4 parasta WordPress-teemaa infopreneureille

Infopneneur WordPress-teemat

Verkkoyrittäjien uusi aalto ottaa virtuaalisen kaupan hallitsemaansa. Luovien yritysten omistajat dokumentoivat ja kokoavat osaamistaan ​​ja jakavat sitä verkossa e-kirjojen, e-kurssien / eMembershipin, verkkokoulutuksen ja webinaarien muodossa. Vaikka tämä ei ole uusi käsite, näiden henkilöiden uusi nimi on “infopreneur’.


Infopreneurs ovat yritystä säästäviä mainoksia, jotka johtavat uutta verkkoliikettä. Ne tarjoavat sähköisen sisällön yhtä ainutlaatuisella kuin heidän persoonallisuutensa. Heidän tavoitteenaan on ohjata, motivoida ja kerätä muiden ainutlaatuisia panoksia.

Jos olet infopreneur, joka rakentaa WordPress-verkkosivustoa, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa aiomme aloittaa tarkistamalla neljä parasta WordPress-teemaa, jotka sopivat parhaiten infopreneureille. Mennään säröilyyn!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä: Monipuolinen asettelu

Yhteensä, monikäyttöinen WordPress-teema lisätoimittajille

Infopreneurs julkaisee eeppistä sisältöä blogeissaan. Mutta mikä erottuu eniten, on usein monipuolisuus. Jokainen sivu on suunniteltu hallussaan olevaan sisältöön. Tuloksena on verkkosivusto, joka koostuu sivuista ja blogiteksteistä, jotka puhuvat yleisön jäsenten erityistarpeisiin. Jotkut saattavat jopa hyödyntää niitä WooCommerce myydä suoraan lukijoille.

Total WordPress -teema antaa sinulle vapauden luoda verkkosivusto, joka puhuu myös suoraan yleisöllesi. Mikä parasta, sinun ei tarvitse tuntea koodia voidaksesi hyödyntää Totalin suunnitteluvaihtoehtoja.

Sen avulla voit sijoittaa sisältöä ja tuotteita samalle sivulle vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen avulla tai jakamalla sivusi kolmanneksiin tai neljänneksiin ja lähettääksesi kaikki e-tuotteesi yhdelle sivulle, kuten luettelon. Mukauta sivustosi suunnittelua käyttämällä Totalin lataamista live-teemalla Customizer, jonka avulla verkkosivustosi näyttää todella ainutlaatuiselta. Yleisösi tarpeita ajatellen, Total auttaa sinua luomaan yhteyden yleisöösi ja merkitsemään itsesi infopreneuriksi.

2. Divi: Täydellinen toimintapuhelu

Kaksivaiheinen joustava WordPress-teema vierekkäisille

Tai voit luoda sisältöä brändäyksen ja suunnittelun ympärille. Vaikka etsisit tyylikästä ja nykyaikaista, voit mainostaa tuotteita sivujesi toimintakehotusten (CTA) avulla.

Jokaisen infopreneurin on sijoitettava CTA-painikkeet verkkosivuilleen. Muuten, miten he myyvät tuotteitaan? Maya tekee hienoa työtä ohjaamalla sivuston kävijät näihin painikkeisiin käyttämättä direktiivikieltä. Voit tehdä saman asian useimpien WordPress-teemojen kanssa, mutta tässä keskitymme Elegant Themesin Divi-teemaan.

Moniin Divi-asetteluvaihtoehtoihin sisältyy CTA-painike. Muuta tekstiä vastaamaan sisältöäsi ja tuotemerkkiä. Tämä teema on hieno myös niille, jotka ovat WordPressin uusia, koska sinun ei tarvitse tuntea koodia CTA-pyynnön lisäämiseksi. Voit myös käyttää satoja sisäänrakennettuja, helppokäyttöisiä ja vetää ja pudottaa -vaihtoehtoja suunnitellaksesi oman verkkokauppasi seurataksesi blogiasi ja muita luomiasi sivuja.

3. Noir: Silmä perusteille

Noir Yksinkertainen WordPress-teema uusille lähettäjille

Kun rakennat infopreneur-verkkosivustoasi, on parasta olla unohtamatta perusasiat. Muista korostaa perussuunnitteluelementtejä, jotka asiakkaidesi pitäisi voida löytää helposti. Yksinkertainen valikkopalkki, sivuston logo ja yhteystiedot ovat välttämättömiä infopreneuureille.

Online-tuotteita tarjoamalla et myy vain tavaroita, vaan myös itseäsi. Infopreneurina olet brändi. Tämä tarkoittaa, että asiakkaasi ovat ensin yhteydessä sinuun, sitten he ostavat tuotteitasi. Verkkosivustosi tulee suunnitella tavalla, joka estää asiakkaita joutumasta etsimään tietoja.

Noir WordPress -teeman avulla voit luoda yksinkertaisen mutta houkuttelevan verkkosivuston. Vierailijat voivat olla yhteydessä sinuun verkkosivustolla ja vaikka sosiaalisen median linkkeihisi. Noirissa on myös sisäänrakennettu mukautettavuus, käytä vain Customizer-asetuksia väreille, fontteille, sarakkeille ja muulle. Voit myös luoda tekijäsivun mukana toimitetun mallin ja mukautetun widgetin avulla minusta, uutiskirjeestäsi ja sosiaalisen median tileistä. Tämä taas auttaa asiakkaita tuntemaan verkkosivuston takana olevan henkilön.

4. Ultra: muodollinen ja joustava lähestymistapa

Äärimmäisen monikäyttöinen WordPress-teema uusille lähettäjille

Kun potentiaalinen asiakas vierailee verkkosivustollasi, sinun tulisi näkyä näkyvästi ydinpalvelut ja yksityiskohtaiset kuvaukset niistä. Ja muista pitää CTA-taitosi sivun yläpuolella (eli näkyvä heti, kun kävijä laskeutuu verkkosivustollesi). Vaikka kysynnän tulisi olla ilmeistä, toimintakehotuspainikkeissa käytetyn tekstin tulisi olla kutsuva.

Themify Ultra on yksi palkkio WordPress-teema, joka voi luoda samanlaisen web-suunnittelun. Tässä teemassa on paljon esimuotoiltuja sivuasetteluja ja sisältölohkoja, joista monet on osioitu. Kotisivun asettelu voi sisältää esimerkiksi valikkopalkin, liukusäätimen kuvan CTA: lla, jota seuraa suosittelut, tuotetarjoukset ja viimeisimmät blogiviestit. Ultran avulla voit rakentaa mitä haluat infopreneur-verkkosivustoosi.

Käärimistä

Kaikilla yllä esitetyillä teemoilla on paljon enemmän ominaisuuksia ja toimintoja kuin olisimme voineet käsitellä tässä blogiviestissä. Ideana oli saada mielesi pohtimaan web-elementtejä, joista olisi eniten hyötyä infopreneur-verkkosivuston rakentamisessa. Infopreneureille on monia WordPress-teemoja. Mainitut ovat ohjeita, kun valmistaudut jakamaan tietotuotteitasi maailman kanssa.

Nyt se on sinulle. Oletko infopreneur, joka käyttää WordPressiä, ja jos on, mikä teema sopii sinulle parhaiten? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map