5 syytä WordPress-käyttäjien tulisi siirtyä Facebook-kommentteihin

Kun annat kävijöiden kommentoida WordPress-viestejäsi, lisäät sitoutumista, vaalit keskustelua, houkuttelet ihmisiä palaamaan ja kehotat muita tuottamaan buzzia sivustostasi. Kaikki tämä on hieno uutinen, jos haluat rakentaa online-seurantaa.


Onneksi WordPress tarjoaa useita laajennuksia, jotka tekevät kommentoinnista helppoa. Muutamalla hiiren napsautuksella voit olla matkalla luomaan virtuaalisen vesijäähdyttimen, jossa ihmiset kertovat ajatuksistaan.

Kommenttiosat ovat kuitenkin ensisijainen kohde väärinkäytöksiin. Ihmiset lähettävät roskapostia, groteskeja loukkauksia ja jopa väkivallan uhkia eri blogien kommenttiosioon. Vaikka tätä potentiaalia kokonaan poistavaa ratkaisua ei voida toteuttaa, on olemassa tapa vähentää sitä dramaattisesti: Käytä ratkaisuna Facebook-kommentteja. Tässä artikkelissa tutkimme, kuinka kommentit hyötyvät sivustostasi, ja selitämme miksi Facebook-kommentit on paras vaihtoehto.

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Kuinka kommentit hyötyvät WordPress-sivustostasi

Jos ylläpidät minkäänlaista blogia, luultavasti haluat rakentaa verkkoyhteisön. Olet kohdistunut samanhenkisiin ihmisiin, jotka jakavat sivustosi sisällön korostamat kiinnostuksen kohteet. Se on molemminpuolisesti hyödyllinen suhde: Vierailijat saavat arvokkaiksi katsomiaan tietoja käymällä sivustossasi, ja sinä luot yleisön.

On kuitenkin myös hieno idea antaa vierailijoille olla vuorovaikutuksessa keskenään. Yksi parhaimmista tavoista on kommentointi-osio, jonka avulla he voivat jättää palautetta sisällöstäsi ja olla vuorovaikutuksessa keskenään. Tässä on joitain etuja, joita voit odottaa kommenttiosasta.

Parempi sitoutuminen

Jokainen digitaalinen markkinoija etsii sitoutumista. Se on alkuperäinen alkio, joka lopulta luo viruksen. Se muuntaa sisältösi yhdestä kyberavaruudessa olevasta artikkelista pakolliseksi luettavaksi kappaleeksi, jonka ihmiset jakavat ystäviensä kanssa.

Kommentit rohkaisevat sitoutumiseen antamalla kävijöille mahdollisuuden jakaa ajatuksia sisältöstäsi. Kommentit kuitenkin menevät pidemmälle, koska niiden avulla ihmiset voivat ilmaista mielipiteensä samalla sivulla kuin sinun sisältö. Kun ihmiset jakavat tai twiittivät artikkeliasi, he saattavat tarjota joitain kommenttejaan, mutta se on näkyvissä vain ystävilleen ja seuraajilleen. Kommentti-osiossa he voivat kuitenkin jakaa ajatuksiaan juuri itse artikkelin alapuolella. Tämä on loistava tapa rakentaa yhteisö, jossa ihmiset tuntevat heidän äänensä kuuluvan.

Sosiaalinen yhteisö

Kommenttiosio ei vain lisää sitoutumista, vaan lisää myös sosiaalisen yhteisön rakentamisen todennäköisyyttä. Jos näet verkkosivustosi virtuaalisena sohvana, jossa vanhat ystävät voivat kaatua, kun he ilmestyvät tyhjästä, sinun kannattaa luoda kuulumisen tunne.

Kommenttiosion avulla saat ihmiset liikkumaan edestakaisin toistensa kanssa. He keskustelevat kommenttiosion yläpuolella olevasta artikkelista. He puhuvat suosikki ruokapaikoistaan. He muistuttavat vanhoista ajoista. Ja kyllä, he jopa riitauttavat edestakaisin toisinaan.

Mitä se tekee sivustollesi? Se luo verkkoyhteisön, jota kävijät todennäköisesti eivät löydä muualta. Tämä yhteisö tekee blogistasi ainutlaatuisen ja pitää sen erittäin kysynnässä.

Toista vierailijat

Mitä tapahtuu, kun ihmiset puhuvat edestakaisin toistensa kanssa? Heidän on vastattava toisen henkilön sanomiin. Kun ihmiset käyvät keskusteluja kommenttiosassa, he haluavat vastata. Tätä varten heidän on palattava verkkosivustollesi tapahtuaksesi näin. Tämä tarkoittaa enemmän napsautuksia, mikä puolestaan ​​tarkoittaa enemmän mainosten näyttökertoja ja enemmän tuloja. Kaikki voittavat.

Tosiasia on, että kommenttiosasto on yksi parhaista tavoista tehdä sivustostasi “tahmea”. Jos vierailijat alkavat ystävystyä ja keskustella keskenään, he tulevat takaisin. Voit rakentaa uskollisen yhteisön, jota ei löydy muualta.

Esittelyssä Facebook-kommentit

Facebook-kommentit WordPress-laajennus

Joten miten lisäät Facebook-kommentit kysyttyyn verkkosivustoosi? Helppo – tietysti pluginilla ja vapaa yksi siinä. Facebook-kommentit WordPress, kuten nimestä voi päätellä, on WordPressin kommenttilaajennus, joka on integroitu Facebookiin.

Tämän ratkaisun heti havaittava haittapuoli on tietenkin se, että ihmiset, joilla ei ole Facebook-tiliä, eivät voi jättää kommentteja. Välitön vastaus tähän vastalauseeseen on: Kuka ei Onko sinulla Facebook-tili? Facebook-yhteisöllä on satoja miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Voit varmasti luoda oman online-subkulttuurin Facebook-käyttäjiltä.

Facebook-kommentit tarjoaa sinulle loistavan, kierteitetyn kommenttiratkaisun, joka on integroitu suosittuun sosiaalisen median verkkosivustoon. Itse asiassa se saattaa olla paras kommenttisi ratkaisu blogiisi.

Laajennuksen asentaminen

Jos olet asentanut laajennuksen aiemmin, tämä prosessi tulee olemaan hyvin tuttu. siirry vain kohtaan Laajennukset> Lisää uusi WordPress-hallintapaneeliin. Etsi vain ”Facebook-kommentit”.

Asenna Facebook Comments WordPress -laajennus

Sen pitäisi olla luettelon ensimmäinen laajennus. Mutta jos se ei ole jostain syystä, vieritä vain sivua alaspäin, kunnes löydät Facebook Kommentit -laajennukset, joissa on vihreä kommenttilogo ja 40 k + asennukset. Asenna napsauttamalla -painiketta ja aktivoi sitten laajennus.

Laajennuksen määrittäminen

Aktivoinnin jälkeen sinun pitäisi huomata uusi kojetaulu FB-kommentteja varten. Napsauta sitä kirjoittaaksesi kommentti-asetukset. Fonteille, tekstin väreille ja muille on paljon hienoja asetuksia, mutta suosittelemme niiden muotoilua vastaamaan muuta teemaa. Mutta kaksi tärkeintä ovat Sovelluksen tunnus (Facebookista) ja Näytä kommentit päällä (Aseta missä haluat Facebook-kommenttien näkyvän oletusarvoisesti).

Facebook-kommentit WordPress-laajennuksen asetukset

Ennen kuin lepatät asetuksillasi, sinun on ensin luotava Facebook-sovellustunnuksesi synkronoidaksesi Facebookisi verkkosivustosi kanssa. Napsauta tätä linkkiä luo sovellus kommenttien käsittelemiseen. Tämä vie sinut Facebookiin, missä näet vaihtoehdon tulla Facebook-kehittäjäksi. Napsauta vihreää painiketta rekisteröidäksesi ja noudata sitten näytön ohjeita.

rekisteri-fb-dev

Rekisteröinnin jälkeen näytölläsi pitäisi nyt näkyä vihreä painike, jonka alla on “+ Lisää uusi sovellus”. Napsauta sitä aloittaaksesi.

lisää uusi fb-sovellus

Seuraavaksi valitset sovellustyypisi. Koska käytämme tätä WordPress-sivustosi kommentteihin, valitse WWW: verkkosivusto -vaihtoehto.

Valitse-app-tyyppinen

Kun olet valinnut, sinun pitäisi nähdä näyttö ruutuun, jolla voit aloittaa verkkosivustosi sovellussivun, mutta koska teemme tätä vain sovellustunnuksella, napsauta oikeanpuoleisia vaihtoehtoja ohittaaksesi asennuksen ja luodaksesi sovellustunnuksen.

skip-fb-app-setup

Nyt sinun on luotava tunnuksesi! Lisää vain muistamasi näyttönimi ja nimitila, valitse luokka ja luo tunnus napsauttamalla sinistä painiketta.

Luo-the-sovellus-ID

Ok, nyt sinulla on Facebook-sovellustunnus! Kopioi vain se ja palaa takaisin WordPress-hallintapaneeliin liittääksesi sen.

Facebook-kommentit WordPress-laajennuksen asetukset

Tämän tekemisen jälkeen voit käydä läpi ja lisätä FB Kommentit -asetukset. Kun olet valmis, napsauta vain tallenna – se on se!

Tämän liitännäisen avulla voit myös poistaa käytöstä Facebook-kommenttien automaattisen sisällyttämisen jokaiseen viestiin / sivulle ja käyttää sen sijaan kätevää dandy-lyhytkoodia. Tällä tavalla voit sisällyttää Facebook-kommentteja vain tietyille sivuille tai luomillesi sivumallille.

merkintä: Voit tietysti päivittää myös Pro: hen pääsyn värimaailmiin (tumma / vaalea), muokattavissa oleviin taustoihin, 39+ -animaatiotehosteisiin, monisivustokäyttöiseen premium-laajennuslisenssiin ja premium-tukeen. Vaikka kaikki, mitä haluat tehdä, on mukauttaa joitain värejä, on todennäköistä, että selvität asiaamme nopealla Google-haulla ja minimaalisella CSS: llä>

Miksi sinun pitäisi käyttää Facebook-kommentteja

Facebook-kommenttien käyttöönottamiseksi valitsemana ratkaisuna on paljon syitä (onko kyse FB Comments WordPress -laajennuksen kautta vai ei), ja voisimme jatkaa. Tässä on vain viisi parasta, vain aloittamiseksi:

1. Alennettu uistelu

Muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ihmiset käyttävät todellista henkilöllisyyttään Facebookissa. Se on toisin kuin muut kommentointiratkaisut, kuten Disqus ja Livefyre, joissa ihmiset voivat luoda tilin millä tahansa nimellä tai kahvalla. Facebook vaatii ihmisiä määrittelemään voimassa olevat henkilöllisyystiedot.

Se vähentää uistelua merkittävästi, koska verkkopeitot rakastavat nimettömyyttä. Jos ihmiset haluavat kiinni nuorten loukkausten yhteydessä kommentoijalla, heidän on tehtävä niin oikealla nimellä (ja luultavasti heidän kuvillaan) Facebook-kommenttiratkaisun avulla.

Kyllä, kuten yllä todettiin, aina on ihmisiä, jotka oppivat järjestelmän voittamaan. Ihmiset eivät kuitenkaan yleensä mene pois tieltä luodakseen väärennetyn Facebook-tilin vain mahdollisuudesta loukkaa ihmisiä verkossa.

Tosiasia on, että vaikka et koskaan voi poistaa uistelua, voit vähentää sitä merkittävästi pakottamalla ihmiset kommentoimaan todellista identiteettiä. Se tekee heti Facebook-kommentit paremmiksi kuin muut ratkaisut.

2. Vähemmän roskapostia

Kuten olemme nähneet, SEO-ammattilaiset, jotka ovat antautuneet voiman pimeään puoleen, käyttävät blogien kommenttiosia roskapostin tarkoituksiin. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä on vaikeampaa tehdä Facebook-kommenttien kanssa, mikä tekee siitä erinomaisen tavan lisätä luetteloon tapoista estää WordPress-roskapostia.

Tämä johtuu siitä, että Facebook kieltää heti kaikki tilit, joiden epäillään väärinkäytöksistä. Joten mustien hattujen on käynyt läpi uuden Facebook-tilin luomisen vaivalloisen prosessin, jossa on identiteetti, joka huijaa yritystä ajattelemaan, että henkilö on todellinen, ennen kuin aloittavat roskapostitoimintansa uudelleen.

3. Lisää sosiaalista sitoutumista

Facebook on edelleen planeetan suosituin sosiaalisen median sivusto. Jos sinulla on kommentointijärjestelmä, joka on sidottu Facebookiin, olet juuri avannut aivan uuden mahdollisuuden lisätä sitoutumista.

Facebook-kommenttien avulla saat molempien maailmojen parhaat puolet. Kommentit saavat sitoutumista ja saat myös lisäaltistusta, koska kommentit ovat sidoksissa Facebookiin. Ihmiset, jotka eivät ehkä ole käyneet sivustossasi, mutta huomasivat, että yksi heidän ystävistään kommentoi blogiisi liittyvää artikkelia, saattaa olla houkutus tarkistaa, mitä olet lähettänyt. Voit saada uuden uskollisen vierailijan.

4. Suosituimmat kommentit Siirry alkuun

Toinen tapa, jolla Facebook-kommentit vähentää roskapostia, on se, että eniten tykkäyksensä saaneet kommentit ovat huipulla. Tällä tavalla ensimmäinen asia, jonka kävijät näkevät kommenttiosion yläosassa, on eniten arvostettu kommentti. Se (yleensä) ei tule roskapostiksi.

Suosituimpien kommenttien laittaminen yläreunaan johtaa myös järjettömiin, loukkaaviin ja muuten turhiin kommentteihin alareunaan, missä niitä vähemmän todennäköisesti näy. Se estää peikkoja syömästä.

5. Parempi uskottavuus

Kuinka vakavasti otat sen, kun näet keskustelualueella kommentin “xyzzy2122”? Se voi olla kuka tahansa. Facebook-kommenttien avulla ihmiset kuitenkin tarjoavat kommentteja oikeiden nimiensä ja profiilikuviensa alla. Se lisää heidän uskottavuuttaan, mikä puolestaan ​​parantaa koko keskustelun laatua.

Kääri se

Yhteenvetona voidaan todeta, että Facebook-kommenttien tulisi olla kiistatta sinun mennä kommenttisi ratkaisuksi. Se vähentää peikkojen määrää, auttaa poistamaan roskapostin, yhdistää sinut laajaan sosiaaliseen verkostoon ja parantaa sivustosi keskustelujen yleistä eheyttä. Mikä on suosikkiratkaisusi verkkosivustosi kommentteihin? Voit vapaasti kuulostaa, sopivasti, alla olevissa kommenteissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map