45+ paras verkkokaupan WordPress-teemat verkkokaupoissa

25+ parasta verkkokaupan WordPress-teemaa verkkokaupoissa

Joustavien ja ilmaisten CMS-järjestelmien, kuten WordPress, saatavuus tarkoittaa, että koskaan ei ole ollut helpompaa asettaa erottua luovasta yrittäjästä ja ohjata sekä tuotemyyntiä että uutta yritystä verkkosivustosi kautta. Luovana yrittäjänä tarvitset enemmän kuin vain mobiililaitteille optimoidun verkkokaupan teeman. Tarvitset yhden parhaista verkkokaupan WordPress-teemoista, jotta asiakaskokemus olisi huomattava.


Miksi sinun tulisi valita premium-WooCommerce-teema? Helppo. Ensinnäkin voit odottaa löytävän korkeamman kokonaistason laatu, tyylikkyys ja joustavuus sekä laaja valikoima toiminnallisuus ei löydy useimmista ilmaisista teemoista. Useimmat premium-teemat tarjoavat myös upea tuki joten jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä teemakehittäjältä ilmaisten foorumeiden luottamisen sijasta.

Erityisiä yrityksiä, joihin luovat yrittäjät voivat osallistua, on laaja, mutta olemme laatineet vankan luettelon parhaista verkkokaupan WordPress-teemoista, joiden pitäisi kyetä käsittelemään kaikkia käyttötapauksia. Mennään säröilyyn!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

Glitz- ja Glam-verkkokaupan kokonaisvaltainen WordPress-esittely

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ensisijainen valinta premium-teemaan on yksi markkinoiden (tai ainakin täällä WPExplorer) tunnetuimmista WordPress-premium-teemoista, ja siinä on enemmän kuin tarpeeksi tappajaominaisuuksia pitämään jopa vaativimmatkin luovat yrittäjät onnelliseksi. Aivan oma Total WordPress -teemamme on voimalaitosratkaisu, joka on rakennettu erinomaisilla ominaisuuksilla kuin helpottamaan verkkokauppasivuston luomista!

Total on täysin WooCommerce -yhteensopiva, ja teeman esittelyjen pikakatselun pitäisi antaa sinulle hyvän käsityksen teeman käytettäväksi antamasta tehotasosta ja joustavuudesta. Vedä ja pudota -sivun rakennustyökalu antaa sinun hallita sivun suunnittelun kaikkia näkökohtia käyttöliittymän valmistajan avulla turboahtien toteutuksen toteuttamiseksi. Yli 100 sisältömoduulia on myös hyppysissäsi (kun aktivoit WooCommerce), mukaan lukien liukuvia liukusäätimiä, suosituksia, tapahtumia ja muuta.

Kuten odotit, teema on oletuksena täysin reagoiva ja antaa sinulle myös suoran hallinnan nykyisen tuotemerkkisi sopivuudesta valtavan määrän hyvin integroituja mukautusvaihtoehtoja avulla, jotka eivät edellytä sinun sukeltamista suoraan CSS: ään. Useimpia vaihtoehtoja voidaan esikatsella kätevästi, jolloin voit kokeilla itsevarmuutta.

2. eLab

eLab - Elektroniikkakaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Etsittäessäsi hienoa verkkokaupan teemaa, on mielessä muutamia keskeisiä ominaisuuksia: reagoiva asettelu, muokattava suunnittelu, helppokäyttöinen sivunmuodostaja ja tietysti WooCommerce -yhteensopivuus (tai tuki toiselle tehokkaalle verkkokaupan liitännäiselle). Juuri niin tapahtuu, että eLab-teema sisältää kaikki nämä ominaisuudet – kuten reagoiva ja verkkokalvotuki, mukautetut asettelut StylemixThemes X-Builder -sovelluksen kautta, tonnia live-räätälöintivaihtoehtoja ja sitten joitain.

ELab-teeman avulla voit luoda sähköisen kaupan sivuston, joka muuntaa. Luo myymäläsi ja ota käyttöön vaihtoehdot, kuten luettelotila helppoa selaamista varten, megavalikot, jotta voit lisätä vielä hyödyllisempiä navigointilinkkejä, mainos ponnahdusikkunat myynnin tai uusien tuotteiden parempaan mainostamiseen, edistyksellisten tuotteiden haku (sekä suodattimet) ja tuotevertailut. Teema on myös yhteensopiva useiden suosittujen laajennusten kanssa, mukaan lukien (mutta niihin rajoittumatta) WPML, joka helpottaa käännöksiä, Slider Revolution, YITH WooCommerce Wishlists ja WooCompare -tuotteiden vertailu, samoin kuin Woo Login Redirect -laajennus, jolla käyttäjät lähetetään tietyille kirjautumissivuille..

Ja jos tarvitset apua, StylemixThemes-tiimi tarjoaa erinomaista tukea ja elinikäisiä teemapäivityksiä – sivustosi on aina huippukunnossa.

3. StoreFront (ilmainen)

Kaupan etusivun verkkokaupan WordPress-teema

Kaupan etusivu on WooCommerce-palvelun ILMAINEN lippulaivateema, ja on melko okei aloittaa ilmaisella vaihtoehdolla. Siinä on yksinkertainen, selkeä myymälän ulkoasu ja helposti WooCommerce-vaihtoehtoja kategorioille, uusille tuotteille ja muille.

Mutta jos haluat todella viedä verkkokaupan teema seuraavalle tasolle, harkitse päivittämistä johonkin näistä palkkioista Kaupan etusivun lapsiteemat. WooCommerce tarjoaa 14 kaunista alateemaa, jotka lisäävät tyyliä, asetteluita, vaihtoehtoja ja paljon muuta, jotka kaikki koodataan käyttäen samoja standardeja kuin itse WooCommerce-laajennus.

4. ShopKeeper

Kauppias WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kauppias on edullinen ja tyylikäs vaihtoehto, joka on erityisesti suunniteltu toimimaan WooCommerce-palvelun kanssa. Demoversio tuo esiin valikoiman käytettävissä olevia sivu- ja valikkokombinaatioita. Teemapäättäjät ovat tehneet ylimääräistä vaivaa tarjotakseen täyden valikoiman otsikoiden räätälöintiä ja portfolion ruudukkoasetteluita auttamaan sinua todella sulkemaan kaupan tuotteidesi myynnin suhteen..

Kauppias toimittaa mukana Revolution Slider -laajennuksen ilmaisen version, ja siinä on myös laaja dokumentaatio, mukaan lukien täydellinen kaupan asennusopas.

5. Tyche (ilmainen)

Tyche Free eCommerce WordPress -teema

Tyche on ihana ilmainen verkkokaupan teema, joka sisältää helppoja tyylivaihtoehtoja sekä täyden WooCommerce-tuen. Sisällytä mukana toimitetut widgetit suunnitellaksesi oman ainutlaatuisen kotisivusi liukusäätimellä, myymäläkategorioilla, ilmoituksilla, blogi-viesteillä, myyntiesineillä ja muilla. Live-Customizer -sovelluksen kautta on saatavana myös runsaasti visuaalisia muotoilumahdollisuuksia.

6. Woostroidi

Yksinkertaiset WooCommerce-vinkit: Woostroid-tasoitettu valikko

Kun tarkastelet parhaita verkkokaupan WordPress-teemoja, sinun täytyy tarkistaa Woostroid TemplateMonsterista. Tämä tehokas monikäyttöinen WooCommerce & Ecwid -teema sisältää yli 10 valmista myymälädemoa, drag and drop Elementor -sivun rakennustyökalun ja premium Jet -laajennukset. Erityisesti Jetelements ominaisuuksien lisäämiseksi, Jetmenu easy -sisältömoduulit valikoihin ja Jetwoobuilder mahtavien WooCommerce-widgetien lisäämiseksi.

Muita teemaominaisuuksia ovat neljä otsikkotyyliä, live-räätälöintiasetukset, reagoiva ja verkkokalvoa varten suunniteltu suunnittelu, vertaa tuotteiden toimintoja, edistynyt tuote-pikkukuva-hover, myymälä-toivomuslista, kirjasinvaihtoehdot, kuvakkeet, bbPress- ja BuddyPress-tuki, sosiaalinen integraatio ja 24/7 -tuki.

7. Tokoo

Tokoo Elektroniikkakauppa WooCommerce-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos monikäyttöiset teemat ovat kuin Sveitsin armeijan veitset, Tokoo on kuin kokin veitsi. Se on rakennettu yhteen tarkoitukseen – tarjota klassisen näköinen verkkokauppasivusto tytär-, tilaus- tai usean myyjän verkkosivustoille. Teema on kevyt ja latautuu salamannopeasti, kun sitä käytetään välimuistiin ja optimointilaajennuksiin. Kotisivut rakennetaan käyttämällä mukana olevia sivumalleja tai yhteensopivien sivujen rakentajien, kuten Elementor tai King Composer, kautta.

Teeman tärkeitä ominaisuuksia ovat 5 erilaista kotisivua, erilaiset otsikot, alatunnisteet ja yksinoikeudella mobiiliotsikko. Teema integroituu helposti myös suosittuihin WooCommerce-laajennuksiin ilman ylimääräisiä yhteensopivuusvaatimuksia. Joitakin yleisiä teemaominaisuuksia, kuten megamenu, yhden napsautuksen esittelytuki, käyttäjän määrittelemät päävärit jne., Ovat myös saatavilla.

8. WooPress

WooPress-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

WooPress on tyylikäs WooCommerce-yhteensopiva teema, jonka valinnassa on lähes kaksi tusinaa asettelua. WooPress on suunniteltu auttamaan sinua siirtämään vakavia määriä tuotteita helposti. Tässä ominaisuusrikkaassa teemassa on kaikki mitä tarvitset verkkokaupan rakentamiseen tänään aloittaaksesi tuotteiden myynnin!

Ensinnäkin WooPress käyttää suosittua ja ilmaista WooCommerce-verkkokaupan WordPress-laajennusta, jotta voit rakentaa kauniin verkkokaupan. Lisää tuotteita, niihin liittyviä tuotteita, muuttuvia tuotteita (kuten eri kokoisia tai värejä), kuponkeja, toimituskuluja ja paljon muuta. WooCommerce vie kovan osan verkkokaupan luomisesta. Plus WooPress on muotoillut kaiken näyttämään modernilta ja tyylikkäältä.

Toinen hieno ominaisuus on mukana olevat useita teematyylejä. Valitse vain yksi teemaversioista, niin saat heti uuden ilmeen verkkosivustollesi. Valitse oletusarvosta, täysleveä, vasen sivupalkki, parallaksi, yksi sivu tai ulkoasu. Jokainen tyyli on ainutlaatuinen ja se on luotu tekemään tuotteistasi erottuvat.

Teema on yhteensopiva WPML-, bbPress- ja Visual Composer -sovellusten kanssa (sisältyy teeman kanssa), joten sinulla on joitain yleisiä integrointivaihtoehtoja. EightTheme tarjoaa tällä hetkellä myös ilmaisen asennuspalvelun, jota voit hyödyntää vähemmän kokeneena sivuston omistajana.

WooPress on täysin reagoiva, verkkokalvoa valmis ja toimitetaan täysin muokattavilla Photoshop-malleilla, jos haluat todella saada kätesi likaiseksi suunnittelun kannalta. Se niputtaa myös täydentäviä laajennuksia, kuten Master Slider, Liukusäätimen vallankumous ja välttämätön ruudukko.

9. New York (Blogi ja kauppa)

New York Blog & Shop WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

New York on upea bloggaaminen ja verkkokaupan WordPress-teema, joka on suunniteltu erityisesti muoti- ja kauneusblogereiden mielessä. New York WordPress -teeman avulla voit ansaita rahaa blogiisi mukana toimitetulla WooCommerce-tuella.

Teema tarjoaa paljon upeita ominaisuuksia kotisivulle esiteltyjen viestien liukusäätimellä, sosiaalisiin integraatioihin, erilaisiin kotisivun asetteluihin, Instagram-alatunnisteen syötteeseen ja muihin. Mutta mikä tärkeintä, teema tarjoaa upean integroinnin WooCommercean. Haluatko aloittaa WOrdPress-blogin kanssa ja tehdä ostoksia nopeasti? Teeman mukana tulee myös helppokäyttöisiä näytteetietoja, jotka voit tuoda, jotta verkkosivustosi näyttää samalta kuin demosta!

10. Ushop (ilmainen)

Ushop ilmainen WooCommerce Shop -teema

Ilmainen ushop WordPress-verkkokaupan teema on yksinkertainen ja puhdas verkkokauppavaihtoehto. Koska tämä teema pitää asiat yksinkertaisina suunnittelussa, se on erittäin joustava teema. Otsikoille, väreille, leivänmurroille, tuoteasetuksille ja muulle on sisäänrakennettu vaihtoehtoja. Mutta kun muodostat parin ilmaisen rakentajan, kuten Elementorin, kanssa, voit mukauttaa teemasivuja vastaamaan myymäläsi tarpeita. ushop on myös käännösvalmis, joten se on loistava vaihtoehto varastossa ympäri maailmaa.

11. Neto

Neto-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Haluatko luoda loistavan verkkokauppasivuston ja päästä käsiksi muiden tärkeimpien teemojen TONSiin? Kassat Neto CSSIgniteriltä. Tämä kaunis WooCommerce-teema on pikseli täydellinen mihin tahansa kaupan verkkosivustoon.

Sen puhdas ja minimaalinen asettelu tekee navigoinnista helppoa vierailijoillesi ja antaa heille mahdollisuuden keskittyä tärkeimpiin, tuotteisiisi. Itse kauppasivulla on useita asetteluja, mukaan lukien täysleveysasettelu, jossa on ulkopuolinen suodatinalue, tai vaihtoehtoisesti vasen / oikea sivupalkki. Etkö rakenna verkkokauppaa, vaan haluat vain esitellä työsi tai tuotteitasi? Ei hätää, Netossa on luettelotila, napin painalluksella voit piilottaa hinnat ja ostoskoritoiminnot koko sivuston alueella.

Teema sisältää satoja vaihtoehtoja värejä, fontteja, taustoja, sivuelementtejä ja muuta varten, jotta voit todella luoda haluamasi kaupan. Kaikki teeman vaihtoehdot on rakennettu WordPress-muokkaustyökaluun, joka antaa sinulle täyden hallinnan eri aihealueille tarjoamalla sinulle yli 100 vaihtoehtoa. Lisäksi mukana on erittäin helppo lyhytkoodi tuotteiden, luetteloiden ja karusellien lisäämiseksi mille tahansa sivulle. Sekä 12 teemaan integroitua widgettiä, joilla luodaan yksilölliset asettelut viesteillesi ja tuotteillesi etusivulla tai muulla widgetteillä. Teema on myös yhteensopiva useiden suosittujen sivujen rakennustarvikkeiden kanssa, se tarjoaa täydellisen integroinnin Visual säveltäjän, Divin, Elementorin ja SiteOriginin sivunmuodostajan kanssa..

Rakastatko useita CSSIgniter-teemoja? Valitse teemaklubi kassalla! CSSIgniter-teemaklubin avulla sinulla on pääsy kaikkiin heidän hämmästyttäviin WordPress-teemoihin, ja jos valitset Lifetime-jäsenyyden, saat kaikki WordPress-teemat, HTML-mallit, PSD-tiedostot ja päivitykset ikuisesti (plus jatkuva tuki). Se on sopimus, jota sinun ei todellakaan pitäisi tehdä.

12. Setwood

Setwood-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Setwood on moderni ja puhdas blogiteema WordPressille, joka on täysin yhteensopiva WooCommerce-verkkokaupan liitännäisen kanssa. Teema tarjoaa puhtaan suunnittelun, joka on reagoiva, suorituskyky optimoitu, SEO-ystävällinen ja (tietysti) WooCommerce-yhteensopiva. teemalla on myös paljon upeita ominaisuuksia ja helppoja vaihtoehtoja. Teema tekee elävästä WordPress Customizer -sovelluksesta asetusten valinnan helpoksi. Valitse vaihtoehdoista räätälöityjen sivustojen asettelua, mukautettuja värejä ja taustoja, mukautettuja Google-fontteja (valittavana on yli 700 +) ja enemmän.

Lisäksi sisällön lisääminen on helppoa. Siellä on sisäänrakennettu postimuoto, jotta lisäät lainauksia, ääntä, videota ja gallerioita, jotka ne muotoillaan kauniisti. Erityismuodot näyttävät jopa suloisen kuvakkeen merkinnöissään (kuten videokuvausmerkinnöissä näkyvä toistokuvake). Setwood on myös täysin yhteensopiva WordPressin suositun WooCommerce-verkkokaupan laajennuksen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit myydä omia tuotteitasi ja palveluitasi tai käyttää WooCommerce-kykyä linkittää tytäryhtiötuotteisiin. Pariksi Setwoodin Ad Banner -widget-blogin ansaitseminen on helppoa! Muita teemaominaisuuksia ovat omistettu teematuki, hyödyllinen dokumentaatio ja elinikäiset päivitykset.

Haluatko, että teema vastaa tuotemerkkiäsi? Käytä teeman muokkaustyökalun sisäisiä Setwood-asetuksia väreille, fontteille ja muille mukauttaaksesi ominaisuuksia. Tai lisää kolmannen osapuolen laajennus, kuten keltainen lyijykynä, mukautuksista entistä helpommaksi.

13. Tyylikäs

Tyylikäs WordPress Blog & Shop -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Chic WordPress -teema on ihana vaihtoehto WordPress-blogin luomiseen ja ansaitsemiseen. Käytä teeman sisäänrakennettuja blogiasetuksia etusivun liukusäätimeen, mukautettuihin sarakkeisiin ja sivuston leveyksiin, kolmeen eri otsikkotyyliin, satoihin Google-fontteihin, rajattomiin värivaihtoehtoihin (värivalitsimilla), mukautettuihin widgetteihin, viimeisimpien tuotteiden alatunnisteosastoon ja muuhun luodaksesi täydellinen blogi. Ansaitse sitten verkkosivustoosi WooCommerce.

Teemassa on paljon vaihtoehtoja lisätäksesi WooCommerce yksittäisiä, muuttuvia, ladattavia ja sisaryhtiötuotteita. Käytä sitten mukautettua WooCommerce-alatunnisteosastoa esiteltyihin tuotteisiin, lisää tuotteesi sivupalkkeihin WooCommerce-widgetien avulla ja lisää jopa tuotekokoelmia viesteihin tai sivuille mukana toimitetuilla WooCommerce-lyhytkoodeilla.

14. WP kauneus

WP Beauty WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos haluat rakentaa verkkokaupan kauneusyrityksellesi, älä etsi kauempaa kuin Beauty WP. Tällä ihastuttavalla teemalla oli paljon loistavia vaihtoehtoja rakentaa yrityksellesi verkkosivusto ja myydä tuotteita ja palveluita WooCommerce-palvelun avulla.

Beauty WP on täydellinen kylpylöille, kosmetiikkayrityksille, kuntostudioille, salonkeille ja jopa bloggaajille, jotka ovat muiden yritysten tytäryhtiöitä. Teema sisältää helppokäyttöisen sivunmuodostimen, premium-liukusäätimen laajennuksen, hyödyllisen tapaamisten varauslaajennuksen, mukautetut widgetit, WPML-käännösyhteensopivuuden, mukautetut Google-fontit, värivaihtoehdot, verkkokokokuvan tuki ja paljon muuta. Ja tietysti, Beauty WP on täysin yhteensopiva WooCommerce-verkkokaupan laajennuksen kanssa, jotta voit rakentaa myymäläsi nopeasti verkkoon.

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Themifen Shoppe-teema on loistava valinta ammattilaisille verkkokaupan rakentamiseksi. Teema sisältää suositun Themify-sivunmuodostajan, joten voit luoda ainutlaatuisia viestejä ja sivuja tyhjästä, sekä mahtavia vaihtoehtoja, kuten ajax-ostoskori, valopöydät, nopea haku, tuotetoivelista ja luovan galleriakuvan zoomaus, joka vakuuttaa asiakkaasi.

Mutta ominaisuudet eivät lopu tähän. Shoppe-teema sisältää 14 esivalmistettua otsikkoasettelua, 9 arkistosivumallia, 6 alatunnistetyyliä, tuotteiden sosiaalisen jakamisen linkkejä, ajax-pikahaku, mega-valikon tuki ja yli 100 dollaria bonuslisäosia! Mikä parasta, jos ostat Themify Club -jäsenyyden, sinulla on pääsy Shoppeen sekä kaikkiin muuhun Themifyn luomaan teemaan ja laajennukseen. Mitä ei pidä rakastaa?

16. Matala

Mahtava monikäyttöinen reagoiva WooCommerce-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Flatsome on syystä yksi myydyimmistä WordPress-teemoista verkkokauppasivustoilla. Kauppateemassa on WooCommerce-erikoisominaisuudet myymälätoivelistoille, tuotteiden pikanäkymä, kangas pois tai pudotuskori, luettelotila mukautettu tuotevalmistaja. Se sisältää myös Flatsome Studio -kirjaston, jossa on yli 300 ennalta määritettyä sivun asettelua, ja sivunmuodostaja, jos haluat luoda verkkosivuston, joka on 100% oma mallisi. Lisää vain elementtejä portfolioosi, karttoihin, videoihin, painikkeisiin, riveihin, sarakkeisiin ja muihin tuotteisiin. Muuta sitten värit, peittokuvat, sijainti, fontit ja paljon muuta sisäänrakennettujen elementtivaihtoehtojen avulla. Flatsome on myös käännösvalmis, käyttää laiskaa lastausta, yhteensopiva Contact Form 7: n kanssa,

17. Markkinoita

Marketify Digital Marketplace WordPress Theme

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Marketify-teema on erinomainen vaihtoehto yrittäjille, jotka haluavat perustaa omat verkkomarkkinat. Tämä usean myyjän sähköisen kaupan WordPress-teema on suunniteltu toimimaan Easy Digital Downloads Marketplacen laajennuspaketin kanssa (ostettava erikseen). Marketify-sisäänrakennettujen sivumallien, räätälöityjen widgetien ja käyttäjän rekisteröinnin avulla voit nopeasti asettaa EDD-virtalähteen markkinoille nopeasti..

18. Pohjoinen

Pohjoinen reagoiva WooCommerce-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

North on puhdas ja minimaalinen WooCommerce-teema, joka sopii erinomaisesti ihanan ja vähän huoltoa tarvitsevan verkkokaupan luomiseen. Teema sisältää helppoja malleja, joilla voit luoda oman klassisen myymälän, hakukirjan, tuotteiden aloitussivun, myymäläruudukot ja paljon muuta. 5 ainutlaatuisella tuotesivutyylillä on helppoa esitellä kohteitasi. Lisäksi useita luettelointityylejä suodattimilla ja Ajax-lastauksella tekevät ostoksista asiakkaille helppoa. Muita ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat nopea kaupan sivupalkki, tarkennettu tuotehaku, kanvasuodinsuodattimet, sivutusvaihtoehdot, otsikkotyylit ja premium-pakettilaajennukset (sivunmuodostaja, liukusäätimet, dynaaminen hinnoittelu, pdf-laskutus ja paljon muuta).

19. Stocky (PhotoStock-myymälä)

Stocky - Arkistovalokuvausmarkkinat

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Onko sinulla valokuvia, joita et tiedä mitä tehdä? Tai jotkut valokuvaaja ystävät omalla valokuvavarasto? Stocky on loistava tapa käynnistää oma osakevalokuumarkkinat. Täysin integroituna EDD Marketplace -laajennuksiin, Stocky antaa sinulle (ja muille luojaille) myydä valokuvia verkossa. Toimittajat voivat luoda tilin, ladata avataarin ja lisätä portfolionsa. Stocky tukee myös tuotegallerioita, jos haluat tarjota valokuvapaketin. Muita teemaominaisuuksia ovat verkkokalvotuki, värivaihtoehdot, valinnainen EXIF-datanäyttö kuville, Lataa Image Watermarks -laajennusten yhteensopivuus, sosiaalisen median integrointi ja paljon muuta.

20. Modus

Modus moderni huonekalut WooCommerce-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rakenna huonekalukaupallesi online-näyttelytila ​​Modus WooCommerce-teeman avulla. Luotu huonekaluliikkeitä ajatellen, Modus-teema sisältää hyödyllisiä myymäläominaisuuksia, kuten 12+: n kotisivun asettelut, nopea esittelytuonti, Arrowpress-hallintapaneeli, tehokas sivunmuodostaja, rajattomat värivaihtoehdot ja ??? Lisäksi teema sisältää WooCommerce-myymäläkohtaisia ​​ominaisuuksia hinnan laskemiseen, Instagram-kaupan ja dynaamisia esiteltyjä kuvia. Teema on jopa GDPR-valmis, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon etenkin Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuville.

21. Organik

Organik Organic, Farm & Leipomo WooCommerce -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Organik WooCommerce -teema on täydellinen alku kaikille luomuruokaa myymälöille, leipomolle tai jopa viljelijöiden markkinoille. Teema sisältää 6 esisyntynyttä kotisivua, joissa on vaihtoehdot suodattaa hinnan, luettelon tai ruudukon myymälänäkymän, tuotevertailun, tuotteiden pikakatselun, toivelistojen, viimeaikaisten ja niihin liittyvien tuotteiden perusteella. Voit jopa määrittää, kuinka kauan tuote on merkitty ”uudeksi”, ja lisätä muokattavia ponnahdusikkunoita kampanjoihisi. Joten kausittaisen myynnin luominen on helppoa! Organik sisältää myös Visual Composer -sivunrakentajan ja Slider Revolution -laajennukset, jotka helpottavat ja reagoivat sivuston suunnitteluun.

22. Zass (käsintehtyjä tuotteita)

Zass WooCommerce -teema käsintehtyihin tuotteisiin

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Zass on ihana ja ainutlaatuinen käsityöläisille tarkoitettu WooCommerce-teema. Luo oma Etsy-tyylin monimyyjämarkkinapaikka Zassin sivunmuodostajan ja WC Marketplacen avulla (lisätty teemayhteensopivuus WC Vendors Prolle ja Dokan Multivendorille). Yksityiskohdat, kuten raa’an paperin reunus osioilla, rajoitettu aikakauppa / kuponkitoiminto ja helppo teeman muotoiluvaihtoehto, tekevät Zassista voittajan. Teema on myös WPML- ja RTL-valmis, joten voit tehdä markkinapaikkasi asiakkaiden saataville melkein missä tahansa alueella.

23. Kirjakaupat

Booklovers kustantaminen ja kirjakauppa WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Myy kirjoja tai muita julkaisuja verkossa Booklovers WordPress -teeman avulla. Teema on loistava vaihtoehto kustantamoille ja kirjakaupoille. WooCommerce-yhteensopivuus helpottaa varaston myyntiä verkossa. Suunnittele vain verkkokauppasivustosi mukana toimitetulla PO Composer, Visual Composer -sivun rakennustyökalulla, Media Content Manager, premium-liukusäätimillä, lyhytkoodeilla ja mukautetuilla Teema-asetukset-paneelin asetuksilla. Booklovers on myös Gutenberg ja GDPR valmis.

24. Welldone

Welldone Urheilu-, kunto- ja ravitsemusliike WordPress Theme

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Suunnittele yksilöllinen verkkokauppa urheiluravinto- tai kuntoyrityksellesi Welldonen kanssa. Tämä WooCommerce-valmisteema on loistava vaihtoehto, koska se on jo GDPR-valmis – joten sinulla on kaikki tarvittavat työkalut varmistaaksesi, että sivustosi on käden ulottuvilla. Welldone-teema sisältää 9 kotisivun asettelua, gallerioita, kokonaisen blogin ja valmiita räätälöityjä sivuja tuotteille, meistä, tiimistä, palveluista ja taksonomioista. Mutta tämä ei vielä ole – teemassa on paljon helppoja sisäänrakennettuja vaihtoehtoja, joista olet varmasti rakastanut. Kuten tahmeat valikot, verkkokalvotuki, video-liukusäädin, Fontello-kuvakkeet, lyhytkoodit, vedä ja pudota -sivunrakentaja ja muut.

25. KIDZ

KIDZ vauva- ja lapsikaupan WooCommerce-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos etsit yhtä parhaista sähköisen kaupan WordPress-teemoista lapsesi vaatekauppaan tai lelukauppaan, tämä voi olla teema sinulle. Kidz kehitettiin siten, että sillä oli leikkisä muotoilu, jolla on helppo vaihtoehto rakentaa myymäläsi. Aloita nopeasti millä tahansa heidän 6 täydellisestä demokaupastaan. Mukauta sitten sivun asettelut (tai luo omat) FrontPage-visuaalisen rakennustyökalun avulla. Kidz-teema sisältää myös kaksi tuotesuunnittelua, 3 luettelotyyliä, megavalikot, värisuodattimen, Ajax-haun, tuotteen pikakatselun ja toivelistan, RTL-tuen ja WPML-käännösyhteensopivuuden.

26. Lemmikkikauppa

Lemmikkikauppa WooCommerce WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lemmikkikaupan WordPress-teema on täsmälleen miltä se kuulostaa – WooCommerce-teema lemmikkikauppoille. SiteOrigin-sivunmuodostajalla voit luoda haluamasi asettelut tai säätää teeman kirjasimia ja värejä WordPress Customizer -sovelluksen avulla. Lemmikkikauppa sisältää yli 10 mukautettua widgettiä, otsikkoliukusäätimiä, käännöstukea, räätälöityjä sivupalkkeja, tuoterasioita, esiteltyjä tai eniten myytyjä moduuleja, tuotemerkkejä ja paljon muuta. Onko sinulla kysyttävää aiheesta? Teemakehittäjillä on video-oppaita, joiden avulla pääset alkuun.

27. Drooni

Drooni - Yhden tuotteen WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Myytkö vain yhtä tuotetta? Drone on upea yhden tuotteen WooCommerce-teema, joka on tarkoitettu esittelemään ja mainostamaan kohteitasi. Mukana suositun Visual Composer -sivunrakenntajan ja Slider Revolution -tuotteen kanssa, aloitussivusi vaihtoehdot ovat rajattomat. Valitse kolmesta otsikkoasettelusta, yli 500 Google-kirjasimesta, rajattomasta värivaihtoehdosta, mukautetusta sivuston leveydestä ja sivupalkista. Plus Drone sisältää WooCommerce-ominaisuudet toivelistoille, pikakatselun ja ajax-ostoskorin.

28. ShopIsle Pro

ShopIsle Pro eCommerce WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ShopIsle on mahtava monikäyttöinen teema verkkokauppasivustoille. Sen mukana tulee erittäin tyylikäs ja tarttuva ulkonäkö, joka sopii ihmisille, jotka välittävät paljon online-läsnäolostaan. Teema näyttää nykyaikaiselta, ja siinä on koko näytön animoitu liukusäädin, videonauhat, puhdas myymäläosasto ja sisäänrakennettu tuotteiden tarkistusjärjestelmä. Vieritys on tehty tyylikkäästi tasaisen parallaksi-tehon avulla. Kaiken kaikkiaan erittäin tyylikäs teema, upea ja käyttäjäystävällinen muotoilu, joka tekee asiakkaidesi selauskokemuksesta helpon ja miellyttävän.

Ominaisuuksien suhteen ShopIsle Pro tuo sinulle loistavan paketin. Sen suunnittelu on reagoiva, mikä tarkoittaa, että se on suunniteltu sopimaan matkapuhelinten näytölle. Teema on yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, joten myyt tuotteita helposti ja nopeasti suoraan sivustoltasi. Lisäksi sen avulla voit rakentaa sisältöäsi vetämällä ja pudottamalla (se on täysin yhteensopiva SiteOrigin Page Builder -laajennuksen kanssa). Lisäksi ShopIsle on optimoitu nopeudelle ja hakukoneoptimoinnille, mukana tulee megavalikot, widgetti alatunniste ja sen käännös on valmis.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, teema tarjoaa kourallisen mukautusvaihtoehtoja, joten voit saada sivustosi näyttämään haluamaltasi. Voit tehdä kaikki mukautukset Live Customizer -sovelluksen avulla, jonka avulla voit nähdä muutokset reaaliajassa.

29. Ylellisyyttä

Ylellinen WooCommerce-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Luxury on moderni WooCommerce-verkkokaupan premium-WordPress-teema, jonka aiheena on Templatic. Tämä teema on nopea tapa luoda mukautettu verkkokauppa myymään tuotteitasi tai palveluitasi.

Verkkokaupan luomisen ei tarvitse olla vaikeaa, ja ylellisyyden kanssa sitä ei tule. Tässä teemassa on kaikki mitä tarvitset luodaksesi ihana verkkokauppa, joka on optimoitu tuloksia varten. Teema sisältää upeat kotisivut, joissa on täysleveys liukusäädin, uusimmat tuotteet, mainospaikat (loistava kaikille tarjoamillesi erikoisuuksille), esitellyt tavarat ja paljon muuta. Luxury sisältää myös tyylisiä arkisto- ja tuotesivuja, joten sivustosi näyttää vaivattomasti yhtenäiseltä.

Luxury on täysin integroitu ilmaiseen WooCommerce-verkkokaupan WordPress-laajennukseen. Ja tällä avulla voit luoda edistyneitä tuotesivuja vakiotuotteilla, muuttuvilla tavaroilla (joissa hinnanmuutos tapahtuu käyttäjän valitsemien vaihtoehtojen perusteella), ristiin mainostetuilla tuotteilla, suositeltujen tytäryhtiötuotteiden myymälällä jne. Kaupassa on kaikki ollut asiantuntevasti tyyliä vastaamaan teemaa – arvosanat, painikkeet, leivänmurut, myyntinauhat, widgetit ja kaikki. Muita teemavaihtoehtoja, joista olet varmasti rakastanut, ovat värivaihtoehdot, mukautetut fontit, tyylilliset WooCommerce-widgetit, WPML-yhteensopivuus, teemapäivitykset ja -tuki sekä paljon muuta.

30. Asuntokauppa

FlatShop WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

FlatShop on Thelagen luoma parallaksi sähköisen kaupan WordPress-teema. Tämä teema on ainutlaatuinen tapa jakaa tuotteitasi potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Tämä herkkä teema on hieno tapa rakentaa verkkokauppasi. Luo upeita kotisivuja pinottujen parallaksi-osioiden kanssa eri tuotteille, luo muuraustyyppinen 2–4-sarakkeen animoitu myymälä ja lisää jopa parallaksikuvia tuotesivuillesi. Lisäksi voit lisätä hauskan ostoskorikuvakkeen päänavigointiin. Tällä tavalla voit luoda todella ainutlaatuisen myymälän, joka erottuu kilpailijoistasi.

FlatShop tukee WooCommercea, joka on yksi WordPress-verkkosivustojen suosituimmista verkkokaupan ratkaisuista. Tuotesivut, ostoskori, kassat ja jopa WooCommerce-widgetit on suunniteltu vastaamaan teeman minimaalista suunnittelua.

Teema sisältää myös valikon diojen vaihtoehdon. Sen sijaan, että näytät navigointivalikkoasi sivun yläosassa, sinulla voi olla vain kuvake. Kun lukijat napsauttavat valikkokuvaketta, valikko liukuu oikealta yhdessä sosiaalisten linkkien ja suodatettavan haun kanssa. Muita teemaominaisuuksia ovat mahtava Themify Drag & Drop -sivun rakentaja, Google Maps, ääretön vieritystuki ja paljon muuta.

31. Flavia

Flavia-herkkä WooCommerce WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Etsitkö verkkokaupastasi reagoivia WordPress-teemoja, jotka on varustettu viimeisimmillä tehokkailla työkaluilla hallitsemaan kaikkia ostoksia? Flavia tarjoaa yli 8 niche-pohjaista kodin asettelua, se tarjoaa paljon ainutlaatuisia postityylejä erityyppisten tuotteiden hallitsemiseksi samalla verkkosivustolla. Voit myös hallita luokkia, tuotemerkkejä, ryhmää, hauskoja faktoja, suosituksia, palveluita ja kaikkia muita verkkokauppaan liittyviä asioita. Se antaa sinulle vaihtoehtoja hallita ja järjestää tuoteryhmiä kauniisti välilehden avulla.

Käyttäjäystävällinen verkkokauppajärjestelmä sisältää kaikki ostoskorin, kassan ja tilinhallinnan ominaisuudet. Mukavuussyistä otsikko-osa sisältää kärryn, jota tuetaan ponnahdusikkunassa näkymällä kärryn sisällöstä. Ja Tuotesuodatushaku-widgetillä asiakkaat voivat saavuttaa valitsemansa tuotteen yhdellä napsautuksella. Samaan aikaan on olemassa 6+ postityyliä ja sisaryhtiösuunnittelu.

Yhden tuotteen yksityiskohdat -sivulle voit sisällyttää tiedot, kuten saatavuuden, useita arvosteluja, kokonaisarvioinnin, hinnan, tuotekoodin, lyhyen kuvauksen, määrän määrittäjän ja painikkeet, kuten Toivelista ja Lisää ostoskoriin. Ja videoiden, luokkien ja tunnisteiden esittely on myös mahdollista. Mukauttamisen puolelle kääntyessä Flaviassa on tehokas taustapaneeli, joka sisältää satoja mukautusvaihtoehtoja, ja se tarjoaa myös Visual Composer -sivun rakennustyökalun vetämis- ja pudotustoiminnot. Joten suunnittelun, ulkoasun ja sisältöelementtien mukauttaminen on uskomattoman helppoa.

Blogien hallintajärjestelmä, jota pidetään välttämättömänä ominaisuutena melkein minkä tahansa tyyppisissä verkkosivustoissa, sisältää myös bloginhallintajärjestelmän, jota voit käyttää tuotteiden mainostamiseen tai uutisten ja arvostelujen julkaisemiseen. Ennalta määritetyt blogin asettelut ovat olemassa yhden tai useamman sarakkeen blogeille vasemmalla tai oikealla sivupalkilla tai ilman. Voit käyttää myös blogin YouTube- ja Sound Cloud -versioita.

32. Ducan

Ducan-verkkokauppa WooCommerce WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Ducan-palkkio WordPress-kauppateemalla voidaan luoda melkein minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja miesten ja naisten tarinoista lapsille ja ruoanlaittovälinekauppoihin. Myös lemmikkikauppa, kirjakauppa, siivoustarvikekauppa, urheiluvälinekauppa, lelukauppa, kosmetiikkakauppa, elektroniikkakauppa, mobiili- / kannettava myymälä, huonekaluliike ja sisustussuunnittelijan verkkopöytä jne. Ovat erityisiä ulkoasuja. Teema vaatii henkilökohtaisia ​​vähimmäispanoksia. sinun puolestasi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että teeman sisäänrakennettuna ominaisuutena on noin kaksi tusinaa niche-erityistä kotisivun asettelua. Valitse vain sopiva malli ja laita se käyttöön heti sisällön mukauttamisen jälkeen.

Mutta se ei ole kaikki – sinulla on yli kolme tusinaa käyttövalmiita lyhytkoodeja. Käytä näitä sivurakennusosia visuaalisen vetämällä ja pudottamalla -sivun rakennustyökalun avulla, jotta voit luoda tuoreita kodin asetteluja muutamalla napsautuksella muutamassa sekunnissa! Siellä on kaikki edistyneet ja käyttäjäystävälliset ostosominaisuudet, mukaan lukien Ajax-pohjainen Lisää ostoskoriin -toiminto, Tarkastele Ostoskorin ponnahdusikkunaa otsikossa, ponnahdusikkunoihin perustuvaa sisäänkirjautumista, tilin ja kassan helppoa hallintaa, useita maksutapoja ja niin edelleen. Muita lisävarusteita, kuten Wish List -hallinta ja tuotteiden vertailutoiminnot, toimitetaan. Samaan aikaan useiden saatavissa olevien mallien avulla voit esitellä kutakin tuotetyyppiä erilaisella ja ainutlaatuisella tavalla.

Ducan sisältää myös paketin premium- ja ilmaisia ​​laajennuksia, joiden päätarkoitus on lisätä teeman toiminnallista monipuolisuutta ja helpottaa mukauttamista. Ensiluokkaisia ​​liitännäisiä ovat Visual Composer -sivun rakentaja, Slider Revolution ja Layer Slider. Toisaalta WooCommerce, bb press, Easy Digital Downloads, WPML ja RTL (Right to Left) ovat joitain ilmaisia ​​laajennuksia, joita todella tarvitset täysin modernisoituun verkkokauppaan..

33. a.dot

a.dot Verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

a.dot on luova verkkokaupan premium-WordPress-teema, jonka avulla voit rakentaa nopeasti verkkokaupan. Asenna vain a.dot, aktivoi WooCommerce, lisää tuotteesi ja ala ansaitsemaan rahaa!

Pienestä yrityksestä on tullut iso yritys viime vuosina. Sosiaalisen median myötä ei ole koskaan ollut näin helppoa mainostaa käsintehtyjä tai ainutlaatuisia tavaroitasi verkossa. Tarvitset vain online-myymälän, josta asiakkaat ohjataan myyntiin. Sieltä tulee a.dot. Tämä teema on vastaus verkkokaupan tarpeisiin.

Teema on täysin integroitu WooCommerce-palveluun, joten voit lisätä tuotteita, gallerioita, arvosteluja, kuvauksia, arvosteluja, ristikkäismyyntiä ja paljon muuta. Lisäksi, koska teemassa on 9+ -demoa, voit vain valita haluamasi myymälämallin ja tuoda näytteen tiedot aloittaaksesi nopeammin. Muita hienoja teemaominaisuuksia ovat tuoteryhmät, tyylitelty ostoskori, myyntilaskenta (upea erikoistarjouksiin!), Portfolio, koko blogi (aikajanalla), reagoiva suunnittelu ja paljon muuta.

34. Macaroon

Macaroon Makea WooCommerce WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Macaroon on iloinen ja värikäs WooCommerce-valmis verkkokaupan premium-WordPress-teema. Tämä teema olisi hieno kaikille online-leipomoille, vaatekauppoille tai muille kaupoille.

Tehokkaan Visual Composer -laajennuksen avulla voit luoda minkä tahansa haluamasi asettelun. Napsauta vain lisätäksesi, vetämällä ja pudottamalla sivuelementtejä. Macaroon sisältää myös hyödylliset sivumallit joukkueelle, toimistolle, historialle, palveluille, suosituksille ja hinnoittelulle, jotta voit aloittaa muutamassa minuutissa.

Teemassa on myös runsaasti WooCommerce-laajennuksia ilmaiseksi. Se on totta, saat kaikki createIT-laajennukset luetteloiden, 360 tuotenäkymän, luettelon ja koon lisäämistä varten. Kaikkien muiden WooCommerce-vakioominaisuuksien (kuten arvostelut, arvostelut, ristiinmyynnit jne.) Avulla voit luoda todella mahtavamyymälän. Macaroonissa on myös 7 värillistä nahkaa, parallaksi- ja ken-palovammo-tehosteita, räätälöityjä animaatioita, Font Awesome -kuvakkeita, Contact Form 7 -tuki ja paljon muuta.

35. Makery

Makery Marketplacen verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Makery on rohkea teema- ja verkkokaupan premium WordPress-teema, jonka aiheena on Themeforest. Tämä teema on loistava tapa luoda omia online-markkinapaikkoja myyjille lisätä tuotteitaan ja palveluitaan myytäväksi.

Verkkokaupan verkkosivustoja on helppo luoda WordPressin avulla, etenkin koska monet teemat tukevat WooCommercea oman verkkokaupan luomiseen. Mutta Makeryn avulla voit luoda tonnia kauppoja omilla online-markkinoillasi (kuten Themeforest, Etsy tai Creative Market). Tällä tavoin voit tukea pienyrityksiä antamalla paikan myydä tavaroitaan ja auttamalla heitä tavoittamaan suuremman yleisön. Tai voit käyttää kauppapaikkaasi tarjoamaan erilaisia ​​tavaroita käyttämällä linkkisi lukijoillesi.

Makeryn keskeinen piirre on rajoittamattomien WooCommerce-kauppojen tuki. Rajoittamattomien kauppojen lisäksi voit lisätä useita kärryjä, myymäläkomissiot ja paljon muuta. Lisäksi teema laajentaa mukana tulevia WordPress-käyttäjäprofiileja, jotta voit lisätä valokuvia, kauppojen suosikkeja, lisätietoja ja paljon muuta.

36. OneCart (ilmainen)

OneCart ilmainen WordPress-teema

OneCart on puhdas ja minimaalisesti reagoiva verkkokaupan premium-WordPress-teema. Tämä WooCommerce-valmisteema sopii erinomaisesti oman verkkokaupan luomiseen tänään. OneCart on puhdas ja yksinkertainen tapa saada verkkokaupan asetukset tänään. Tämä minimaalinen teema sisältää kaiken, mitä tarvitset aloittamiseen ilman, että sinua vaivataan vaihtoehdoilla.

OneCart on WooCommerce-valmis, joten sinun tarvitsee vain asentaa ilmainen WooCommerce-verkkokaupan WordPress-laajennus. Tämän laajennuksen avulla voit helposti lisätä tuotteitasi, tuoteryhmiäsi, arvosteluitasi ja arvosteluitasi. Lisäksi laajennus sisältää tukea eri valuutoille, kauppa-arkistoa, alennuksia, muuttuvia tuotteita (värejä ja kokoja varten) sekä paljon muuta. Ja OneCartin tuella Live Theme Customizer -sovelluksen tyylivaihtoehtoihin voit tehdä myymälän vastaamaan tuotemerkkiäsi. Teema sisältää myös koskettamalla pyyhkäisytoiminnolla varustetun FlexSlider -sovelluksen, 2 muokattavaa valikkoa, täyden blogin, integroidut fontit ja kuvakkeet, yläpalkin tervetuloviestin ja paljon muuta.

37. Herra Tailor

Mr Tailor Verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mr Tailor on täysin reagoiva e-kaupan premium-WordPress-teema Themeforestilta. Tämä upea teema on varmasti vakuuttava niin asiakkaille kuin suunnittelijoillekin. Jokaisen tiili- ja laastin tulisi harkita verkkokauppaa. Voit vedota laajemmille markkinoille, jotka myyvät samaa varastota, joka sinulla on käsilläsi. Verkkokaupan perustaminen on hieno tapa kasvattaa yritystäsi, koska uskolliset asiakkaasi voivat jakaa sivustosi ja tuotteesi kaikkien ystäviensä kanssa. Herra Tailor on vain verkkosivumalli, jonka avulla pääset alkuun.

Teema sisältää kaiken mitä tarvitset verkkokaupan käynnistämiseen (paitsi tietyt tuotteet). Teema on täysin reagoiva ja verkkokalvo valmis, joten voit lisätä yksityiskohtaisia ​​tuotekuvia, jotka näyttävät pikseliltä täydelliseltä missä tahansa laitteessa. Lisäksi on paljon hienoja vaihtoehtoja teeman tekemiseen kauppaan sopivaksi, kuten mukautettu logon lähetys, ihana tarttuva otsikko, muokattavat värit, parallaksikuvan tuki, sisäänrakennetut liukusäätimet ja jopa valinnainen toivelista, jonka voit ottaa käyttöön ostajillesi.

Koska tämä on verkkokaupan teema, herra Tailor on täysin yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa (yksi parhaista ilmaisista verkkokaupan WordPress-laajennuksista). WooCommerce- ja Mr Tailor -sovellusten avulla voit myydä fyysisiä, digitaalisia tai jopa tytäryhtiötuotteita, mikä tekee verkkokaupastasi erittäin joustavan. Lisäksi plugin käsittelee sinulle monimutkaisia ​​osia ja pala verkkokaupasta – kassat, lähetys, vero, tilausseuranta, luokitukset, kupongit ja muut ovat kaikki rakennettu oikein. Parasta on, että jokainen ominaisuus on ollut suunniteltu sopimaan muuhun Mr Tailor -teemaan, joten asiakkaasi kokevat saumattoman ostoskokemuksen sivustollasi alusta loppuun.

38. Naapuruus

Naapuruston verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Naapuruus on terävä valkoinen WordPress-verkkokaupan teema, joka on saatavilla Themeforestissa. Tämä minimaalinen teema on täydellinen verkkokaupoissa, kaupoissa ja markkinoilla.

Naapuruus on rakennettu WooCommerce-laajennuksen ympärille. Tämä tarkoittaa, että sinulla on paljon upeita tuotepohjaisia ​​ominaisuuksia pelataksesi. Lisää tuotteita luokkiin, lisää tunnisteita, luo myyntiä, lisää tietoja, lisää gallerioita, salli luokittelu ja arvostelu ja paljon muuta. Lisäksi muotoilu on helppoa silmille, joten käyttäjät rakastavat lukemaan varastosi.

Naapurustossa on myös loistava salkku, jossa on paljon vaihtoehtoja. Valitse sarakkeet ja rakenna mukautetut portfoliosivusivut käyttämällä lyhyitä koodeja tarjousten tai tapahtumien esittelyyn. Tai kerro asiakkaille, mitä blogin kanssa tapahtuu! Jälleen on paljon mukautusvaihtoehtoja, kuten sivupalkit, kohdistus vasemmalle tai oikealle, miniblogi, muurausasettelu, yksittäiset viestiasettelut ja paljon muuta!

39. Cartsy

Cartsy-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Cartsy on yksinkertainen sähköisen kaupan WordPress-teema, jonka on suunnitellut Templatic. Tämä teema olisi hieno kaikille verkkokaupoille tai luetteloille.

Teema on rakennettu käyttämällä WooCommercea, joten tiedät, että sinulla on ominaisuuksilla rikas ja helppo käyttää verkkokauppaa. Kohteiden lisääminen on helppoa, ja niihin voi sisältyä kuvauksia, useita kuvia, arvosteluja, tunnisteita, sosiaalisia kirjanmerkkejä, alennuksia, niihin liittyviä esineitä ja paljon muuta. Cartsy tekee ostajista helppoa selata varastojasi ja löytää juuri etsimäsi.

Cartsy sisältää myös fantastisen blogin, joka perustuu postimuotoihin. Kun lisäät erityyppistä sisältöä blogiisi, valitse oikea viestimuoto optimoidaksesi näytetyt tiedot. Lisää tarjouksia, linkki, galleria, kuva, ääni ja tietysti vakioviestit. Jokaisella on myös oma kuvake navigointia varten.

40. Kerää

Kerää sähköisen kaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Gather on ThemeTrustin palkittu verkkokaupan WordPress-teema. Tämä reagoiva verkkokaupan teema sisältää paljon ominaisuuksia oman verkkokaupan perustamiseen. Puhdas ja minimaalinen asettelu sopii mainiosti esineiden esittelyyn, ja teema sisältää myös erittäin mukavan portfolion ja blogin. Mukautetut postityypit videoille, kuville, liukusäätimille ja portfolioille tarjoavat sinulle paljon vaihtoehtoja sisällön lisäämiseksi asiakkaillesi.

Teeman avulla voit perustaa kokonaisen myymälän verkkosivustollesi hetkessä. Gatherin mukana tulee erinomainen kokoonpano, joka sisältää kohokohdat (kuten myytävänä olevat tuotteet), kyvyn näyttää hinnanalennukset, loistavan ostoskorin ja erittäin hyödyllisen suodattimen. Ja koska se on WooCommerce valmis, voit aloittaa tuotteiden myynnin nyt! Gather on WooCommerce valmis, joten sinun tarvitsee vain hankkia ilmainen laajennus ja lisätä kohteesi.

41. StoreBox

StoreBox-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Monet ihmiset ajattelevat WordPressiä blogging-alustana, mutta se on silti paljon tehokkaampi. Oikean teeman ja lisäosien ansiosta voit luoda minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja. Templaticin StoreBox-teema muuttaa WordPress-asennuksesi täysimittaiseksi verkkokauppaan, jotta voit helposti hallita ja myydä tuotteitasi verkossa.

Storebox sisältää automaattisen asennuksen. Gone ovat päivät, jolloin jouduit määrittämään sivustosi jokaisen osion. Aktivoi vain teema ja se saa sivustosi automaattisesti demolta, jotta sivustosi asennetaan nopeasti ja helposti. Ja Store Boxin avulla voit myydä fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita tai jopa luoda tytäryhtiötyyppisen myymälän.

Teeman avulla voit myös luoda yksityiskohtaisia ​​sivuja jokaiselle tuotteellesi. Lisää paino, värit, koot, hinta, verot ja saatavuus. Voit myös lähettää useita kuvia tuotetta kohden, lisätä kuvauksiasi ja jopa esitellä myyntihintoja. Kassalle tehdään myös helppoa, koska ostajat voivat valita eri lähetys- ja maksutapojen välillä. Toimita kiinteähintaisena, ilmaisena, hinnoitelluna ja painoperusteisena. Ja sinulla on PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, pankkisiirto ja Postiennakko maksuväylävaihtoehtoina.

42. Xing

Xing-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Xing on ThemeForestin liiketoiminnan ja verkkokaupan WordPress-teema. Tämä puhdas ja moderni teema on prefekti tavaroiden tai palveluiden verkkokaupan luomiseen. Useat asetteluvaihtoehdot ja lukuisat liukusäätimen sijainnit tekevät tuotteistasi helppoa esitellä tyylikkäästi melko missä haluat. Xing on optimoitu WooCommerce-palveluun, joten verkkokaupan ja ostoskorin määrittäminen on helppoa. Muita hyödyllisiä teemaominaisuuksia ovat toimiva blogi, loistava ruudukkosalkku ja sisäänrakennettu sosiaalinen jakaminen.

43. Kidz-myymälä

Kidz Store eCommerce WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kidz-myymälä on verkkokaupan teema, jonka muotoilu on erittäin viileä ja käyttäjäystävällinen. Lisäksi teema on täynnä hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät verkkokaupan luomisesta WordPressillä nopeaa ja helppoa. Asennus yhdellä napsautuksella, useita maksuyhdyskäytäviä, ruudukko- ja luettelonäkymät, luettelotila, kuponkituki ja paljon muuta. Kidz Store muuttaa WP: n perusasennuksen täysin toimivaksi verkkokauppaan, joka sisältää täydellisen tukikaupan hallinnon, joten voit myydä aineettomia ja digitaalisia tavaroita verkossa.

44. Emporium

Emporium-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Emporium on all-in-one-verkkokaupan WordPress-teema. Tämä premium-wp-teema sisältää kaiken, mitä tarvitset luodaksesi oman verkkokaupan helposti WordPressin avulla ja muuntaa WordPress-asennuksesi täysin toimivaksi verkkokaupan sisällönhallintaratkaisuksi, joten voit alkaa myydä tuotteitasi verkossa.

Emporiumissa on yhden napsautuksen asennusominaisuus, joten sinun ei tarvitse käydä jokaista vaihetta aktivoidessasi teemaasi. Aktivoi vain Emporium ja se tuottaa automaattisesti näytetuotteita, luokkia ja tekee kaiken tyyppiset perusasetukset. Tämän avulla ymmärrät paremmin, kuinka teema toimii, ja pääset alkuun nopeammin.

Teeman avulla voit myös käyttää 3 erilaista ostoskorityyliä. Normaali ostoskori, digitaalikauppa ja luettelotila. Tavallisen ostoskorin avulla käyttäjät voivat lisätä tuotteita ostoskoriin ostamalla -vaihtoehdolla. Digitaalikauppa (jos haluat myydä kuvakkeita, pd-tiedostoja, asiakirjoja, musiikkia tai muita digitaalisia tuotteita) luo automaattisesti käyttäjätilin, kun joku ostaa jotain joten he voivat ladata sen milloin tahansa, ja luettelotilassa voit esitellä tuotteita myymättä niitä suoraan sivuston kautta.

45. Kauppa

Kauppa Verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Shop-teema on Organic Themesin tyylikäs ja minimaalinen sähköisen kaupan WordPress-teema. Tämä teema on yksinkertaisesti kaunis alku kaikille verkkokaupoille tai yrityksille.

Asenna verkkokauppasi ja ala tuotteiden myyntiä heti tänään käyttämällä The Shop -verkkokaupan WordPress-teemaa. Integroidun WooCommerce-mallinnuksen ansiosta voit lähettää yksityiskohtaisia ​​tuotesivuja upeilla tiedoilla, kuten tuotekuvaukset, valokuvagalleriat, asiakasarvostelut ja niihin liittyvät tuotteet. Lisäksi voit lisätä widgetin avulla lisäkohteita verkkosivustosi sivupalkkiin tai alatunnisteeseen.

Kauppa sisältää paljon muita hienoja teemaominaisuuksia itse tuotteiden ulkopuolella. Sisäänrakennettu fantastinen blogi ja hyödyllinen salkku. Lisäksi voit hyödyntää muita malleja, kuten täysleveä sivua, diaesityssivua, arkistosivua tai 3-saraketta (sekä mukautettuja pikakoodeja ja widgettejä) lisätäksesi sisältöä verkkosivustollesi..

46. ​​Regency

Regency-verkkokaupan WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Regency on reagoiva verkkokaupan premium-WordPress-teema, joka sopii kaikille verkkokaupoille tai markkinoille. Tässä teemassa on kaikki työkalut, jotka tarvitset luodaksesi ihanan myymälän milloin tahansa ja aloittaaksesi myynnin.

Verkkokaupan luominen voi olla hukkaavaa. Sinulla on tonnia tuotteita lisätäksesi koko sivustosi suunnittelutehtävän päälle. No, Regency vie kovan osan räätälöityjen verkkosivustojen luomisesta. Tämä teema on mukana Visual Composer -sarjassa, joka on yksi tehokkaimmista sivujen rakentajista. Tämän liitännäisen avulla voit luoda omia räätälöityjä sivusuunnitelmia myymälöllesi, joten kodin, tietueen tai yhteystietosivun tekeminen on helppoa.

Teeman mukana tulee myös bbPress-tuki, jonka avulla voit sisällyttää oman mukautetun tukifoorumin. Tämä on loistava tapa lisätä usein kysyttyjä kysymyksiä tilauksista, kuljetuksista, hyvityksistä, mitoituksesta ja muusta verkkosivustollesi. Ja mukana oleva BuddyPress-tuki on loistava tapa sisällyttää jäseniä sivustoosi. Regency sisältää muita ominaisuuksia, kuten 300 lyhytkoodia, Visual Composer -lisäosan, otsikkovaihtoehdot, 3 sivustosuunnittelua, mukautetun tulossa olevan sivun ja paljon muuta.

Viimeistelemme parhaiden verkkokaupan WordPress-teemaluettelomme

Sinun tapa siirtyä maailmaan verkossa luovana yrittäjänä ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lisäksi nykyään käytettävissä olevat vaihtoehdot käsittelyyn, joka WordPressissä ei ole koskaan ollut vahvempi. Katsomme, että olemme käsittäneet joitakin parhaimmista verkkokaupan WordPress-teeman vaihtoehdoista luoville yrittäjille. Mutta jos et löytänyt tarvitsemasi, kannattaa ehkä myös kassalle tämä mallipohja mennessä WPThemesChecker lisää mahtavia teemavaihtoehtoja.

Jos olet vasta aloittamassa, kokeile jotakin Ilmaisista vaihtoehdoista auttaa sinua pääsemään lentävälle startille 0 dollarilla. Kun haluat viedä asiat seuraavalle tasolle, WooCommerce-yhdistelmän ja uskomattoman mukautettavien premium-teemojen, kuten Divi, yhdistelmän tulisi olla enemmän kuin tarpeeksi vastaamaan tarpeitasi tulevina vuosina.

Haluamme kuulla, mitä käytät tällä hetkellä tehdäksesi vaikutelman verkossa luovana yrittäjänä. Tai ilmoita meille, että olemme menettäneet vahvoja ehdokkaita parhaisiin sähköisen kaupankäynnin WordPress-teemoihimme. Ota yhteyttä kommenttien kautta ja kerro meille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map