35 parasta salkun WordPress-teemaa vuonna 2020

Paras portfolion WordPress-teemat

Tämän jatkuvasti kehittyvän digitaaliajan myötä on välttämätöntä saada läsnäolo online-tilassa tunnetuksi. Olipa se Facebookissa, MySpace, Google+, Flickr jne., Meidän on tehtävä läsnäolollemme tunnetuksi mahdollisuus tällä digitaaliajalla. Joskus sosiaalinen media ei riitä. Jotain henkilökohtaista ja mukautettua tarvitaan kykyjen esittelyyn. Olipa kyse videokuvauksesta, valokuvauksesta, taiteesta, tatuoinnista, sisustus- tai graafisesta suunnittelusta tai mistä tahansa, jota haluat esitellä, työsi olisi omassa luokassa jollain parhaista kerätyistä WordPress-teemoista, jonka olemme keränneet. kaikkialta Internetistä.


Pidä salkku ja riskisi aina omassa mukavassa nukkumispaikassa… -Mario Gabelli

Jos etsit jotain toiminnallista, koska se on hyvin suunniteltu, jotain kevyttä ladata ja yksinkertaista, jotta se ei varjoa itse työtäsi (koska et halua, että potentiaaliset asiakkaat vaikuttavat enemmän portfoliosivustosi suunnitteluun) kuin itse kokoamasi luovat teokset) luulemme löytäväsi täältä jotain, jota todella rakastat. Olemme koonnut lupaavimmat ja (mielestämme) parhaat portfolion WordPress-teemat, joita huippumarkkinapaikat tarjoavat. Jatkaamme siis teemoja!

Vastuuvapauslauseke: WPExplorer on tytäryhtiö yhdelle tai useammalle alla luetellulle tuotteelle. Jos napsautat linkkiä ja suoritat ostoksen, voimme tehdä palkkion.

1. Yhteensä

Yhteensä - luova monikäyttöinen premium WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Total on todellinen monikäyttöinen WordPress, ja se sopii erinomaisesti salkkujen luomiseen. Ja loistava esimerkki tästä on Total theme Lefty -demo, joka sisältää kätevän vasemman sivupalkin navigoinnin. Tämä ainutlaatuinen portfolion teema on loistava tapa esitellä työtäsi … ja jopa myydä sitä. Tämä demo käyttää Total WordPress -teeman hienoja ominaisuuksia, mukaan lukien ladattava portfolio, joka tukee erilaisia ​​muotoja (kuvia, gallerioita, liukusäätimiä, videoita ja muuta), tonnia asetteluja (1-4 saraketta), loputtomia kuvan leijausvaihtoehtoja (plus kuvake, linkkikuvake, lightbox, otsikon ponnahdusikkuna, otsikko ja päivämäärä, opasiteetti jne.) ja voit lisätä portfoliosi mihin tahansa sivunmuodostajan avulla (lisää vain ruudukko tai karuselli Visual Composer -sovelluksen kanssa). Minkä tyyppisen salkun haluatkin, voit rakentaa sen.

Nälkää taiteilijana sinun täytyy saada nimesi sinne ja tehdä dollari tai matkan varrella. Lefty-demossa on noin- ja yhteystiedot-sivu, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat ottaa yhteyttä. Mutta voit myös antaa WooCommercelle mahdollisuuden myydä omia digitaalisia teoksia tai fyysistä taidetta suoraan verkkosivustoltasi. Hyvästi Art House -komissiot ponnahdusikkunat ja online-myynti ovat siellä, missä se on!

Jos online-portfoliossasi on jotain muuta, Total voi tehdä sen. Haluatko jakaa tulevat tapahtumasi? Total on yhteensopiva ilmaisen tapahtumakalenterin laajennuksen kanssa. Haluatko näyttää, mitä jokaiselle luomallesi kappaleelle menee? Lisää joitain taitopalkkeja, ympyräkaavioita tai jopa animoituja virstanpylväslaskuria saadaksesi pisteesi läpi. Haluatko kääntää sivustosi? Teeman mukana toimitetaan .po- ja .mo-tiedostot, ja se on WPML-yhteensopiva. Joten periaatteessa voit rakentaa verkkosivustosi helposti Totalin avulla ja viettää enemmän aikaa keskittymällä luovuuteesi. Totalissa on yli 40 ainutlaatuista demoa ja laskenta

Boxed Folio Total Demo

Kokonainen Boxed Porfolio WordPress -teeman esittely

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Etsitkö nyrkkeiltyä mallia? Kokoteeman laatikkofolio-esittely osoittaa, kuinka voit käyttää Kokoteeman sisäisiä vaihtoehtoja mukautetun portfolion asettelun luomiseen. Lisäksi nopea esittely -asennusohjelma tekee entistä helpommaksi aloittaa minkä tahansa Totalin valmiiden demojen käytön.

TinyFolio Total Demo

Tinyfolio-portfolion kokonaismäärä WordPress-teeman esittely

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Total-teeman avulla voit luoda melkein mitä tahansa, katso TinyFolio-teeman Total-teeman yllä olevaa kuvakaappausta, näet uuden hienon esimerkin siitä, miksi Total-teema on yksi parhaimmista WordPress-teemoista, jonka voit valita verkkosivustollesi..

James Henkilökohtainen salkku yhteensä -demo

James Henkilökohtainen salkku yhteensä -demo

Tiedot ja lataaNäytä esittely

James on ruutuun esitelty koko näytön tausta ja erittäin minimalistinen lähestymistapa, joka osoittaa, kuinka verkkosivusto voidaan luoda käyttämällä Total-ohjelmaa henkilökohtaiseen portfolioon ja / tai blogiin. Siinä on tumma otsikko (joka voi olla mikä tahansa haluamasi väri) ja yksinkertainen kotisivu, joka koostuu yhdestä kuvasta, joistain kuvakeruuduista ja salkun ruudukosta, joka esittelee uusimman työn. Visual Composer -sivun rakennustyökalun avulla valmistettu kotisivu on erittäin helppo muokata tai muuttaa kokonaan mille tahansa haluamallesi. Ja koska online-portfolio on tärkeä näinä päivinä, mikä on parempi tapa perustaa se sitten WordPressin avulla, joka on yksi siellä yleisimmin käytetyistä CMS-järjestelmistä, jota ei ole vain helppo käyttää, vaan myös erittäin tehokas ja turvallinen.

Sopeuta yrityssalkun koko esittely

Sopeuta yrityssalkun koko esittely

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Rakastatko Adapt free WordPress -teemaa, mutta haluat lisää? Lisää vaihtoehtoja. Lisää ominaisuuksia. Lisää plugin-yhteensopivuuksia. Vain enemmän? Sitten tämä Total WordPress -teeman prefab-verkkosivusto on täydellinen sinulle! Total Adapt -liiketoiminta- ja portfolionesittely on ladattava versio suositusta ilmaisesta teemasta. Adapt-demo käyttää Totalin vaihtoehtoja ruudullisen verkkosivuston asetteluun, muokattavissa olevaan otsikkoon, mahtavaan sosiaaliseen asetukseen ja helppokäyttöisiin sivujen rakennuselementeihin (kuten liukusäädin, kuvakeruudut, viimeisimmät portfolion viestiruudut ja viimeisimmät blogiviestit) luodakseen upea aloitussivu. Lisäksi Totalin tehokkaiden portfolio- ja blogivaihtoehtojen avulla on helppo rakentaa verkkosivustosi sieltä.

2. Neve (ilmainen)

Neve WordPress -teema

Verkkosivuston rakentaminen voi olla helppoa ja edullista, etenkin Neven kanssa. Tämä ilmainen teema on helppo aloittaa aloittamalla tyylikkäät esittelysivustot ja intuitiiviset teeman räätälöintiasetukset. Teema on myös käännösvalmis, tukee RTL: ää, SEO: ta ja esteettömyyttä ja on kätevä yhden napsautuksen palautusominaisuus. Joten jos olet julkaissut päivityksen virheellä, voit kumota muutokset helposti napin painalluksella! Haluatko myydä työsi? Neve on edes yhteensopiva WooCommerce-palvelun kanssa, joten oman kaupan rakentaminen on helppoa.

Ja jos haluat lisää, voit myös päivittää a-versioon Ei koskaan premium-suunnitelmaa lisää sivustodemoja, asetteluita, mukautettuja Elementor- ja WooCommerce-laajennuksia ja muuta.

3. Gutenix (ilmainen)

Gutenix WordPress-teema

Haluatko rakentaa oman salkun, tiesi? Sitten rakastat Gutenixia. Tämä ilmainen teema luotiin työskentelemään Gutenbergin, Elementorin ja Brizyn kanssa antaen sinulle runsaasti vaihtoehtoja oman portfolion suunnitteluun. Lisää kuvagalleria, tiedostoja, kansikuvia, sisältölohkoja ja muuta esitelläksesi työtäsi. Teema on myös reagoiva, verkkokalvovalmis, tarjoaa 4 sivun asettelua (laatikoitu, täysi, oikea tai vasen sivupalkki), 8 upeaa otsikkotyyliä ja tukee täysin WooCommercea, jos haluat myydä omia tuotteitasi tai palveluitasi.

Haluatko lisää Gutenberg-lohkoja käyttää salkkuviesteihisi? Gutenix-kehittäjät ovat peittäneet sinut. Heidän ZeGuten-laajennus lisää 15+ lisää lohkoja kuvavertailuihin, karuselleihin, hinnoittelutaulukoihin, animoituihin laatikoihin, bannereihin, kuvakeluetteloihin ja muuhun käytettäväksi portfoliossasi..

4. Sahel

Sahel - tyylikäs monikonseptiteema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mainokset rakastavat varmasti Sahelin WordPress-portfolion teemaa. Tämä täysi ominaisuus, monikäsitteinen teema sisältää kaikki ominaisuudet, jotka tarvitset verkkosivuston suunnitteluun portfolion esittelemiseksi. Ensinnäkin yksittäiset projekti- ja portfolilistamallit ovat tyylikäs vaihtoehto lisätä työsi. Valitse projektiisi vain galleria, liukusäädin, kuva tai muurausasettelu. Valitse sitten galleriasta, muurauksesta tai ainutlaatuisesta sirontatarjouksesta pääsivullesi. Voit myös ladata enemmän tai rajattoman vierityksen.

Mutta tämä ei ole kaikki, Sahel sisältää myös tehokkaita vaihtoehtoja blogiisi. Käytä sisäänrakennettuja malleja uutisiin, uusimpiin päivityksiin ja kauppoihin. Ja voit rakentaa myös verkkokaupan. Koska teema sisältää mukautettuja lisävarusteita ja asetteluita WooCommerce-palveluun, voit helposti myydä taidetta, tavaroita tai jopa sisaryhtiöitä. Koska Sahel sisältää WPBakery Page Builder -sovelluksen, voit aina luoda omat sivuasettelut intuitiivisella vedä ja pudota -sovelluksella.

Sahel on myös reagoiva ja verkkokalvo valmis. ja toimitetaan vaikuttavalla määrällä lyhytkoodeja melkein kaikesta. Lisää helposti tuotteitasi, tuotevalikoimaasi, videoitasi, osaston otsikoita, hinnoittelutaulukoita ja muuta. Lisäksi ovat vaihtoehdot otsikkotyyliäsi varten, tarttuvaa otsikkoa, Font Awesome -kuvakkeita, mukautettuja widget-alueita, Google-fontteja ja paljon muuta. Kaiken mukana, voit varmasti luoda vaikuttavan salkun!

5. Vong

Vong Portfolio - reagoiva salkun WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Jos markkinoilla on kaikkia ominaisuuksia ja reagoiva portfolion teema, et voi tehdä paremmin kuin Vong Portfolio WordPress-teema. Tämä teema on erittäin helppokäyttöinen – aloita vain asentamalla ja käyttämällä yhden napsautuksen esittelytuojaa. Sitten voit nopeasti rakentaa tyylikkään, ammattimaisen ja nykyaikaisen näköisen verkkokokoelman käyttämällä mukana olevaa salkun postityyliä (projektin yksityiskohdilla), laattalattia- tai muurausgalleriaa, ainutlaatuista päällekkäisnavigointivalikkoa, väripalettirakennusta, Layout Helper -veto-ja ruudukkonäyttöä ja sisäänrakennettua sosiaalinen jakaminen.

Vong Portfolio -teema on myös täysin yhteensopiva WooCommerce-sovelluksen kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit myydä kohteitasi portfoliosta tai tarjota palveluitasi vuokrattavana suoraan omalta verkkosivustoltasi. Asenna vain WooCommerce ja lisää tavarat – Vong on suunnitellut kaikki kaupan elementit sopimaan saumattomasti teeman minimaaliseen, moderniin estetiikkaan..

Muita merkittäviä teemaominaisuuksia ovat hyödylliset sisällön lyhytkoodit (kartta, diaesitys, karuselli, välilehdet jne.), Verkkokalvotuki, lokalisointitiedostot sekä WPML-yhteensopivuus, hyödyllinen tiimimalli avustajien lisäämiseksi, edistyneet portfolioasetukset (orderby, 3 salkun kokoa, 21 animoitua suodatustehosta) , valopöytä ja enemmän).

6. ePix

ePix - Koko näytön valokuvaus WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Valokuvaaja? Graafinen suunnittelija? Kuvittaja? Älä katso enää! ePix on minimalistinen, kaunis ja luova WordPress Photography Portfolio -teema. Tämä teema sisältää reagoivan HTML5-koodin ja korkearesoluutioisen grafiikan verkkokalvonäyttötuella. Joitakin sen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat – koko näytön liukusäädin, upeat galleriat, sisäänkirjautuminen asiakkaalle, edistynyt live-ihon muokkausohjelma, Visual Page Builder, parallaksi-vieritys, ruutuun tai koko leveyteen käytettävä sivuston asettelu ja paljon muuta.

ePix on täysin yhteensopiva suositun WooCommerce-verkkokaupan liitännäisen kanssa, joten se on täydellinen itsenäisille ammatinharjoittajille tai valokuvaajille. Asenna vain teema ja laajennus, jotta voit aloittaa tulosteiden ja varaston myynnin oman verkkosivustosi kautta. En usko, etteikö kukaan kieltäisi sitä, että ePix on yksi parhaista WordPress-teemoista ja että siitä on tullut standardi, jota vastaan ​​muita valokuvaussalkun teemoja arvioidaan.

7. ROUA

ROUA - Hipsterportfolio & Blogging WP-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

ROUA on kaunis minimalistinen ja tyylikäs WordPress-portfolion teema, joka sopii hyvin freelancereille ja luoville toimistoille. Se on erittäin kevyt, mutta tyydyttää täysin graafisen suunnittelijan, kuvittajan, valokuvaajan tarpeet ja luo varmasti trendikkään online-läsnäolon. Se on yksinkertainen mutta tuore ja helppokäyttöinen teema, joka soveltuu kaikenlaiseen luovaan työhön.

Teema luodaan käyttämällä Bootstrap 3 -sovellusta, joka tekee siitä ensin täysin reagoivan ja liikkuvan. Teema on erittäin muokattavissa ja perustuu Redux-kehykseen, ja se on erittäin helppo ja kätevä tehdä. Jos etsit jotain, joka on erilainen ja saa sinut erottumaan joukosta, tämä on teema, jota sinun tulisi jatkaa!

8. Notio

Notio - Deluxe-portfolion teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Notio on puhdas, hienostunut ja yksinkertainen, mutta silti kaunis WordPress-portfolion teema. Tämä teema pystyy saavuttamaan korkeat odotusstandardit ohuella ja esteettisellä suunnittelullaan samalla kun sitä on erittäin helppo käyttää. Joitakin sen ominaisuuksia ovat tuonti teemavaihtoehdot, kuvat, liukusäätimet, viestit, sivut ja widgetit. Se on valmis WordPress 4+: lle ja sillä on WPML-monikielinen tuki sekä sivutekstellesi että WooCommerce-kaupan osille.

Vedä ja pudota -elementtejä on paljon, mikä mahdollistaa sivusi vaivaton mukauttamisen. Notio on verkkokalvovalmis ja siinä on erittäin korkearesoluutioinen grafiikka. On todella vaikea kuvailla, kuinka hyvä tämä teema näyttää, minkä vuoksi se pääsi siitä parhaiden salkkujen WordPress-teemaluetteloomme. Tämän teeman dokumentaatio on erittäin kattava ja informatiivinen, joka riittää kääntämään aloittelijan kokeneeksi käyttäjäksi. Sama mukautettavuusperiaate koskee myös laitteita. Notio on täysin reagoiva ja toimii hyvin tablet-laitteissa, älypuhelimissa ja pöytätietokoneissa.

9. Pofo

Pofo - Luova portfolio ja blogi Premium WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Pofo on moderni, helposti muokattavissa oleva, helppokäyttöinen ja täysin reagoiva WordPress-teema virastoille, luoville tiimille, valokuvaajille, freelancereille, bloggaajille, taiteilijoille, yritysyrityksille ja muille yrityksille, joilla on helppo rakentaa portfolion, blogin ja verkkokaupan verkkosivusto..

Tämä kaunis ja tyylikäs teema tarjoaa paljon ulkoasuja online-portfolioesi ja blogiisi. Suuri kokoelma yli 150 esivalmistettua elementtiä, yli 25 valmiita kotisivuja ja yli 200 esittely-esittelysivua nopeuttavat web-rakennusta. Teemapaketti on myös mukana suositussa WPBakery Page Builder- ja Slider Revolution -sovelluksessa, käyttämällä Pofon mukautettuja lyhytkoodeja ja lisävarusteita. Voit myös käyttää WordPress-muokkausohjelmaa suunnitellaksesi täydellistä verkkosivustoasi edelleen. Pofo on koodattu parhaisiin standardeihin ja on hyvin dokumentoitu, joten verkkosivustosi latautuu nopeasti ja löydät helposti vastauksia kaikkiin kysymyksiisi.

10. GridStack

GridStack - Responsive Agency WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

GridStack on minimit ja nykyaikainen WordPress-portfolion teema, joka on tarkoitettu esittelemään valokuvia, piirroksia, videoita ja muuta mediaa. Se on täysin reagoiva ja tukee myös AJAX: n dynaamista lastausta. Teeman mukana tulee myös kiinteä paneeli vasemmalla, joka auttaa navigoimaan saumattomasti.

Joitakin sen muita ominaisuuksia ovat koko näytön katselutoiminnot ja parallaksin vieritystehosteet, täysleveä galleriaruudukko. Tällä tavalla WordPress-sivustosi näyttää hyvältä ja käyttää käytettävissä olevaa koko näyttöä, näytön koosta riippumatta. Kuvaruudukko on myös reagoiva, järjestäen uudelleen, kun katselutarkkuus pienenee tai suurenee sileillä animoiduilla tehosteilla.

11. Milo

Milo - mobiililaitteisiin reagoiva WooCommerce -valmis WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Milo on täysin minimalistinen ja erittäin moderni reagoiva WordPress-portfolion teema. Tämä tyylikäs teema sopii hyvin valokuvaajille, taiteilijoille ja kuvittajille. Kiitos minimalismista ja halu näyttää online-portfolionsa tavalla, joka tekee heidän sisällöstään jokaisen sivun keskipisteen. Milossa on älykäs reagoiva suunnittelu, joka näyttää sivun asettelut tasaisesti näytön koosta tai laitetyypistä riippumatta. Sivupaneelin pitäminen auttaa suunnattomasti navigoinnissa vaarantamatta sen kevyyttä ja hienostuneisuutta. Jos rakastat todella minimalismia, tämä on teema sinulle!

12. Paljasta.

Paljasta reagoiva Porfolio Premium WordPress -teema

Tiedot ja lataa

Reveal on Premium Trust WordPress -teema, jonka on luonut Theme Trust niille, jotka etsivät yritystoimintaa / portfolion / blogin tyylisivua reagoivasta suunnittelusta, joka vastaanotetaan riippumatta siitä, mitä näytön kokoa käytät. Suunniteltu näyttämään hyvältä normaalissa näytössä, kannettavassa tietokoneessa, iPadissa, mobiililaitteessa (iphone) … jne., Reveal on täydellinen valinta niille, joilla on asiakkaita tai vieraita, jotka selailevat heidän sivustoaan erilaisten laitteiden kautta.

Reveal käyttää ensiluokkaista Isotope js -laajennusta, jotta voit määrittää suodatettavan portfolion erittäin siistillä animaatioilla sen sijaan, että sinun täytyy ladata sivu uudelleen joka kerta, kun haluat tarkastella tiettyyn luokkaan kuuluvia kohteita. Portfolio-kohteet avautuvat AJAX: n avulla, joten kun napsautat portfolioesitettä, portfolion sisältö avautuu samalla sivulla portfolion yläpuolella ja sitä voidaan napsauttaa suljettuna. Tämä ei vain lisää ripaus tyylikkyyttä, mutta myös tekee sivustosi erittäin helppoa ja nopeaa selata.

Revealin kokonaissuunnittelu on hyvin minimalistinen ja painopiste on sinun sisältö. Ja ominaisuuksien kannalta se ei ole täynnä tonnia tavaroita, vaan pikemminkin, että se sisältää vain tarvittavat vaihtoehdot puhtaalle ja yksinkertaiselle salkulle ja blogisivustolle – mukaan lukien useita ainutlaatuisia asetteluja ja valtava valikoima räätälöintimahdollisuuksia. Ainutlaatuinen tässä teemassa on se, että voit nyt unohtaa valokuvien suurentamisen tai pienentämisen näytön vaatimusten täyttämiseksi. Teema säätää kuvia automaattisesti ruudusta riippuen. Kirjaimellisesti mikä tahansa näytön koko! Tarvitsetko jotain uutta? Voit todella pudota tämän ainutlaatuisuuden vuoksi.

13. Inspiro

Inspiro Koko näytön galleria Premium WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Inspiro on puhdas ja tyylikäs reagoiva WordPress-portfolion teema, joka keskittyy enemmän valokuvaan liittyvään luovaan mediaan. Se on täynnä hienoja ominaisuuksia, kuten videotuki, koko näytön diaesitys, widgetty kotisivu, galleriamoduuli, dynaaminen kotisivun rakentaja Visual Customizer ja se perustuu uskomattomaan ZOOM-kehykseen.

Ja mitään koodausta ei vaadita. Tämän ansiosta Inspiro on helppo (ja aloittelijaystävällinen) vaihtoehto kaikkien taitotasojen ylläpitäjille. Ilman koodausvaatimusta ja helpon vetämisen ja pudottamisen saatavuutta voit rakentaa verkkosivustosi ehdottomasti hetkessä ja lopulta pystyä esittelemään kykyjä maailmalle, jonka olit pitänyt itsellesi liian kauan! Hyvää esittelyä!

14. Valokuvaaja

Valokuvaaja Online Portfolio WordPress Theme

Valokuvaaja WordPress-teema on premium-teema, joka on kehitetty yhteistyössä ammattikuvaajan kanssa. Joten voit olla varma, että teema sisältää kaikki välttämättömyydet valokuvaustarpeisiisi. Mikään puuttuu!

Vain kauniit valokuvat voivat myydä valokuvaajan palveluita. Tämän teeman avulla voit esitellä työsi tyylikkäästi kotisivullasi. Näytä valokuvasi täysikokoisena taustana tai liukusäätimenä. Plus teema on myös täydellinen portfolioosi – lisää vain galleriasi sisäänrakennettujen ominaisuuksien avulla. Valokuvaajille, jotka haluavat kasvattaa asiakaskuntaansa, muokattava yhteyslomake ja WooCommerce-laajennusintegraatio ovat hienoja. Tällä tavalla voit myydä minkä tahansa tyyppisiä palveluita ja tuotteita suoraan, kuten valokuvaistuntoja, valokuvakirjoja tai lisävarusteita valokuvaajille.

15. Mane

Mane moderni salkku WordPress-teema mainoksille

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Mane WordPress -teema on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia luovaan verkkokansioon. Teema on mukana tehokkaan Visual Composer -sivun rakennustyökalun kanssa. Joten voit luoda omat mukautetut sivuasettelut täydellisellä tonnilla sisäänrakennettua portfoliovalintaa intuitiivisella käyttöliittymän rakentajalla. Lisää portfolilista, ruudukko, lataa enemmän tai ääretön vieritys, karusellit, liukusäätimet ja paljon muuta. Lisäksi teeman mukana tulee valokuvien avulla kuvia ja videoita, sosiaalisten syötteiden ja kuvakkeiden integroinnit, parallaksituki, interaktiiviset linkit ja paljon muuta.

16. Kalium

Kalium Professional WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kalium on myydyin luova teema ja on helppo nähdä miksi. Teemassa on paljon sisäänrakennettuja vaihtoehtoja, joita luova ammattilainen rakastaa. Sivun helppo rakennus, vaihtoehtosuunnittelijat ja esivalmistetut näytedemossa helpottavat aloittamista. Käytä sen jälkeen lisättyjä vaihtoehtoja typografiaan, liukusäätimiin, kielen käännöksiin, väreihin, salkun hoveriin, Dribbble-portfolion integrointiin ja väreihin koodittomaan muotoiluun. Kalium-teema on myös verkkokalvovalmis, ja siinä on mukautuvat kuvat, jotka venyvät tai rajaavat näkymään täydellisessä koossa missä tahansa laitteessa. Se on todennäköisesti yksi parhaimmista WordPress-teemoista yrityksille ja virastoille joustavuuden vuoksi.

17. Werkstatt

Werkstatt Creative Portfolio WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kaunis salkun rakentaminen auttaa todella aloittamaan kauniilla mallilla. Vain niin tapahtuu, että Werkstatt-teema on täynnä niitä. Yli 25+ ainutlaatuisen portfolio- ja galleriatyylin esittelyjen välillä, sisäänrakennettu vedä ja pudota -sivun rakennusliittymä, automaattinen tunnistussivun suodatin, muokattavat blogi-tyylit ja paljon muuta. Se on loistava valinta jokaiselle mainostajalle rakentaa oma verkkosivusto. Muita hienoja ominaisuuksia ovat sadat Google-fontit, 6 animoitua hover-tehostetta, WooCommerce-yhteensopivuus, useita valikkoasettelut ja jopa äänipeittokuvat.

18. Sujuvasti

Sujuvasti WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Sileästi on loistava valinta rakentaa luovia verkkosivustoja asiakkaillesi tai itsellesi. Tämän portfolio-WordPress-teeman ovat valinneet monet luovat ammattilaiset, kuten verkko- ja graafiset suunnittelijat, kuvittajat, valokuvaajat, toimistot, freelancerit ja monet muut rakentaakseen uskomattomia salkkuja ja yritysten verkkosivustoja. Se on todella luova WordPress-teema. Se sisältää useita mielenkiintoisia demoja, jotka auttavat sinua ja asiakkaitasi erottumaan joukosta. Käytä vain yhtä niistä lähtökohtana luodaksesi oman vaikuttavan verkkosivustosi.

Se on mukana useissa premium WordPress-laajennuksissa ja Visual Composer -elementeissä, joiden arvo on yli 200 dollaria. Lisäksi se sisältää useita yksinoikeudella palkittuja WordPress-laajennuksia, jotka ovat saatavilla vain teeman sisällä. Ja se tukee myös useita kolmannen osapuolen laajennuksia. Sileät animaatiot ja tehosteet, kuvan ruudukot ja galleriat, luovat karusellit, värikkäät Google Maps, laitteiden mallit, sosiaaliset linkit, kyky luoda salkkuja, tapaustutkimuksia, ryhmän jäseniä ja monia muita toimintoja ja vaihtoehtoja auttavat sinua luomaan jotain todella erinomaista.

19. AVOIR

AVOIR WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

AVOIR WP on premium-luokan WordPress-teema, joka perustuu minimaaliseen suunnitteluun, hienoon typografiaan ja suureen valokuvaukseen ja on erityisesti suunniteltu luovien ammattilaisten, kuten graafisten ja web-suunnittelijoiden, luovien toimistojen, tatuointitaiteilijoiden, freelancereiden, valokuvaajien, arkkitehtien, graffititaiteilijoiden ja visuaalisten tarpeisiin. taiteilijoita yleensä.

AVOIR WP on täynnä hienoja ominaisuuksia, kuten tehokas Visual Composer Drag & Drop -sivunmuodostaja, Redux Options Framework, Revolution Slider, Parallax Backgrounds ja Google Web Fonts. AVOIR WP: stä tulee ihanteellinen valinta luoville verkkosivustoille ja projekteille. Yhden napsautuksen esittely-asennusohjelman ja WooCommerce-valmiuden esittelyn avulla voit perustaa verkkosivustosi ja aloittaa sisällön luomisen muutamassa minuutissa. Melkein kaikki tämän teeman elementit ovat helposti muokattavissa ilman mitään koodaustietoa.

Reagoiva ja erittäin joustava AVOIR WP antaa sinun luoda erittäin esteettisiä ja ainutlaatuisia sivun asetteluja. Mukautetut värisarjat, Google-Web-fontit, Parallax-taustat, Video-liukusäätimet, animaattorielementit ja monet muut ominaisuudet ovat saatavana helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kautta.

20. Monsterrat

Monsterrat WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Monsterrat on puhdas ja minimaalinen salkunpalkkio WordPress-teema. Tämä ihastuttava teema olisi täydellinen esittelemään taidetta, tuotesuunnitelmia, vaatteita, multimediaesityksiä tai jotain muuta.

Jos suunnittelijasi jollain tavalla tai muodossa todella tarvitset verkkosivun, jotta ihmiset voivat löytää sinut. Helpoin tapa aloittaa on WordPress-teema, joten miksi ei Monsterratia? Yksi tämän teeman ainutlaatuisimmista ominaisuuksista on laiha pystysuuntainen kuvakkeilla navigointi, jonka avulla media on edessä ja keskellä. Lukijasi tarvitsee vain siirtää osoitinta kuvakkeilla avataksesi piilotetun valikon, sosiaaliset linkit, portfolion ja hakupalkin.

Mutta Monsterrat pystyy tekemään tonnia enemmän kuin vain olemaan sinun portfolioni. Sen mukana tulee myös paljon räätälöityjä postityyppejä ja tehokas Visual Composer -sivun rakentaja. Tällä tavalla voit lisätä tarjoamiasi palveluita, tyytyväisten asiakkaiden ja jopa ryhmäsi jäsenten suosituksia (jos olet vain sinä, rakenna sitten säveltäjä noin sivulle). Muita teemaominaisuuksia ovat Google Maps -integraatio, FontAwesome-kuvakkeet, käännöstiedostot, laskurit ja etenemispalkit ja paljon muuta.

21. sokkelo

Sokkelo WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Maze on erittäin ainutlaatuinen ja luova salkunpalkkio WordPress-teema, joka sopii kaikille toimistoille tai studioille verkkosivustojen luomiseen. Tämä teema on loistava tapa kertoa asiakkaillesi kuinka mahtava olet.

Tämä teema on todella ainutlaatuinen. Jos haluat tehdä suuren, rohkean vaikutelman, sokkelo on juuri sinulle sopiva. Tällä ainutlaatuisella yhden sivun portfolion teemalla on hienoja ominaisuuksia oman online-portfolion luomiseen, joka todella kuvaa sinua ja luovaa prosessiasi. Käytä helppoa asettelurakentajaa järjestämään osiot, valita vaaleiden ja tummien värien joukosta ja käyttämään sisäänrakennettua kaltevuus taustaa aloittamiseksi.

Maze -sovelluksessa on paljon muita ominaisuuksia, kuten mukautettu edistynyt vieritys, kankaalla korkea FPS-taustagrafiikka ja koko näytön liukusäätimet, jotka varmasti kiinnittävät lukijoiden huomion. Merkkituotteet, paneelit, dynaamiset viesti- ja sivumetakentät, Google-kirjasinten tuki ja muut taustan ominaisuudet pitävät sinut onnelliseksi kotona. Muita hienoja teemaominaisuuksia ovat lapsiteematuki, käännöstiedostot, ihana lyhytkoodigeneraattori, Ajax-yhteyslomake ja paljon muuta.

22. Beckett

Beckett WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Beckett on moderni ja yksinkertainen blogi- ja portfolion premium-WordPress-teema. Puhtaalla ja tilavalla asettelulla tämä teema pitää keskittyä kuviin ja sisältöön.

Kun siirryt harrastajastä ammattivalokuvaajaksi, ensimmäinen askel on luoda tyylikäs verkkosivusto, joka näyttää työsi. Beckett tekee elämästäsi helppoa. Tämä teema sisältää tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun täytyy luoda valokuvaussivusto nopeasti. Suodatettava portfolio on täydellinen kuvagallerioiden lataamiseen. Portfolio- ja arkistosivumallien avulla sivujen lisääminen on nopeaa ja helppoa.

Toinen suuri Beckett-ominaisuus on WordPress Theme Customizer -sovelluksen sisäänrakennettu tuki. Täältä voit asettaa mukautettuja värejä, valita monista mukautetuista widgetistä ja muusta. Tämän avulla voit nähdä kaikki muutoksesi reaaliajassa, ennen kuin sitoudut ne live-verkkosivustoosi. Muita ominaisuuksia ovat upea kotisivun diaesitys, mukautetut pikakoodit, suosittelusivu, reagoiva suunnittelu ja selainten välinen yhteensopivuus.

23. Pino

Pino WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Stack on värikäs ja moderni metro tyyli muurausportfolio premium WordPress teema Themify. Tämä teema on täysin reagoiva reagoiva muotoilu, jonka avulla sisältösi on helppo lukea millä tahansa laitteella. Teema on tyylikäs muurausblogi ja portfolion teema, joka käytti Themify “Tiles” -lisäosaa saumattoman ruudukon luomiseen viimeisistä viesteistä. Tämä teema on täydellinen tapa jakaa ajatuksesi, kokeilusi tai jopa taideteoksesi muun maailman kanssa.

Teema käyttää Themifen vetämis- ja pudotusrakennusta, joten mukautettujen asettelujen luominen on helppoa. Ja sisäänrakennetut värivaihtoehdot tarkoittavat, että voit luoda Stack-version, joka sopii sinulle (jos haluat käyttää vain vaaleanpunaisia ​​sävyjä, voit – vain meille muotoilupaneelin). Lisäksi teema on WooCommerce -yhteensopiva, joten voit alkaa ansaita rahaa verkkosivustoltasi myymällä omia tuotteita tai linkittämällä tytäryhtiösivustoille.

Muita ominaisuuksia, joista varmasti rakastat, ovat ääretön vieritys, verkkokokokuvan tuki, paljon postimuotoja, mukautetut pikakoodit ja widgetit, mukautetut Google-fonttivaihtoehdot ja paljon muuta.

24. Turvota

Turvota WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Paisunta on minimaalinen portfolio- ja blogipalkkio WordPress-teema, joka sopii erinomaisesti henkilökohtaisen verkkosivuston perustamiseen jakamaan ajatuksiasi tai mainostamaan työtäsi. Plus tuki upealle videotaustalle tekee viesteistäsi ja sisällöstäsi erottuvan.

Kaikki ovat online-tilassa, joten on vain järkevää, että sinun pitäisi olla myös. Turvotus on mahtava vaihtoehto oman blogin tai online-salkun perustamiseen. Tämä helppokäyttöinen teema on täysin reagoiva, joten seuraajat voivat kassalla viimeisimmät viestit millä tahansa laitteella. Ja kotisivun ja portfolion sisäiset sivumallit tekevät verkkosivustosi määrittämisen helpoksi.

Yksi Swellin merkittävimmistä ominaisuuksista on täysleveä videotausta. Teema tukee Vimeoa, Youtubea ja itse isännöitäviä videoita, jotta voit luoda silmäänpistäviä sivuja. Ja nimikkeiden mukautetut kuvataustat lisäävät ainutlaatuisen kosketusportfoliosi, blogiisi jne. Muita teemaominaisuuksia ovat mukautetut widgetit, mukautettu logon lähettäminen, hyödylliset lyhytkoodit ja WordPress-teeman mukauttajan tuki (helppoon suunnittelun mukauttamiseen).

25. Tyylikäs Themify

Themify Elegantti WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Elegantti on Themifyn suunnittelema puhdas ja minimaalinen premium-WordPress-teema. Tämä teema on täydellinen valokuvaajille, taiteilijoille ja bloggaajille, joilla on paljon upeita kuvia jaettavaksi lukijoilleen.

Valokuva on tuhannen sanan arvoinen, eikö totta? Joten miksi et täytä verkkosivustosi miljoonilla sanoilla käyttämällä upeita salkkuja, jotka sisältyvät Elegant portfolio WordPress -teemaan. Tämä teema on koodattu täydellisesti sinulle (ja tiimillesi) jakamaan blogi, joka on täynnä vinkkejä ja ajatuksia, töitasi portfolioita ja jopa verkkokauppa, jos on tavaroita, jotka haluat jakaa lukijoillesi..

Tyylikkäässä portfoliossa on ennalta muotoiltu 6 erilaista värinahkaa, mutta on myös sisäänrakennettuja värivaihtoehtoja, jos haluat suunnitella oman värimaailman. Ja koska teema sisältää Themifyn vetämästä ja pudottamalla -sivunmuodostajan, on helppo luoda mukautetun näköisiä sivuja vain muutamalla napsautuksella. Kaikki nämä helppokäyttöiset vaihtoehdot tekevät Elegant-portfoliosta loistavan valinnan kaikille luoville. Muita teemaominaisuuksia ovat mukautetut widgetit, runsaasti lyhyitä koodeja, kolme kuvansuodatinta (seepia, epäterävyys ja harmaasävy), mukautetut otsikkovaihtoehdot, sosiaalinen integraatio ja tietysti ihana reagoiva muotoilu.

26. Punainen: Folio

Punainen: Folio WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Punainen: folio on Themeforestin reagoiva WordPress-teema. Tämä ihastuttava teema on täydellinen esittelemään työtämme jakamaan ystävien, asiakkaiden ja seuraajien kanssa.

Jos sinulla on portfolio, josta voit olla ylpeä, on tärkeää jokaiselle suunnittelijalle, kehittäjälle tai taiteilijalle. Laittamalla salkkusi verkkoon on helpompaa jakaa työsi ystävien, perheen ja työnantajien kanssa riippumatta siitä, missä olet. Punainen: folio on täydellinen tapa luoda online-portfolio, jonka näytät millä tahansa laitteella sen herkän asettelun, muokattavien Google-kirjasimien, Pretty Photo -kevylaatikoiden ja muun ansiosta.

Punaisen keskeinen piirre: Folio on teemaan rakennetut joustavat portfoliovaihtoehdot. Käyttämällä mukautettua Portfolio-postityyppiä voit nopeasti ja helposti luoda rajoittamattomia salkusivuja, osioita ja luokkia. Muotoile jokainen portfoliosi käyttämällä suodatusvaihtoehtoja, kuvan kokoa (pieni tai iso neliö, maisema, pieni tai suuri muotokuva tai video), valolaatikoita ja valinnaista tasaista selainkehystä jokaiselle kohteelle. Lisäksi voit mukauttaa salkkujen väliä, päällekkäisyyttä ja opasiteettia Teema-asetukset-paneelin avulla.

Muita teemaominaisuuksia olivat rajattomat värit erilaisille teemaelementeille, helppokäyttöinen Teema-asetukset-paneeli, yhden ja monisivun asetteluvaihtoehdot, tiimin jäsenten mukautettu viestityyppi, 9 sivumallia, jotka auttavat sinua aloittamisessa, tason liukusäädin ja paljon muuta.

27. Polku

Trail WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Trail on minimaalinen portfoliotyyli WordPress-teema Theme Trustilta. Tämä tyylikäs teema on puhdas ja yksinkertainen, joten voit esitellä kuviasi ja videoitasi.

Portfolios ovat loistava tapa näyttää työsi tai nykyiset projektisi. Trailin avulla voit luoda tyylikkään ja minimaalisen verkkokokoelman työstäsi. Tämä on hyödyllistä haettaessa työpaikkaa, osoittamalla kykysi potentiaalisille asiakkaille tai vain jakaessasi ystävien ja perheen kanssa.

Trail on varustettu ihanalla suodatettavalla salkulla. Voit lisätä kuvia, gallerialiukusäätimiä ja videoita työsi näyttämistä varten. Lisäksi voit käyttää parallaksin kotisivua näyttääksesi uutta. Toinen hieno ominaisuus on sisäänrakennettu WordPress Theme Customizer, jonka avulla voit muuttaa värejä, fontteja ja muita ominaisuuksia.

28. OnePager

OnePager WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

OnePager on tyylikäs WordPress-teema, jonka on kehittänyt Templatic. Tämä teema on hieno tapa esitellä henkilökohtainen tai ammatillinen portfolio.

OnePager sisältää monipuolisen kotisivun, joka asettaa kaikki tärkeimmät tietosi eteen ja keskelle. Voit valita, että sisällytät kotisivun liukusäätimen, henkilöstösi, portfolion kohteitasi, palvelut, suositusten tai arvostelujen karusellin, mainokset, blogiviestisi, uutiskirjeen ja jopa yhteyslomakkeen. Lisäksi kotisivusi on helppo mukauttaa widgetien ja WordPressin sisäänrakennetun valikkojärjestelmän avulla. Tällä tavalla voit luoda kotisivun, jonka haluat asiakkaiden tai lukijoiden näkevän.

Teema tukee myös useita muita vaihtoehtoja, jotka sisältyvät useimpiin Tempolatic-teemoihin. Ominaisuuksiin kuuluu WooCommerce-tuki täydelliselle verkkokaupalle, tarkennettu haku, arkistot, sivukartta ja mukautetut lyhytkoodit.

29. Lihavoitu

Lihavoitu WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Lihavoitu on Themifyn kokoama kaunis blogi- ja portfolio WordPress-teema. Tämä sähköistävä teema on täynnä isoja värien, tekstuurien ja siistien asettelujen ansiosta se sopii erinomaisesti verkkosivustoille kaikille bloggaajille, suunnittelijoille, piirrettyjä, kuvaajille jne..

Selvästi tämä teema vaikuttaa. Heti kun pääset täysleveyden kotisivun viesteihin erottuvat millä tahansa värillä sateenkaarista. Voit lisätä melkein mitä tahansa blogiin ja portfolioon. Molemmat tukevat vakio-, kuva-, galleria-, liukusäätimiä, videoita ja jopa karttoja. Lisäksi voit mukauttaa jokaisen lisäämäsi viestin erikseen. Valitse mikä tahansa väri, kuvio, mikä tahansa kuva, mikä tahansa fontti ja haluamasi suuntaus. Tämä antaa sinulle voiman luoda verkkosivusto, joka vastaa persoonallisuutesi vaatimuksia.

Toinen hieno ominaisuus on kotisivun ääretön kuormitus. Vieraat voivat vierittää, kunnes he löytävät etsimänsä. Ja siellä on myös hyödyllinen takaisin ylös-painike. Tällä tavoin heidän ei tarvitse vierittää takaisin ylöspäin, kun he ovat tehneet. Yhdellä napsautuksella Takaisin ylös -painiketta ne tuodaan otsikkoosi helppoa navigointia varten.

30. Muste

Muste WordPress-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Muste on Theme Trustin kehittämä reagoiva ruudukkokanta WordPress-teema. Tässä upeassa teemassa on saumaton kotisivun ruudukko, joka näyttää asiantuntevasti portfolion kohteita, joten se sopii erinomaisesti taiteilijoille, graafisille suunnittelijoille ja muille, joilla on henkilökohtainen portfolio.

Tämä teema pitää sen yksinkertaisena tyylikkäällä kotisivutasolla. Saumaton ruudukko tekee posteista erottuvat. Lisäksi se, että salkku on suodatettavissa, antaa vierailijoille helpon selata töitäsi ja löytää etsimänsä.

Muste on myös täysin reagoiva. Tällä tavalla voit näyttää sivustosi ja portfolioni missä tahansa oletkin. Tällaisen mukavan portfolion avulla voit helposti käyttää sitä osoittamaan ystävillesi ja seuraajille nykyisiä projektejasi tai jopa työhaastatteluun näyttääksesi koko työsi.

31. Patti

Patti WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Patti on yhden sivun parallaksityylinen teema, joka on täydellinen tapa luoda yksinkertainen online-portfolio. Teema on herkkä ja helppo käyttää, joten melkein kuka tahansa voi rakentaa oman WordPress-sivuston sen avulla. Teema sisältää Visual Composer -sivunmuodostajan, joten sinun ei tarvitse ymmärtää koodauskieliä verkkosivustosi mukauttamiseksi. Lisää vain moduulit, jotka haluat sisällyttää. Kuten projektit, parallaksi taustat, galleriat, liukusäätimet, kuvakkeet, diaesitykset ja paljon muuta.

Mutta se ei ole kaikki. Patti on myös yhteensopiva useiden hyödyllisten ja suosittujen laajennusten kanssa, jotta voit lisätä entistä enemmän ominaisuuksia portfolioosi. Käännä sivustosi WPML: llä, lisää myymälä WooCommercella, hallitse sivupalkkeja SMK Sidebar Generator -sovelluksella, optimoi hakukoneoptimointisi Yoast tai All in One SEO -paketin avulla jne..

32. Kappe

Kappe - Koko näytön portfolio ja blogin WP-teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Kappe on nykyaikaisen näköinen, reagoivalla ruudukkoasettelulla ja puhtaalla, melkein minimaalisella WordPress-portfolion teemalla. Tämä teema on rakennettu yksinomaan valokuvaukseen, vaikka se voi sisustaa muita näyttelyesineitä. Se on täysin muokattavissa ja siinä on verkkokalvokuvakkeet, rajoittamaton liukusäädin, värit, sivupalkit ja yli 5 mukautettua widgettiä. Se on käännösvalmis, ja mukana tulee täysin tarkistettu yksityiskohtainen dokumentaatio. Joten jos etsit jotain, joka korostaa työtäsi eikä itseäsi, tämä on ehdottomasti kokeilun arvoinen.

33. Suodatettu

Suodatettu WordPress-teema

Tiedot ja lataa

Suodatettu on todella puhdas ja tyylikäs portfolio WordPress-teema, joka antaa työllesi ansaitsemansa esityksen. Työsi on uskomaton, joten miksi esitellä sitä keskinkertaisessa teemassa? Suodatettu mukana tulee tasapainoinen ja minimaalinen muotoilu ja useita tyylikkäitä jQuery-tehosteita, jotka tekevät työstäsi upean ja vaikuttavat kävijöihin.

34. Venture

Venture WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Venture on WPZoomin luoma reagoiva liiketoiminta- ja portfolio WordPress-teema. Tämä on hieno teema yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat puhtaan ja minimaalisen teeman portfolion avulla esitelläkseen työtään.

Tämä teema sisältää paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten mukautettu täysleveä sivunäyttö. Voit helposti muuttaa värejä, fontteja ja muita diaesitysominaisuuksia Teema-asetukset-sivulta. Tämä on loistava tapa tuoda esiin yrityksesi tietoja, viimeaikaisia ​​projekteja tai muita asiaankuuluvia uutisia.

Venture sisältää myös 12 mahtavaa widgettiä kotisivusi mukauttamiseksi. Näytä kiertävä asiakasluettelo, lisää toimintakehotusviesti tai lisää luettelo viimeisistä viesteistäsi hetkessä. Muita widgettejä ovat Flickr-syöte, Twitter-syöte, viimeisimmät kommentit, välilehtiportfolio, suosittelut, sosiaaliset linkit ja paljon muuta.

35. Apex

Apexa WordPress -teema

Tiedot ja lataaNäytä esittely

Apex on tyylikäs salkunpalkkio WordPress-teema, jonka on suunnitellut Templatic. Tämä moderni teema on luotu erityisesti arkkitehtien ja rakennustoimistojen mielessä.

Arkkitehtina tai rakennusyrityksenä tarvitset sijoittajia ja / tai asiakkaita liiketoiminnan jatkamiseksi. Esittele työtäsi ammattimaisesti Apexia käyttämällä, ja olet varma, että vakuutat niin asiakkaita kuin sijoittajiakin. Teemassa on kaikki mitä tarvitset – ihana kotisivu, parallaksi kuvan taustatuki, loistava yhteyslomake, hyödyllinen blogi ja mikä tärkein tapa dokumentoida ja jakaa työsi.

Tämän teeman hienoin ominaisuus on upea portfolio, jolla esitellään ominaisuuksiasi. Jokainen viesti sisältää upean täysleveyden kuvan liukusäätimen, joka esittelee projektiasi ja jota seuraa yksityiskohtainen kuvaus (ominaisuudet, mukavuudet, toimitilatiedot, maksuaikataulu jne.). Lisäksi on erityinen osa kartan lisäämiseen sijaintiisi, omaisuusvideo ja jopa esite. Tämä on hieno tapa esitellä jokainen projektisi ja näyttää kaikki tiedot, jotka ostajat ja sijoittajat haluavat nähdä puhtaassa, helposti luettavassa muodossa.

Teema sisältää myös runsaasti mukautusvaihtoehtoja WordPress Theme Customizer -sovelluksen kautta. Täältä voit lisätä logon, säätää teemavärejä ja muuta ja esikatsella muutoksiasi reaaliajassa. Apex sisältää myös mukautettuja widgettejä, suositustukea, sosiaalisen median integrointia, sivumallit, WPML-tuen helpoille kääntämisille ja paljon muuta.

Parhaiden portfolion WordPress-teemojen kerääminen

Nämä ovat vain joitain suosikki teemojamme, joiden mielestämme sattuvat olemaan myös joitain parhaimmista WordPress-teemoista verkossa, mutta tiedämme, että tarjolla on paljon muita vaihtoehtoja sinulle. Jos olet löytänyt sen, mitä sydämesi haluaa, ota meihin yhteyttä. Toivomme mielellämme kuulevat, mitkä ovat mielestäsi parhaita WordPress-teeman portfolion teemoja, ja jos luulet niiden olisi pitänyt sisällyttää luetteloomme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map