35 parasta WordPress-widget-laajennusta (melkein) kaikkeen

Parhaat WordPress-widget-laajennukset kaikelle

Rakastamme widgettejä. Ne ovat nopea ja helppo tapa pakata enemmän sisältöä ja hyödyllistä tietoa verkkosivustosi jokaiseen nurkkaan. Sosiaalisten linkkien, lomakkeiden, viimeisimpien viestien ja muun lisääminen ei voisi olla helpompaa.


Käytetystä WordPress-teemasta riippuen voi olla, että sinulla on jo sisäänrakennettu tonni hyödyllisiä widgettejä (Kokonaisteema sisältää esimerkiksi yli 16 mukautettua widgettiä). Mutta jos teemastasi puuttuu unelmiesi widget, kokeile lisätä sitä laajennuksella.

Olemme keränneet 35 suosituista WordPress-widget-laajennuksista. Joten odottamatta enää, katsotaanpa!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

Widget-paketit

Lisää kourallinen hyödyllisiä laajennuksia kerralla yhdellä näistä kattavaista widget-laajennuksista. Nämä ovat molemmat loistava vaihtoehto lisätä lisää sivupalkkeihisi yhdellä helppokäyttöisellä laajennuksella.

Lisää widgettejä

Lisää widget-laajennus

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lisää tasainen Lisää widgettejä (saat sen?) tällä täysin ilmaisella laajennuksella. Laajennus sisältää 11 erikoiswidgettiä mainosta varten, minusta, yritystiedot, uutiskirjeen, sosiaalisen median, Facebook-sivun, viimeisimmät viestit, viestin liukusäädin, kommentit, Google Maps ja käyttäjät. Lisää widgettejä pitää siitä yksinkertaisena ja käyttää oletusmuotoilua – joten koodia ei tarvita, jotta liitännäinen näyttäisi upealta teemaltasi.

SivustoOrigin-widget-paketti

SivustoOrigin-widget-paketti

SiteOrigin-widget-paketti tarjoaa paljon vaihtoehtoja yhdelle liitännäiselle. Se sisältää Google-karttojen widgetit, painikkeet, kuvat, toimintakehotukset, hinnoittelutaulukon, postikarusellin, ominaisuudet, videot, otsikon ja sosiaaliset linkit. Lisäksi ne ovat kaikki yhteensopivia SiteOrigin-sivunmuodostajan kanssa käynnistystä varten.

Muokatut sivupalkin laajennukset

Widgetien käyttämiseksi tarvitset paikan, jossa ne laitetaan. Monet teemat sisältävät widget-valmiita sivupalkkeja ja / tai alatunnisteita. Mutta entä jos haluat erilaisia ​​widgettejä eri sivuilla?

Suorittaaksesi tämän sinun on luotava mukautetut sivupalkit ja osoitettava ne eri viesteille, sivuille tai mukautetuille viestityypeille. Älä huolestu, jos tämä on ominaisuus, jolla WordPress-teemallasi ei ole – nämä sivupalkin laajennukset tekevät siitä helpon.

Muokatut sivupalkit

Muokatut sivupalkit - dynaaminen widget-aluehallinta

Muokatut sivupalkit tarjoavat juuri mitä ajattelet – mukautetut sivupalkkialueet, jotka voit määrittää jokaiselle verkkosivustosi sivulle, viestille, luokalle, arkistolle ja viestityypille. Luo vain uusi sivupalkki ja määritä globaalisti, missä sen pitäisi näkyä (tai määritä se tietylle sivulle).

Muokatut widget-alueet

Muokatut widget-alueet WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mukautetut widget-alueet on hyödyllinen premium-WordPress-laajennus, joka tekee muokattujen sivupalkkien tai widget-alueiden luomisesta ja lisäämisestä mihin tahansa viestiin tai sivulle. Luo vain uusi widget-alue ja valitse sivupalkki, jonka haluat korvata – se on niin helppoa.

Aloittaminen ei voisi olla helpompaa. Asenna vain laajennus ja se lisää uuden valikkokohteen mukautettujen widget-alueiden WordPress-hallintapaneeliin. Napsauta lisätäksesi uuden alueen, nimeä uusi alue ja valitse asetukset. Kun olet julkaissut uuden widget-alueen, se lisätään widgetien pääsivulle, jossa voit käyttää sitä kuten mitä tahansa muita sivupalkin alueita.

Muita tämän laajennuksen ominaisuuksia ovat 7 tyyliä, kyky lisätä mukautettuja widget-alueita mukautettuihin postityyppeihin ja taksonomioihin, RTL-tuki ja säännölliset päivitykset. Tämä on mahtava laajennus, ja saat lisätietoja siitä napsauttamalla yllä olevaa Opi lisää -painiketta.

Sisältöä tietävät sivupalkit

Sisältöä tietävät sivupalkit

Sisältötietoiset sivupalkit ovat yksi suosituimmista ilmaisista mukautetuista sivupalkin laajennuksista verkossa. Sen avulla voit luoda ja luoda rajoittamattomia sivupalkkeja ja widget-alueita tai korvata olemassa olevat! Voit myös näyttää tai piilottaa sivun, viestin tyypin, taksonomian, kirjoittajan, arkistoinnin päivämäärän jne. Perusteella. Lisäksi CSS / HTML-räätälöintiin on lisätty vaihtoehtoja, jotka antavat sinulle täyden hallinnan widget-muotoilun suhteen..

Sivupalkki ja widget-hallinta

Sivupalkki ja widget-hallintaohjelma WordPressille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Käytä tätä laajennusta lisätäksesi minkä tahansa määrän widgettejä luodaksesi tarkan asettelun, jonka haluat sivulle. Mukauta verkkosivustoasi lisäämällä räätälöityjä sivupalkkeja melkein missä tahansa. Laajennus antaa sinulle mahdollisuuden lisätä sivupalkkeja pystysuoraan tai vaakasuuntaiseen widgettiin, sivupalkit voidaan asettaa näkymään vain tietyntyyppisissä sisällöissä, ja sivupalkit tunnistavat myös välittömästi ja automaattisesti kaikki mukautetut taksonomiat (hienoa, jos haluat jonkin widgetistäsi näytä viestit, joissa on tietty tunniste tai luokka).

Toinen hieno ominaisuus on mukana toimitettu lyhytkoodi mukautetun sivupalkin lisäämiseksi viestiin. Tällä tavalla voit lisätä widgettejä suoraan viestiisi. Voit myös käyttää laajennusta korvataksesi WordPress-teeman mukana tulleen sivupalkin tai jopa mukauttaaksesi alatunnisteen widgettejä. Tämä laajennus antaa sinulle täydellisen hallinnan melkein kaikkien sivustosi widgetisoitujen alueiden ulkoasusta ja näkyvyydestä. Voit näyttää tiettyjä sivupalkkeja millä tahansa viesti-, sivulla, hakutuloksilla, arkistoilla, 404 ja jopa kaupassasi (tuotteet, ostoskori, kassat ja kaikki) ja foorumin (bbPress tai BuddyPress) sivuilla. Laajennus on myös WPML-yhteensopiva, jotta käännökset olisivat helppoja.

Yksinkertaiset sivupalkit

Yksinkertaiset sivupalkit

Jos haluat nopean ja yksinkertaisen laajennuksen, kokeile Yksinkertaiset sivupalkit. Laajennus käyttää sisäänrakennettua WordPress-välimuistia pitämään järjestelmänvalvojan kojetaulun nopeana samalla kun pystyt luomaan ja määrittämään mukautettuja sivupalkkeja yksittäisille sivuille..

Q2W3-kiinteät widgetit

Q2W3-kiinteät widgetit

Tämä laajennus ei sisällä vaihtoehtoja uusien sivupalkkien luomiseksi, mutta sen avulla voit tehdä sivupalkin widgetit tahmeiksi. Kun asennat Q2W3-kiinteän widgetin WordPressille, se lisää yksinkertaisen kiinteän widget-vaihtoehdon, jonka voit tarkistaa rakentaessasi sivupalkkia. Tämä on loistava tapa pitää tärkeät widgetit lukijoiden edessä – kuten uutiskirjeen tilaaminen tai tehokas mainos.

Sosiaaliset WordPress-laajennukset

Sosiaalinen media on tärkeä osa markkinointia, ja jokaisen yrityksen tai blogin on ehdottomasti lisättävä linkkejä sosiaaliseen profiiliinsa. Sivupalkki ja alatunniste, joihin lukijat pääsevät pääsemään sosiaalisten linkkiesi löytämiseksi. Tässä ovat suosikki ilmaiset sosiaalisen widget-laajennuksemme WordPress.org-sivustolta.

Karkkien sosiaalinen widget

Karkkien sosiaalinen widget

Lisää yksinkertainen sosiaalinen widget WordPress-teemaasi Candy Social -sovelluksella. Tämä laajennus sisältää 25 suosittua sosiaalista verkostoa sekä helpon vedä ja pudota -järjestyksen. Mukauta kuvakkeen mitat, fontin koko, muoto (neliö, pyöristetyt kulmat tai ympyrä) ja lisää linkkikohde. Siinä kaikki on siinä!

WPZoomin sosiaalisten kuvakkeiden widget

WPZoomin sosiaalisten kuvakkeiden widget

Tämä kätevä laajennus mainostaa widgetiä sosiaalisiin linkkeihisi. Tuella 80+ sosiaaliselle verkostolle sekä 400+ kuvakkeelta, joista voidaan valita, on hieno vaihtoehto lisätä yksinkertaisia ​​neliömäisiä, pyöreitä, ympyrämäisiä, tavallisia tai merkittyjä sosiaalisia kuvakkeita sivupalkkeihisi..

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social -widget sisältää yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja 40 sosiaaliselle kuvakkeelle, joista jokaisessa on 3 eri tyyliä (neliö, ympyrä ja pyöristetyt kulmat). Lisää vain widget ja lisää sitten hieman esittelytekstiä, valitse kuvakkeen muoto ja pikselin koko ja lisää sitten linkkisi. Helppo!

AccessPress-sosiaalisten kuvakkeiden laajennus

AccessPress-sosiaalisten kuvakkeiden laajennus

Jos etsit widget-laajennusta, jolla on hieman enemmän hohtoa, AccessPress saattaa olla sinulle sopiva. Tämä liitännäinen sisältää 12 ainutlaatuista sisäänrakennettua kuvaketeemaa (mukaan lukien kuusikulmio, piirretyt kuvakkeet ja jopa paperitasot), mahdollisuus vaakasuoraan tai pystysuoraan näytön asetteluun, työkaluvihjeisiin, leijutusanimaatioihin ja paljon muuta.

Sosiaalinen valokuvasyöte

Smash Balloon Social Photo Feed

Ilmaisella Social Photo Feed -laajennuksella on helppo näyttää reagoiva asettelu mistä tahansa määrästä Instagram-valokuvia yhdestä (tai useammasta) Instagram-tilistä. Ruudukon mukauttamiseen on useita vaihtoehtoja, kuten kuvan leveys, korkeus, lukumäärä, sarakkeet, tausta, etäisyys ja enemmän. Alusta syöte ja liitä lyhytkoodi sivupalkin tekstiwidgettiin.

Sosiaalinen liukusäädin -widget

Sosiaalinen liukusäädin -widget

Haluatko perussyöttöruudukon tai ehkä jopa liukusäätimen? Kokeile Social Slider Widget -laajennusta. Se näyttää viimeisimmät valokuvat käyttäjätililtä tai hashtag-lisäyksellä lisätuilla tilaustiloilla (päivämäärä, satunnainen jne.), Liukusäätimellä, dioanimaatiolla ja muulla.

Uutiskirje Optins

Älä missaa mahdollisuutta muuttaa yhden kerran kävijöitä palautuslukijoiksi! Uutiskirje-widgetin lisääminen on helppo (ja ei-tunkeutuva) tapa saada verkkosivustosi kävijät pysymään ajan tasalla verkkosivustostasi. Tässä on muutama haluamistamme widget-valmiista uutiskirjeen laajennuksista.

WP Tilaa

WP Tilaa

WP Subscribe integroituu aWeberin, MailChimpin ja Feedburnerin kanssa, joten voit lisätä uutiskirjeen tilauskentän mihin tahansa widget-valmiusalueeseen. Rekisteröintilaatikkomerkintöjen lisäämiseen on helppo vaihtoehto, onnistumisviesti, virheviesti ja mukautukset voidaan lisätä CSS: llä.

MailChimp WordPressille

MC4WP: Mailchimp WordPressille

Jos käytät MailChimp-sovellusta, MailChimp for WordPress -laajennus on upea vaihtoehto. Laajennus lisää vaihtoehtoja yksinkertaisen tilausoptiinin luomiseksi sivupalkillesi tai alatunnisteelle, lisäksi uutiskirjeen tilausvaihtoehtoja kommentteihin, BuddyPress-rekisteröintiin, bbPress-, EDD- tai WooCommerce-kassalle..

MailPoet-uutiskirjeet

MailPoet Newsletters -laajennus

Jos haluat lähettää uutiskirjeitä itse ilman kolmannen osapuolen palvelua, katso sitten MailPoet-uutiskirjeitä. Tämä laajennus käyttää sähköpostipalveluntarjoajaasi, web-isäntäasi tai jopa Amazonia lähettämään uutiskirjeitä, jotka olet luonut suoraan WordPress-hallintapaneeliin. Ja sen mukana tulee yksinkertainen rekisteröinti-widget, jonka voit lisätä mihin tahansa sivupalkkiin.

Uusimmat ja suositut viestit -widgetit

Jaa parhaat viestit lukijoidesi kanssa saadaksesi lisää näkymiä ja jakoja lisäämällä viestit vain sivupalkkiin tai alatunnisteeseen. Näiden hyödyllisten ilmaisten laajennusten avulla on helppo lisätä viimeaikaisia ​​tai suosittuja viestejä widgetillä.

Uusimmat viestit -widget laajennettu

Uusimmat viestit -widget laajennettu

Laajennettu Viimeaikaiset viestit -widgetti on helppo näyttää viimeisimmät viestit pienoiskuvilla, otteella, taksonomialla ja muulla tavalla millä tahansa widget-valmiusalueella. Vaihtoehtoja on paljon, joten voit rajoittaa tuloksia kategorian, tunnisteen tai jopa viestin tilan perusteella.

WordPress Suositut viestit

WordPress Suositut viestit

Kokeile WordPressin suositut viestit -widget-laajennusta näyttääksesi suosituimmat viestit. Valitse, näytetäänkö suosituimmat viestit, sivut vai jopa mukautetut viestityypit sivun katselujen perusteella. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja valita ajanjakso, jotta voit näyttää suosittuja viestejäsi päivästä, viikosta, kuukaudesta tai jopa koko ajan.

WP-välilehti -widget

WP-välilehti -widget

Ainutlaatuisemman ilmeen saamiseksi voit lisätä sen sijaan välilehdet-widgetin. WP-välilehden widget käyttää viimeisimpiä viestejä, suosittuja viestejä, viimeisimpiä kommentteja tai tunnisteita tunnisteiden luomiseen. Lisäksi on olemassa yksinkertaiset vaihtoehdot välilehden järjestykseen, sivutukseen, näytettävien viestien lukumäärään ja pikkukuvien kokoon.

Viimeisimmät viestit-widget pikkukuvien kanssa

Viimeisimmät viestit-widget pikkukuvien kanssa

Äskettäisten viestien widget, jossa on pikkukuvien laajennus, on juuri miltä kuulostaa – yksinkertainen widget, jolla lisäät viimeisimmät viestit sivupalkkiin. Mutta älä mene lankaan, on silti monia vaihtoehtoja, joita voit käyttää mukauttamaan viimeistelyviestejäsi. Lisää mukautettu otsikko, näytä viestin meta, tarkka pikkukuvan koko, aseta otteen pituus, avaa linkit uudelle välilehdelle jne..

Sivupalkin kyselyt ja kyselyt

Jos ylläpidät blogia tai online-yritystä, kannattaa ehkä selvittää, mitä lukijasi ajattelevat jossain vaiheessa. Helpoin tapa saada välitöntä palautetta on kysely tai kysely, ja nämä laajennukset tekevät palautteen lisäämisen widget-alueillesi yksinkertaiseksi.

WP-kyselyt

WP-kyselyt

WP-Polls on yksinkertainen Ajaxed-kysely, jonka voit lisätä mihin tahansa viestiin, sivulle tai sivupalkkiin. Mukauta kyselyjäsi malleilla ja CSS: llä, kun olet luonut ne, ja lisää sitten ne mihin tahansa widget-valmiusalueeseen valitsemalla keskeytetty kysely tai tietty.

Äänestys, kysely, tietokilpailu ja lomake kirjoittanut OpinionStage

Äänestys, kysely, tietokilpailu ja lomake kirjoittanut OpinionStage

OpinionStage tarjoaa monipuolisemman vaihtoehdon Poll-, Survey-, Quiz & Form -laajennuksilla. Tämä on loistava tapa lisätä lukijoiden sitoutumista pyytämällä lukijan kirjoitusta (tai jopa käyttämällä kyselyä lahjaksi). Lisäksi se on helppoa. Luo vain kysely ja lisää se widgetteihisi.

Tietokilpailu- ja kyselypäällikkö

Tietokilpailu- ja kyselypäällikkö

Quiz & Survey Master -laajennus sisältää vaihtoehtoja yksinkertaisten tietokilpailujen ja kyselyiden luomiseen käyttämällä totta vääriä, monivalintakysymyksiä, avointa vastausta, valintaruutuja, tyhjien ja numerokysymysten täyttämistä. Lisäksi se käyttää yksinkertaista lyhytkoodia, joten sinun tarvitsee vain liittää lyhyt koodi tekstikenttään, viestiin tai sivulle minne ikinä haluat..

Ota yhteyttä lomakewidgetit

Sivupalkit ja alatunnisteet ovat loistavia paikkoja yksinkertaisten yhteyslomakkeiden ja tietojen sijoittamiseen. Haluatpa lomakkeen tai vain helpon tavan luetteloida yhteystietosi, tässä ovat suosikkilaajennusvaihtoehtojemme.

Yhteydenottolomake 7

Ota yhteyttä lomake 7 -laajennus

Yhteydenottolomake 7 on yksi parhaista ilmaisista yhteydenottolomakkeiden laajennuksista verkossa (itse asiassa se on laajennus, jota suosittelemme kaikille asiakkaillemme). Ei Yhteyslomake 7: n avulla on helppo luoda mukautettuja yhteyslomakkeita, mutta voit lisätä lomakkeesi mihin tahansa lomakkeen lyhytkoodilla (liitä se vain tekstiwidgetiin lisätäksesi sen sivupalkkiin tai alatunnisteeseen)..

WPForms Lite

WPForms WordPress -laajennus

WPForms Lite on vetämällä ja pudottamalla WordPressin lomakemuodostaja, jonka avulla voit luoda mukautettuja lomakkeita muutamassa minuutissa. Lisäksi on valmiiksi rakennettuja malleja, jotka auttavat säästämään aikaa, sekä helppoja vaihtoehtoja upottaa lomakkeesi mihin tahansa widgettiin, viestiin tai sivulle..

Ota yhteyttä widgetteihin

Ota yhteyttä widgetteihin

Jos haluat vain näyttää yhteystietosi (eikä lomaketta), harkitse ilmaista Contact Widgets -laajennusta. Tämä yksinkertainen laajennus lisää kaksi uutta widgettiä WordPress-sivustoosi: yhden henkilökohtaisille tai yrityksesi yhteystiedoillesi (sähköposti, puhelin, faksi ja osoite Google-kartalla) ja toisen sosiaalisiin profiileihisi..

Kalenterin laajennukset

Kalenteri on avain yrityksille ja verkkosivustoille, joilla on tapahtumia tai tarjouksia. Kalenteri sopii erinomaisesti konferenssien, onnellisten tuntien, rajoitetun ajan myynnin, webinaarien ja muun jakamiseen. Ja lisäämällä ne sivupalkkiin tai alatunnisteeseen, saat paremman valotuksen kaikelle, mitä olet tulossa.

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri on mahtava kalenteri WordPressille, joka tarjoaa helppoja ominaisuuksia tapahtumien luomiseen ja hallintaan. Laajennus lisää uuden viestityypin, jota voit käyttää kaikkien tulevien tapahtumien lisäämiseen, sekä widgetin, jonka avulla voit näyttää tapahtumaluettelon missä tahansa sivupalkissa tai alatunnisteessa..

Pakota tapahtumakalenteri

Pakota tapahtumakalenteri

Tapahtumien lisääminen Tockify Calendar -laajennuksella on helppoa tehokkaalla editorilla, monilla kalenterin asetteluilla (kuukausi, esityslista, pin-board), muokattavissa oleva ulkoasu, Google-kalenterin synkronointi ja paljon muuta. Lisäksi mukana toimitettu mini-kalenteri -widget on helppo näyttää tulevat tapahtumat kalenterissa valitun päivän alla lueteltujen tapahtumien kanssa.

Lisää hyödyllisiä widgettejä

Olemme peittäneet paljon widgettejä, mutta jos haluat lisätä joukon widgettejä kerralla, voit valita nipun. Kaikki alla olevat vaihtoehdot lisäävät useita mahtavia widgettejä yhdestä laajennuksesta.

Meks helppoja mainoksia -widget

Meks helppoja mainoksia -widget

Katso lisää vaihtoehtoja sitten Mex Easy Ads -widgetistä. Tämä laajennus mahdollistaa rajoittamattoman määrän mainosten luomisen yhdestä widgetistä käyttämällä ennalta määritettyjä tai mukautettuja mainoskokoja, satunnaista tilaamista, liu’uttamista tai kiertämistä animaatioita ja muuta. Se sopii mainiosti vuorottelevan bannerin tai jopa pienempien 125 x 125 mainosten ruudukon luomiseen.

Google Maps -widget

Google Maps -widget

Kartan lisääminen sivupalkkiin tai alatunnisteeseen on hieno tapa kertoa kävijöillesi / asiakkaillesi tarkalleen missä yrityksesi sijaitsee. Google Maps -widget-laajennuksen avulla voit lisätä karttoja nopeasti ja helposti widgetteillesi alueille. Toisin kuin tavalliset upotuskoodit, Google Maps Widget -laajennus vie sen seuraavalle tasolle, jonka avulla voit luoda helposti interaktiivisia karttoja lightbox-tuella. Ne tarjoavat myös PRO-version, jossa on yli 50 lisättyä ominaisuutta ja vaihtoehtoa, kuten nahat, widgetien kloonaus, useiden nastaiden tuki, Google Analytics -integraatio ja tietysti ensiluokkainen Yhdysvaltoihin perustuva tuki..

Sää Atlas-widget

Sää Atlas

Weather Atlas -widget on yksinkertainen, mutta loistava laajennus, jolla sää voidaan lisätä käytännöllisesti kaikkialta maailmasta WordPress-pohjaisiin verkkosivustoihin. Se on hauska tapa lisätä sääolosuhteet hiihtomajaan, hotelliin, huvipuistoon tai muuhun ulkoiluun perustuvaan verkkosivustoon.

Widget on erittäin muokattavissa – kaikki suunnitteluelementit ovat säädettäviä ja säätiedot voidaan esittää eri muodoissa, kielillä ja yksiköinä. Yksi widgetin parhaista ominaisuuksista on sen mukautuvuus. Tausta ja reunat mukautuvat nykyiseen lämpötilaan, joten voit tulkita yhdellä silmäyksellä, millainen sää on.

Sääolosuhteiden kuvakkeet ovat yksinkertaisia ​​ja kauniita, ja ne mukauttavat myös widgetin tekstin koon, värin ja sävyt. Lisäksi se on herkkä. Tämä tarkoittaa, että se mukautuu automaattisesti näytettäväksi mobiililaitteissa. Fonttikoko muuttuu web-sivuston fonttikoon mukaan (ja sijoittelu sivulle sekä selaimen koko).

Google-arvostelut-widget

Google-arvostelut-widget

Yrityksille arvostelut ovat tärkeä osa luotettavuuden lisäämistä ja luottamuksen luomista potentiaalisten uusien asiakkaiden kanssa. Google on yksi luotettavimmista verkkolähteistä, jotka sisältävät todellisia arvosteluja verkossa, ja Google Reviews Widget -laajennuksella voit helposti lisätä yritystäsi koskevia arvosteluja verkkosivustoosi. Näytä arvostelut täydellisinä avatareilla, tähtiin, arvostelu katkelmalla, lue lisää linkkiä jne.

Widget Poista käytöstä

Widget Poista käytöstä

Etkö pidä tietystä widgetistä? Ei ongelmaa! Widget Disable -ominaisuuden avulla voit yksinkertaisesti poistaa tietyt widgetit käytöstä, jotta ne eivät ole vaihtoehto, kun rakennat sivupalkkia, alatunnistetta tai muita widget-valmiita alueita. Asenna vain ja siirry töihin poistamalla nämä ei-toivotut widgetit!

Widget-tuoja / viejä

Widget-tuoja- ja viejälaajennus

Viimeinen laajennus, jonka halusimme jakaa, on luultavasti yksi hyödyllisimmistä – se on widget-maahantuoja ja -viejä. Tämän avulla voit kopioida verkkosivustollasi olevat widgetit ja käyttää niitä täsmälleen samassa järjestyksessä ja sijainnit uudelle verkkosivustolle..

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos kloonaat verkkosivustoasi paikallisella isännällä, siirryt uuteen isännöintisuunnitelmaan tai jos sinulla on useita sivustoja koskevia asetuksia ja haluat käyttää widgettejäsi uudelleen. Asenna vain laajennus WordPress-verkkosivustoosi ja vie JSON-tiedosto ja asenna sitten laajennus uudelle sivustollesi tuodaksesi widgettejä.


Tiedämme, että käytettävissä on tuhansia widgettejä ja widget-laajennuksia, mutta toivottavasti olemme pystyneet auttamaan sinua löytämään joitain niistä, joita saatat tarvita tai tarvitset. Ja kaikki jaetut vaihtoehdot ovat 100% ilmaisia ​​ja ne löytyvät WordPress.org-arkistosta (joten voit asentaa teeman suoraan WordPress-hallintapaneelista).

Kaipaisimmeko mitään? Jos löytyy edelleen etsimäsi widget, kerro meille, ja löydämme sen. Tai jos sinulla on oma laajennus suositellaksesi, jätä meille kommentti alla, jotta voimme tarkistaa sen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map