5 suosituinta laajennusta jokaiselle WordPress-sivustolle

Monissa suosituissa WordPress-opetusohjelmissa ja uutissivustoissa, sekä Meetupsissa ja WordCampsissa ympäri maailmaa käydään monia hienoja keskusteluja WordPressin hyvistä lisäosista: liukusäätimet, yhteyslomakkeet, varmuuskopiot, SEO, jäsenyys, verkkokauppa; mutta harvoin näen ihmisten keskittyvän laajennuksiin, jotka on tarkoitettu erityisesti sivustosi taustan ylläpitoon ja luettavuuteen.


Sivustosi ylläpidon ja ylläpidon laiminlyöminen voi johtaa vain tunkkaiseen, harvoin käytettyyn ja paljon vähemmän vierailtuun sivustoon äärimmäisissä tapauksissa, joissa totaalinen laiminlyönti tai täydellinen sisällön menetys tapahtuu. Ilman asianmukaisia ​​varotoimia sivustosi voi nopeasti täyttyä tuhansilla roskapostikommenteilla, toimia huonosti tai vielä pahempaa, muuttua alttiiksi hakkereille, mikä johtaa lopulta seisokkeihin ja kävijöiden ja potentiaalisten asiakkaiden menetyksiin sivustollasi.

Järjestelmänvalvojan reagointikyky ja kontrasti ovat parantuneet huomattavasti viimeisimmässä versiossa WordPress 3.8: ssa, ja pienimuotoisten julkaisujen automaattiset päivitykset olivat tervetullut lisä ytimeen WordPress 3.7: ssä. Suositellut viisi laajennusta vievät 3.7 ja 3.8 seuraavalle tasolle ja sallivat järjestelmänvalvojan ulkoasun tarkemman hallinnan ja automaattisen päivityksen ajoituksen..

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Akismet


Akismet

Jos sinulla on WordPress-blogi, saatat huomata satunnaisten osoitteiden roskapostia tai seurantakommentteja monta kertaa, jotka sisältävät linkkejä mainoksiin tai potentiaaliseen haittaohjelmaan, joka näyttää sivustosi. Hyökkääjä automatisoi nämä kommentti- ja seuranta Roskapostit, mutta ne voivat nopeasti täyttää blogin ja tietokannan merkityksettömällä tiedolla. He ovat huonosti ylläpidetyn blogin tai verkkosivuston punainen lippu, joka voi tarjota helpon kohteen niille, jotka haluavat aiheuttaa pahaa..

Akismet isännöi WordPress.com: n ylläpitämää verkkopalvelua, joka havaitsee ja poistaa automaattisesti kommentit ja seurannan roskapostit. Sinun on aktivoitava laajennus käyttääksesi sitä, joka on oletuksena asennettu yhdessä itse isännöidyn WordPressin kanssa. Tarvitset myös WordPress.com-tilin ja Akismet-avaimen, joka on ilmainen henkilökohtaiseen käyttöön, ja siellä on vähäinen maksu yrityksille. Lisäksi, jos käytät yhteyslomakemoduulia Jetpack-laajennuksessa, Akismet integroituu saumattomasti kaikkiin yhteyshenkilöihin varmistaakseen, että ne eivät tuota roskapostia, kaikki ilman captcha- tai käyttäjän haastetta; kaikki hoidetaan palvelun kautta.

Wordfence-suojaus


Wordfence

Jos sinulla on koskaan ollut hakkeroitu sivusto, tiedät, että se voi olla heikentävä ja erittäin vaikea tilanne, varsinkin jos et tee säännöllisiä varmuuskopioita sivustostasi. Sivusto, jota ei ole kunnolla lukittu vahvoilla salasanoilla ja muilla toimenpiteillä, voidaan täysin vääristää tai tuhota muutamassa minuutissa. Ensimmäisessä puolustuksessasi käytetään vahvoja salasanoja, kuten sellaista, jossa yhdistyvät isot ja pienet kirjaimet, numerot ja erikoismerkit; mitä pidempi salasana, sitä turvallisempi se on. On joitain muita toimenpiteitä, jotka sinun tulee tehdä turvallisen ja lukitun sivuston vakuuttamiseksi, yksi helppo tapa on asentaa Wordfence Security -laajennus.

WordPressille on useita tietoturvalaajennuksia, mutta ylivoimaisesti suosikki ja kattavin näistä laajennuksista on Wordfence. Wordfence etsii päivittäin taustan suojausheikkouksia ja lähettää sinulle sähköpostia, jos jokin ei ole tyyppiä. Se tarkistaa DNS-muutokset, muutokset laajennuksiin ja ydinkoodiin, vanhentuneet laajennukset, roskapostilinkit sekä suojaa myös julmilta voimilta hyökkäyksiltä rajoittamalla sisäänkirjautumisyrityksiä. Tämä on varsin helppo plugin, koska palomuurin lisäksi voit myös nähdä kaikki kirjautumisyritykset ja estää käyttäjiä IP-osoitteen perusteella. Pro-version avulla voit jopa estää kokonaisia ​​maita. Siellä on myös reaaliaikainen liikenneloki, josta näet kuka pääsee sivustoon ja mistä. Tämä on plugin, jonka laitan jokaiselle rakennetulleni tai törmännyt sivustolleni, ja sitä suositellaan kaikille WordPress-sivustoille.

Advanced Automaattiset päivitykset


kehittyneitä automaattiseen päivitykset

WordPress 3.7: n ohella tuli myös automaattiset päivitykset, mikä on valtava ajan säästö. Kuitenkin vain 3.7 päivittää automaattisesti pienet julkaisut, kuten 3.7.1; mutta suuret päivitykset, kuten 3.8, vaativat manuaalisen päivityksen. Suosikkilaajennukseni on Advanced Automaattiset päivitykset ratkaistaksesi ongelman ja saadaksesi kaikki päivitykset suorittamaan automaattisesti. Tämä laajennus päivittää pienet ja tärkeät WordPress-ytimen julkaisut sekä mahdollisuuden päivittää laajennuksia ja teemoja automaattisesti päivittäin. Ole varovainen käyttäessäsi tätä laajennusta, koska siinä ei ole palautusominaisuutta, joten haluat varmistaa, että liität tämän kiinteällä päivittäisellä varmuuskopioratkaisulla, kuten VaultPress.

WP-optimointi


optimoida

WordPress käyttää tietokantaa tiedostojen kanssa sisällön ja asetusten tallentamiseen. Säännöllisessä käytössä tietokannat pirstoutuvat kuten kiintolevy ;. Kun tietoja kirjoitetaan, siirretään ja poistetaan, tilaa ei ole käytettävissä, joten tietokannan taulukoiden optimointi on jotain, joka on tehtävä rutiininomaisesti. Aiemmin sinun oli kirjauduttava sisään PHPMyAdminiin ja annettava useita komentoja tämän tehtävän suorittamiseksi. PHPMyAdmin voi olla pelottava paikka, ja jopa kokeneimmat kehittäjät voivat vahingossa pyyhkiä sivuston muutamalla napsautuksella tai näppäinpainalluksella..

WP-Optimize antaa sinun hallita tietokannan optimointia suoraan WordPressin hallintapaneelista, joka on turvallisempi ja tutumpi WordPress-järjestelmänvalvojille. Sen lisäksi, että antaa sinun ajoittaa tämä tehtävä määritettyyn ennalta määrättyyn aikaan, on olemassa vaihtoehtoja myös muille yleisille tietokannan puhdistustehtäville, kuten poistamalla jäljennökset, luonnokset ja kommentti roskapostit. Asennan tämän laajennuksen jokaiselle käyttämälleni sivustolle ja määritän yleensä viikoittaisen aikataulun useimmille sivustoille.

CodePress Järjestelmänvalvojan sarakkeet


codepress

Tämä on mahtava laajennus, jolla on vähemmän tekemistä sivuston ylläpidon kanssa ja enemmän WordPressin taustan käyttöliittymän hallinnan kanssa. Kun tarkastelet sivuja, viestejä, tiedotusvälineitä ja monilla järjestelmänvalvojan näytöllä, siellä on luettelo sivuista / viesteistä / medioista otsikon, kirjoittajan, päivämäärän ja muiden asiaan liittyvien tietojen perusteella. Laajennukset voivat lisätä tai poistaa näitä sarakkeita. Esimerkiksi monet tuntevat WordPress SEO: n Yoast lisäämällä näille sivuille useita SEO-sarakkeita. CodePress-järjestelmänvalvojan sarakkeet voit joko piilottaa näytetyt sarakkeet tai näyttää piilotetut sarakkeet, jopa mukautettuja kenttiä. Tämä on erityisen hyödyllinen lisättäessä viestin pikkukuvaa, jotta voit varmistaa, että esitelty kuva on olemassa, tai varmistaa, että mukautettu kenttä on täytetty viestiin / sivulle. Upea työkalu, joka on erityisen hyödyllinen suurilla tai mukautetuilla sivustoilla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector