5 parasta laajennusta vastaanottaa lahjoituksia WordPressillä

5 parasta laajennusta vastaanottaa lahjoituksia WordPressillä

Joskus sinun on ehkä määritettävä maksuyhdyskäytävä saadaksesi maksun verkossa satunnaisella maksulla tai lahjoituksella. Ilman pluginia koko online-palkkion saaminen ei ole helppoa WordPressissä. Digitaalitekniikan alalla suurin osa tuotteista on saatavana ilmaiseksi verkossa. Joten palkkion ja inspiraation tarjoamiseksi näiden tuotteiden avustajalle, lahjoitus voisi olla hieno tapa tukea niitä.


Lisäksi useimmille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille, hyväntekeväisyysjärjestöille, kehittäjille ja bloggaajille maksetaan palkkio lahjoittamalla eri lähteistä. Oletusarvoisesti WordPress ei hyväksy mitään maksuja, mutta laadukkaan maksun lisäosan integroiminen voi tehdä paljon tässä suhteessa.

Miksi hyväksyä lahjoituksia?

Luovutuksella voi olla erilaisia ​​syitä. Lahjoituspainikkeen lisääminen voi olla hieno lähde kerätä varoja myös erilaisille voittoa tavoittelemattomille järjestöille, hyväntekeväisyysjärjestöille, bloggaajille ja kehittäjille. Ja se on hyvä vaihtoehto joukkorahoitukseen WordPressin avulla.

Oletetaan, että jos sinulla on hyväntekeväisyysjärjestö tai voittoa tavoittelematon organisaatio, sinun on kerättävä rahaa erilaisten hankkeiden toteuttamiseen. Jos olet kehittäjä ja tarjoat ilmaisia ​​tuotteita, voit kerätä rahaa verkkosivustosi lahjoituspainikkeella saadaksesi inspiraatiota tehdä lisää asioita tai jos olet bloggaaja ja käytät useita verkkosivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​juttuja, sinä voi myös tehdä niin tässä suhteessa.

Joskus lahjoittajat myös mieluummin lahjoittavat verkossa sen sijaan, että lähettäisivät sekkejä postitse tai käteisellä. Maksaa lahjoituksia verkossa tavallisesti vaivatta, suoraan ja nopeasti, siksi he maksavat mieluummin verkossa. Lisäksi online-lahjoitus voi vähentää varainhankintakustannuksia, jotka houkuttelevat lisää kannattajia. Nykyään kaikki haluavat nopeaa, turvallista ja kätevää luovutusta. Siksi lahjoittamiseen tarkoitettu WordPress-laajennus tulee paikalleen aukon täyttämiseksi.

WordPress-lahjoituslaajennuksen valitseminen

Kuten aiemmin totesin – WordPress ei tarjoa mitään oletusvaihtoehtoja maksujen vastaanottamiseen. Sieltä plugins tulevat sisään. Kun olet luonut blogin, yritys- tai voittoa tavoittelemattoman verkkosivuston, tarvitset vain asentaa laajennuksen lisätäksesi lahjoituslomakkeita sivustoosi. WordPress-lahjoituslaajennukset voidaan helposti asentaa ja käyttää maksujen vastaanottamiseen lahjoittajilta. Mutta ongelma ilmenee, kun haluat valita oikean laajennuksen tarkoituksiasi varten.

Markkinoilla on tonnia WordPress-lahjoituslaajennuksia. Jokaisella on erittäin vaikea valita yksi muista. Tässä artikkelissa käsittelen 5 parasta WordPress-lahjoituslaajennusta. Toivottavasti tämä ominaisuusyhteenveto auttaa sinua valitsemaan oikean.

Suurin osa alla olevista laajennuksista käyttää PayPalia lahjoitusten vastaanottamiseen, joten ennen aloittamista sinun tulisi ottaa aikaa kouluttaa itsesi siitä, kuinka PayPal voittoa tavoittelemattomille toimii (tässä JotFormin oppaassa on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää).

Saadaksesi vaivatonta lahjoitusprosessia, sinulla voi olla yksi alla olevasta luettelosta olevista laajennuksista. Katsotaanpa nyt!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. WPPayForm

WPPayForm Pro -laajennus

WPPayForm on Freemium WordPress -laajennus, joka hyväksyy WPManageNinjan kehittämät lahjoitukset. Tämä on mahtava laajennus, joka vastaanottaa lahjoituksia useiden maksuyhdyskäytävien kautta. Voit hyväksyä kaikenlaisia ​​lahjoituksia tällä hämmästyttävällä laajennuksella. ilmainen laajennuksen versio tarjoaa sinulle Stripe-maksuportin käytön ja pro-version avulla voit käyttää PayPalia lisäksi. Tämä vedä ja pudota -lahjoituslaajennus tarjoaa sinulle myös kaikki lomakkeen luomisen perusominaisuudet. Käyttäjät voivat kerätä toistuvia maksuja laajennuksen avulla Stripe- ja PayPal-maksuyhdyskäytävien tuen ansiosta. WPPayForm alkaa 49 dollarilla vuodessa, ja tarjoaa sinulle helpon käyttää laajennettua dokumentaatiota verkossa. Ja tietysti se sisältää mahtavaa tukea WPManageNinja-tiimiltä.

2. AnnaWP

Anna lahjoituslaajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

GiveWP on yksi hämmästyttävimmistä lahjoituslaajennuksista WordPress-käyttäjille, jotka ovat kehittäneet Matt Cromwell ja Devin Walker. Tämän laajennuksen avulla voit helposti vastaanottaa lahjoituksia WordPressissä. ilmainen versio Tämän liitännäisen avulla voit vastaanottaa lahjoituksia PayPal-maksuväylän kautta. Vaikka lahjojasi on lisäominaisuuksia, on saatavana premium-lisäosia. Tähän sisältyy ylimääräisiä maksuyhdyskäytäviä (kuten Stipe, Authorize.net, Mollie jne.), Toistuvat lahjoitukset, valuutanvaihto ja paljon muuta. Laajennuksen ostaminen maksaa sinulle paljon rahaa. GiveWP Basic -lisäosaohjelman hinnoittelu alkaa 20 dollaria / kuukausi.

3. Hyväntekeväisyys (ilmainen)

Hyväntekeväisyyslahjoituslaajennus

Hyväntekeväisyys on toinen lahjoituslaajennus, joka antaa sinulle mahdollisuuden kerätä lahjoituksia ilman vaivaa. Tämä on Freemium-laajennus, jota käytetään lahjoituksen maksamiseen ja vastaanottamiseen. Hyväntekeväisyydellä voit kerätä varainkeruukampanjan, joka on valmis käytettäväksi alle 5 minuutissa. Lisäksi laajennuksen ilmainen versio on täynnä ominaisuuksia. Luo rajaton määrä varainhankintakampanjoita, lisää tavoitteita, aseta aikataulut, räätälöi lahjoituslomakkeita (määrät, vaadittavat kentät jne.), Hyväksy maksut PayPalin kautta, lähetä seurannan lahjoitussähköposteja tai kuitteja ja muuta. Lisäosan Pro-versio alkaa maksaa 49 dollaria täydellisestä paketista. Sinulla voi myös olla vähintään 19 dollarin maksu.

4. Lahjoituslämpömittari (ilmainen)

Lahjoituslämpömittarin laajennus

Lahjoituslämpömittari on älykäs WordPress-lahjoituslaajennus, jonka avulla voit laskea lahjoituksia ja vastaanottaa maksuja ilman paljon vaivaa. Kuten nimestä voi päätellä, voit käyttää laajennusvaihtoehtoja lisätäksesi mukautetun lämpömittarikuvan sivustoosi. Se on hauska tapa kartoittaa kerättyjen lahjoitusten määrä ja antaa avunantajille nähdä kuinka lähellä he ovat tavoitteensa saavuttamiseen. Vaikka tämä on yksinkertainen lahjoituslisäosa, voit silti täyttää kaikki perustarpeesi. Yksi laajennuksen tärkeimmistä näkökohdista on, että sitä voidaan käyttää offline-tilassa. Lisäksi laajennus on useimmiten muokattavissa käytettäväksi ja lyhytkoodiystävällinen.

5. Saumattomat lahjoitukset (ilmainen)

Saumaton lahjoitukset -laajennus

Saumaton lahjoitus on toinen hyvä vaihtoehto vastaanottaa lahjoituksia WordPressin avulla. Voit kerätä varoja ja hallita lahjoituksiasi käyttämällä tätä laajennusta verkkosivustollasi. Tämän liitännäisen avulla voit hyväksyä maksut PayPalin avulla ja tarjoaa vahvistuskiitosviestin, kun lahjoitus on valmis. Laajennuksessa on joitain hämmästyttäviä ja ainutlaatuisia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi vastaanottaa lahjoituksia nimettömästi. Lisäksi voit kutsua käyttäjiä liittymään sähköpostiluetteloosi – loistava tapa rakentaa tulevaisuuden yleisö.

Sinulle

Rahaston kerääminen lahjoituksella ei ole helppo tehtävä, koska WordPressillä ei ole oletusvaihtoehtoja. Voit kuitenkin lisätä tämän ominaisuuden helposti käyttämällä laajennusta, jolla hyväksyt maksut lahjoittajilta. Kaikki tässä luetellut laajennukset on päivitetty äskettäin, ja ne sisältävät hiukan erilaisia ​​toimintoja sivustollesi. Kokeile heitä ja kokeile heidän ominaisuuksiaan löytääksesi täydellinen lahjoittamista varten.

Jos minun piti valita jokin tietty laajennus, suosittelen käyttämistä WPPayForm koska se tarjoaa sinulle useita yhdyskäytäviä. Voit tehdä paljon henkilöstöä käyttämällä tätä mahtavaa laajennusta, kuten perusmuodon luomista vetämällä ja pudottamalla, käyttämällä Stripe- ja PayPal-ohjelmia samanaikaisesti. Mutta todella luetellut plugins ovat kaikki hienoja vaihtoehtoja! Give tarjoaa lisämaksullisia lisälisäosia, ja Charitable voi olla erinomainen vaihtoehto offline-maksuihin.

Jos olet löytänyt artikkelin mielenkiintoiseksi ja haluat jakaa jotain kontekstin suhteen, kerro minulle huolestuneisuutesi alla olevassa kommentissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map