaihtoehdot ovat rajattomat

Edellä mainitut vaihtoehdot ovat osoitus lukemattomista tavoista, joilla voit lisätä sitoutumista, joten älä rajoita itseäsi. Eri blogeissa toimivat eri asiat – avain on kokeilu ja testaus.

Jos sinulla on omia ideoitasi käyttäjien sitoutumisen lisäämiseksi, kerro niistä alla meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map